Canada heeft al omheinde kampen om Coronavirus geïnfecteerden op te sluiten

1
Foto ter illustratie, scene uit de dystopie van de film © Children of Men

In een bericht dat vorige maand onder de radar vloog, meldt een lokaal nieuwsorgaan in Canada dat de provincie Manitoba openluchtkampen heeft opgezet om mensen naar te sturen die geacht worden besmet te zijn met het Coronavirus.

Het kamp in het artikel van PortageOnline wordt beschreven als anderhalf uur rijden van Winnipeg – in feite in the middle of nowhere.

Dit is uiterst zorgwekkend; en niet alleen Canada, maar ook de rest van de wereld zou duidelijk moeten maken hoeveel van deze kampen er zijn en hoe ze van plan zijn ze te gebruiken.

Het kamp is naar verluidt bestemd voor het gebruik van de Metis, een indianenstam in Manitoba. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het openbaar is gemaakt. Vermoedelijk zijn deze kampen over de hele westerse wereld verspreid, en we hebben er nog niets over gehoord, PortageOnline meldt:

Genesteld op de kruising van Highway 2 en Highway 305 ligt wat op het eerste gezicht een oud werkkamp lijkt. Maar voor hen die het weten, is het de basis voor een COVID-19 kamp dat geschikt is om bijna 100 mensen te huisvesten die met het Coronavirus geïnfecteerd zijn.

De faciliteiten werden eerder gebruikt als een hydro-werkkamp en zijn opnieuw ingericht om te voldoen aan de behoeften van de Manitoba Metis Federatie. Jack Park, bewindvoerder van Energie en Infrastructuur van het MMF, vertelt ons de staat van het kamp.

“De kampen zijn klaar en in staat om alle getroffenen van de COVID-19 pandemie op te vangen. We hebben ze volledig uitgerust, gesaneerd en staan klaar als iemand dat nodig heeft. Onze diensten staan beschikbaar”, zegt Park.

  Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken 'zeer beperkte bescherming' bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin '100% effectief' was

Het kamp is nog niet gebruikt door COVID-19 patiënten, maar Park zegt dat ze klaar staan om mensen op te vangen als het zover is. Hij legt uit hoe een patiënt de faciliteit zou mogen betreden.

“De procedure is dat je moet worden doorverwezen door een van de gezondheidsautoriteiten binnen Manitoba, en het maakt niet uit waar je vandaan komt binnen Manitoba. We zullen burgers ophalen en ze specifiek in dit kamp in Treherne plaatsen, en we hebben nog een kleiner kamp in Winnipegosis dat ook klaar is. Ze moeten gewoon worden doorverwezen. We hopen dat het doorverwijzingsproces nu aanvangt aangezien we het bekend hebben gemaakt”, aldus Park.

Park zegt dat de Federatie het als een noodsituatie zag en zich wilde voorbereiden op een pandemie. De faciliteit ten oosten van Treherne kan tot 96 mensen huisvesten, terwijl het MMF-kamp in Winnipegosis veel kleiner is. Het kamp wordt bemand door een manager/kok, een ontbijt personeelslid en onderhoudspersoneel.

Een van de kritiekpunten van het kamp is het grote metalen hek en de poort die opdoemen rond de buitenkant van de faciliteit. Park benadrukt dat ze geen kwaad in de zin hebben.

“De belangrijkste reden waarom we die kampen wilden omheinen was om er zeker van te zijn dat we geen mensen hadden die zonder onze kennis kwamen en weggingen, of rond de kampeerterreinen zwierven. Je weet wel, omgaan met mensen die er niet zouden moeten zijn als we te maken hebben met een COVID-19 situatie. We moeten ervoor zorgen dat er mensen die we in dat kamp hebben, beschermd worden. We bedoelen er niets negatiefs mee. Het was gewoon een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat de mensen die in het kamp verblijven, beschermd zijn”, zegt Park.

  Dr. Robert Malone's Open Brief aan de Canadese truckers

Ja, dat is het doel van een hek: het voorkomt dat mensen komen en gaan. Inderdaad, dat is de reden waarom hekken werden uitgevonden.

Het artikel bevat een volledige galerij van schrijnende beelden van het omheinde kamp. Het is een desolaat hellandschap – geprefabriceerde woonwagenwoningen in het midden van een afstotelijk veld.

En realiseert u zich, deze plek bestaat echt, de nieuwsbron die wordt genoemd is een legaal lokaal nieuwsorgaan dat de manager van dit kamp heeft geïnterviewd en er foto’s van heeft gemaakt. We weten niet hoeveel het er zijn, maar we weten wel dat deze twee in dit artikel genoemde kampen zeker bestaan. Portage News heeft dit verhaal niet ingetrokken.

Toch beweren de mainstream media dat deze kampen een “samenzweringstheorie” zijn.

Nog in oktober kwam Justin Trudeau zelf in beeld om te bezweren dat er geen kampen zijn.

Huffington Post Canada publiceerde een lang Factchecking artikel dat beweerde de “samenzweringstheorie” te “ontkrachten”. In feite was alles wat ze zeiden, “nee joh, is niet waar”.

Wanneer iets een “gevaarlijke samenzweringstheorie” en een “bedreiging voor de democratie” wordt genoemd, betekent dit dat elke discussie hierover uit de sociale media kan worden verbannen.

Ze kunnen je absoluut ’s nachts het huis uit slepen en zeggen dat ze tegen het Coronavirus strijden. Sommige wetten zijn aangenomen met betrekking tot “monitoring en contact traceren”, en andere staan op de agenda. Maar eerlijk gezegd hebben ze geen wetten nodig. Zoals we al gezien hebben, kunnen ze alles bij decreet doen wat ze willen als ze beweren dat het is om dit vermeende dodelijke virus te bestrijden.

  COVID-19 vaccins worden gebruikt om mensen te doden in wat de grootste genocide in de geschiedenis lijkt te worden

In wezen is dit wat we nu zien: de nachtmerrie van de videoblogger Alex Jones van mensen die worden opgepakt en naar FEMA-kampen worden gestuurd, gaat misschien uitkomen.

Het is bijna allemaal gezuiverd van YouTube, maar hier is een klassieke Jones-clip van begin 2000 over dit onderwerp.

De tweede golf komt inderdaad, maar het is de golf van zelfmoorden

Vorig artikelDe tweede golf komt inderdaad, maar het is de golf van zelfmoorden
Volgend artikelBoodschap acteur Jon Voight: “Deze linksen zijn kwaadaardig corrupt en ze willen deze natie afbreken, we moeten deze corruptie bestrijden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Er suist n verhaal rond over n nieuwe epidemie van Aids…
    Dáár moet men zich voor laten enten…
    De vaccin vrije krijgt de schuld. Zijn daar de kampen voor???? Holocaust

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in