Illegale migranten mochten genieten van nieuwe laptops

In Hannover konden 100 illegale migranten zich verheugen over gloednieuwe laptops. Natuurlijk had de Hannover Burgerstichting niets over voor behoeftige Duitsers.

Volgens haar eigen verklaring bevordert of initieert de Hannover Burgerstichting liefdadigheidsprojecten die in de regio Hannover worden uitgevoerd op het gebied van jeugd, cultuur en sociaal welzijn. Talrijke gesponsorde projecten komen ten goede aan mensen die illegaal de Bondsrepubliek Duitsland zijn binnengekomen, d.w.z. die een ernstig misdrijf hebben begaan. Dit weerhoudt de Hannover Burgerstichting er echter niet van om deze groep mensen daadkrachtig te helpen.

Burgerstichting Hannover geeft 100 laptops weg

In deze context kunnen 100 illegale migranten in Hannover nu genieten van gloednieuwe, hoogwaardige laptops. Behalve tranen in de ogen bleef er niets over voor behoeftige Duitse kinderen. Degenen die hier al langer wonen moeten hun technologie voor zichzelf sparen.

Om Merkel’s gasten tevreden te stellen, heeft de Hannover Burgerstichting kosten noch moeite gespaard. Immers, 100 laptops hebben hun prijs. De allround verzorgingsservice komt daar voor de illegalen ook nog eens gratis bij. Vrijwilligers van de vereniging hebben de computers gereed gemaakt en voorzien van de nodige programma’s. Bovenal zou dit een snelle internetbrowser moeten bevatten.

Volgens berichten in de media gebruiken de vakkrachten van Merkel het internet zeer ijverig, bijvoorbeeld om naar homoseksuele foto’s te zoeken. Dit bleek uit een evaluatie van de verkeersstatistieken van Libische asielzoekers, die hun smartphones bijzonder vaak gebruikten om relevante zoekacties uit te voeren. Vorig jaar deed het tijdschrift salon.com verslag van de meest populaire zoekopdrachten van de vakmensen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika op het internet. Volgens het rapport zochten deze mensen vooral naar trefwoorden als seks met ezel, varken, hond, aap of geit.

  Uitzonderingen op uitgaansverboden voor moslims tonen het ware gezicht van de Coronapolitiek 

Stichtingsbeheer zinkt in extreem-links moeras

Het is geen toeval dat de Hannover Burgerstichting zeer actief is in het helpen van cultuurvreemde immigranten. Dorothea Jäger (voorzitter van de raad van bestuur) en Dr. Wolf-Rüdiger Reinicke (voorzitter van het stichtingsbestuur) gaan bijvoorbeeld graag om met extreem-linkse kameraden van de EPD [Europese Democratische Partij, red]. Aangezien er in dergelijke kringen vooral sprake is van Duitsvijandigheid, is het niet verwonderlijk dat illegale immigranten door de stichting een voorkeursbehandeling krijgen.

Karl-Rüdiger Garbs is de plaatsvervangend voorzitter van de Hannover Burgerstichting. Garbs is niet alleen actief in de vrijmetselaarsorganisatie Lions Club, maar ook bij de uitgeverij Madsack GmbH & Co. KG. De Deutsche Druck- und Verlagsgesellschaft mbH, die eigendom is van de extreem linkse SPD, en heeft 20,4 procent van Madsack-Verlag in handen. In dit verband moet duidelijk zijn wat de politieke richting van de kranten van de uitgeverij is. En aan dergelijke figuren geven nietsvermoedende burgers hun geld uit in de overtuiging dat ze iets goeds doen.

Merkel wenst moslims gezegend Ramadan – Met Pasen heeft ze geen woord gezegd tegen de christenen 

 

Vorig artikel2029
Volgend artikelSlechts een kleine minderheid van de wetenschappers gelooft dat de mens het klimaat beïnvloedt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in