Straaljagers van de Amerikaanse en Canadese luchtmacht gebruiken dure raketten om metaalfolie verjaardagsballonnen neer te schieten en beweren dat ze de objecten “overwinnen”. Het is allemaal onderdeel van een grootscheepse psyop om te suggereren dat buitenaardse wezens de atmosfeer van de aarde binnenvallen en dat buitenaardse luchtvaartuigen worden neergeschoten door moderne straaljagers, schrijft Mike Adams.

Alles wordt in het werk gesteld om deze verjaardagsballonnen af te schilderen als mysterieuze, mogelijk buitenaardse luchtvaartuigen. En het is allemaal belachelijk. De WSJ meldt bijvoorbeeld dat boven Canada een “vliegend object” is neergeschoten. Dit object werd omschreven als een “kleine metalen ballon” (d.w.z. een met helium gevulde verjaardagsballon van een of ander jongetje) die naar 20.000 voet hoogte dreef.

Canadese functionarissen waren ademloos over hun verbazingwekkende militaire inspanning om een met helium gevulde verjaardagsballon te “overwinnen”. Van de WSJ:

Een Canadees patrouillevliegtuig probeert de brokstukken van het vernietigde object te lokaliseren. Mevrouw Anand zei dat ze niet wilde speculeren over de oorsprong van het object. “Het belang van dit moment mag niet onderschat worden. We hebben het object samen geïdentificeerd en we hebben dit object samen overwonnen,” zei mevrouw Anand over de gezamenlijke missie van de VS en Canada. Ze voegde eraan toe dat dit de eerste keer was in de geschiedenis van het North American Aerospace Defense Command, of Norad, dat straaljagers een object neerschoten.

Dat is heel wat hyperventilatie voor een verjaardagsballon.

De Russen moeten ROFL (Rolling On Floor Laughing) zijn, wetende dat Amerikaanse en Canadese militaire kopstukken opscheppen over het neerschieten van een verjaardagsballon, met termen als “onbekende oorsprong” (omdat ze niet weten welk kind de ballon op zijn verjaardagsfeest heeft losgelaten).

  Klimaatverandering misdaad - Ontvolking in de naam van mensenrechten

Ook andere mediaverhalen – die duidelijk zijn opgesteld als onderdeel van een psyop – hebben het erover dat de objecten “geen zichtbaar aandrijfsysteem” vertonen, wat natuurlijk precies is hoe helium verjaardagsballonnen werken.

Alle heliumballonnen die in de atmosfeer zweven hebben “geen zichtbaar aandrijfsysteem”. En ze “vliegen” niet echt. Ze zweven. Dus zelfs de kop van de WSJ is misleidend.

Bovendien is het idee dat de pathetische straaljagers van de mensheid de technologie van buitenaardse wezens met sneller dan lichtsnelheid (FTL) kunnen verslaan absurd. Als aliens daadwerkelijk de aarde bezoeken – wat geen onredelijk vermoeden is – zijn ze zeker niet dom genoeg om hun UFO’s te laten neerschieten door de woke militaire idioten van Canada en het Pentagon.

Buitenaardsen zouden in ieder geval lachen om de domme mensen op aarde die hun kinderen verminken, hun baby’s vermoorden, en die zo woke zijn geworden dat ze denken dat 2+2=5.

Nu de Derde Wereldoorlog nadert, is het echter wel prettig om te weten dat het Amerikaanse leger in staat is verjaardagsballonnen neer te schieten. Maar of dat wat uitmaakt als Ruslands Hyperglide Vehicles kernkoppen afleveren in Washington D.C. is een heel ander verhaal. Als het Amerikaanse leger de raketten van Rusland zou kunnen neerschieten, dan zou Rusland toch niet herhaaldelijk doelen van het elektriciteitsnet in Oekraïne kunnen aanvallen?

Het goede nieuws is dat als Amerika wordt binnengevallen door verjaardagsballonnen, we een effectief nationaal verdedigingssysteem hebben waar we op kunnen rekenen.

Lees meer in de volledige Situation Update podcast van vandaag:

– Wat als Star Wars helemaal gek werd? TRANS WARS
– Luke, ik ben je MOEDER
– Slechte liplezing van Yoda en Luke
– Waarom Project Veritas niets is zonder James O’Keefe
– VIER objecten neergeschoten boven Noord-Amerika
– De laatste lijken metalen verjaardagsballonnen te zijn
– Het Amerikaanse en Canadese leger gebruikt raketten van een miljoen dollar om ballonnen van vijf dollar te vernietigen.
– Waarom pushen de gecontroleerde media de theorie van het buitenaardse vaartuig?
– Het lijkt op een test voor een valse buitenaardse invasie psyop.
– Psyop wordt gebruikt om één wereldregering te eisen.
– Een object zou een OCTAGON zijn – een codewoord gebruikt door globalisten.
– Benjamin Fulford rapporteerde over de Octagon Group vanuit Zwitserland in 2020.
– Globalisten gebruiken woorden, nummers en symbolen om via publieke kanalen te communiceren
– Duitsland schenkt 88 Leopard 2 tanks aan Oekraïne: 88 betekent “Heil Hitler”.
– Duitsland wordt nog steeds geleid door nazi-fascisten, net als het grootste deel van West-Europa en Noord-Amerika
– Roemeense senator veroordeelt massale genocide via vaccins en zegt dat aardbeving Turkije door de mens is veroorzaakt
– Hillary Clinton werkt samen met Rockefellers om digitaal geld te pushen om “klimaatverandering te bestrijden”
– Massamoordende CDC voegt covid-19 vaccins toe aan vaccinatieschema voor kinderen

  Laat het zonlicht binnen in het tijdperk van de post-truth


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPUREBLOOD HEKSENJACHT: Britse politici willen dat politie “ongevaccineerde mensen” toevoegt aan terrorism watchlist
Volgend artikelGeheime tracering van ongevaccineerden, wordt weigering strafbaar?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. Naar de corona folklore overlevering you het virus/vaccin dus ook de hersens aantasten. Als ik dit zo zie en hoor blijken de politici zwaar betroffen te zijn. Daar we hier helaas onder mensen vertoeven dewelke dezelfde kritische instelling hebben horen we niet wat de “normale” bevolking denkt. Zou me wel echt interesseren. Het is wel duidelijk dat gaslighting wonderbaar funktioneert.

  2. Operation Bleubeam wordt alvast warm gedraaid, ze volgen een script die NWO lijers…Zat al te wachten wanneer ze deze gingen droppen…Even wat popcorn halen maar weer…Zullen de zelfde tijdspanne wel aanhouden als met het killervirus van zgn detectie tot uitbraak…Deze psyop stond ons te wachten is al heel lang bekend zelfs Pres. Kennedy had het er al over bij de UN in de 80’s. Die Bohemian grove gay cowboy acteur.

  3. Ik weet niet wat jullie doen maar ik pak mijn groene lease ufo en peer hem naar het derde dal universum voordat de aliens neerdalen en ons keihard sodomisen tot we net zo’n trekpop gezicht hebben als John Kerry…Ze komen nu met grotere spuiten penetreren. .😁

  4. Als ik China was zou ik duizenden van die verjaardagsballonnen de lucht in sturen richting VS, liefst met daar onder hangend iets wat lijkt op spionage apparatuur, maar gewoon 3D geprinte nep is. Maak je die Amerikanen helemaal gek mee. Maak sommige van die balonnen dan voor de grap ook schotelvormig 😉

  5. nu dat het Amerikaanse leger ballonnen kan kapotschieten is het een kippetje om Rusland te verslaan. Rusland lacht zich steeds meer een hoedje, en terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in