via Twitter

Democratie in de VS gaat in rook op, doordat links de tactieken van de Color Revolution, Gekleurde Revolutie, gebruikt. – “Ik heb 4 keer voor Biden gestemd”.

Er vindt momenteel een massale verkiezingsfraude plaats in de Verenigde Staten, uitgevoerd door links, de zogeheten “Democraten”. Linkse activisten stelen duizenden Trump-stemmen in de postkantoren en verbranden de stembiljetten of dumpen ze in de natuur, stemmen meerdere malen of kopen stemmen van arme mensen die niet van plan zijn om te stemmen.

De onthullingen van Project Verita zijn slechts een klein deel van alle linkse verkiezingsfraude van de afgelopen week.

Wat er gebeurt, is dat links in de Verenigde Staten de gekleurde revolutie-tactiek gebruikt tegen de democratie. Ze stigmatiseren president Donald Trump als “dictator”, hetgeen hen vervolgens motiveert en zogenaamd vrijstelt om alle mogelijke illegale methoden te gebruiken om de macht te grijpen.

Gerechtelijke documenten: George Floyd profiel leest als een beroepscrimineel

In Oekraïne en andere landen werd de president uit de macht verdreven door gewelddadige links-liberale extremisten die de gekozen aanhangers van de president fysiek uit het parlement verjoegen. Nederland, de EU en de VS deden toen alsof dit democratisch was. Nu heeft de devaluatie van de democratie de Verenigde Staten bereikt.

We kunnen verwachten dat dezelfde antidemocratische ontwikkelingen zullen plaatsvinden in West-Europese staten, aangezien links steeds meer steun onder de arbeidersklasse verliest.

Trump is de eerste Amerikaanse president in 40 jaar die niet een nieuwe oorlog is begonnen – Democraten verontwaardigd

4 REACTIES

  1. Is dat zo’n zelfde caravaan als die in 2016 na de verkiezingen ineens verdampte en waar we toen ook nooit meer iets van gehoord hebben… zo één ? Fake nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here