Senator eist een reactie van de FBI op Biden’s laptop

0
De persoon die wordt beschreven als "the big guy" en geld van China wordt beloofd in een van de e-mails, is in feite Joe Biden zelf, bevestigen bronnen voor Fox News

Republikeinse senator Ron Johnson oefent nu druk uit op de FBI om de informatie in de laptop van Hunter Biden te bevestigen of te ontkennen, meldt Fox News.

De schandalige e-mails die werden ontdekt in een laptop van Joe Biden’s zoon Hunter laten zien hoe de politici-familie Biden zich heeft kunnen verrijken met corrupte zaken.

Onder andere blijkt dat Joe Biden, in tegenstelling tot wat hij eerder heeft verklaard, betrokken was bij de mysterieuze carrière van zijn cocaïneverslaafde zoon als buitengewoon goedbetaald bestuurslid van het corrupte Oekraïense gasbedrijf Birisma. Als vicepresident van de Verenigde Staten die de verantwoordelijkheid had voor Oekraïne pochte Biden later openlijk over hoe hij, door te dreigen een miljard dollar aan hulp in te trekken, de Oekraïense regering had gechanteerd om onmiddellijk een officier van justitie te ontslaan die Birisma wegens corruptiemisdrijven onderzocht.

Andere e-mails, waarvan Fox News nu heeft bevestigd ze authentiek zijn, laten zien hoe Hunter ook duistere zaken deed met China. Een persoon die “the big guy” wordt genoemd, en die via een Chinees energiebedrijf “10” wordt beloofd, waarschijnlijk 10.000 dollar, is in feite Joe Biden zelf, bevestigen bronnen voor Fox News.

De door water beschadigde laptop werd ingeleverd voor reparatie in Delaware, blijkbaar door een zwaar gedrogeerde Hunter Biden die hem vervolgens nooit meer heeft opgehaald. De computerreparateur ontdekte de inhoud van de computer – inclusief foto’s die laten zien hoe Hunter crack rookt en seks bedrijft – en werd zo bang dat hij het aan de FBI overhandigde, die blijkbaar geen enkel onderzoek heeft gedaan. Gelukkig had de reparateur echter een reservekopie van de inhoud van de computer gemaakt, die bij de New York Post terechtkwam.

  Man die de laptop van Hunter Biden had, zegt dat er nog meer komt, inclusief illegale inhoud

Een belangrijk vraagteken in de hele kwestie is wat het linkse FBI-agentschap, waarvan het personeel eerder bekend staat om zijn pogingen om Donald Trump van zijn presidentsambt af te zetten, met de computer deed na de inbeslagname ervan.

De Republikeinse senator Ron Johnson eist nu een antwoord van FBI-directeur Christopher Wray, schrijft Fox News.

Johnson schrijft in een brief aan de politie-autoriteit dat een klokkenluider op 24 september contact opnam met zijn Senaatscommissie en verklaarde dat hij toegang had gekregen tot de laptop van Hunter Biden en deze had overhandigd aan de FBI. Maar toen het personeel van de senator probeerde dit te laten bevestigen door de FBI, antwoordde de autoriteit dat ze de informatie niet konden bevestigen of ontkennen.

“Ik heb de verantwoordelijkheid om de inhoud van alle informatie die aan mijn commissie wordt voorgelegd te bevestigen en te verifiëren. De commissie moet weten of ze informatie ontvangt die frauduleus of onjuist kan zijn”, schreef Ron Johnson.

De senator vraagt ​​de FBI om voor 22 oktober vragen over de laptop te beantwoorden.

Massale linkse verkiezingsfraude in de Verenigde Staten

Vorig artikelPetitie gestart – Europese rechtse partijen willen EU-migratiepact stoppen
Volgend artikelBontkraagje asielzoeker ontheiligt christelijke kerk in Londen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in