Het was niet de bedoeling dat dit zou gebeuren: een volledig gevaccineerde persoon die dacht beschermd te zijn tegen COVID-19 werd gediagnosticeerd met het virus nadat hij een feestje had bezocht met 14 andere volledig gevaccineerde personen. Dus wat gebeurde er? schrijft Mercola.com.

In een commentaar voor The Baltimore Sun beschrijft epidemioloog Allan Massie hoe hij veronderstelde immuun te zijn voor het virus, maar toch geïnfecteerd raakte. Hij voelde zich “behoorlijk ellendig”, zegt hij, en hij wenst het niemand toe.

Wat Massie niet vermeldt, was dat op 31 juli 2021 ten minste 125.000 volledig gevaccineerde Amerikanen in 38 staten al COVID hadden opgelopen – en dat 1400 van hen waren overleden (1.12%). De totale overlevingskans voor mensen die op natuurlijke wijze COVID krijgen is 99,74%.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het ‘vaccins zijn het antwoord’ narratief wordt aan diggelen geslagen nu meer en meer van de ‘volledig gevaccineerden’ ziek worden en stervenVolg Frontnieuws op Telegram

  De deskundigen liegen tegen u
Vorig artikelFrankrijk: Liever geïnfecteerd dan gevaccineerd
Volgend artikelUit gegevens blijkt: Zweden heeft alles goed gedaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Even een spuitje halen voor “dansen met janssen”, dan gaan volgende maand gewoon weer de deuren op slot voor de volgende lockdown. Ondertussen zitten ze met een zooitje gif in hun lijf waarvan ze maar moeten afwachten wat de lange termijn effecten zijn. De Johan Cruijff Arena mag gevuld zijn met tweederde capaciteit (+/- 30.000 mensen) voor de komende voetbalwedstrijd, maar bij een ééndaags evenement mogen max. 750 mensen aanwezig zijn. Klinkt logisch.

 2. Kransen met Jansen!
  Kennis van mij ook. Goed gewaarschuwd! Maar ik wappie. Direct na gifspuit zware hoofdpijn en ziekenhuis in. Na 6 dagen morsdood. Dokters zeggen, spuitje NIET de oorzaak. Het is al de tweede van nabij die ik ken. De ander 2 dagen na de spuit morsdood. Ook niet oorzaak spuitje.

 3. We kunnen dit soort dingen blijven roepen (en wellicht MOETEN we dat ook zelfs), maar hoe veel van dit soort zaken moeten er nog gebeuren voordat men eindelijk wakker wordt?

  Oh well…

 4. Mijn buurman van 63 geen hartproblemen 6 weken na vaxx dood, hartaanval mijn vriendin 90, kreeg 2 maanden na de laatste vaxx longontsteking, min vriendin en haar man allebei ziek geweest, maar zij slikken supplementen zoals zink en vit D.
  Andere vriendinen zus hebben een zeer branderig gevoel maag, buik en de oudste van de 2 is er erg gammel bij.

 5. 11 van de 15 gevvaccineerden krijgen covid ,, wat een pertinente leugen , de ingespotenen krijgen last van wat ze ingespoten is ,,,,, Frontnieuws , verdraait de zaak , door het alsnog covid te noemen , beschrijf het niet als covid . denken de mee helpertjes echt dat ze mee mogen overleven , terwijl jullie al bewezen hebben , dat JULLIE ,, niet te vertrouwen zijn , gehakt van maken , zou ik met verraders doen , in de rij zetten voor de vleesmolen , krijg je nog effe tijd om na te denken over je beloning voor de laffe streken die je geleverd hebt als konte kruiper

 6. mensen die staan achter hun woorden, laten we ons verenigen , wetend wat ons wacht als we het niet doen , you will own nothing , but will be happy

 7. Ben overtuigd van ,, dat ze de bevolking willen verminderen , en al wat ze tegen krijgen bij zulke actie , al lang aan het ondernemen zijn , 5 a 6 jaar geleden stuurde ze de boot vluchtelingen terug , maar presenteren ze ons een oeroud verhaal ,, overstelp ze met wat hun ontwricht , geef degene die ongelijk hebben gelijk ( vanuit het gehele rechts systeem ) ( wat inmiddels geen recht systeem meer is ) ( uiteindelijk nooit geweest ). 35 jaar geleden vroeg ik me af waarom er bijna altijd wel ergens oorlog op de wereld was / is . De huidige economie is gebaseerd op groei , terwijl we op een bol wonen , dat kan toch nooit blijven groeien .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in