Kwam dit videofilmpje onderweg op het net tegen. Behalve dat de duidelijke uitspraak van deze moedige vrouw in het Oostenrijkse parlement plaatsvond en blijkbaar tijdens een Corona-zitting, heb ik verder geen idee wie zij is of enig ander relevante informatie. Iemand?

Update:

Dagmar Belakowitsch (FPÖ) hield vorige week een gloedvolle toespraak in de Oostenrijkse Nationale Raad, het lagerhuis van het parlement. Zij klaagde onder meer over de machtsuitbreiding van de Oostenrijkse regering, die “geen grenzen kent”.

Zij zei ook dat vrijheden ondeelbaar zijn en dat iedereen ze moet hebben. Zij mogen die niet krijgen in ruil voor vaccinatie.

Belakovich wees erop dat er momenteel een tweedeling in de samenleving is, veroorzaakt door de regering. Aan de ene kant staan de “goede” burgers die zich zullen schikken en zich laten vaccineren, en aan de andere kant staan de “slechte” burgers die dat misschien niet willen en zich afvragen of vaccinatie wel zin heeft. De “slechte” burgers worden buitengesloten.

Ondertussen worden ook zwangere vrouwen gevaccineerd zonder de gevolgen op lange termijn te kennen, waarschuwde zij. Zij voegde eraan toe dat steeds meer mensen ziek worden en sterven nadat zij zijn gevaccineerd. Men wil ook kinderen onder de 12 jaar vaccineren en hen als proefkonijn gebruiken, zei ze. “In wat voor wereld leven we?”

De meerderheid van de Oostenrijkers wil de vaccinatie niet, maar in veel gevallen worden mensen onder druk gezet door werkgevers of collega’s. “Je moet gevaccineerd worden, het is niet vrijwillig. Dit zijn feiten. En jullie zeggen allemaal, ‘Oh, Oostenrijkers willen het zo graag doen’. Nee, dat doen ze niet!”, brulde de volksvertegenwoordigster.

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?

Arts spreekt van euthanasie: waarom vaccineert men gehandicapten, kankerpatiënten en geesteszieken eerst?

11 REACTIES

 1. Deze vrouw is Dr. Dagmar Belakowitsch van de FPÖ en al meerdere jaren een geweldig persoon die vecht voor onze grondrechten.

 2. Zo, die is boos.
  Maar ze verteld wel de waarheid hoe het werkelijk in mekaar zit.
  Ik ben blij dat er ondertiteling bij staat, Oostenrijks is nog moeilijk te verstaan dan Duits.

  • Ik bedoel Zwitsers, dat is nauwelijks te verstaan.
   Maar ik ken sowieso nauwelijks Duits verstaan.
   En dan lijkt al snel alles op elkaar.

 3. Wat een geweldige vrouw. Af en toe heb ik zo’n video echt nodig, als tegengif tegen de overstelpende propaganda van alle mafklappers die zichzelf, hun kinderen en iedereen willen injecteren met dodelijke rotzooi.

 4. De vrouw heeft lef en gelijk. Ik vraag mij af hoe lang het zal duren voordat ze gearresteerd wordt of een ongelukje krijgt.

 5. en die Kutschapen maar verder slapen, ze slepen ons mee de afgrond in…..ik hoop dat er snel heeeeeel veel vaccinazie doden gaan vallen, in de hoop dat er nog een paar ontwaken want t begint hier echt gevaarlijke vormen aan te nemen. ik hou mn hart vast voor de kinderen en jeugd….zo verschrikkelijk dit voor de ouders die wél wakker zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here