Net als vorig jaar: Coronalockdowns eindigen op tijd voor de Ramadan

0
"De duur van de lockdown kan altijd gekoppeld worden aan de islamitische feestdagen in het jaar."

Het past in het beeld van de huidige culturele neergang in Europa: onder het mom van de bestrijding van de Coronapandemie wordt sinds vorig jaar een campagne gevoerd tegen christelijke feestdagen en hoogfeesten, waarbij ook de familiebanden worden verbroken. Pasen, Pinksteren, Allerheiligen en Kerstmis werden afgelast, kerken werden gesloten, kerkdiensten en familiefeesten werden verboden en het bezoeken van begraafplaatsen en het herdenken van de doden werden streng ontmoedigd.

Speciale regels voor islamitische feestdagen

Voor moslims is de situatie anders: kort voor hun feestdagen worden de strenge Coronaregels – inclusief lockdowns – toevallig “plotseling” opgeheven. Dit was het geval vorig jaar voor de Ramadan in april, toen de lockdowns tien dagen voor het begin werd versoepeld, en ook voor het Offerfeest in augustus. En dit patroon zal zich dit jaar waarschijnlijk herhalen, schrijft Unser Mitteleuropa.

In zowel Duitsland als Oostenrijk duren de Coronalockdowns tot Pasen (4 en 5 april), waarschijnlijk ook tijdens de paasvakantie, en eindigen ze kort voor het begin van de Ramadan, die dit jaar op 12 april begint. Dit werd niet alleen aangekondigd door de Saksische CDU-premier Michael Kretschmer (“Helaas kan er dit jaar geen paasvakantie zijn”), maar ook door de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz.

Dit is blijkbaar een manier om de grote islamitische parallelle samenlevingen gunstig te stemmen, zodat men later niet hoeft uit te leggen waarom islamitische medeburgers zich niet aan de Coronaregels houden, waarbij de autoriteiten en de politie, zoals gewoonlijk, niet durven in te grijpen. Bovendien verdedigen moslims, indien hun religieuze rechten worden beknot, zich niet met vreedzame wandelingen en demonstraties, maar met bruut geweld.

  Vaccinatie of gevangenisstraf: Oostenrijk's Coronaregime wil vanaf 1 februari verplichte vaccinatie voor ALLEN!

FPÖ: knieval voor de islam

De Oostenrijkse Vrijheidspartij (FPÖ) heeft kritiek geuit op de hernieuwde knieval voor de islam. Bondskanselier Kurz (ÖVP), die de moslims in het land altijd enthousiast feliciteert met hun feestdagen, maakt volgens secretaris-generaal Michael Schnedlitz van de Vrijheidspartij de lockdown en daarmee de ontrechting van de burgers en de neergang van de economie weer eens afhankelijk van de Ramadan.

“Net als vorig jaar buigt bondskanselier Kurz voor de islam. Tot dan wordt ons land verwoest. De extra weken zullen de dood betekenen voor veel bedrijven – vooral in de horeca. Maar blijkbaar geeft de kanselier meer om het breken van het islamitische vasten dan om onze hele economie”, zei Schnedlitz, die de federale regering opriep om onmiddellijk een einde te maken aan de bewijsloze lockdown.

De voorzitter van de FPÖ, Herbert Kickl, was even hard in zijn kritiek op de lockdown in Oostenrijk, die opnieuw tot Pasen is verlengd.

“De zwart-groene federale regering blijft alle Oostenrijkers gijzelen met haar niet op bewijzen gebaseerde en onevenredige dwangmaatregelen. Zij schilderen slechts het schrikbeeld van mutaties op de muur om de bevolking in paniek te blijven brengen en hen rechteloos te kunnen maken”.

En FPÖ-leider Norbert Hofer riep opnieuw op om de hele federale regering van het federale presidentschap te ontslaan. Hij zei dat het beter zou zijn een kabinet van deskundigen te installeren en in de tussentijd nieuwe verkiezingen voor te bereiden, omdat de regering niet langer houdbaar was door haar incompetentie en de talrijke schandalen.

In ieder geval grappen veel gebruikers nu op het internet dat de toekomstige duur van de lockdown altijd kan worden gekoppeld aan de islamitische feestdagen in het jaar.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

Vorig artikelOnderwees andere Afghanen “hoe zich te gedragen” tegen vrouwen – daarna verkrachtte hij zelf een vrouwelijke collega tijdens de nachtdienst
Volgend artikelArtsen vaccinatie in Saarland: 54 procent kwam niet opdagen – minister van Volksgezondheid boos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in