Schilderij van de Spaanse kunstenaar Francisco Goya

Een viroloog van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft op de Nederlandse televisie onthuld dat de WHO een plan heeft van 10 jaar infectieziekten, vanaf 2020 tot 2030.

Marion Koopmans is een viroloog van de Nederlandse overheid, die ook werkte in het beruchte Wuhan biolab. Tijdens een interview op de nationale televisie in Nederland had ze een onthullende verspreking, schrijft Stopworldcontrol.com.

Koopmans verklaarde dat de WHO al enkele jaren een plan had voor 10 jaar pandemieën, van 2020 tot 2030.

Dat de WHO voorkennis had van de eerste pandemie, blijkt uit het feit dat zij enkele maanden voor de uitbraak een document naar regeringen over de hele wereld stuurde, waarin zij hen opdroegen zich voor te bereiden op een dreigende uitbraak van een ziekteverwekker van de luchtwegen.

Hoe kon de WHO weten dat er binnen enkele maanden een pandemie zou uitbreken? Ze wisten zelfs om wat voor ziekte het zou gaan! Volgens WHO-viroloog Koopmans is het een plan dat ze al jaren hadden…

“Dit is de eerste pandemie,” voegde ze eraan toe….

Ze wisten het allemaal!

Ook Fauci wist wat er werd voorbereid. In 2017 verklaarde hij: “Er is geen twijfel mogelijk dat er een verrassingsuitbraak zal plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de regering Trump.” Hoe kon hij zo’n onvoorspelbare gebeurtenis met volledige zekerheid voorspellen?

Een paar maanden voor de uitbraak werd een video gepubliceerd door de Global Preparedness Monitoring Board, waarop te zien is hoe een coronavirus zich begint te verspreiden vanuit Wuhan, naar de rest van de wereld.

Nogmaals: ze publiceerden dit vlak voordat het gebeurde, met een beschrijving van het exacte type ziekteverwekker, en de precieze oorsprong ervan.

  Beste volledig gevaccineerden: De nieuw goedgekeurde COVID-prik is GEEN booster - het is letterlijk een nieuw (niet getest) vaccin

Een paar maanden voor de uitbraak organiseerde Bill Gates een oefening voor deze pandemie. De slogan was: “We moeten ons voorbereiden op wat een pandemie zal worden.” Ze bespraken hoe ze het mediaverhaal zouden moeten controleren, en de wereld zouden moeten vertellen dat vaccins het antwoord zijn. Meteen na deze oefening twitterde Gates hoe enthousiast hij was over de verkoop van veel vaccins, het komende jaar.

Wat echt verbijsterend is, is dat in 2017 en 2018 de meeste landen in de wereld plotseling begonnen met de distributie van talloze C0V!D-19 testkits. Een jaar voor de pandemie stapelde elk land PCR-testkits op, die tijdens de pandemie zouden worden gebruikt.

In 2015 werd nog een C0VID-19 test uitgevonden door Richard Rothschild, met als releasedatum… 2020!

Een visie op de toekomst?

Het wordt nog vreemder, als we kijken naar de film “V for Vendetta” die in 2006 werd uitgebracht. In deze film stond dat het “Een compromisloze visie op de toekomst” was. Er werd een pandemie uitgebeeld die resulteerde in wereldwijde tirannie.

Het jaar van de film speelde zich af in… 2020!

In 2013 componeerde een muzikant een lied over een pandemie van het coronavirus die zou plaatsvinden in… 2020. Toen hem werd gevraagd of hij een soort profeet was, antwoordde hij dat hij onderzoek had gedaan en had ontdekt dat er een agenda is voor pandemieën, te beginnen in 2020.

In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation een “Scenario voor de toekomst van de technologie”. Interessant… een scenario voor de toekomst! Wat staat erin? Het beschrijft een pandemie die resulteert in wereldwijde tirannie.

  Nieuwe studie bevestigt: Geboosterde mensen hebben meer kans om Covid te krijgen

Het “Toekomstscenario” uit 2010 voorzag precies wat we in 2020 hebben gezien.

Verbazingwekkend genoeg had de Rockefeller Foundation direct na de uitbraak al een diepgaande handleiding bij de hand, die stap voor stap laat zien hoe een nieuwe samenleving van totale controle en bewaking “de uitweg uit deze crisis” is. Het duurt vele maanden om dit soort handleidingen voor te bereiden. Hoe komt het dat ze die bij de hand hadden?

Een tweede “Futuristisch Scenario” werd gepubliceerd door het Johns Hopkins Center for Health Security, dat gesponsord wordt door Bill Gates. Ook dit Futuristisch Scenario beschrijft een pandemie met een “nieuw coronavirus” dat zijn oorsprong vindt in Azië.

Keer op keer zien we dat deze lieden de op handen zijnde uitbraak aankondigen, terwijl ze de exacte herkomst ervan kennen en weten wat voor soort virus het zou zijn. Hoe is dat mogelijk?

Er is zelfs een video van Fauci die deelneemt aan een paneldiscussie, waar werd gesproken over hoe een wereldwijde crisis nodig was om het systeem te verstoren, om de mensheid ervan te overtuigen een nieuw experimenteel vaccin te accepteren dat het DNA verandert. Een van de panelleden zei dat een virus uit China zou kunnen komen, om deze wereldwijde crisis te veroorzaken, waardoor de weg voor deze nieuwe vaccins zou worden vrijgemaakt.

En de Australische regering publiceerde een gids over hoe te handelen bij een grieppandemie… een paar maanden voordat de wereld werd getroffen door een influenzapandemie. Hoe komt het dat ze dit wisten?

Tienduizenden wetenschappers, artsen, juristen en andere deskundigen zeggen dat de pandemie gepland was.

  Open brief aan de ongevaccineerden

Over de hele wereld verklaren miljoenen medische professionals, advocaten, academici, wetenschappers, journalisten, politici, mensenrechtendeskundigen en andere professionals dat de COVID-19 pandemie geen natuurlijke gebeurtenis was, maar een georganiseerde misdaad tegen de mensheid. Onder deze wereldleiders bevinden zich Nobelprijswinnende wetenschappers, voormalige generaals van het Amerikaanse leger, bekroonde nieuwsverslaggevers, wereldberoemde aartsbisschoppen, deskundigen van het CDC, een voormalige vice-president van Pfizer, en zelfs presidenten van grote landen zoals president Bolsenaro van Brazilië en president Trump van de VS. Dit zijn slechts enkele van de talloze vooraanstaande deskundigen ter wereld die stuk voor stuk publiekelijk verklaren dat de pandemie een georganiseerde misdaad tegen de mensheid is.

BEKIJK THE PLAN!

Het bewijs voor deze informatie, en nog veel meer schokkende feiten, worden onthuld in een fenomenale video: THE PLAN!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-actieplan: Vaccinatie prioriteit bij ongevaccineerde en zwangere vrouwen
Volgend artikelVideo toont de eliminatie van omsingelde Oekraïense militanten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. FAUCI heeft patenten op diverse¨virussen¨ zoals HIV.

  Ook corona heeft een patent nr.

  SARS, HIV enz. heeft patent en is dus door mensen ontworpen.

  • En niet alleen Fauci heeft patenten. Denk ook aan Koopmans, v. Dissel en Osterhaus. En er zullen er nog ongetwijfeld meer zijn, ook bij de diverse big pharma of chemie firma’s.

 2. Zo irritant dat dubbel of soms wel driedubbel afspelen van elke impactvolle uitspraak. Je ziet het wel vaker. Ze zijn bang dat je wat mist. Ik heb het filmpje maar weer direct uitgezet, want ben dat dubbele afspelen kotsbeu.

  • Dat is ook zeer irritant. Ik heb dat David op Rumble ook zelf gezegd, dat het afbreuk doet aan geloofwaardigheid (door het overdreven te dramatiseren) Hij was er niet blij mee i.i.g. gr,

 3. Voor mezelf kan t me aan mn kont roesten. Maar mn kind. Enige is thuis of staatsvrij onderwijs. google.is ook een groot wef monster. En dan al die.chromebooks op scholen. En diversiteit lhbtqi bullshit.steunen ze ook. Helemaal mee gehad

 4. Misschien raar om te zeggen…. maar dat wist ik al meer dan 10 jaar geleden…en ik ben maar tot mijn 14 naar School Mogen/Kunnen gaan…tja omstandigheden ‼️‼️‼️ hoe dan ook het stond al geschreven en gedrukt… DOOR Dr. Gábor Lenkei in 2004 … Hongaarse arts… CENSUUR en wat U Niet mag weten over Uw Gezondheid ❗❗❗❗😳😳😳😳

 5. Ik heb dan de neiging om te zeggen DOMME ACHTERLIJKE…KLxxxZAKKEN…🤮🤮🤮🤮 ZO KWAAD BEN IK DAN OM UW SCHULDIGE ONWETENDHEID ❗❗❗

 6. Alles is gebaseerd op list en bedrog, het is een zelf bedachte ideologie geworden. Door met de angst troef te gaan uitspelen vanuit de medische wetenschap. (wat vele veronderstellen dat deze wetenschap lijdend is voor iedereen, maar deze is een commerciële R&D tak van de farmaceuten die winst boven de gezondheid van de mens is. Want elk ziek mens wordt een klant van hun en zij doen dan graag aan klantenbinding.) Iedereen die kiest voor een denkbeeldige veiligheid, die de coöperatieve staten beloven aan het volk. Boven zijn eigen (bewegings)vrijheid, zal uiteindelijk alles verliezen wat hem/haar lief is. Deze wijsheid is al zo oud, als de weg naar Rome.

  Zolang de bevolking in de illusie blijft dat hij/zij de papieren entiteit is in de vorm van de natuurlijke persoon. Dan blijft hij/zij zich zelf gevangen houden in de fictie, want dan is hij/zij eigendom van een commerciële coöperatie die elke staat is in de wereld. Maar geen enkel commercieel bedrijf/coöperatie heeft het recht om wetten uit te vaardigen die levende mensen beperken in hun bewegingsvrijheden e.d. in de real time.

  Alle zogenaamde wetten zijn niets anders dan bedrijfsvoorschriften, alle rechten zijn in deze bedrijfsreglementen niets anders dan betaalde privileges. En deze privileges kunnen per direct ingetrokken worden en/of selectief uitgedeeld worden aan bevoorrechten. Dat hebben we zelf gezien met die het coronavirus hoax. Want virussen bestaan niet en net zo min de besmettingsleugen, waar de farmaceuten hun bestaan aan te danken heeft, door deze leugen te blijven verkondigen, alsof het een waarheid is.

  Dus met andere woorden ontsla je zelf uit die fictie, dat jij een bedrijfseigendom bent. Want de vrije levende mensen staan boven elke commercieel bedrijf/coöperatie als jij je leven lief is. Zo ook wij hebben die commerciële privaat coöperaties die zich voordoen als staten/overheden niet nodig, maar zij hebben ons nodig. Omdat zij dan op onze levenskracht kunnen parasiteren. Zodat zij dan niet zelf behoeven te werken.

 7. @Marttheman en @Anna,

  Misschien een hele domme opmerking van mij, maar misschien gaat het niet alleen om jullie en/of anderen die reeds aardig tot goed geïnformeerd zijn, maar is het wellicht constructief om ook de nieuwkomers te informeren? Steeds meer mensen namelijk gaan zien dat er iets niet pluis is; dat het niet klopt, etc. en gaan op zoek naar informatie.

  Teveel mensen naar mijn zin houden de mond; delen niet; leven hun leven en daarmee basta. Een aantal van hen, weet ik, hebben in de eigen woonkamer de grootste mond en er wordt nogal wat geklaagd en geroddeld, etc., maar in de wandelgangen is de mond gesloten en zullen dezen ook niet toegeven dat ze het volkomen mis hadden toen men stelde dat een ieder verplicht(!) geprikt moest worden, enzovoorts. Vooral degenen die al decennia klant zijn van de pharma.

  Ik woon in een straatje waar men je zelfs niet vertelt dat er iemand in de straat is overleden en doorgaan alsof er werkelijk niets gebeurd is. Zodat ik er na maanden achter kom dat er iemand is overleden en een eventueel condoleance kaartje of betuiging van medeleven als mosterd na de maaltijd komt. Wanneer bij mij een aantal dagen de lichten niet zouden branden of de gordijnen niet opengaan, komt er misschien iemand in beweging om dan politie en/of hulpdiensten te gaan bellen. Niet omdat ze met mij te doen hebben, maar omdat ze dan hunzelf op de borst kunnen kloppen omdat ze ´hebben ingegrepen´. Aan iemand die reeds overleden is, is geen eer te behalen klaarblijkelijk.

 8. Zal ik voor de 1000ste keer ook maar in herhaling vallen: Er IS geen pandemie, er WAS geen pandemie, er KOMT GEEN pandemie! Het is verzonnen, nep, een hoax. De doden komen door invasieve beademing, pillen, geninjecties en van mijn part 5G, maar NIET door een VERZONNEN “virus”. 10 jaar VERZONNEN pandemieën dus. Niks echts, allemaal bedacht, FAKE. Net als die stikstofonzin, klimaarhysterie etc etc. Dus doe NORMAAL, trap rutte met die zieke kliek uit Den Haag en het is klaar, over uit en we kunnen een mooi “gaaf” land wederopbouwen.

  • Jawel ,Covid is echt maar gemaakt en niet gevaarlijk. Ze hebben wel een hiv gnoompje geïmplementeerd wat iedereen nu wel in ze donder heeft ondertussen maar nog steeds ongevaarlijk . De vaccins het echte bio-wapen borduurd hier op voort en sloopt auto-immuun systeem waardoor iedereen die gevaxt is HIV achtige shit krijgt dus slopende ziektes. Alle hartkwalen en tia’s zijn slechts bijwerkingen die ze niet eens hadden verwacht.

  • Mee eens, maar is allemaal onderdeel van de uitrol van agenda 2030. Die mogelijk wat versneld plaatsvind omdat er teveel wakkeren komen. Hoe meer wakkeren hoe groter de kans dat ze die agenda niet halen. Ik heb de data niet exact in mijn hoofd.
   Maar is een lastige zaak met veel onrust, angst, boosheid, verdriet van de bevolkingen. Dat zie ik hier in de reacties ook. Ieder doet dat op zijne wijze. Heel begrijpelijk!
   Maar laten we elkaar vooral steunen, we hebben elkaar hard nodig om figuurlijk of letterlijk te overleven.
   Fijn weekend!

 9. Ik heb begin plandemie al onder het twitter account van onze Vleermuis/Hiv mevrouw Koopmans gezet : “We weten dat jij betrokken bent bij ontwikkeling Sars/Covid in Wuhan met Fauci en tal van andere Nederlands/VS/Canadezen wetenschappers.” Leuk dat ze zich nu verspreekt die unibrow. Deze heks was in de middeleeuwen direct op de brandstapel gegooid.

 10. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 11. En wat zegt een rechtbank in Peru? De eindjes sluiten zich en de criminelen komen steeds verder in het nauw. Ook Marion Koopmans moet eens gaan nadenken.

 12. Waar we heen willen is deze = Het zijn de oudste zielen die NU hier op aarde zijn om eerst zelf te evolueren en vervolgens hier zijn om in de eerste plaats te GENIETEN van hun leven en vervolgens anderen bij dit intense proces te begeleiden. De meesten van de 144.000 groep zijn in Nederland geboren, simpelweg om het feit dat hier het duister in de mens het sterkst is. De mensen denken hier het negatiefst. Dat kun je al zien aan de familie banden, bijna in iedere familie is er wel strijdt. Hier wordt dus als eerste liefde omgezet in onvoorwaardelijke liefde. https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html “The Art of being loved is to love yourself” https://medium.com/@createyourownworld/the-art-of-being-loved-is-to-love-yourself-ebba191195e6

   • Beste Mensen

    De Bijbel is een samenraapsel van
    Perkamenten
    Tot overmaat van Ramp hebben de kopiëerders zelf heel veel erbij verzonnen en heel veel express verwijderd opgeschreven omdat ze die officiële teksten zelf niet begrepen en die niet bij hun in de smaak vielen vervolgen voor hun gemak zelf gekozen woorden voor de toen der tijd passend klinkend in de oren van de Dictatoriale machthebbers Romeinen Grieken
    Asterix en Obelix figuren hebben opgeschreven
    De vertalers waren ……
    De Huidige Bill Gates figuren
    Handelende hoofdzakelijk in eigen belang bekend als Ego ik vervolgens voor de regeerders en in een veel latere stadia voor de Domme Massa Dieren Wezens die in de ogen van Hun als mensen eruit zagen
    Wij met z’n Allen dus ….
    Voor Ons die in totaliteit ontiegelijk veel meer Kilos wegen dan Die clubje terroristen
    Hoop dat het kwartje een beetje valt
    Dan maar hopen op de juiste Kant
    Welke is dat ?
    Nog kop nog Munt
    Ja beste Mensen
    Dat word moeilijk

    Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in