De Wereldgezondheidsorganisatie is geen voorstander van vaccinatiepaspoorten, omdat niet zeker is of het vaccin de overdracht van het virus voorkomt en omdat er bezorgdheid bestaat over de rechtvaardigheid, zei een woordvoerster dinsdag.

“Wij als WHO zeggen in dit stadium dat wij het vaccinatiepaspoort niet als een vereiste voor reizen willen zien, omdat wij in dit stadium niet zeker weten of het vaccin transmissie voorkomt”, zei WHO-woordvoerster Margaret Harris.

“Er zijn nog al die andere vragen, afgezien van de kwestie van discriminatie van de mensen die om de een of andere reden niet in staat zijn het vaccin te krijgen”, vertelde zij op een nieuwsbriefing van de V.N.

De WHO verwacht nu tegen eind april de Chinese Covid-19 vaccins Sinopharm en Sinovac te kunnen beoordelen met het oog op mogelijke opname in de lijst van noodvaccins, aldus Harris, bericht Reuters.

“Het gaat niet zo snel als we hadden gehoopt, omdat we meer gegevens nodig hebben”, zei ze, terwijl ze weigerde meer informatie te geven, vanwege de vertrouwelijkheid.

WHO geeft (eindelijk) toe dat PCR-tests vals-positieven creëren

Virus-oorsprong onderzoeksleider blijkt nauwe banden te hebben met Wuhan lab - uitgekozen door China

2 REACTIES

  1. ” IN DIT STADIUM”…! Wees gerust dat de Wereld Hell Organisatie vaccinatie-paspoorten zal steunen/goedkeuren, indien niet nu dan strooien ze zand in onze ogen, dan wel later. Ze werken immers voor Schwab en Gates en die willen dat wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here