Deze video bevat een mooie visualisatie van de doeltreffendheid van de booster in de loop van de tijd. Deze is gebaseerd op officiële gegevens van de Britse overheid. Geen verrassing hier: de booster helpt vooral het virus.

De vaccinmandaten lijken er onder meer voor te zorgen dat het virus je gemakkelijker kan infecteren en dat de pandemie langer duurt. Dit is natuurlijk precies het tegenovergestelde van wat ons wordt verteld.

Deze video geeft een mooi beeld van het effect van de booster-injecties in de loop van de tijd.

COVID19 VACCINE BOOSTED CASE NUMBERS – 10 WEEKS STRAIGHT AND IT IS UK GOVERNMENT DATA !!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

52-jarige Canadese cardioloog zegt tegen de ongevaccineerden “Ik zal niet huilen op je begrafenis,” dood twee weken na derde (booster) mRNA-injectieVolg Frontnieuws op Telegram

  Bizarre neurologische ziekte teistert jonge Canadezen
Vorig artikelGevaccineerd bloed – Het dilemma van COVID’s experimentele transfusies
Volgend artikelSchokkende ontsnapping: Covid klokkenluider mishandeld in Brits ziekenhuis gered door vrienden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Bedankt voor het plaatsen van dit artikel, maar ook hier wordt uitgegaan van de juistheid van de pcr tests en daar zit mede het probleem. Die test zijn niet geschikt om een virus of ziekte te detecteren. Daarnaast, er is geen corona/ covid of een variant daarvan. Vanaf dag 1 is alles 100% verzonnen, fake, een hoax. Ik snap werkelijk niet dat zgn “slimme” wetenschappers en makers van o.a. bovenstaand artikel dit niet doorhebben. Of weten ze het wel degelijk en is dit ook voor hen een verdienmodel? Zonder virussen hebben velen immers ook geen werk meer.

  • Helemaal mee eens. Er bestaat geen coronavirus dit is trouwens gepatenteerd en in het patent staat dat het een ‘invention’ is.

   https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en

   Mocht je je afvragen waarom je dit gewoon via google kan vinden, dan is dat omdat patenten altijd ter inzage moeten worden gepubliceerd

   Als virologen, wetenschappers en makers van artikelen ontkennen dat een virus bestaat hebben ze natuurlijk geen bestaansrecht. Worden dan zowieso niet geloofd en als idioten weggezet!

 2. Op deze hoax is de hele zooi van het wef gebaseerd en regeringen zijn een zielige volgers uitgezocht op bepaalde eigenschappen maar ook op stompzinnigheid.
  Inderdaad als de waarschijnlijkheid van C verdwijnt breekt de hel los, omdat de bedrogenen verhaal willen en daarvoor de groepen waarvan verwacht dat die het minste weerstand bieden zullen uitzoeken.
  Dan zal er geen liefde en verdraagzaamheid bestaan. De daders zullen zich verschuilen achter een muur van vol geautomatiseerde wapens. Dit tot er zal blijken dat ze de zonder iedereen uiteindelijk vastlopen, maar dit kan jaren duren.

 3. Misschien zie ik het verkeerd maar volgens mijn intuïtie na het horen van zoveel informatie van experten die geen belang hebben aan materieel gewin zijn deze inentingen niet gemaakt om ons immuunsysteem te helpen met deze vorm van griep maar integendeel om ons performante en zichzelf aanpassende immuniteit te dwarsbomen. Het verhaal dat deze inenting minder efficiënt wordt dient alleen om ons de herhaaldelijke spuit te rechtvaardigen. Deze dient om een andere reden herhaald te worden omdat het voor dit ingewikkeld proces vereist is. Zoals bijvoorbeeld het installeren van een intra body nano netwerk, het verzwakken van de natuurlijke immuniteit, het verzekeren van de inkomsten voor de pharma industrie, het breken van de vrije wilsbeschikking, het invoeren van een totalitaire controle systeem enzovoort.PZG.

 4. En intussen zijn er al twee jaar lang geen vliegtuigen meer neergestort geen islamitische aanvallen geweest en er is geen vrouw meer verkracht (of heb ik iets in de MSM gemist?). De wereld is er dankzij covid stukken beter en veiliger op geworden.

 5. Pcr test toont aan deeltjes RNA.
  Vaccin heet namelijk ook MRNA.
  Er bestaat ook zoiets als een Noro Virus wat jaarlijks 500.000 mensen treft volgens RIVM Is Noro zeer besmettelijk via aerosolen en heeft het een 3 weken quarantaine plicht,wat uit eigen ervaring droog beschuitje eten en weekje uitzieken was.
  Corona is vergelijkbaar als de griep. Vergelijkbaar klinkt in mijn oren als is hetzelfde als.
  Mijn mening is dan ook nog want de griep zou zijn verdwenen? En corona blijft altijd?.
  Corona de naam is verzonnen en het zegt niets anders dan dat wat de griep is alleen ze hebben het een andere naam gegeven. Via beeldvorming vanuit China(wat trouwens ook in scène was gezet) wordt er een pandemie indruk gewekt wat het niet is. De cijfers van China liggen nog rond de 100k. Als je regionaal uitbreid wordt Hubei genoemd als broedplek Wuhan is niet te vinden in de lijst.

  • Noro virus? Ga voor de grap eens heel diep graven en zoek eens bewijs van het bestaan van dit “virus”… Ik wens je alvast succes 🙂
   “…volgens RIVM Is Noro zeer besmettelijk…” dat stukje zegt al genoeg lijkt me. Volgens het RIVM… nou, dan weet je meteen hoe laat het is en moeten alle alarmbellen gaan rinkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in