Journalist bekent: “We mogen de waarheid over de migranteninvasie niet rapporteren”

5

In een Italiaans krantenartikel wordt gesproken over een heikel thema: journalisten in Italië mogen niet de waarheid vertellen over de voortdurende migranteninvasie. In feite worden ze verhinderd door hun eigen beroepsorganisatie, die in Italië de ‘Orde van de journalisten’ wordt genoemd. En deze ‘Orde’ heeft zich sinds kort met George Soros verbonden.

De Italiaanse ‘Orde van Journalisten’ heeft namelijk een nieuw protocol ondertekend met de ‘Carta di Roma Association’, een instelling die steun heeft gekregen van de ‘Open Society Foundations’ van de financiële jongleur en “filantroop” George Soros.

Een van de punten van het akkoord is dat de migranteninvasie journalistiek volgens de regels en voorschriften van de politieke correctheid moet worden gemeld.

Volgens het officiële persbericht is onlangs in Rome op het hoofdkantoor van de ‘Nationale Raad van de Orde van Journalisten’ een memorandum van overeenstemming ondertekend door de voorzitter van de ‘Orde van Journalisten’ Carlo Verna, de directeur van het ‘Nationaal Bureau tegen rassendiscriminatie’ Triantafillos Loukarelis en de voorzitter van de ‘Carta di Roma Valerio Cataldi’, die tot doel heeft “op nationaal en internationaal niveau samen te werken bij wederzijdse opleidingsactiviteiten om de professionele voorbereiding van de leden van de Orde van journalisten en communicatiemedewerkers op het front tegen racisme, vreemdelingenhaat en discriminatie te coördineren en te verrijken”.

Siglato il protocollo di intesa fra Ordine dei Giornalisti, Ufficio Nazionale Antidiscriminazioni razziali (UNAR) e Associazione Carta di Roma

Al deze o zo “democratische” organisaties hebben dan ook de taak om de publieke opinie positief te beïnvloeden ten aanzien van de migranteninvasie. De middelen om dit te bereiken zijn de wortel en de stok voor kranten en andere media. In de praktijk betekent dit dat wat de Italiaanse lezer in de kranten krijgt te lezen niet de waarheid is over de zogenaamde “migratie”, maar wat Soros de lezers wil bijbrengen. Die bovendien mogen betalen om een dergelijke berichtgeving te lezen.

Sommige samenzweringstheorieën zijn echt

  Door Soros gefinancierde linkse coalitie bereidt zich voor om totale chaos op de dag na de Amerikaanse verkiezingen te ontketenen
Vorig artikelSoros geeft 220 miljoen dollar aan antiblanken werkzaamheden in de Verenigde Staten
Volgend artikelZwarten vallen zwangere vrouw aan en schoppen haar kind tegen het hoofd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. We zitten in de wachtkamer van iets dat voor velen onvatbaar zal zijn.
  Alle indicaties geven dit feit aan ,echter het wordt niet gemeld,noch vermeld wat niet wil zeggen dat het er niet zal komen.
  Zij die ziende blind en horende doof zijn zullen het ondergaan,de horenden en zienden hebben een betere kans op overleven.
  Een klein voorbeeld ,de verplichting om mondmaskers te dragen (hier verplicht, strafrechterlijk vervolgbaar)
  Laat een bevolking die dingen dragen en ze verzwakken zichzelf erg genoeg om bij de eerst volgende griep die langskomt bij bosjes te sneuvelen.
  Dit zal dan de naam krijgen van tweede golf , verzwakte mensen kunnen tegen niets meer weerstand geven.
  Pluim op de hoed van de voorspellers, dat het opgezet spel is zullen de schapen nooit beseffen…..

 2. Wat in de Italiaanse journalistenwereld speelt n.l. “doofpotje spelen”, speelt in Nederland óók, vooral bij justitie én politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in