Pakistan valt Macron aan – eist dat Facebook kritiek op de islam verbiedt

Sluit zich bij Erdogan aan. "Macron provoceert moslims"

4
Imran Khan © Jawad Zakariya / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

De Pakistaanse premier Imran Khan valt nu ook Frankrijk aan vanwege zijn acties tegen de zogeheten radicale islam. Tegelijkertijd eist hij dat Facebook “Islamofobie” verbiedt, aldus de Deutsche Welle.

De Pakistaanse premier Imran Khan heeft zich aangesloten bij de kritiek van Turkije op de Franse president Emmanuel Macron.

Dit nadat Macron maatregelen nam tegen moslims die onlangs een geschiedenisleraar in Parijs onthoofden wegens het geven van een lezing over de vrijheid van meningsuiting en het tonen van cartoons van Mohammed.

Op Twitter beweert de moslim Khan dat de Franse president “verdere polarisatie en marginalisatie creëert die onvermijdelijk leidt tot radicalisering”.

“Helaas heeft president Macron ervoor gekozen moslims, waaronder zijn eigen burgers, bewust te provoceren en heeft hij de vertoning van godslasterlijke cartoons tegen de islam en de heilige profeet Mohammed aangemoedigd”, vervolgt hij.

Tegelijkertijd heeft Khan een brief geschreven aan Facebook CEO Mark Zuckerberg waarin hij eist dat het platform kritiek op islam, wat hij noemt “islamofobische inhoud”, verbiedt. Hij stelt kritiek op de islam gelijk aan holocaustontkenning, die onlangs door Facebook werd verboden.

Erdogan eist meer respect voor moslims in Europa

  Pakistan: vrouw en haar vierjarige dochter twee weken lang verkracht
Vorig artikelDagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochter
Volgend artikelSchokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De religie van het korte lontje moet maar lekker binnen hun eigen grenzen blijven. En geen uitbreiding buiten die grenzen. Wij mogen binnen hun grenzen ook niet onze religie belijden of kerken bouwen. Van mij mogenMacron en hopelijk eens andere leiders strenger optreden en ze deporteren. Stuur ze naar Erdogan, die houdt van ze.

 2. Ach die Erdogans, steeds als deze islamiet iets zegt maakt hij denkende mensen aan het lachen !
  Geweldige humorist deze clown ! Jammer dat tie geen cyaankali lust !

 3. Ah het gezellige Pakistan waar Christenen en vrouwen vogelvrij zijn verklaard heeft commentaar op een beschaafd seculier land waar ze nog heel wat van zouden kunnen leren
  Van wikipedia:
  Volgens de organisatie Dokters van de Wereld is het met de vrouwenrechten in het land niet goed gesteld. Anno 2006 komt in 80% van de huwelijken huiselijk, seksueel en/of psychologisch geweld voor. Daarnaast zou vier op de vijf vrouwen die gearresteerd worden, door politie of gevangenisbewakers worden verkracht.

  En precies hierom willen we de pislam niet.

 4. De premiers van Pakistan en Turkijen, zijn geen sterke figuren.
  Anders was hun volk wel in hun land gebleven!

  Ik geloof niet dat ze massaal naar Europa gekomen om een beter leven te hebben.
  Ik zie ze als de nieuwe nazi’s die de wereld proberen te veroveren!

  Ik blijf ze als mietjes beschouwen.
  Mietjes die een sprookje vrezen.
  Mietjes die zichzelf moeten bewijzen dat ze geen mietjes zijn.
  En daarom gewelddadig zijn tegen de zwakste!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in