Ruzie breekt uit in Londen omdat een moslimman zegt dat hij gaat trouwen & seks heeft met een klein minderjarig meisje, hij mag seks hebben met kinderen omdat hij een volgeling is van Mohammed. De Brit noemt hem dan een pedofiel en vraagt de politie hem te arresteren.

  Video: Bekijk de Eritrese oorlog in Nederland
Vorig artikelFrankrijk: Pro-migrantenactivist vermoord door Afghaanse migrant die hij huisvestte
Volgend artikel“Open de grenzen!”: Asielzoekers in Griekenland gebruiken kind als stormram om de politiebarrières te doorbreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Over een jaartje of 30, 40 zal dit ook komen in Nederland,
  en dan zullen ze hun zin door weten te drammen, met geweld!
  En dan komt er oorlog, omdat hun wil wet is, vinden hun!
  |

  • Als Apapoe over enige maanden uit zijn winterslaap ontwaakt,zal hij bemerken dat zijn tijdschema wat verkort blijkt te zijn….deze onaangename gewoonte al dik 1400 jr bestaat……en vooral in England op grote schaal bedreven is.die Mohamed was een slimmerik…”geef de volgelingen yong pussy and knives”. en ze blijven je toejuichen.

 2. Ik ben moslim. En die 2 zijn geen moslims. Ik kan mij ook voor doen als een jood christ en alles gaan beweren.

  Daarom lees de quran en oordeel zelf aub.
  Moslim betekent overgave aan God , en God leert ons hoe we ons moeten gedragen op deze univers. Zoals we leren hoe we ons moeten gedragen op verkeer met regels en straffen.

  Want mensen roepen over islam, ga het eerst na checken en na vragen aan iemand die jullie vertrouwen.

  Peace x

 3. Ik ben jullie Allah en zo als onze god nog nooit tegen gekomen wel kinderen verkrachters maar het is hier helaas niet anders hier verdwijnen kinderen men weet niet waar ze zijn ik ben geen complotdenker maar ik weet wel beter mensen zijn dom maar ook heel slecht het bewijs daarvan zie je elke dag moordenaars worden door het volk zelf in stand gehouden angst en onwetendheid blijft hun slaaf maken van de elite die alleen maar gaaien en nooit zullen delen, einde bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in