In Romford, een voorstad van Londen, beklom een islamitische asielzoeker gisteren het dak van de Chadwell Heath Baptist Church. Daar ging hij met volle kracht een van de twee grote kruizen afbreken. Verschillende Britse patriottische groepen hebben dit op Facebook vermeld en hebben ook de video van de misdaad gepost.

Backup:

 

Meer gedetailleerde achtergrondinformatie is op dit moment niet bekend, noch of de man zijn vernietigingswerk heeft voortgezet of door de politie is tegengehouden. De mainstream media hebben nog geen melding gemaakt van het gebeuren.

Priesters worden gewaarschuwd om geen priesterboord te dragen – kan woede opwekken van moslims

  Ziekenhuis vraagt patiënten alleen langs te komen indien "absoluut noodzakelijk" - zit vol met "gevaccineerde Covid-patiënten"
Vorig artikelSenator eist een reactie van de FBI op Biden’s laptop
Volgend artikelSoldaten controleren burgers: Europa tuimelt in een Coronadictatuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in