© Oregon State University (CC BY-SA 2.0)

Een nieuwe studie, gepromoot door de bedrijfsmedia, beweert dat de wereldwijde piek in turbokanker onder jongeren wordt veroorzaakt door “versnelde veroudering.”

In de afgelopen drie jaar is het aantal gevallen van jonge mensen met snel ontwikkelende kankers enorm toegenomen, schrijft Frank Bergman.

Sommige artsen waarschuwen zelfs dat patiënten binnen een week na de diagnose overlijden, ondanks dat ze er verder gezond uitzien.

Een groeiend aantal experts waarschuwt ook dat de epidemie alleen degenen treft die Covid mRNA-vaccins hebben gekregen.

Een nieuwe studie van de American Association for Cancer Research (AACR), waarvan de voorzitter wordt genoemd als een “agenda contributor” op het World Economic Forum (WEF), beweert echter dat zogenaamde “versnelde veroudering” achter de piek zit.

“Historisch gezien werden zowel kanker als veroudering voornamelijk gezien als een zorg voor oudere bevolkingsgroepen,” vertelde Ruiyi Tian, MPH, een promovendus aan de Washington University School of Medicine in St. Louis en een van de onderzoekers van het onderzoek, aan Fox News Digital.

Louis en een van de onderzoekers van het onderzoek, vertelde Fox News Digital. “De realisatie dat kanker, en nu ook veroudering, de afgelopen decennia belangrijke problemen zijn geworden voor jongere bevolkingsgroepen was onverwacht.”

In het onderzoek werden diagnoses bij patiënten jonger dan 55 jaar beschouwd als beginnende kanker.

De onderzoekers analyseerden gegevens van 148.724 mensen met behulp van de UK Biobank database.

Ze schatten de biologische leeftijd van elke persoon aan de hand van negen biomarkers in het bloed en vergeleken die met hun chronologische leeftijd.

Mensen met een hogere biologische leeftijd hadden 42% meer kans op longkanker in een vroeg stadium, 22% meer kans op gastro-intestinale kanker in een vroeg stadium en 36% meer kans op baarmoederkanker in een vroeg stadium.

  Het COVID-19 vaccin complot

De onderzoekers stelden ook vast dat mensen die na 1965 geboren waren 17% meer kans hadden om “versnelde veroudering” te ervaren dan mensen die in eerdere decennia geboren waren.

“De belangrijkste bevindingen benadrukken dat versnelde veroudering steeds vaker voorkomt bij opeenvolgende geboortecohorten en mogelijk dient als een cruciale risicofactor of mediator voor verschillende omgevings- en leefstijlgerelateerde risicofactoren die leiden tot kanker op jonge leeftijd”, aldus Tian.

“Deze ontdekking daagt ons uit om opnieuw na te denken over de onderliggende oorzaken van de toenemende incidentie van kanker op jonge leeftijd onder nieuwere generaties,” voegde hij eraan toe.

De onderzoekers zeiden te hopen dat deze bevindingen zullen leiden tot interventies om biologische veroudering te vertragen als een “nieuwe weg voor kankerpreventie.”

Ze riepen ook op tot extra screening op maat voor jongere mensen.

“Het is van vitaal belang dat recente generaties gezondheidsbewuster worden en de implicaties van versnelde veroudering in overweging nemen,” zei Tian.

Het onderzoeksteam zei dat ze in toekomstige studies de factoren zullen bepalen die versnelde veroudering en kanker op jonge leeftijd veroorzaken, volgens een persbericht.

Tain beweert dat de enige beperking van het onderzoek is dat alle deelnemers uit Groot-Brittannië kwamen.

“Onze bevindingen kunnen daarom niet direct gegeneraliseerd worden naar populaties in andere landen of naar raciale en etnische minderheidsgroepen die niet vertegenwoordigd waren in het cohort.

In het onderzoek werd echter geen melding gemaakt van de vaccinatiestatus van de deelnemers en er werd geen rekening gehouden met de invloed die dat zou kunnen hebben op hun gezondheid.

Dr. Brett Osborn, een neuroloog uit Florida en “langlevendheidsexpert”, zegt dat hij het concept van “versnelde veroudering” bespreekt met zijn patiënten.

  Krijg 'het' nu als u kunt

“Het is niet omdat iemand chronologisch 40 jaar oud is, dat hij biochemisch ook 40 jaar oud is,” vertelde Osborn, die niet betrokken was bij het nieuwe onderzoek, aan Fox News.

“Met andere woorden, er kan een verschil zijn tussen iemands leeftijd – dat wil zeggen, hoe lang ze al op deze aarde zijn – en de innerlijke biochemische gezondheid van het lichaam, of het gebrek daaraan.”

In de kliniek van Osborn meet hij de biologische leeftijd van patiënten om het risico op ouderdomsziekten te meten.

“Hoe ouder iemand chronologisch is, hoe groter de kans op ziekten zoals kanker, diabetes, hartaanvallen en beroertes”, zegt hij.

“Dit is ook het geval als iemands biologische leeftijd hoger is dan hun berekende biologische leeftijd – wat betekent dat ze versneld verouderen ten opzichte van hun chronologische leeftijd.”

“Hun klok tikt in wezen sneller.”

Volgens Osborn speelt obesitas een grote rol bij versnelde veroudering.

“Obesitas neemt toe en dit is een primaire risicofactor voor veroudering en ouderdomsziekten”, zegt hij.

“Het is een poortziekte naar diabetes type II, kanker en de ziekte van Alzheimer, om er maar een paar te noemen.”

Obesitas veroorzaakt ook “biochemische afwijkingen”, zoals insulineresistentie en hoge ontstekingsniveaus in het lichaam, waarschuwde de arts.

“Aangezien obesitas om verschillende redenen toeneemt, is het geen verrassing dat de verouderingspercentages zullen versnellen, samen met de percentages van ziekten zoals kanker,” zei Osborn.

“Simpeler gezegd, naarmate we een bepaalde biologische leeftijd sneller bereiken, zullen leeftijdsgerelateerde ziekten eerder de kop opsteken.”

Osborn noemde de bevindingen van het nieuwe onderzoek van de Universiteit van Washington “zeer verontrustend”.

  Moeder kampt met Guillain-Barré-syndroom (GBS) - een zenuwziekte - na Moderna vaccinatie

“Dit komt overeen met de verslechterende gezondheid van de jongere generaties, zoals blijkt uit – in deze studie – het verhoogde risico op kanker in dezelfde populatie,” vertelde hij Fox News.

Naast kanker voorspelde Osborn dat er ook een piek zou worden vastgesteld voor andere leeftijdsgerelateerde ziekten.

“De gezondheid van onze natie – laat staan die van Groot-Brittannië – is in gevaar en tenzij er radicale maatregelen worden genomen, zal deze trend waarschijnlijk verergeren voordat het beter wordt,” waarschuwde hij.

“De jongere bevolking zal op jongere leeftijd getroffen worden door dodelijke ziekten.

Ondertussen blijft het aantal gevallen van turbokanker stijgen onder de Covid gevaccineerden, terwijl de “experts” en de bedrijfsmedia alternatieven blijven zoeken om de epidemie de schuld te geven.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor “vluchtelingen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJapanners komen massaal in opstand tegen tiranniek WHO ‘pandemieverdrag’
Volgend artikelUitleg: Hoe verliep de Iraanse militaire vergeldingsactie tegen de Zionistische entiteit? (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. In mijn omgeving valt het mij op dat mensen in het straatbeeld er gemiddeld zo oud uit zien.

  Gemiddeld duidelijk ouder dan een paar jaar geleden. Misschien is het verbeelding, maar waarschijnlijk is het echt zo.

  • Inderdaad Petra. Valt ons al geruime tijd op.
   -Veel mensen met (steeds sterkere) brillen.
   -Veel mensen met een hoorapparaat.
   -Veel mensen met loopproblemen (‘doorgezakte’ vering en evenwichtsstoornissen).
   -Veel mensen met aangepaste fietsen.
   -Veel mensen met een apatische gelaatsuitdrukking en dito instelling.
   – Veel (jongere-) mensen met een baardje (camouflage?)

   • En het lijkt er erop dat ze ook steeds dommer worden Veteraan. De onnozelheid straalt ervan af. We zuchten al een paar jaar. “ het zal de vaccinatie wel zijn”. Het valt echt op.

   • Helaas klopt het ook hier in Antwerpen.. tenslotte zie je erg veel Zombies… letterlijk én erg veel splinternieuwe gemotoriseerde rolstoelen..verbazingwekkend en niemand die nog lacht…of jonge mensen die bij elkaar klitten en heel erg theatraal doen…en stuitend en zeer opvallend een nieuw soort homo’s die in geen Duizend jaar bij elkaar passen maar hand in hand door de menigte lopen…afschrikwekkend..én behoorlijk WALGEND…een soort ras is ontstaan Vreselijk om zien..🤬😶‍🌫️

    • een verloren generatie of een generatie verloren.

     helaas, ook al ben je wakker, het betekent dat je heel veel ziet en meekrijgt en zo slepen ze je toch mee de ellende in, voor de wakkeren vaak zwaarder (je ziet het) dan de schapen die naar de slachtbank lopen terwijl ze blijven mekkeren over de wakkeren en ow wat hebben we het toch ‘nog’ goed… 😉

    • Dáár heb j’ n zak ‘punten’ Raphaël, waar géénéén nog kan òver kijken !
     Maar ‘ZE’ steken hun kOppen i n ’t zand of in ’t rioolwater !
     * O_M_E_R_T_d_A _h *
     Als ge recent méé leest wat ‘r ’n specifieke bepaalde mutuele ‘ziekenkasser’ onlangs
     diérf te ‘mijmeren’ en luidop ‘dagdromen’ over ‘ouderlingen te ÉÚTHOUASIASMEREN’ en naar de euthaNASIstische regionen wil ‘afvoeren’, begrijp je dat diezelfde ‘ZE’ verduveld goé wéten wat ‘r wringt in g’ accelereerd tempo en kadans sedert pakweg 2O2O ! En surtout wáár(naartoé) en in wèlke finale impasse z’ aan t’t manoeuvreren en piloteren zijn !

     PRO / VÓÓR ’t LEVEN !
     (nog) ONGEBOREN, als GEBOREN !

     “* Vero Nihil Verius *” ~”* Nemo Me Impune Lacessit *” 14 O4 2O24 14:24

  • Ik ken er ook een paar in mijn omgeving die een flinke tik hebben gekregen na die wonder prikjes.
   Maar de meeste leggen geen link (tenminste dat zeggen ze) met de prikjes.
   Twee van hen hadden een beroerte en functioneren niet meer zoals voorheen. Ze kunnen niet meer autorijden geheugen en concentratie problemen en verlamming. en een ander hartschade, maar die is 1 van de weinige die zegt ik ben fuckt door de overheid.
   Ze zien er bejaard uit met leeftijden 50-55 jaar.

 2. En die gigantische (roze) olifant in de kamer wil niemand zien.
  Het valt echt niet op (hm) dat de ellende begonnen is pakweg 60 jaar geleden toen men massaal begon met vaccineren tegen god weet hoeveel ziektes, ook al waren die verdwenen en als klap op de vuurpijl een gen-veranderende spuit die het immuunsysteem verder naar de kloten helpt zodat die ziektes nog gemakkelijker vrij spel krijgen en men nu de gevolgen ziet.
  En wat nog erger is dat is dat de regeringen/staten massa’s geld doneren aan die vaccin maffia industrie om zogenaamd genezende geneesmiddelen te maken waarvan zij de risico’s die er aan vast zitten overlaten aan diezelfde sponsors die hun onderzoeken betaald hebben en zijzelf dus de gigantische winsten onder hun aandeelhouders kunnen verdelen en de slachtoffers gewoon aan hun lot overgelaten.
  De macht van dat geld is gigantisch: met dat sponsorgeld dat door de belastingbetaler is bijeengebracht kunnen die criminelen diezelfde machthebbers omkopen om hun agenda verder uit te rollen, d.w.z. nog meer ziektes veroorzaken om nog meer spuitjes te verkopen, en dat zonder ook maar enig risico voor hun.

 3. Als de WHO hier straks verplichte gifspuiten gaat eisen is de boot aan. Je kan ervan uit gaan dat dit DEMISSIONAIRE kabinet gewoon haar handtekening gaat zetten.

  • Daarom zijn ze demissionair, juist om er allemaal draconische maatregelen door heen te jassen. Het getreuzel bij de formatie zegt genoeg. Demissionair zijn ze machtiger want je kan ze niet wegsturen. Zei Rutte toch lachend? Nou probeer maar eens een spuit in mijn lijf te krijgen. En bij honderdmiljoen ongevaxte in de Eu. Dan is het oorlog. Aan dwang heb ik een hekel.

 4. Het grootste taboe van deze eeuw is het vaccinatieverhaal. Zij die niet zijn geprikt zwijgen wijselijk en zij die zijn geprikt zwijgen ijselijk. Een onuitgesproken vervreemding. Met dank aan de minister van het ministerie van dansen met Janssen meester Hugo de J., en de nieuwste melkmuil staatssecretaris van het ministerie van leugens de hypocriete Christen frind v. Oijen.

 5. Proest: Het grootste taboe van deze eeuw is het vaccinatieverhaal. Zij die niet zijn geprikt zwijgen wijselijk en zij die zijn geprikt zwijgen ijselijk.

  Die moet op een tegeltje op de wc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in