© Gage Skidmore, Cropped, (CC BY SA 2.0)

Fox News presentator Mark Levin ging zondag door het lint en drong er bij Israël op aan om de Samson-optie te overwegen – Israëls plan om al hun kernwapens af te vuren en een wereldwijde nucleaire holocaust te veroorzaken als hun bestaan wordt bedreigd – en schold arrogant een collega Fox News presentator uit omdat hij voorstelde dat Amerika zich niet met Israëls oorlogen bemoeit, bericht Chris Menahan.

Kijk:

“Wat gaan ze [Israël] doen als ze omsingeld zijn?” zei Levin. “Wat gaan ze doen als er 150.000 geavanceerde raketten worden afgeschoten? Wat gaan ze doen als Iran erbij betrokken raakt? Nou, ze kunnen geen conventionele oorlog winnen. Wat gaan ze dan doen?”

“Ik denk dat ik weet wat ze zouden doen,” ging Levin verder. “Ik weet wat wij zouden doen, we zouden de vijand vernietigen, omdat we anders uitgeroeid worden. Dat is alles wat ik te zeggen heb!”

Levin schold collega Fox News presentatrice Rachel Campos-Duffy arrogant uit nadat ze suggereerde dat Amerika zich niet nog een oorlog kan veroorloven en vertelde Levin dat het “niet antisemitisch is om te zeggen dat wij als Amerikanen een pauze moeten nemen.”

“Kijk, ik heb niet gezegd dat het antisemitisch was, dat is nummer één, dus dat waardeer ik ook niet,” snauwde Levin. “Nummer twee, de Israëli’s hebben ons niet gevraagd om betrokken te raken, ze hebben ons gevraagd om hen materiaal te geven. Nummer drie, ze hebben hun eigen [nucleaire] arsenaal, wat ze nooit toegeven.”

  Amerikaanse bondgenoten krijgen koudwatervrees over Rode Zee Armada en wie kan het ze kwalijk nemen?

“Als Israël vernietigd gaat worden, denk je dan dat ze die kernwapens daar hebben liggen om stof te verzamelen?” zei Levin.

“Als je een land bent dat over dat soort wapens beschikt, en je volk gaat afgeslacht worden zoals dat gebeurde – behalve dat het deze keer totaal vernietigd wordt, dan moeten ze over al hun opties nadenken,” zei hij, doelend op de Samson-optie.

“Dus als we op tv zeggen ‘wat gaan ze doen, wat gaan ze doen, ze zijn omsingeld, ze gaan ze wegvagen, we kunnen geen troepen sturen, we kunnen niets doen…’ prima! Maar als ik de president of premier van Israël ben, moet ik het allemaal doordenken – alles!” zei Levin.

“Dat het Amerikaanse leger overbelast is, is niet de schuld van Israël! Het heeft niets met Israël te maken!” drong hij aan.

“Het zou leuk zijn als we ons leger ook zouden financieren en het niet zouden behandelen alsof het een of ander secundair agentschap is en de EPA met 19 procent zouden verhogen,” ging Levin verder. “We hebben veel problemen in dit land – veel – maar dat is niet de schuld van de Israëlische mensen die proberen te overleven.”

Ben Shapiro opperde vorige week in zijn uitzending met zoveel woorden de Samson-optie als reden voor de VS om extra hulp aan Israël te geven:

De Samson-optie, waar Mark Levin en Ben Shapiro zo graag mee dreigen, is Israëls dreigement om de hele planeet weg te vagen als hun 75 jaar oude zionistische project – dat zij gekozen hebben om in Palestina te plaatsen, omringd door hun bloedvijanden – mislukt.

Zowel Levin als Shapiro verkopen zichzelf als Amerikaanse superpatriotten en toch brengen ze Israël naar voren met het initiëren van een wereldwijde nucleaire holocaust als dreigement om militaire hulp van de VS te eisen.

  Het grote schisma - zal het stilletjes worden genegeerd?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

“Een enorme oorlogsmisdaad”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe teerling is geworpen – Iran heeft gekozen voor “Strijd nu” om Gaza: “Preventieve acties door de As van Verzet – De Israëli’s openen de “poorten van de hel”.
Volgend artikelNetanyahu in 2019: Israël moet “steun verlenen aan Hamas en geld overmaken naar Hamas”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. De Samson optie is al de hele tijd van kracht. Hoe moeten wij de gijzeling noemen die prive bankiers hebben op het vermogen van de hele wereld bevolking. Wordt tijd dat dit gedrocht van alle voedingsstoffen wordt afgekoppeld.

  2. We weten al heel lang dat Iran het lontje is van de globale gijzeling. De grote vuurhaard, het Armageddon dat moet plaatsvinden voordat de Mesjiach weer naar beneden komt. En daar lusten die mentaal gestoorde, zure en sadistische zionisten graag heel veel doden voor. Jammer genoeg komt die Meshugge nooit, omdat God niet kwaadaardig is. Dus er zullen alleen maar heel veel doden vallen, en enorme chaos in West Aarde. Op wie zet jij alles in?

  3. De strijders van Hezbollah hebben de afgelopen jaren uitgebreide gevechten meegemaakt in Syrië, waar ze vochten aan de zijde van president Bashar al-Assad, en de groep heeft een arsenaal aan precisieraketten die tot diep in Israël kunnen reiken.

  4. Ik heb altijd met interesse naar deze man geluisterd, maar deze uitspraken laat toch weer het diepe oorlogzuchtige zien van Amerikanen. Hoog en lager opgeleiden. Ach binnenkort ook weer de eerste gesneuvelden Amerikanen in het verre oosten om een oorlog die Amerika ook niets aan gaat?

  5. Logisch om die nucleaire optie te lichten. Als Israël eraan gaat, dan de rest ook. Voor alles moet het zionistische project doorgaan. Het zal dat ook, want het is een uitgekomen Bijbelse profetie. Dat doorgaan is dus onvermijdelijk. Wat de anti-zionisten ook roepen. Hetzelfde geldt Armageddon, de eindstrijd tegen Israël. Die zal er komen, en waarschijnlijk precies die nucleaire optie inhouden.
    God is voor Israël, maakt dan niet uit wie er tergen is, daar of in dit verloren landje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in