Afwijzing van vaccins door Italiaanse gezondheidswerkers leidt de regering ertoe ze verplicht te stellen

5
5901
© jcomp / Freepik

In een poging om het verzet tegen vaccins te breken, heeft een Italiaans regeringsdecreet ze verplicht gesteld voor alle gezondheidswerkers en apothekers.

Sterfgevallen en bijwerkingen als gevolg van vaccins leiden tot een sterke oppositiebeweging onder gezondheidswerkers. In ziekenhuizen weigeren groepen werknemers inentingen.

Premier Mario Draghi heeft gezegd dat gezondheidswerkers en apothekers die vaccinaties weigeren, voor het eind van het jaar zullen worden ontslagen.

Gisteren verklaarde de Italiaanse regering dat de gedwongen vaccinatie ten doel heeft “het medisch en paramedisch personeel, alsmede personen die werkzaam zijn in omgevingen waar het risico van besmetting het grootst is, zo veel mogelijk te beschermen”.

Het decreet voorziet ook in rechtsbescherming voor degenen die de vaccins toedienen, een maatregel waarop gezondheidswerkers hebben aangedrongen nadat artsen waren beschuldigd van doodslag na de dood van een gevaccineerde man op Sicilië.

Het besluit van de Italiaanse regering zal de Britse regering aanmoedigen hetzelfde te doen. Italië heeft vorig jaar al een cruciale rol gespeeld bij de invoering van lockdowns in Groot-Brittannië en het Westen. In december onthulde epidemioloog Neil Ferguson dat Italië het vertrouwen van Britse ambtenaren in lockdowns had versterkt.

Uit vorige maand uitgelekte plannen van de regering van Boris Johnson blijkt dat ook werknemers in Britse verpleeghuizen wettelijk verplicht zullen worden om het vaccin te krijgen. Soortgelijke eisen worden overwogen voor andere werknemers in de gezondheidszorg, zoals degenen die op ziekenhuisafdelingen werken.

Een document van een regeringscommissie waarschuwt dat grote aantallen gezondheidswerkers ontslag zouden kunnen nemen indien vaccinatie verplicht wordt gesteld en dat gerechtelijke stappen op grond van de mensenrechten mogelijk zijn. Het team overweegt een soortgelijke wettelijke verplichting voor sommige eerstelijns gezondheidswerkers, hoewel er nog geen besluit is genomen.

Gevallen van "onverwacht overleden" stijgen met meer sterfgevallen in 2022 dan in 2020-2021 naarmate mensen COVID-19-vaccins blijven krijgen

Premier Boris Johnson en staatssecretaris Hancock hebben herhaaldelijk gesproken over de vooruitgang die wordt geboekt bij de vaccinatie van maatschappelijke werkers en zijn overeengekomen wetgeving in te voeren die de vaccinatie van werknemers verplicht stelt.

De regering lijkt bereid de wetgeving te wijzigen om vaccinatie van gezondheidswerkers verplicht te stellen, hoewel de details nog worden uitgewerkt. Ambtenaren bespreken momenteel welke vorm de wetgeving zou kunnen aannemen en een raadpleging over een definitief gedetailleerd voorstel wordt verwacht.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: “Wij zijn geen proefkonijnen”

5 REACTIES

  1. Boris en draghi, geven het goede voorbeeld, door GEEN vaccinaties te nemen.
    Ze moeten dit verplicht stellen, want anders krijgen ze “toevallig ” een auto-ongeluk of hartaanval, dit geldt ook voor de rest van de politieke volksverraders.

  2. het zijn in een groot deel van europ dezelfde moord harlekijnen die geinstrueerd zijn ons te vermoorden en/of via de genocide spuit kunnen bepalen hoe lang jij leeft.dit soort beesten moeten direct verwijdert worden van onze aarde.

  3. Wie heeft de huidige premier Mario Draghi gekozen ? Het Italiaanse volk ??? Nee, deze bankier is netjes in het amt geplaatst door de elites dewelke wereldwijd alles controleren. Dit zijn al heel lang geen verzweringstheorien meer, maar soms is de waarheid zo verschrikkelijk dat mensen die noch enigermaten normaal zijn dit niet kunnen begrijpen. Daardoor dat we echter geregeert worden door wasechte psychopaten met niet de geringste scrupules is het echter wel de waarheid. Dit zijn hetzelfde slag criminelen dewelke in Nazi Duitsland experimenten op mensen doorvoerden en planden alle inferieure rassen op industriele schaal te vermoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here