© Ryan Garcia / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De Amerikaanse professionele bokser Ryan Garcia heeft onthuld dat hij getuige is geweest van mensenhandel en dat hij werd ontvoerd door ‘elites’ en werd gedwongen om toe te kijken hoe jonge kinderen in het bos werden verkracht, schrijft Thepeoplesvoice.

De voormalig lichtgewicht bokskampioen zei in een uitzending van X Spaces op verzoek van Andrew Tate na een reeks verontrustende berichten dat “Bohemian Grove echt bestaat” en beweerde dat hij videobewijs had van de misdaden tegen de kinderen.

Hoewel de mainstream media Garcia’s versie van de gebeurtenissen hebben afgedaan als een publiciteitsstunt, is het verslag van de bokser in lijn met veel andere verslagen en ooggetuigen van elite kinderverkrachting en kinderoffers. Luister:

Garcia ging verder in op de vermeende mensenhandel en beweerde in zijn gesprek met Tate dat hij werd vastgebonden door ‘de elite’ en gedwongen werd om te zien hoe kinderen in het bos werden verkracht.

“Ze hielden me vast en lieten me toekijken hoe kleine kinderen verkracht werden,’ zei Garcia. Ik geef er geen f**k meer om.

Bro ze f****ng namen me mee naar het f****ng bos bro en ze bonden me vast, ik f****ng maak geen grapje bro ik heb f****ng bewijs bro, ik geef er geen f**k meer om.

“Bro ik zal je elke f****ng video laten zien die je ooit zou kunnen f****ng geloven.”

Tate waarschuwde Garcia vervolgens voor het ‘gevaarlijke pad’ dat hij bewandelt.

  WEF's netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden

“Ik geef er geen f**k om,” antwoordde hij. “Het kan me geen f**k schelen, ze kunnen me niets maken.”

Garcia beweerde vervolgens bewijs van zijn beweringen op zijn telefoon te hebben.

Hij vervolgde het gesprek met Tate door op X toe te voegen: “Gaan de mensen achter me staan of laten ze me vermoorden dat is de echte vraag???? Laat Ryan sterven of help me.”

“Als ze me vermoorden was ik het niet.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Professionele clown onthult satanisch kannibalenritueel in HollywoodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZweden laadt elektrische bussen op met DIESELGENERATOREN
Volgend artikelDe nazi-video’s van Navalny – hij belichaamde alles waar links tegen vecht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. De Canadese zanger Justin – belieber – Bieber (1994) is naar eigen zeggen door Kanye West en Will Smith onder handen genomen, alvorens hij door de satanische muziekindustrie op het schild werd gehesen en een wereldster is geworden. Zijn veelvuldig met een of twee handen gemaakte teken van de bok/ moloch/ ba’al/ baphomet is veelzeggend.

 2. Typisch die dubbele sociale morele standaard, de meest gruwelijke zaken naar buiten brengen maar de woorden ‘fuck’ en ‘fucking’ censureren.
  ( is geen verwijt naar jou Rommel maar richting de originele tekstschrijver )

  • Tigron,
   Scherp opgemerkt, je mag blijkbaar van alles doen maar niet vloeken, doet mij denken aan wat er in kerken gebeurde, bij sommigen gingen ze effe biechten en dan gingen ze gewoon weer verder met hetzelfde gedrag, zieke en duivelse personen!!!

   • @Tigron @flardinga Dus omdat de criminele cabal kinderen verkracht mag iedereen ook vloeken, is dat wat je bedoelt? Gruwelijke zaken naar buiten brengen is toch heel iets anders dan ze werkelijk uitvoeren? Of snap ik jullie nou helemaal verkeerd? Ik zie het als 2 heel verschillende dingen.

    • Anton,
     Ik reageer even op wat je schrijft, ik vind het hypocriet gedrag, vermoedelijk vanuit de VS zelf, zij censureren het vloeken want dat vinden zij blijkbaar erger dan wat er aangekaart wordt door die bokser, ik bezie dat hetzelfde als wat Tigron schrijft en ik ga nog een stapje verder dat men even biecht en dat is de daad weer vergeven en beginnen ze weer opnieuw!!!

  • zelfde als, een Zwarte zeg Neger mag wel Nigger roepen, maar een Blanke mag dat niet, je mag wel BLM roepen, maar WLM mag niet, je mag wel klote Christenen roepen, maar klote Joden niet and so on, wat zegt dit alles…

   er zit een ‘plan’ achter, uitgestippeld door? die wat hoofdzakelijk de bankenwereld e.d. onder hun controle hebben je je al snel een antisemiet noemen om je zo de mond te proberen te snoeren, ala dat linkse (ook al maakt links of rechts niet uit, links staat voor ‘fout’ zeg maar ala Elite een vies woord is) addergebroed.

  • Ik denk niet dat dat het is. “Fuck” is in het Amerikaanse Engels een algemeen woord dat voor allerlei zaken wordt gebruikt. Ik ken voldoende mensen hier die niet in staat lijken te zijn 2 zinnen te spreken zonder dat woord er ergens in te gebruiken.
   Mensen die opgroeien in een gemeenschap waar dat normaal is zullen het gewoon onbewust overnemen. Ik merk zelf al dat ik dat begin te doen omdat je het overal, de hele dag door, hoort; werkplaats, supermarkt, parkeerplaats, sportschool, gesprekken, scholen…en ik moet constant op de rem stappen om dat niet over te nemen.

   Inderdaad eigenlijk wel idioot dat het vervolgens op de radio en televisie vervolgens weggecensureerd wordt.

   • Beste Johan,
    Ik mijn visie is het woord ‘ fuck ‘ een krachtterm, te vergelijken met hier met het gebruik van de woorden; tering, kanker, kut, godverdomme, enz.
    Dus niet alleen in de VS is het gebruik ervan vanzelfsprekend geworden, ook elders is dat merkbaar.
    En inderdaad, zoals je schrijft ” Inderdaad eigenlijk wel idioot dat het vervolgens op de radio en televisie vervolgens weggecensureerd wordt.”

    En dat terwijl de wereld bol staat van oorloghitsen, porno, geweld, waarop geen censuur word toegepast.

  • Een gedeelte van de Deepstate wordt voor de bus gegooid omdat het publiek teveel weet. De zogenaamde good guys (controlled opposition) gooien de bad guys voor de bus. Iedereen blij omdat ze denken dat het opgelost is terwijl de rest van de deepstate daarna gewoon weer verder kunnen gaan met hun vieze spelletjes. Een tactiek die ze vaak gebruiken.

   • Het werkt ook heel goed, zo hou je er de knoet in eigen gelederen eronder want je kan zo maar degene zijn die slachtoffer wordt van broedermoord dus de sekte wordt nog meer gesloten. Paar dissidenten slachtofferen op z’n tijd en we kunnen idd weer door.

    Het lijkt me een angstig leven. En verrot bovenal. Dan heb je je ziel aan de duivel verkocht. Ok, de duivel bestaat niet, denk ik, heb hem nooit gezien, maar het gebonden kwaad in een perverse groep mensen wel. Dat bestaat in alle vormen. Van licht tot extreem pervers. En het gaat altijd om macht. Verdomd als het niet waar is. En soms om een lekker wijf.

     • Greet, praat me ajb bij over Mick Jagger (1943).
      Alle leden van The Rolling Stones zijn in de vroege jaren zestig onder handen genomen, net als trouwens The Beatles door het door de Rockefellers opgezette en in Londen gevestigde Tavistock Institute of Human Relations (1947).
      De naar buiten geëtaleerde rivaliteit tussen beide bands was een uiterst geslepen techniek en onderdeel van de MK-ULTRA-tactiek om verdeeldheid te zaaien bij jonge mensen.

      • Zoals ik wist dat tina turner ging hemelen zo weet ik dat ook van mick jagger en demmink. Zoals ik vorige week deelde dat victoria nudelman “devastating news “zou krijgen en nog geen week later treed ze af,zogenaamd op pensioen. Hm….mijn engelen laten soms dingen ineens zien. Maar na mick jagger ,gaan dingen in een versnelling verder. Alles zoals het nu gaat komt dan in een stroomversnelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in