Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan een “levenslang botverlies” slechts één jaar na het krijgen van hun COVID-vaccinaties, volgens meerdere klokkenluidende artsen, bericht Thepeoplesvoice.

Ernstig botverlies treedt al op één jaar na het krijgen van de COVID-prik doordat het mRNA het bot wegvreet, zo melden artsen nu:

Naturalnews.com doet verslag: Dr. Amy Hartsfield, een specialist in orofaciale pijn en tandheelkundige slaapgeneeskunde uit Alabama, zegt dat ze de laatste tijd een enorme toename heeft gezien van patiënten die zeggen dat hun anders gezonde tanden en kaakbotten pijn doen en zelfs achteruitgaan zonder duidelijke reden.

“Ik heb patiënten gezien zonder voorgeschiedenis van gezondheidsproblemen die een perfect gezond gebit hebben en nu pijnsyndromen hebben die verband houden met deze gezonde tanden”, vertelde Hartsfield aan de onafhankelijke media.

Veel van Hartsfields patiënten lijden aan neurovasculaire en myofasciale pijn in het hoofd en het gezicht, waaronder hoofdpijn, kiespijn die niets te maken heeft met de tand of tanden zelf, osteonecrose van de kaak, slaapproblemen, oorsuizen en auto-immuunziekten in de mond en het gezicht. Zulke aandoeningen zijn gekoppeld aan de neiging van Fauci griepprikken om “micro” bloedstolsels door het hele lichaam te veroorzaken, legt Hartsfield uit.

  Dr. Sucharit Bhakdi: Een toespraak om bergen te verzetten gericht op artsen, advocaten en iedereen met een ziel

Covid-prikken veroorzaken veel verwoesting in het lichaam van mensen, wat uiteindelijk leidt tot vroegtijdige dood

Eén zo’n persoon die ernstig botverlies begon te lijden nadat ze een mRNA-injectie van Moderna had gekregen, is de 79-jarige Cheryl Alverson, bij wie al haar ondertanden moesten worden getrokken vanwege een enorme terugkerende infectie die werd veroorzaakt door uitgebreid botverlies na de injectie.

Alverson ging naar Hartsfield, die meerdere bloedonderzoeken liet doen, waaronder een aantal die specifiek te maken hadden met bloedstolling. Hieruit bleek dat het lichaam van Alverson overladen was geraakt met microklonters door de injecties.

Hartsfield ontdekte dat deze microklonters de botgenezing na extracties direct verstoren, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze normaal gesproken alleen voorkomen bij patiënten die osteoporose medicijnen gebruiken of die bestralingstherapie hebben ondergaan.

Het enige wat Alverson deed voordat ze deze symptomen kreeg, was het nemen van de Moderna mRNA-serie injecties voor covid, evenals een follow-up boostershot. En vrijwel direct daarna begonnen haar bot- en gebitsproblemen.

Dr. Doug Denson, een andere kaakchirurg uit Alabama, zegt dat hij ongeveer hetzelfde ziet bij zijn patiënten, waarvan hij er nu veel voor behandeling doorverwijst naar Hartsfield. Denson zegt dat hij niet 100 procent zeker is dat covid injecties de oorzaak zijn van de problemen van zijn patiënten, maar er lijkt wel een verband te zijn.

“Naar mijn mening is correlatie niet altijd gelijk aan oorzakelijk verband… nogmaals, er zijn wat vreemde symptomen geweest sinds de pandemie begon,” zei hij. “Het is gewoon onmogelijk om het exacte mechanisme of de oorzaak te achterhalen.

  Afschuwelijke nieuwe symptomen in verband met COVID-vaccins

Hartsfield moest beginnen met het screenen van haar patiënten op hun vaccinatiestatus vanwege de toevloed aan nieuwe patiënten die ze ziet en die last hebben van tanden- en botproblemen na de injectie.

“Ik moet deze mensen screenen om te zien of ze gevaccineerd zijn, wanneer en hoe vaak, en dan kijken of ik ze kan behandelen,” zei ze, eraan toevoegend dat de meeste artsen niet screenen op covide injecties.

“Als je de hele bevolking vraagt om een verplicht vaccin te nemen dat meer bijwerkingen heeft dan alle andere vaccins in de geschiedenis, zoals te zien is in het Vaccine Adverse Event Reporting System van gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention, zul je zeker verwondingen zien.”

In de commentaren benadrukte iemand het feit dat het zogenaamde SARS-CoV-2 nog nooit geïsoleerd of bewezen is. De ziekte is het “vaccin”, stelde deze persoon, eraan toevoegend dat lockdowns, maskermandaten, banenverlies en sociaal isolement de zaken alleen maar erger hebben gemaakt.

“Weer een monumentale zwendel, van de valse PCR-test tot het dragen van walgelijke gezichtsluiers die je zuurstofopname verlagen en de inademing van kooldioxide uit je eigen adem verhogen, wat de groei van bacteriën in de mond doet toenemen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaans-Duits “vredesgesprekscomplot” laat zien dat het Westen Oekraïne dreigt te verliezen
Volgend artikelIsraël heeft de reputatie van Israël veel erger beschadigd dan zijn vijanden ooit hebben gedaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Bedoel je niet Calcium tegen botverlies??

   Ook belangrijk: Calcium uit groenten wordt beter opgenomen dan calcium uit dierlijke producten. Calcium uit groenten geeft ook minder kans op botontkalking. Zoek dat maar eens op!

   • Zeker niet calcium, maar vitamine d3 met de co-factoren, waaronder vitamine k2 en MAGNESIUM de belangrijkste zijn. MgCl2 (nigari) is het goedkoopst en meest opneembaar gerekend naar de prijs.

  • Magnesium wordt veel beter opgenomen door de huis.
   Los 1 kop magnesiumvlokken op in 1 kop water. Sproei dan op de huid. DAK
   Arjen Pasma, homeopaat

 1. Dezelfde arrogantie komt weer terug. Ze krijgen het terug. Ga maar door met rotzooien.
  Natuurlijk zijn technische middelen of pilletjes neutraler, je hoeft geen dankbaarheid te tonen.
  Trouwens wie je dankbaar moet zijn, vraagt daar niet om. Maar vernedering uit dezelfde arrogantie?
  Ze weten niet waar ze mee te maken hebben.
  Ik herinner u eraan toen ik u informeel tegenkwam.
  Hoe de bom in je eigen gezicht ontploft.
  Dezelfde spelletjes aan de kassa zijn weer begonnen.

 2. ja ik merk wel dat veel mensen om mij heen plotseling sukkelen met hun gewrichten en botten waarvan ze de laatste 2 jaren veel hinder ondervinden en dat hun mobiliteit achteruit is gegaan Ik weet niet of dat direct met de covid spuiten te maken heeft maar het is wel opmerkelijk dat de laatste twee jaren mensen ziek zijn geworden met veel loop en beweging hinder en dat ze niet meer zich fit voelen nadat ze zijn opgestaan en een zware dag hebben met hun botten die stug en stijf zijn Ja en dan hoor je steeds meer dat artsen exuses zoeken dat ze verkeerd gehandeld hebben en dat nog steeds doen aangaande covid spuiten en griepspuiten maar toch meewerken aan de oproep van Kuiper die er nog steeds achter staat dat mensen dat moeten doen om ziekten tegen te gaan met covid spuiten er zijn volgens CBS weer 2 miljoen mensen die spuiten gaan halen of gewoon klakkeloos gezet zijn geworden bij weerloze oude van dagen die in een verzorgingstehuis zitten Moeten ze dan niets doen Jawel maar geef geneesmiddelen die er zijn voor covid in plaats van c. spuiten van als mensen ziek zijn geworden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in