Het was niet de bedoeling dat dit zou gebeuren: een volledig gevaccineerde persoon die dacht beschermd te zijn tegen COVID-19 werd gediagnosticeerd met het virus nadat hij een feestje had bezocht met 14 andere volledig gevaccineerde personen. Dus wat gebeurde er? schrijft Mercola.com.

In een commentaar voor The Baltimore Sun beschrijft epidemioloog Allan Massie hoe hij veronderstelde immuun te zijn voor het virus, maar toch geïnfecteerd raakte. Hij voelde zich “behoorlijk ellendig”, zegt hij, en hij wenst het niemand toe.

Wat Massie niet vermeldt, was dat op 31 juli 2021 ten minste 125.000 volledig gevaccineerde Amerikanen in 38 staten al COVID hadden opgelopen – en dat 1400 van hen waren overleden (1.12%). De totale overlevingskans voor mensen die op natuurlijke wijze COVID krijgen is 99,74%.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ‘vaccins zijn het antwoord’ narratief wordt aan diggelen geslagen nu meer en meer van de ‘volledig gevaccineerden’ ziek worden en stervenVolg Frontnieuws op Telegram

"Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren"

9 REACTIES

  1. Even een spuitje halen voor “dansen met janssen”, dan gaan volgende maand gewoon weer de deuren op slot voor de volgende lockdown. Ondertussen zitten ze met een zooitje gif in hun lijf waarvan ze maar moeten afwachten wat de lange termijn effecten zijn. De Johan Cruijff Arena mag gevuld zijn met tweederde capaciteit (+/- 30.000 mensen) voor de komende voetbalwedstrijd, maar bij een ééndaags evenement mogen max. 750 mensen aanwezig zijn. Klinkt logisch.

  2. Kransen met Jansen!
    Kennis van mij ook. Goed gewaarschuwd! Maar ik wappie. Direct na gifspuit zware hoofdpijn en ziekenhuis in. Na 6 dagen morsdood. Dokters zeggen, spuitje NIET de oorzaak. Het is al de tweede van nabij die ik ken. De ander 2 dagen na de spuit morsdood. Ook niet oorzaak spuitje.

  3. We kunnen dit soort dingen blijven roepen (en wellicht MOETEN we dat ook zelfs), maar hoe veel van dit soort zaken moeten er nog gebeuren voordat men eindelijk wakker wordt?

    Oh well…

  4. Mijn buurman van 63 geen hartproblemen 6 weken na vaxx dood, hartaanval mijn vriendin 90, kreeg 2 maanden na de laatste vaxx longontsteking, min vriendin en haar man allebei ziek geweest, maar zij slikken supplementen zoals zink en vit D.
    Andere vriendinen zus hebben een zeer branderig gevoel maag, buik en de oudste van de 2 is er erg gammel bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here