Een terrorismebestrijdingsprogramma in het Verenigd Koninkrijk dat oorspronkelijk was bedoeld om radicale moslim-jihadisten ervan te weerhouden het land te terroriseren, zou binnenkort kunnen worden gewijzigd om ook de “ongevaccineerden” als doelwit op te nemen, schrijft Ethan Huff.

De Britse SNP-politica Kirsten Oswald vindt dat het zogenaamde “Prevent”-programma in zijn huidige vorm misschien iets te “racistisch” is, omdat het de steeds groter wordende Britse moslimgemeenschappen dreigt te marginaliseren. Om dit te verhelpen wil Oswald dat ongevaccineerde mensen worden toegevoegd aan de terrorism watchlist van het land.

Oswald maakte deze opmerkingen tijdens een toespraak van minister van Binnenlandse Zaken Suella Braverman over plannen voor een “ingrijpende hervorming” van het Prevent-programma. Braverman vertelde de zaal vol parlementsleden dat het nieuwe en verbeterde Prevent-programma zich moet richten op “veiligheid, niet op politieke correctheid”.

Oswald verwelkomde deze verklaringen en een bijbehorend “langverwacht en vernietigend rapport” over het onderwerp, om Newspunch’s berichtgeving over de zaak te citeren – hoewel Oswald eraan toevoegde dat “er vragen blijven over de focus van wat we zien.”

“Ik vraag me ook af of zij vindt dat de focus moet worden verlegd om rekening te houden met meer recente vormen van extremisme die zijn opgedoken sinds de opdracht voor het rapport, dingen zoals de uit de Verenigde Staten geïmporteerde QAnon-ideologie of incels of de anti-vaccinbeweging die tijdens de pandemie is ontstaan,” voegde ze eraan toe over de grote hervormingsplannen van Braverman.

“We moeten dit rapport bijvoorbeeld zien in de context van het hoofd terrorismebestrijding van de Met, dat erop wijst dat drie op de vier geavanceerde terreurcomplotten die in 2021 werden verstoord, in feite rechtsextremisten betreffen en dat 41% van de arrestaties in het kader van terrorismebestrijding in 2021 van extreem-rechtse verdachten zijn,” verklaarde Oswald verder.

  75.322 doden en 5.938.318 gewonden in Europa en de VS na COVID vaccins - Baby's en peuters hallucineren en krijgen toevallen na injecties

Het zou dus “verkeerd” zijn, vervolgde ze, “en zelfs schadelijk om moslimgemeenschappen te stigmatiseren of te marginaliseren, en dat de risico’s van ideologieën zoals rechts-extremisme en antisemitisme, evenals islamitisch extremisme, allemaal centraal moeten blijven staan in elke Britse terrorismebestrijdingsstrategie.”

Linkse globalistische politici willen dat ongevaccineerden, conservatieven en christenen worden gedemoniseerd als “terroristen”

Volgens Oswald is het voornamelijk focussen op radicale moslims een beetje achterhaald in het licht van deze nieuwe golf van rechtse terreur die volgens haar het Verenigd Koninkrijk overspoelt en haarzelf en andere globalisten in gevaar brengt.

In de commentaren suggereerde één persoon dat Oswald degene is die echt op de terreurbewakingslijst thuishoort. Zij en haar mede-linkse globalisten zijn immers verantwoordelijk voor, of op zijn minst medeplichtig aan, “de moord, corruptie, de-dollarisering en hoge inflatie” die op dit moment plaatsvindt in het kielzog van de covid-scamdemie.

“Het zijn allemaal criminelen,” voegde dezelfde persoon eraan toe over Oswald et al.

Een ander waarschuwde dat Amerikanen maar beter hun Second Amendment rechten kunnen verdedigen, anders komt hetzelfde soort dingen binnenkort naar de Verenigde Staten. Britten hebben niet hetzelfde recht om wapens te dragen als Amerikanen, en zijn dus vatbaarder voor dit soort tirannie omdat ze minder middelen hebben om terug te vechten.

“God verhoede dat ze zich richten op de echte terroristen: globalisten in gezaghebbende posities, zoals zij,” schreef een ander over Oswald en haar kwaadaardige agenda.

“Nu weten we waarom de Mayflower overvol was,” sprak een ander over waarom mensen in de eerste plaats het Verenigd Koninkrijk ontvluchtten om in de Nieuwe Wereld een nieuwe “vrije” samenleving te stichten.

  Het Trudeau-regime heeft plannen aangekondigd om te beginnen met het euthanaseren van gehandicapte kinderen

“Iemand die beroemd is in wetenschappelijke kringen zei ooit dat alle politieke partijen terroristische organisaties zijn,” schreef een ander. “Dit is helemaal waar, ongeacht hun samenstelling, van monarchisten tot anarchisten en alles daartussenin, want ze worden allemaal hebzuchtig.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uitnodigingen voor Davos tonen directe samenzwering tussen WEF en Nederlandse regeringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman – WAARSCHUWING: De uitgelokte oorlog in Oekraïne escaleert snel
Volgend artikelSKY WARS: Nep buitenaardse invasie psyop wordt getest op beïnvloedbare Amerikanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Eerst moet dat geboefte dat het waagt vitamine C, D en zink te nuttigen eens flink aan de tand worden gevoeld. Ivermectine is het nieuwe buskruit van de moderne terrorist. Wij de overheid vallen ze aan met kroppen sla.

 2. Deep State-puppet Charles III wordt op 06.05.2023 gekroond tot koning van het VK met zijn gemalin Camilla in da Westminster Abbey. We gaan ’t zien.
  Pim werd omgelegd op 06.05.2002 & Robert F. Kennedy sr. op 05.06.1968 in Los Angeles.

 3. Duidelijke speech over de vaccins….https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Z63GtTUnTJ1nrFgPsRUfhhXhVjzHYjDQzj4Bq1wW1E6PzEEGs9Jr8DVXAi7rG5twl&id=540588862&sfnsn=wa

  80 jaar geleden…. als je niet energetisch los koppelt = je bent je moeder niet, je bent je vader niet en je bent verleden niet = loslaten wat niet dient in dit leven hoe meilijk ook = Irma Grese – The Hyena Of Auschwitz Grese was a woman who would use her pistol to shoot inmates at random, and she would whip them brutally also. She sometimes beat inmates so badly that they died, and whenever people saw her they were completely overcome with terror. https://youtu.be/-kPtNVbQmPw

  Het is bewezen dat water bewustzijn is, geheugen kan behouden en doordrenkt kan zijn met intenties……dan hopelijk wel in de goede zin des woord – je bent meestal water, hoe krachtig is je DNA dan? De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie.
  Wees stil en absorbeer het.

 4. Facebook CEO admits: “The vaccines alter the human DNA”

  Although you are censored when you talk about it on social media, Facebook CEO Mark Zuckerberg admits to his staff that the C0VID vaccines change the human DNA and RNA. He adds that nobody knows what the risks are of this genetic modification, or what other mutations can occur long term.
  Elon Musk explains in the same video that you can turn a person into a “freaking butterfly” if you use the right DNA sequence.
  Dr. Carrie Madej explains the grave dangers of DNA modification, and what the deeper agenda behind it is.
  This is one of the most critical videos humanity should see in our day.
  https://stopworldcontrol.com/vaccines-alter-dna/?inf_contact_key=e6774a0529f5213cdbb4386a80cb71f216358d5485884e2f31e6019a0d26c8b0

 5. Dissolve The Ego And Become Your True Self | Your Perception of Yourself Is An Illusion
  The ego is a powerful illusion that clouds our true nature and limits our growth. In this video, we’ll explore its impact on our lives and learn how to dissolve it to reveal our authentic self. If you’re seeking a deeper understanding of yourself or personal growth, this video is for you. Embrace the journey towards becoming your true self.
  https://youtu.be/b91TjLaDb9E

  Waterman energie is: terug naar de oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Liefdadigheid, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren.

  The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice
  https://youtu.be/e_oHJz_2wLY

  Gnosis: het intuïtieve weten van het hart. Het is een pad van vragen stellen en helen.
  Het doel is het ontdekken en realiseren van je eigen potentieel.
  ‘Sta op en herinner jezelf’.

  Gnostiek
  Gnosis is het Griekse woord voor kennis, inzicht. Het woord heeft te maken met innerlijk weten, zelfinzicht, authenticiteit van handelen en soevereiniteit.
  Als zodanig hangt het eerder samen met het woord ‘geweten’, maar dan in neutrale zin.

  Gnosis vormt een schril contrast met ‘geloof’ dat van buitenaf wordt opgelegd, met blinde gehoorzaamheid aan leefregels en dogmatische wetten.
  De kerk heeft gnostici fanatiek vervolgd en vermoord omdat deze leer geen volgzame schaapjes kweekt.

  Karma The collective memory that needs to be healed in 2023 https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0 and they created themselves Agenda 21-2030 Ze komen altijd weer terug en herhalen wat ze reeds eerder deden….
  Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven.
  https://youtu.be/ZDu65l6iQmU

  Pluto and the LIFE MISSION of the 7 GENERATIONS: Boomers, X, Xennials, Millennials, Z, Alpha, Beta.
  https://youtu.be/LbeDcu6wx0g

  Introduction to Gnosis = Don’t be a slave to the social order! “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

 6. The Federal Government Is Tracking the Unvaccinated https://www.theepochtimes.com/health/the-federal-government-is-tracking-the-unvaccinated_5056313.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-02-15&src_cmp=health-2023-02-15&utm_medium=email&est=y97DG8f45i41aSVj7Bjydx2v8EBgCxagq0S8THvHYfQf4khfa6H2iwlR7CmAhPH3%2BHoNTMn64l93

  Humanity is deteriorating rapidly, but there is ONE powerful thing that can save you. Let’s talk about how to protect your heart and tap into a powerful new level of evolution that’s all about mastering frequency, vibration, and manifestation.
  https://youtu.be/2DOnwV0SGZ8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in