Ik dacht echt dat ik daar zou sterven.” John O’ Looney is een onafhankelijke lijkschouwer en directeur van begrafenisondernemingen in het Verenigd Koninkrijk. Toen de RAIR Foundation USA de heer O’Looney in september interviewde, was hij onvermurwbaar tegen de vaccinmandaten vanwege het schokkende dodental dat kennelijk door de “vaccins” wordt veroorzaakt, zie Frontnieuws Britse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccin. Onlangs legde hij de druk bloot die op medische ambtenaren wordt uitgeoefend om overlijdensakten te vervalsen en zo het aantal Covid sterfgevallen kunstmatig op te blazen, schrijft Rairfoundation.com.

Sterven met een positieve Covid-test en sterven aan Covid zijn twee totaal verschillende dingen. De PCR-tests die worden gebruikt om Covid op te sporen zijn van nature gebrekkig, een feit dat zelfs de CDC (Centers for Disease Control and Prevention) toegeeft.

O’Looney is bekend van het onthullen van de ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk die verpleegsters opdracht gaven een dodelijke dosis van een medicijn genaamd midazolam toe te dienen aan Covid-patiënten, wat leidde tot nog meer sterfgevallen. Op 16 december kreeg hij naar verluidt Covid-symptomen en werd hij met spoed naar Milton Keynes, een Brits ziekenhuis, gebracht.

In een RAIR-interview met Dr. Sam Dubè, een Canadese arts die te weten is gekomen wat er met John O’Looney is gebeurd, onthulde Dr. Dubé de aard van zijn ziekenhuisopname en hoe een team van vrienden hem ondanks de bezwaren van het ziekenhuispersoneel uit het ziekenhuis heeft gered.

O’Looney, die nu op de IC van een ziekenhuis lag aan 10 liter zuurstof, werd geconfronteerd met de problemen waarvan hij al wist dat ze bestonden. De ziekenhuisadministrateurs eisten dat hij formulieren zou ondertekenen om hem met experimentele behandelingen te mogen behandelen. O’Looney weigerde echter Remdesivir (oorspronkelijk ontwikkeld als een mislukt ebolamedicijn), dat een nierstilstand kan veroorzaken. Dit alles terwijl hij niet in staat was om goed te ademen.

  Dr. Rima Laibow: Mondiale elites elimineren 90 procent van de wereldbevolking om aan de macht te komen

Hoe hij gered werd, hoort u in het volgende RAIR-interview met Dr. Sam Dubè:

Na zijn beproeving en genezing thuis, gaf O’Looney deze verklaring uit, die gedeeltelijk luidt:

Er waren geen excessieve sterfgevallen in 2020 – het is zo eenvoudig, en niets zal mijn gedachten veranderen, noch die van hen in de industrie die hun ogen open hebben voor deze leugen – en dat zijn er velen.

De realiteit is dat het sterftecijfer pas sterk steeg op het moment dat ze in januari 2021 naalden in de armen begonnen te steken. Je kunt het geloven of niet, maar ik was een van de mensen die deze arme zielen ophaalden en een enorme hoeveelheid van hen.

Snel vooruit en nu zien we een enorme toename van trombose gerelateerde sterfgevallen uitsluitend in prik-ontvangers.

Ik heb daar drie laterale flowtests ondergaan en toen werd mij verteld dat ik niet positief was, om later op de afdeling te horen te krijgen dat ik wel positief was, dus het was duidelijk niet doorslaggevend, en ik moet zeggen dat ik me vreselijk voelde en nog steeds voel.

Een van de eerste mensen die mij bezocht was een vertegenwoordiger van de Universiteit van Oxford, gefinancierd door de Gates Foundation, die mij smeekte om nieuwe medicijnen op mij te testen (terwijl hij mij niet eens in de ogen kon kijken) die niets met Covid te maken hadden – natuurlijk weigerde ik.

Mij werd verteld dat ik zou sterven en dat deze medicijnen mijn laatste kans zouden zijn; opnieuw weigerde ik en hield voet bij stuk.

  Als het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU's overspoeld van kust tot kust

Geloof me, dat is niet gemakkelijk als je daar in je eentje op een ziekenzaal ligt, niet gemakkelijk kunt ademen en geen enkele steun of bezoek van familie mag krijgen.

Het is opzettelijk, en het is om je te breken. Er lijkt meer nadruk te liggen op het aanmoedigen van mij als proefkonijn dan op het feitelijk behandelen van mij. Ik keek met droefheid naar de andere mensen op de afdeling, die zonder uitzondering allemaal gevaccineerd waren. Voor zover ik weet, was ik de enige op de afdeling die niet gevaccineerd was – ze zullen nu wel allemaal weg zijn… En zelfs in de ambulance op de heenweg werd ik eraan herinnerd “hoe egoïstisch ik was”, ik maak geen gein… De ziekenhuisomgeving is voor mij onherkenbaar veranderd, en hoewel er schaduwen en echo’s waren van wat het ooit was, is het nu een heel andere plek. Ik vermoed dat het al volledig geprivatiseerd is; het is ons alleen nog niet verteld…

Ik voel me heel gelukkig dat ik uit het ziekenhuis ben ontsnapt (ik had nooit durven dromen dat ik dat nog zou kunnen zeggen) met de hulp van familie en vrienden.

Ik was aanvankelijk sceptisch over Covid, maar ik kan de juistheid ervan bevestigen en het is erg akelig. Maar ik kan u ook vertellen dat het 100% door de mens is gemaakt, dit is geen natuurlijk virus en dit is een aanval op ons allemaal – het is een biowapen.

Mijn advies voor de toekomst is: netwerk, bereid je voor en probeer onder alle omstandigheden te voorkomen dat je naar het ziekenhuis gaat, want ik vermoed dat veel van de arme zielen die ik daar heb gezien er nooit meer uit zullen komen omdat ze reageerbuisjes zijn geworden voor de Gates Foundation.

  Britse minister: volledig gevaccineerden hebben veel meer kans om Covid te krijgen

Het sinistere gefluister, de geheimzinnigheid en de schuldige blikken van bepaalde personeelsleden spraken boekdelen voor mij. Het was eerlijk gezegd zeer huiveringwekkend en traumatiserend om te zien hoe het veranderd is – vooral toen ik vroeg om te mogen vertrekken.

De tactieken die werden gebruikt om me te dwingen te blijven waren op zijn zachtst gezegd sadistisch en meer details kan ik niet geven, behalve dat ik me heel erg gelukkig voel dat ik eruit ben gekomen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVisualisatie van de doeltreffendheid (of het gebrek daaraan) van de booster
Volgend artikelCoronawaanzin in Italië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Een stem op Rutte of op het huidige kabinet zijn de slagers van hun volk vergeet dat niet het is niet alleen wat er reageert maar ook de haat , liefde heeft plaats gemaakt voor haat en lafheid maar er is ook goed nieuws te melden deze kwaadachtige mensen zullen hun moordenaar sneller tegen kunnen komen dan ze menen.

 1. Ik werk bij een Zeeuwse Gemeente waar ik samen met mijn collegas het onderhoud doe van de begraafplaatsen binnen die Gemeente en dus ook de begrafenissen, en het is ongekend hoe druk wij het hebben, onderhoud zit er al weken niet meer in, het is graven en begraven. Van de week een berichtje gestuurd naar een bekende die bij een andere Gemeente in de buurt hetzelfde werk doet en ook zij worden overspoeld door begrafenissen.

  • Oh mijn god, dit is huiveringwekkend om te lezen. Ik leef met u mee. Zou graag willen helpen maar woon in Zuid Holland en kan natuurlijk niet even zomaar binnen lopen bij u maar wil aangeven me machteloos te voelen zo uw bericht te lezen.. we gaan een heftige tijd tegemoet.. ik ken enorm veel mensen die covid hebben gehad en niks mee aan de hand is zelfs ook met onderliggend lijden en mensen die ongezond leven..(4 blikjes red bull per dag, roken, dagelijks drinken etc.) maar de bijwerkingen van de prikken die ik meemaak om mij heen, in mijn vriendengroep en bij mijn collegaá zijn schockerend. Ik zie ze letterlijk wegkwijnen… sommigen melden zich ziek en blijven maandenlang offline. Ik heb foto’s vergeleken van ze, op dat punt ben ik belandt; van 7 maanden geleden en nu… als ik u vertel dat ze op wandelende zombie’s lijken, lieg of overdrijf ik niet… huid is grijs. graus/ blauw, ingevallen ogen, afgevallen in gezicht, botten zichtbaar!! en een blik… de blik in hun ogen is letterlijk dood…. geen leven erin. Nu is het zelfs gaande dat men agressief tegen elkaar begint te doen.. ook in het publiek; mensen zijn heel erg ongevoelig aan het worden en opgefokt.

   Allen, pas goed op uzelf. Wij vinden elkaar allemaal op een dag.

   P.s. op Nu.nl is het ook heftig tekeer aan het gaan onder de reageerders. Gelukkig heeeel veel mensen die nu openlijk beginnen te praten over hun bijwerkingen en zich ervoor schamen het te delen en ook aangeven géén boosters te willen. 2 G is aangekondigd en het is echt werkelijkwaar een gekkenhuis aan het worden…steeds meer mensen zien in (gelukkig) dat ze geen steek verder zijn gekomen maar de verhalen over depressieve jongeren die stoppen met studies en zich vergrijpen naar verdovende middelen. De discussies thuis die de pan uit rijzen..

   Bij mij in de straat een jongere zelfmoord gepleegd..
   Op YouTube zie ik het ook aa nde mensen die reagren; zien het leven niet meer zitten.

   Op Nu.nl zelfs een politie agent (is gescreend en bevestigd dat hij dat is met een herkenningsvinkje zeg maar) die ook aangeeft het te zot te vinden wat de overheid en het beleid doet.
   Schending van mensenrechten!!

   En dan is er nog een groep die serieus 1 op 1 vergeleken kan worden met n a z i ’s – wat een walgelijke uitspraken doen die daar zeg!!!

   Maar ook vaders en moeders die zich enorm zorgen maken en neerslachtig reageren.. dit heeft allemaal zo enorm veel impact en we zijn nog niet eens in de piek belandt….

   Mijn gedachten zijn met u allen, bescherm uw eigen energie en voorkomen discussies of “overtuigingswedstrijden” want er is duidelijk een tweedeling gaande. We gaan 9echt waar) op naar een parallelle samenleving…zijn we nog lang niet….we moeten erdoorheen, linksom of rechtsom of onderdoor!

   Houd u a.u.b. schrap de komende tijd!!!

    • Ja, wat een ongekend publiek is dát zeg…. samen met wat strijders ben ik tegen het narrative aan het reageren maar man man man dat gaat daar echt wel tekeer met soms tot zo’n 5K reacties (onderling). Nooit gedacht. Overigens is Nu.nl walgelijk in hen moderatie, natuurlijk zwaar partijdig!

  • Bij ons in Maastrichtzijn heel vele oude begraafplaatsen geruimd en de begraafplaats is vervolgens een stuk begraaf plek bij gekomen en elke dag dat ik er langs loop zij ik er wel minimaal twee tot drie graven bijkomen ook de crematoriums schieten als paddenstoelen uit de grond en moet soms een 10 dagen wachten alvorens dat er plek is om je dierbare te laten cremeren, wanneer gaan de ogen bij de mensen eens open ik begrijp het niet ze gaan volgens mij liever dood dan dat ze een griepje krijgen want dat mag inmiddels wel duidelijk zijn corona is niet meer of minder dan de griep.

   • jeetje heftig! En idd…mensen zijn bang om hun lichamelijke krachten te gebruiken bij een zwaarder griepje. Ik zou het niet willen maar ga er niet preventief voor mezelf laten injecteren met een experimenteel middel!! Leven is te mooi!! En mijn lichaam ook.,,ben er blij mee…zouden we allemaal moeten zijn. Maar zij die prikken waren denk ik al mentaal levensmoe…

 2. Ja, ze zullen mij ook niet meer in een ziekenhuis aantreffen. Als het zo erg is dan sterf ik liever thuis dan daar en de medische wereld heeft wat mij betreft alle vetrouwen en goodwill verloren.

  • Maar we betalen wel grof om dat tuig dat zich artsen noemt te betalen. We moeten niet meer betalen en eigen centra op gaan richten. Er zijn mensen die er echt afhankelijk van zijn

 3. Mijn familie werkt in de gezondheidszorg
  Ook zij staan er totaal niet achter wat er daar gebeurt
  dus ik hoor nog wel eens wat
  Maar het is duidelijk dat het van geen kant klopt
  vertrouwen in de medici heb ik al jaren niet meer
  Ik heb al jaren geen dokter meer bezocht en hopelijk blijft dat zo
  Veel mensen hebben nog ontzag voor de witte jas
  En zien een dokter vaak als een autoriteit
  Ze denken dan hij heeft ervoor gestudeerd
  Dus zal hij het wel weten
  laat u niet misleiden en volg uw eigen gevoel

  • Een geholpen patiënt is een verloren klant !!! dat is het moreel van vele witte jassen dokters… bah de hiërarchie onderling ook in die medische wereld…. IQ hebben op hoog niveau is heel wat anders dan met mensen om kunnen gaan. Dat blijkt wel duidelijk maar er zijn uitzonderingen in de medische wereld… laatst nog een hele lieve vrouw die ik bij radiologie zag, werkte daar, begeleidde me (moest toen ff buik een foto maken – blaas checken via röntgen, gelukkig niks te zien….en allemaal goed) maar ze sprak uitgebreid tegen mij hoe ze het niet eens is met alles in de zorg precies zoals uw familie erover denkt… en toen kwam er ineens een eng mannetje aanlopen, in een witte doktersjas… waarschijnlijk was hij iets van 65 jaar, of ietwat ouder zelfs… behoorlijk enge energie was er ineens in ruimte…. en zij kromp helemaal ineen en keek zo naar mij van; “dit bedoel ik dus”. Was best heftig….. ik heb er weleens over nagedacht om haar bloemen te gaan brengen maar ik wil niet dat collega’s (nog meer) redenen kunnen krijgen om haar afgunstig te behandelen..als dat zo was weet ik niet maar haar energie was positief en lief en zacht en dat mannetje… dé doktor die de scan deed en controle … was koud, kil, behoorlijk eng.. een soort typische scroodge of The Gringe! Anyway; volg uw eigen gevoel vind ik een héle goede! Helaas staan niet veel mensen dicht bij hen eigen gevoel!! Dus gaat moeilijk voor hen worden… en juist die nemen vaak de prik(ken).

 4. Ik snap eerlijk gezegd niet hoe hij in het ziekenhuis terecht is gekomen, en daarmee doel ik vooral op het feit dat hij wist dat je daar slechter af bent, dus waarom toch daar heen gaan? Het remdesivir gedeelte van het verhaal was hem ook niet ontsnapt (remdesivir – beamdeming – dood), dus waarom ging hij er überhaupt nog naar toe? Gezien zijn verhalen en kennis verbaast me dat.

  • Ik vertrouw dit verhaal dan ook voor geen meter, het is een pro covid artikel. Eerst benadrukken dat er 2020 geen oversterfte was, dus geen covid en dan even later heeft hij spijt van het ontkennen van covid. Het is of het een, of het ander. Dit verhaal stinkt.

 5. Het stuk begint met het verklaren door O’Looney dat er in 2020 geen oversterfte was, máár, er is wél een virus, een verschrikkelijk virus dat waarschijnlijk in een laboratorium gemaakt is. Dit kan niet, het is óf een verschrikkelijk virus én heel veel extra doden, óf geen virus en geen oversterfte. Het laatste is de waarheid en gewoon terug te halen uit cijfers. De doden in 2020 waar een luchtje aan zit waren ouderen die zijn vermoord in verpleegtehuizen en zieke (te dikke en oude) mensen die aan de beademing zijn gelegd en daardoor vermoord. Maar er was géén oversterfte. Hij zegt dat de oversterfte begon toen er begonnen werd met de genocidespuiten. Dat klopt. Ik vind dit stuk stinken, heel heel erg stinken. Er wordt veel te veel nadruk gelegd op een in een laboratorium gemaakt virus dat echt heel erg is en waartegen Remdesivir niet werkt. Goh, dat wisten we vanaf dag 1 al. Met Remdesivir worden mensen net als met die spuiten vermoord.
  Maar goed, het artikel klopt echt niet, er zit een ander verhaal achter, chantage, verdraaien van het verhaal, iets. Het stinkt en klopt niet.

 6. Wasteland fun and broken dreams 🙁

  luister hier ook maar weer even naar de ouderen onder ons kennen deze nog 🙂

  deliverance theme
  Houdt vol allemaal .
  Groeten (Nexie)

 7. Ben ongevaccineerd omdat ik niet geloof in een beter leven door middel van chemie. Heb nooit een bekluier gedragen omdat je de vrijstelling daarvoor gewoon van internet kunt halen. Heb nooit een test gedaan omdat ik mij niet met onzin bezig wens te houden. Heb (lang geleden) in de zorg gewerkt en dat verlaten vanwege de abjecte rigiditeit daar. Ik geloof niet in psychiaters omdat het gros daarvan gekker is dan wat zij menen te moeten behandelen……en neem als voorbeeld dat viesnest van een Hendriks die het ministerie van justitie adviseert over het behandelen van dat pedofielenriool waar hij zelf onderdeel van is. Corrupte rechters als onderdeel van een doodziek gemaakt systeem.
  De 2e kamer is de uitgang van een riool. Wie er nog gelooft in verkiezingen een lulhannes…….en zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Ben nog aan het herstellen van de vuilste griep die ik ooit heb gehad…..zal vermoedelijk dat gepatenteerde virus wezen…. chloroquine werkte perfect. Kun je zelf maken. Daarvoor neem je grapefruitschillen van 3 grapefruits…..die kook je 2 uur op een zacht pitje….deksel op de pan houden. Laten afkoelen. Afgieten in een (ik gebruik een plastic fles uit de supermarkt voor vers sinaasappelsap.,)…. bewaren in de koelkast. zink er bij gebruiken. Veel vitamine c…..en wat dies meer zij.
  Zoals ik al zei…ben aan het herstellen van de invloed van dit laboratorium-kreng….en dat kost tijd. Meer dan me lief is…..maar ik herstel. Het is nergens voor nodig om daar complete economieën voor te slopen….en dat vaccineren is een verholen moordpartij.
  Ik heb geen pasjes…. certificaten….wat voor tyfus troep dit riool loslaat op de mensheid……dan maar niet vliegen, heb een camper….restaurants?…kan zelf koken. Als ik mensen wil zien nodig ik ze wel uit. Voedsel haal ik wel bij de bioboer.
  Kortom…..ik collaboreer niet.
  Ik doe gewoon niet meer mee.

  • Ik kan alleen maar 1 woord loslaten op uw bericht: dankuwel!!!

   Dank voor het delen. Met elk woord ben ik het eens.
   Dit biohack geplanteerde virus is eerder te vergelijken met mosterdgas was is los gelaten in de lucht en overgewaaid van 1 land naar een land wat helemaal géén link heeft met het land waar het vandaan kwam vliegen.

   Heeft u wleens gehoord van het spel: Plaque.Inc?
   Is een spel (walgelijk en totaal niet boeiend vind ik) dat in 2012(!!) op de markt kwam…. en op de mobiele telefoon sinds 2015 gereleased.

   Kijkt u maar eens… via http://www.duckduck.go browser (geen google) bij afbeeldingen…..

   Het is e x a c t waar we nu met zijn allen in verkeren. Van ontworpen virus tot staatsgeheimen tot injecties ontwikkelen………
   De makers van dat spel hebben zelfs verontschuldigingen aangeboden in 2020, dat ze er niks mee te maken hebben met wat er nu gebeurd. Maar als je de afbeeldingen ziet..lijkt het wel een prototype …. een Plan van aanpak… een concept uitwerking.. alles business economisch gewijs behalve een spel…daar is het veel te statisch voor…zit echt geen leuks in om te beleven, alleen maar strategie OP de mens uitvoeren wat voor spel is dat? Zo kun je ook wel een spel: kinderen misbruiken ontwerpen… nu ik dit zo zeg huiver ik bij het idee alleen al.. maar wat ik wil zeggen is dat het meer een plan van aanpak “spel” lijkt dan een entertainment aspect.

   Ik wens u heel veel sterkte toe, beterschap. U gaat dit chemische ontworpen kreng dan wel niet met gemak verslaan maar verslaan gaat u zeker doen.

   Dank voor de tips en adviezen!!

 8. Goedzo dit is een goed idee ik heb huisgemaakte anti- biotica en ik neem vitamines en mineralen in. Ik ben zestig en in geen 18 jaar meer ziek geweest. Gewoon lichaam en geest in balans houden.

 9. Rechters alleen al van dat woord kom ik spontaan aan het overgeven, zij zijn onderdeel van misdaden geworden en helpen mee aan genocide op de mensheid, advocaten zijn terughoudend want worden gewoon bedreigd en het zelfde geld voor vele artsen en de echte virologen en profestoren alleen het volk luistert naar een staats zender die het moorden aanmoedigen van angst hun inkomsten te verliezen en kranten zijn corrupt als de macht en zijn van de Elite die bepalen wat er in staat en wat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in