via Twitter

Democratie in de VS gaat in rook op, doordat links de tactieken van de Color Revolution, Gekleurde Revolutie, gebruikt. – “Ik heb 4 keer voor Biden gestemd”.

Er vindt momenteel een massale verkiezingsfraude plaats in de Verenigde Staten, uitgevoerd door links, de zogeheten “Democraten”. Linkse activisten stelen duizenden Trump-stemmen in de postkantoren en verbranden de stembiljetten of dumpen ze in de natuur, stemmen meerdere malen of kopen stemmen van arme mensen die niet van plan zijn om te stemmen.

De onthullingen van Project Verita zijn slechts een klein deel van alle linkse verkiezingsfraude van de afgelopen week.

Wat er gebeurt, is dat links in de Verenigde Staten de gekleurde revolutie-tactiek gebruikt tegen de democratie. Ze stigmatiseren president Donald Trump als “dictator”, hetgeen hen vervolgens motiveert en zogenaamd vrijstelt om alle mogelijke illegale methoden te gebruiken om de macht te grijpen.

  Oogst wat je zaait? Democratische vaccinpusher Ben Luján krijgt beroerte na jaar lang maskers, "vaccins", te hebben gepromoot. Republikeinen krijgen meerderheid in Senaat terwijl hij herstelt

In Oekraïne en andere landen werd de president uit de macht verdreven door gewelddadige links-liberale extremisten die de gekozen aanhangers van de president fysiek uit het parlement verjoegen. Nederland, de EU en de VS deden toen alsof dit democratisch was. Nu heeft de devaluatie van de democratie de Verenigde Staten bereikt.

We kunnen verwachten dat dezelfde antidemocratische ontwikkelingen zullen plaatsvinden in West-Europese staten, aangezien links steeds meer steun onder de arbeidersklasse verliest.

Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

Vorig artikelOfficieel document onthult: De kletspraat over de Russische invloed op de Amerikaanse verkiezingen was Hillary Clinton’s idee
Volgend artikelSluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in