© Mika Baumeister op Unsplash

Uitspraken van een moedige begrafenisondernemer gingen in september viraal nadat hij observaties deelde over degenen die stierven in het midden van de coronavirus pandemie, bericht Rairfoundation.com.

Ik heb in 15 jaar nog nooit zo’n sterftecijfer gezien. – John O’Looney

John O’Looney, directeur van Milton Keynes Family Funeral Services, gaat door met het verpletteren van het narratief in een exclusief interview met de RAIR Foundation USA. Nadat O’Looney zich vorige maand had uitgesproken, hebben “ongeveer 65 professionals uit de sector in verschillende functies” hem benaderd met soortgelijke verhalen over de aard van de doden die bij begrafenisondernemingen arriveerden.

Sterfgevallen voor en na vaccinatie

In Amerika vertegenwoordigen sterfgevallen in verzorgingstehuizen een groot deel, zo niet de meerderheid, van de coronavirusdoden. Maar het gaat er niet alleen om dat oudere patiënten vatbaarder zijn voor het coronavirus, er wordt diep over gespeculeerd dat sterfgevallen onder ouderen voorkomen hadden kunnen worden, en misschien opzettelijk waren.

John O’Looney en zijn collega’s merkten op dat er het eerste jaar helemaal geen overtollige sterfgevallen waren en zo mogelijk zelfs minder sterfgevallen. Degenen die zogenaamd aan het coronavirus stierven, zo beweert O’Looney, blijken te zijn bezweken aan een medicijn genaamd Midazolam dat aan verpleeghuisbewoners wordt gegeven.

De begrafenisondernemer is niet de enige met dit vermoeden.

Maar nadat het vaccin in januari in zijn gebied werd geïntroduceerd, zegt O’Looney dat het aantal telefoontjes naar zijn uitvaartcentrum omhoogschoot, met “300 procent”. “Ik heb in 15 jaar nog nooit zo’n sterftecijfer gezien,” zegt hij. “In het begin waren [de sterfgevallen] allemaal uitsluitend in verzorgingstehuizen,” zegt O’Looney. Maar na de uitrol van de mRNA-injectie waren de sterfgevallen niet langer uitsluitend afkomstig uit verzorgingstehuizen, en de leeftijden van de doden varieerden aanzienlijk.

  Deskundige zegt dat Covid-vaccins wereldwijd 700 miljoen mensen zullen doden

“Ik heb op dit moment een 32-jarige, een 33-jarige en een 28-jarige in mijn instelling,” legt O’Looney uit als voorbeeld. “Het zijn allemaal prik-ontvangers en ze zijn allemaal onverwacht en plotseling gestorven,” vervolgt hij.

De meeste sterfgevallen lijken bloedstolsels (hartaanval en beroerte) en orgaanfalen te zijn, zegt O’Looney. Hij beschrijft een vrouw die overleed die “in de vijftig” was zonder gezondheidsproblemen, en “super fit” die “elke dag naar de sportschool ging, zes kilometer liep”. De begrafenisondernemer zegt dat de vrouw een booster had gekregen en “de week daarop aan leverfalen is overleden”.

Mensen worden wakker

De mensen worden “in groten getale wakker”, aldus O’Looney, die een felle criticus is van vaccinatieverplichtingen. Maar hij vreest dat als mensen wakker worden, de regering “haar spel zal opvoeren” om andersdenkenden het zwijgen op te leggen.

John O’Looney windt er geen doekjes om wat hij beschouwt als een ontvolkingsagenda.

De begrafenisondernemer vergelijkt de dood van onschuldigen in verpleeghuizen met de moorden van de Britse seriemoordenaar Dr. Harold Shipman. Mensen worden gedwongen om de injectie te krijgen zonder geïnformeerde toestemming. “Sommige van deze mensen zijn niet beter dan moordenaars,” zegt O’Looney. “Sommige van de dingen die ze hebben gedaan zijn onvergeeflijk,” vervolgt hij.

Bekijk het krachtige interview:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”Volg Frontnieuws op Telegram

  Combinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie
Vorig artikelTaiwan rapporteert meer sterfgevallen door vaccinatie dan door Covid-19
Volgend artikelSterftecijfer in Schotland tot 30 procent hoger dan vorig jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Vreselijk! En ze gaan er voor mijn gevoel ook niet serieus mee om dat ik strontziek werd na mijn eerste pfizer vaccin.
  2 weken later met de ambulance over gebracht met een schub van de MS!…
  (ik had al een voorgevoel maar als je huisarts je zegt dat hij zo angstig was om mij zonder vaccin op de ic te zien liggen met mijn ms, zwakke afweersysteem, astma toch maar gegaan).
  2e niet genomen natuurlijk en ook geen griepprik.
  Mijn slokdarm werkt al ruim 5 mnd nauwelijks en zit aan de vloeibare medische voeding. 14kg kwijt en gaat maar door…
  Geen enkele arts durft zich uit te spreken.
  Ik wacht al maanden op antwoord.
  Ze gingen met alle artsen en behandelaars in vergadering …ik twijfel nu in welk jaar…. ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in