Geschiedenis van de Arabische slavenhandel

1

Deze korte video ontkracht de moderne mythe dat alleen blanken slaven hielden. Slavernij heeft een lange geschiedenis in meerdere culturen: van Rome tot India en vooral onder Arabieren.

In 1842 schreef de Britse consul-generaal in Marokko een brief aan de sultan om hem te vragen of hij maatregelen had genomen om de slavernij of in ieder geval de slavenhandel te stoppen. De sultan antwoordde dat hij er niets aan zou doen omdat het sinds de tijd van de zonen van Adam de norm is en de islam er niet tegen is. Daarom zal hij niets toestaan wat de koran verbiedt en zal hij niets verbieden wat de koran toestaat. In het antwoord van de sultan zien we de rechtvaardiging, of althans excuus, voor bijna 1300 jaar slavernij in de islamitische wereld.

“Afrika’s rol in de slavenhandel is bewust vergeten… Ze hebben een mythe gecreëerd dat we onschuldig zijn”, zegt Afrikaanse historicus.

  Antiracisme-manie wordt steeds krankzinniger: deze bikinifoto "eigent zich vreemde cultuur toe"
Vorig artikelDuizenden voormalige IS-strijders zijn naar Italië afgereisd
Volgend artikelSalvini doet verslag: “Dit is geen immigratie, maar chaos”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. The Constitution of Medina is a Legend -The Search for Muhammad – Episode 10 – CIRA International

    21/05/2021 – ‘The Constitution of Medina, which is regarded as a model for all mankind, cannot stand up to historical criticisms. With its many versions comes not only great doubt of its accuracy or original existence, but it also has contradictory rules concerning the treatment of Jewish peoples when compared to the Sira and the Hadith’s guidelines. Watch as Al Fadi and Dr. Jay discuss the fraudulent nature of this traditional document.’

    https://www.youtube.com/watch?v=TK4nLovUIjU

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in