De Israëlische premier Naftali Bennett verklaarde dat ongevaccineerde burgers zullen worden beperkt van deelname aan de samenleving totdat zij de COVID-injectie nemen, bericht infowars.com.

In een toespraak tot de natie donderdag, drong Bennett erop aan dat burgers die de injectie hebben geweigerd het hele land in gevaar brengen en moeten worden afgezonderd van de samenleving, of meer lockdowns zullen worden opgelegd.

“Er is een tijd en plaats dat deze discussie moet stoppen. De wetenschap is duidelijk: de vaccins werken, ze zijn effectief, ze zijn veilig.” zei Bennett in de primetime toespraak.

“Een miljoen Israëli’s weigeren zich te laten vaccineren. Ze brengen de hele bevolking in gevaar, ze brengen de andere 8 miljoen burgers in het land in gevaar.”

“Vaccinweigeraars brengen de gezondheid van alle anderen in gevaar, van de mensen om hen heen en van de vrijheid van alle Israëli’s. Ze bedreigen onze vrijheid om te werken, de vrijheid van onze kinderen om te leren,” vervolgde hij.

“Degenen die vaccins weigeren, kwetsen ons allemaal, want als we allemaal gevaccineerd zouden zijn, zouden we allemaal in staat zijn om het dagelijks leven te handhaven. Maar als 1 miljoen Israëli’s zich niet blijven laten vaccineren, verplicht dit de 8 miljoen anderen om zich in hun huizen op te sluiten.”

  Karma? Australische top-arts die op agressieve wijze COVID-19 vaccins pushte verbreekt stilzwijgen en geeft toe dat zij en haar partner beiden gewond zijn geraakt door de injecties

Ongevaccineerden zullen daarom worden verboden om deel te nemen aan activiteiten met meer dan 100 mensen, inclusief naar de synagoge gaan, zei Bennett, tenzij zij op eigen kosten een negatieve COVID-test overleggen.

“Het kabinet Corona heeft vandaag besloten dat vanaf 8 augustus degenen die vaccins weigeren, niet naar de bioscoop, het theater, de synagoge, het pretpark, de voetbalwedstrijd, of welke activiteit dan ook met meer dan 100 mensen, binnen of buiten, zullen kunnen gaan, tenzij zij negatieve resultaten van een coronavirustest meebrengen, op hun kosten, ” verklaarde Bennett.

Bennett zette gevaccineerde Israëli’s ook onder druk om druk uit te oefenen op hun geliefden die nog steeds sceptisch zijn om zich te laten vaccineren.

“Als je een vaccinweigeraar kent, overtuig hem dan, leg hem uit dat hij de gezondheid van anderen op het spel zet. Geef het niet op”, zei Bennett.

De premier verklaarde ook dat het Israëlische “Groene Pas”-programma op 29 juli opnieuw zou worden ingevoerd, nadat het programma vorige maand werd stopgezet in de nasleep van de dalende COVID-gevallen.

De aankondiging van Bennett komt op een moment dat het aantal COVID-gevallen in het land sterk toeneemt door de verspreiding van de “Deltavariant”.

Maar wat Bennett verzuimde te vermelden is dat de helft van de “doorbraakgevallen” in het land zich heeft voorgedaan bij gevaccineerde mensen.

Gelukkig braken in heel Israël protesten uit tegen de draconische aankondiging van Bennett.

Dr. Andrew Kaufman legt uit, met behulp van de wetenschap, hoe de Deltavariant paniekzaaierij is, die gaande is bij de mainstream media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatischVolg Frontnieuws op Telegram

  Seychellen: hoogste vaccinatiegraad ter wereld - sterftecijfers schieten omhoog
Vorig artikelDuidelijk verdwaasde Joe Biden geeft zeldzaam tv-optreden
Volgend artikelCOVID-19 vaccinpas wordt verplicht in Italië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Niet te geloven het is niet normaal wat deze idioot er allemaal uit kraamt, Hitler kreeg de joden niet kapot en dan heb je een eigen joodse premier daar die het wel doet, zo’n mensen overal in de regeringen moeten de dood straf krijgen, zij zijn het allemaal niet waard im op onze aarde te leven. We horen zo veel berichten over Israel met zeer veel doden daar door dit chemies wapen wat uitgevonden is om ons op te ruimen.

  • En dan vroegen mensen zich af hoe het kwam dat joden zich op de vrijwillig op de trein naar de gaskamer lieten zetten, nou opdezelfde manier als men een injectie gaat halen in de nieuwe gaskamer de injectiestraten genoemd. Tja vandaag of morgen moeten die smeerlappen het allemaal ontgelden…als ze niet meer kunnen vluchten zullen ze gedood worden, houd daar maar aan vast. Al duur dat nog 5 jaar. De smeerlappen gaan er allemaal aan uiteindelijk. Als mensen woedend zijn en geen eten en werk en geld meer hebben. Let maar eens op?

 2. Als de vaccins zogezegd werken waar is die Joodse eikel dan bang voor? Dan kunnen ze de gevaccineerden toch niet in gevaar brengen. Dit is een duidelijk geval van je zelf tegen spreken. Ik vraag mij eerlijk gezegd ook af of de politici zich echt hebben laten vaccineren of niet of met een zoutoplossing. Zij weten toch ook van de great reset en zeker die Joden.

  • Wellicht zijn alleen de oudjes en zwakkeren ingespoten met het ‘vaccin’ en de rest wordt al ingespoten met een zoutoplossing. Of het is een roulette, sommigen wel, sommigen niet. Met tot doel om idd die 10 tot 15% depopulatie (volgens Kill Bill Gates) te bereiken (vergeet niet dat satanisten hun doel bekend moeten maken, het is de afspraak met de Moloch die voor succes zorgt).
   Dankzij de angst-propaganda en massa psychose die helaas door miljoenen mensen is gelooft en heeft geresulteerd in massa’s ‘gevacvineerden’ is de achterban om wel voor deze nep veiligheid middels groene passen (wat een naam eigenlijk, waanzin) groot. De roulette zou wellicht ook het ‘niet werken’ en rise kunnen verklaren (hoewel nog steeds geen enkel instituut SC2 heeft kunnen isoleren en kweken, dat is weer een andere kwestie). De groene pas en het verplichten door vele vnml. Westerse overheden is dan louter een test in gehoorzaamheid, weer een test. 5G en frequentie dus de overdaad van elektro straling en werking op menselijk lichaam is waarschijnlijk de echte boosdoener van de huidige staat der volksgezondheid, tezamen met slecht voedsel, combinaties van chemicaliën en de luie levensstijl.
   Mensen die voor de tests slagen, krijgen een plusje in de database, de rest enkele reis MS Windows prullenbak. Dat is het politieke spel op dit moment.
   Men noemt de bedenkers van dit spel intelligent, maar het is eigenlijk een kinderlijk spel met eenvoudige zetten bedacht door zieke onmenselijke individuen.
   Hoe dan ook, overal ter wereld, in die Westerse dan, ligt de verhouding ongeveer 50/50 of 60/40 voor en tegen. Wanneer de R weer in de maand komt, vallen de griep doden weer, dat gaan de corrupte overheden gebruiken maar het lijkt erop dat deze 50/50 of 60/40 verdeling nu bereikt is. Als dat het geval is, en de 40% ‘mag’ geen deel uitmaken van de samenleving, dan is de uitkomst toch al bekend? De 40 of 50% is mondiger, sterker in wil, en ook eerlijker in het streven. Stel je voor, draag je decennia belasting en pensioen bijdrage af, hypotheek afbetaald, mag je opeens niet meer ‘meedoen’. Dat gaat toch gewoon ontploffen, simpel. De promotors van de nieuwe wereld gaan het verliezen, de mens ja ook de gehypnotiseerden zullen compassie vertonen, schuld bekennen, en afstand nemen van deze waanzin
   Als een in scène gezette hongersnood in Ethiopië (ik bedoel de PR en de reactie met Band Aid etc, niet het verschrikkelijke leed daar in Ethiopië zelf) al compassie en ‘change’ bewerkstelligd, wat als in je eigen straat de buurman van de honger doodgaat? Dat kinderen krijsen van de honger, laat een ‘gevacvineerde’ dat toe? Is dat het nieuwe normaal?
   Het is goed dat de corrupte overheden het nu opeens allemaal roepen, de impact zal wereldwijd vragen oproepen, het window is erg kort daar waar onmenselijkheid en menselijkheid elkaar in de ogen moeten kijken.
   Waarschijnlijk zullen de verantwoordelijke volksvertegenwoordigers het niet overleven, er zal een grondige opruiming plaats gaan vinden en dat is prima, no mercy voor verraders die jouw leven kapot maken, dat is toch ook gewoon logisch. De hamvraag is, wat voor bestuursysteem komt er straks, wie denkt na over het vervolg? Wat is de waardige opvolger van onze democratie en institutionele wereld, hoe waarborgen we voorkoming van hetzelfde?

   • Er zal veel dood en verderf zijn. Ontzettend veel onrecht. Daar gaan we naar toe. Ongeacht de protesten en vervolg pandemieën en milieu lockdowns. We gaan in een wereld leven waar veel bloed gaat vloeien.

    Het vervolg ligt op een religieuze oplossing. Dat zal gerechtigheid terug brengen , niet de oude politiek en niet de nieuwe politiek.

    Dus zet je maar schrap. Het gaat voorlopig niet beter worden. Je zit niet naar een film te kijken waarbij je een goed of slecht eind kan verwachten. Het is als een slechte Netflix serie waar maar geen eind aankomt.

 3. Afschuwelijk dat deze man de grondwet van andere mensen overtreed.Dat hij wel even zal bepalen dat andere mensen dit gif in hun eigen lichamen moeten spuiten.Je hebt niet het recht om te bepalen en te beslissen over andermans lichaam.

 4. Idd dit wordt nog erger dan de Tweede Wereldoorlog aan beide kanten worden mensen afgeslacht zowel met de gifspuit als de weldenkende mens. Daarnaast mag je iemand op grond van zijn keuzes niet uitsluiten, uitsluiten is strafbaar.

 5. Ongevaccineerde burgers mogen van Naftali Bennett niet aan de samenleving deel nemen? Waar is die man bang voor? Hij, denk ik, is gevaccineerd dus zeggen de medici dat hij beschermd is tegen een niet geïsoleerd virus of wat het ook moge zijn. Behalve wat leeftijd gerelateerde ongemakken draag ik geen ziekte kiemen en kan derhalve niemand besmetten. Wat ik niet heb kan ik niet overdragen dus nogmaals, wáár is die man bang voor?

  Ik denk dat een grote groep medici de Eed van Hippocrates aan de laars lapt en een even zo grote groep politici daar geen enkel probleem in zien, corruptie viert hoogtij.

  Waarom zou ik mijn, gezond, lichaam laten injecteren met een goedje tegen iets wat niet genoeg bekend is, er is door geen enkel lab het COVID-19/Corona virus geïsoleerd, laat staan een mutatie. De enige mutatie is de leugen van de medici/politici. Als er iemand bang moet zijn zijn het de ongevaccineerden die door gevaccineerden besmet zouden kunnen worden, niet anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in