Westerse journalisten en vooraanstaande mediahuizen hebben ervoor gekozen de aanhoudende onrust in Nederland te bagatelliseren of volledig te verdoezelen. Joakim Andersen, een schrijver die zich bezighoudt met de geschiedenis van ideeën, gelooft dat dit komt omdat de machthebbers en hun politici gewoon echt bang zijn.

Joakim Andersen:

De afgelopen dagen is Nederland opgeschrikt door wijdverbreide protesten tegen het landbouwbeleid. De regering van het land is van plan de stikstofuitstoot tegen 2030 met 50% te verminderen, wat in de praktijk betekent dat veel boeren gedwongen zullen worden hun bedrijf te beëindigen. Tienduizenden boeren hebben zich verzameld in massale protesten, met elementen als tractorcolonnes, geblokkeerde voedseldistributie, bezoeken aan de huizen van ministers en vernielde politieauto’s. De politie heeft op verschillende plaatsen met geweld gereageerd, onder meer door te schieten. Het is allemaal om verschillende redenen interessant, niet in de laatste plaats als onderdeel van het conflict tussen mensen en elites dat Samuel Francis beschrijft in Leviathan & Its Enemies, een conflict dat in de turbulente jaren 2020 in een stroomversnelling zal komen.

In Leviathan was Franciscus niet in de laatste plaats geïnteresseerd in het proces waardoor het volk, het “post-bourgeois proletariaat”, tot zelfbewustzijn komt. Het is een langdurig proces met kenmerken van vallen en opstaan, en met de neiging dat de vertegenwoordigers van de eerste organisatievormen gecorrumpeerd worden en met nieuwe bijgewerkt moeten worden. Dit proces kan vergeleken worden met de studie van Marx over de overeenkomstige ontwikkeling van de arbeidersklasse in de 19e eeuw, van “klasse in zichzelf” tot “klasse voor zichzelf”. Het heeft ten minste twee aspecten, een organisatorische en een ideologische. Het volk moet zowel organisatievormen voor zijn strijd vinden als een juiste, maar inspirerende hedendaagse analyse/ideologie. Niet in de laatste plaats moeten zij zich bewust zijn van de fundamentele lijn van het conflict.

Hier kunnen wij zowel een vergelijking maken met historische boerenopstanden als met de Parijse Commune van 1870, die ons herinnert aan de factor tijd. Opstandige boeren en arbeiders hebben niet altijd de tijd aan hun kant als het gaat om het ontwikkelen van organisaties en ideologieën, tijdens een meer repressieve historische fase in het Westen wordt hun dat ook niet toegestaan. Dit betekent dat boerenopstand, of die nu pre- of postmodern is, het systeem tijdelijk kan verlammen, maar vaak geneutraliseerd kan worden door “onderhandelingen” die bedoeld zijn om tijd te winnen, tijd die dan gebruikt wordt om hard op te treden en voorbeelden te maken van de deelnemers (vergelijk de behandeling van de deelnemers aan de “bestorming van het Capitool” of van de Canadese Tamara Lich). Ten dele hebben wij dat gezien bij de gele hesjes in Frankrijk, de Canadese vrachtwagenchauffeurs, en de vaccinprotesten in Duitsland en elders.

  Ondanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug... en winnen wij?

De boeren in Nederland daarentegen hebben drie jaar de tijd gehad om zich organisatorisch en ideologisch te ontwikkelen. Zo is al in 2019 de Farmers Defence Force opgericht om de boeren te beschermen tegen dierenrechtenactivisten; ook de plannen voor drastische vermindering van de stikstofuitstoot en de veestapel zijn al enkele jaren in de maak. De boeren hebben tijd gehad om zich voor te bereiden en te oefenen tijdens eerdere protesten, pleitbezorging en acties. Er is brede publieke steun voor de boeren, in een opiniepeiling in juni van dit jaar steunde 45% hen volledig, terwijl 26% tegen was. Niet alleen de boeren hebben geprotesteerd tegen de plannen van de regering, maar ook de bouwsector zal er zwaar door worden getroffen. De steun is dus wijdverbreid, ondanks het feit dat dit niet de eerste keer is dat boeren, diplomatiek gesproken, de wetgeving van het land hebben opgerekt in hun protesten, en ondanks het feit dat veel Nederlanders er in hun dagelijks leven rechtstreeks mee te maken hebben.

Een interessante vraag hierbij is of boeren en vrachtwagenchauffeurs moderne equivalenten kunnen zijn van wat Marx in zijn tijd zag als de voorhoede van het proletariaat. Het waren niet de ongeschoolde arbeiders waar hij het meest in geïnteresseerd was, maar de geschoolde industriearbeiders, die misschien wel volledig in staat waren om de industrieën zelf te runnen (Bakoenin daarentegen keek gunstiger aan tegen boeren en “trasproletariërs”, maar dat is een ander verhaal, evenals von Salomons geloof in de Noord-Duitse boerenstand). Er zijn bepaalde voorwaarden voor boeren en vrachtwagenchauffeurs om een soortgelijke rol te spelen, ook als het gaat om kleine zelfstandigen die op ramkoers liggen met de agenda van het manageriële totalitarisme. Zij spelen ook een centrale rol in de hedendaagse bevoorradingsketens, niet het minst van voedsel, en hebben een gewoonte van autonomie en werkinstrumenten die gemakkelijk gebruikt kunnen worden voor zowel straatstakingen als blokkades. Eén kant in het conflictmodel van Franciscus, het volk, is nog beperkt, omdat het zijn eigen elite ontbeert, maar de veelbelovende avant-garde heeft die wel. Overigens was Houellebecq hier profetisch met de weergave van boeren en sociale onrust in Serotonin.

  Great Reset-terugslag: Boeren besproeien politie met vloeibare mest buiten EU-hoofdkwartier (Video's)

Een zwak punt dat het volk heeft in vergelijking met de elite in het huidige conflict is het gebrek aan internationale netwerken, vergelijk de Marxistische Internationale, dit lijkt echter rechtgezet te worden. Zowel de truckers als de boeren hebben grote steun van de mensen in veel landen, hoewel die niet noodzakelijkerwijs vertaald wordt in materiële steun. Maar toch. De vroege vormen van deze steun wijzen er ook op dat dit niet alleen maar single-issue bewegingen zijn die gericht zijn tegen afzonderlijke aspecten van het beleid (immigratie, media, vaccins, stikstofbeleid enzovoort), maar dat er vaak een breder begrip van het conflict is. Politiek gezien doet de situatie denken aan die van 1870, toen een aantal min of meer verouderde ideologieën aan de kant van de Parijse Commune vertegenwoordigd waren. Maar dit is onvermijdelijk en, onder druk van de tegenpartij, ook van voorbijgaande aard. Overigens herinneren de reacties van het establishment “links” op de boerenprotesten ons eraan aan welke kant het staat in het conflict dat Franciscus beschreef.

Tegelijkertijd worden wij eraan herinnerd, niet in de laatste plaats door de selectieve berichtgeving van de media over zowel de gele hesjes als de Nederlandse protesten, dat de oppositie goed georganiseerd is en over voldoende middelen beschikt. Het gebrek aan media-aandacht komt waarschijnlijk omdat elitaire actoren niet willen dat gele hesjes en woedende boeren andere westerse volkeren eraan herinneren dat niets doen niet de enige optie is. Het is ook tijdens deze protesten, pre-revolutionaire situaties als u marxistische taal wilt gebruiken, dat de machthebbers gedwongen worden om af te wijken en hun eigen regels te overtreden. Wanneer wij zien hoe de deelnemers aan de “bestorming van het Capitool” in het verhaal van het establishment behandeld en uitgebuit worden, moeten wij denken aan zowel de beschrijving van Carl Schmitt van de “uitzonderingstoestand” als aan Zizek’s spreken over de “obscene onderkant van de macht”. Het valt echter te betwijfelen of deze repressieve methoden op lange termijn de wijdverbreide ontevredenheid van het volk in bedwang kunnen houden; wij hebben reeds tekenen gezien van ontrouw van de politie aan het establishment tijdens de beginstadia van soortgelijke conflicten in Canada en elders. Niet in de laatste plaats in Nederland zou het establishment wel eens voor een pedagogische uitdaging kunnen komen te staan door uit te leggen waarom het ervoor kiest zijn nieuwe milieubeleid door te drukken tijdens een acute, en wereldwijde, crisis in zowel de voeding als de economie. Evenals waarom de zorg voor het milieu zo vaak de kenmerken aanneemt van de klassenstrijd van de elite tegen haar eigen volk.

  Hollywoodster geeft toe dat elites bloed van kinderen gebruiken in 'misselijkmakende' satanische rituelen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor – VIDEO’S UPDATE!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij zullen niet vergeten wat jullie ons hebben aangedaan
Volgend artikelEen Nederlandse volksopstand tegen de elites heeft de wereld bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Fijn dat FN het op blijft nemen voor sommige van de boeren, ik zie het toch allemaal anders en de feiten zijn dat ons land zoveel dieren houden en ook slachten naar het buitenland brengen voor consumptie en wij medeverantwoordelijk zijn voor het kappen van de oerwouden in de Amazone, die oerwouden zijn de longen van onze planeet en we vernietigen gewoon de aarde en de hele balans is helemaal verstoord, over Schiphol en het vliegen laat ik zeker niet buitenbeschouwing, ook daar aan doet onze regering al heel lang niks, zij steunen hen zelfs, we zouden veel dingen veel minder moeten doen maar ik denk dat de overgrote meerderheid van alleen al dit landje gewoonweg willen doorgaan op deze weg, ach, het is vechten tegen de bierkaai en dat realiseer ik mij ook, maar zo liggen nou eenmaal de feiten, ik hou niet alleen maar met deze themas bezig want door alleen mijn eigen gedrag kan ik de aardbol niet redden dan zij het zo, Indianen waar ik veel mee heb, voorspelde het al en er komt geen verandering genoeg om het tij te keren, een aardbol zonder mensheid zou het beste zijn, nou zet wat muziek op om mij op te vrolijken, du hast mich van Rammstein dan maar

  • Flardinga: Haha! Ik draai ueber die wolken van Rammstein! Ik denk met je mee. Ik zie je punten en ook dat het te laat is. Michael Salla beweert dat de parasieten uiteindelijk over de richel van de platte aarde verdwijnen, maar het gebied daarbuiten, als straf. Leuk verhaal he… Google hem maar.

   • @Immortal,
    Heb inmiddels over Salla gelezen, herkende de man gelijk hoor, namen vergeet ik wel, herken hem van History Channel, ik vind de serie waarvan er 2 nu zijn geweest van the skinwalker ranch zeer interessant, kan je het boek erg aanbevelen van de inmiddels overleden Clifford Stone, hij schreef Eyes only, helaas alleen in het Engels te verkrijgen, in mijn beleving een integere, geloofwaardige man, groet aan U van mij, leuke reactie, die zijn er gelukkig ook !

  • Het is niet het ‘gewone’ volk dat onder andere de olie-industrie in handen heeft en etherenergie heeft verbannen, niet de natuurlijke geneeswijze zo goed als heeft verboden en (vooral in het begin op olie gebaseerde) chemische ‘geneesmiddelen’ hebben geïntroduceerd,, niet het landbouwgif en GMO’s hebben geïntroduceerd, niet de (westerse) wereld verziekt met een cocktail van kunstmatige electromagnetische straling, geen oorlogen wilt en voert, niet het extreem criminele financiële systeem in handen heeft, enzovoort.
   Zij die de ellende op aarde veroorzaken komen nu zogenaamd met oplossingen die enkel hun belangen dienen. Zolang wij onze macht in hun handen blijven leggen, onder andere dmv stemmen op politieke partijen graven we ons eigen graf.

   • >>> Zij die de ellende op aarde veroorzaken komen nu zogenaamd met oplossingen die enkel hun belangen dienen. <<<

    Wellicht interessant te onderzoeken tot welk 'clubje' of tribe deze 'zij' behoren..
    Kan je al verklappen dat je altijd bij dezelfde uitkomt: satan's chosen aka the joo's

    • Ik weet het, maar word er een beetje moedeloos van zowat de enige te zijn die het onder de aandacht brengt. De meeste ‘wakkeren’ hebben anno 2022 geen benul van de tribe, hun verleden en hun agenda’s en dat is mede de oorzaak van de zogenaamde alternatieve media die als judasgeit fungeert voor degenen die niet meer in de mainstream medialeugens geloven.

     • Een goed en welkom artikel , jammer dat stikstof niet genoemd wordt , Stikstof op zich is goed , als het zich mengt met uitlaat gassen , van de industie , auto’s , vliegtuigen , krijg je een ander wel ,, niet gewild goedje , zo ook als stikstof zich mengt met ammoniak , volgens eerdere berichten doen de boeren er daar al een heleboel aan , Gier, inspuiten , meteen ploegen na bemesting , mesttanks voor het opvangen van ongewild . Dus ,,, wat levert de meeste , grootste bijdrage , aan wat ik in geen enkele uitleg terug hoor wat het werkelijke probleem nou is , behalve de heidde , wat al door mensen handen gemaakt is , en bos is ook mooi . Dus wie levert de grootste bijdrage aan het ” probleem ” Dat lijkt me percentueel toch wel heel belangrijk , als ze deze argumenten gebruiken

  • Gelukkig gaat de Wef wat aan de overbevolking, vliegreizen, consumptie en alles doen.
   Je hoeft er zelf niets meer aan te doen gewoon in je stoel blijven zitten en je injecties nemen wanneer ze dat zeggen.
   Uiteindelijk bezit niemand meer iets en geen dierenleed meer, want de mensen eten allemaal ongedierte en synthetisch vlees.

  • @Flardinga,
   ” een aardbol zonder mensheid zou het beste zijn, nou zet wat muziek op om mij op te vrolijken ”

   Verander de wereld en begin bij jezelf!
   Geef dus het goede voorbeeld en zorg ervoor rap van deze aarde te zijn verdwenen…

   • @Fleur,
    1. Ken jij mij, nee toch, waarom schrijf je dan verander de wereld en begin bij jezelf, ik moet blijkbaar zelfmoord plegen met geef dus het goede voorbeeld, dit is wat ik bedoel met de Efteling, du hast !!!

   • @Greengo,
    Nederland en zijn boeren (van vooral de vleesindustrie) verkopen bijna al hun vlees aan het buitenland, ons land is dacht ik als klein landje de grootste vleesexporteur van de aardbol, buiten alle ziektes die de bio-industrie veroorzaakt, zorgt het door de import van soja wat uit de Amazone komt vooral voor het vernietigen van de oerwouden, de Amazone zijn de longen van de aardbol en die vernietigen wij door daar al dat soja te telen maar daardoor moeten wel heel de jungle gekapt worden, ik wil mijn betoog niet te groot maken, want ik ben geen dominee en ben zeker niet van de kerk, Fons Jansen zei eens naar de kerk ging vind ik geen kunst maar wel erover heen klimmen, ik vind het zo opvallend ook weer op deze site dat men zo op de persoon speelt terwijl wij elkaar helemaal niet kennen, ik weet niet hoe U leeft en U niet hoe ik leef, zelf ga ik niet zo een gesprekje in, zit trouwens pas sinds kort hierop de site, maar ik begin wel dingen te zien nu, soms is dat jammer van die personen, bedankt voor jouw reactie in ieder geval.

  • @FN,
   Jullie zijn of bent de beheerder van deze site, ik geef denk ik een aardig betoog waarin ik over de Indianen spreek omdat vele van die volkeren en nu nog steeds slechts nemen van de natuur wat zij nodig hebben, Uw reactie op mijn schrijven is meer het aanvallen van die Indiaanse volkeren, ik beschouw hen niet als Heiligen of spreek zo over hen, verder reageren jullie nergens op mijn betoog en daar zijn jullie vrij in, maar echt sterk vind ik het niet van jullie kant, ik zie nu wel in dat wat eerst voor mij een nieuw geluid was vooral als het om Oekraine en Rusland ging, toch vooral een groot BBB en FvD gehalte heeft, ik haat de Nazi’s van de Oekri’s maar ook de Nederlandse versies daarvan hoor en die herken ik soms wel in eerder genoemde, het zijn varianten maar het komt veelal toch daarop neer, Farmers defence force ook bijvoorbeeld, blijf ver van deze personen, zeer intolerante sommigen van hen, luisteren niet naar andere meningen, heb ik vroeger ook om mij heen gehad en zelfs SGP personen, hoef geen gelijk te hebben, wil gewoonweg ook hier een andere mening opschrijven en dat blijf ik doen, soms ben ik het ook eens met wat men schrijft maar soms denk ik wel eens ben ik hier in de Efteling, groet van Flardinga aan FN, du hast !!!

   • Ik raad aan om in plaats van komma’s te gebruiken, de punt te hanteren. Dat leest een stuk fijner en dat helpt u en de lezer enorm.

  • Goed punt. Ik ben er al vroeg mee begonnen. Door geen kinderen te krijgen.
   Er zijn teveel mensen. En toch is er nog steeds kinderfokpremie. Kinderbijslag. De grootste klagers over de toestand van de aarde fokken zelf gestaag door. En mij maar vertellen dat ik zuinig moet doen met de aarde.
   Als er eens werd begonnen met het subsidiëren van mensen die geen kinderen krijgen.
   Wat zou dat een vervuiling schelen.
   Zo heb ik de aarde mijn vijf kinderen(ik wilde een groot gezin) en tien kleinkinderen bespaard.
   Daar heb ik wel een flink bedrag voor verdiend vind ik zelf. Maar integendeel moet ik belasting betalen voor de vervuilers, de mensen die maar blijven aanjongen.

   • @Samaria,
    Kinderen groeien op en worden de werkende generatie.
    Als niemand kinderen zou krijgen woon jij nu in een takken-hutje op de heide, zonder verwarming kleding en voedsel.

   • Dat kinderbijslag bestaat is niet de schuld van de mensen die kinderen krijgen.
    Hoeveel mensen zijn er precies te veel ?

    • @ Vince,
     Er zijn niet teveel mensen op aarde, is een verzinsel.
     Komt bij dat de bevolkingsgroei afneemt en versnelt zal gebeuren via de gifprikken.

    • Kinderbijslag is inkomen onafhankelijk. Ik ken mensen die er om lachen en er een extra ijsje van kopen tijdens de vakantie.

     • Duur ijsje, bijna 8000 euro per jaar voor het gezin van mijn oom. En dan hebben we het nog maar over één gezin. Moet je nagaan wat een geldslurpers al die broodfokkers zijn.

   • Samaria: Ik ben het eens met je. Mensen die niet fokken zouden beloond moeten worden. Helaas zijn dit meestal mensen met beter verstand, dus het intelligentie nivo gaat er door achteruit.

     • Laat degenen die het geluk van kinderen krijgen hebben meegemaakt maar betalen. Ze kiezen er zelf voor om gedachtenloos door te fokken.
      Ik mag straks mijn huis uit omdat kinderen van de kinderfokkers nergens plek hebben. Met hun kindertjes die ze ook alweer hebben gefokt.
      Van tevoren hadden ze kunnen bedenken dat ze zich misschien eens in hadden moeten houden want er is al jaren woningnood.
      Laat het spul maar bij hun moeder intrekken die haar benen niet bij elkaar kon houden.

   • @Samaria, helemaal met je eens. Ik erger me ook al levenslang aan die beesten die denken dat ze bijzonder genoeg zijn om zich niet alleen voort te planten maar zelfs te vermeerderen. In de hondenwereld noemen we dat broodfok!

    En let maar eens op hoeveel meer je aan hun schijtblagen betaalt. Overal waar kinderen onder de x-jaar gratis of goedkoper staat betalen we ook weer mee aan de meest primitieve rechtop lopende aap.

    De veruit 2 grootste vervuilers op aarde:
    1. Leger (wordt zelfs buiten gepresenteerde cijfers gehouden omdat de rest in het niet zou vallen)
    2. Elk nieuw kind.

    Ver daaronder industrieën enz. pas

  • Nederlanders zijn allemaal bomenhakkers. Vraag dat maar aan de Ieren.
   Zelfs mijn buren die bij zo’n bomenknuffelclub zitten die wilden dat wij onze bomen omhakten omdat ze in hun uitzicht stonden. Dus dat hebben we gedaan. Opgeruimd staat netjes.

 2. Hoernalisten zijn de spil waarom de terreur draait, politici zijn de tandwielen. de eens heeft de ander nodig om voor te bestaan, de ander de een…

  ze dienen dezelfde meesters…ze horen dezelfde bomen te versieren.

 3. Ondanks de mogelijkheden, en de georganiseerdheid van de protesten, heeft de planning v.d. regering grote voorsprong.

  N.L wil overal voorloper van zijn.
  Daarom is veel in het geniep al geregeld.

  Zoals Rutte zei ” wettelijk geldig getekende overeenkomsten”.

  Getekend in naam van het N.L. bevolking.
  Hoe rechtsgeldig is dat?

  Volledig, omdat op de regering is gestemd?

  Daar valt nogal wat over te zeggen.
  We de NL bevolking heeft niet op de regerende coalitiepartners gestemd.

  Wel weten we dat er na stemming coalitie word gevormd.

  Wat is zo’n handtekening waard?

  M.i.z. niets.
  Wie geeft zijn broodwinning op voor zo’n handtekening?

  Niemand.

  Als de regeringen niet zo veel in het geniep had gedaan, zouden de stemmingen bij de verkiezingen er wel anders uit hebben gezien.

  Niemand stemt voor zijn ondergang.

  • Maar die Rutte is toch niet eens rechtsmatig premier….? Hoe zit dat nou met dat demissionair gedoe…of loop ik weer achter?

  • “Zoals Rutte zei ” wettelijk geldig getekende overeenkomsten”.
   Getekend in naam van het N.L. bevolking.
   Hoe rechtsgeldig is dat?
   Volledig, omdat op de regering is gestemd? ”

   Zodra de bomen volhangen is er niks meer overeengekomen. Gaat het WEF maar onder de bomen staan klagen. Overeenkomsten getekend door lieden zoals Rutte zijn per definitie waardeloos….en sinds 1994 ook niet meer rechtsgeldig, net als de rest van de getekende overeenkomsten, maar daar komen we nog op terug.

 4. De regering is niets anders dan een commercieel bedrijf. Met de bedrijfsnaam “Staat der Nederlanden” Zo zijn alle overheidsinstellingen, provinciën, gemeente huizen allemaal onderdelen van het commercieel bedrijf. Dat bedrijf Staat der Nederlanden is op gericht in 1896 en had een lease contract voor 125 jaar afgesloten. Dit lease contract liep vorig jaar op 20-07-2021 af. Dan kan het bedrijf wel een bindend contract hebben afgesloten met het WEF en met de WHO/VN. Maar zodra het lease contract over het voormalig grondgebied Nederland afliep, vervallen ook alle bevoegdheden van het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden met haar filialen over het voormalig grondgebied Nederland en hebben de private bedrijven zoals het WEF, EU, WHO/VN ook geen zeggenschap meer over het grondgebied en over de bevolking. Dit private bedrijf onder leiding van W.A. Amsberg staat ingeschreven in Washington DC Amerika. De huidige regering heeft geen bevoegdheden meer over de bevolking, enkel nog over haar personeelsleden die zij ambtenaren noemen. Want het lease contract is niet verlengd, hiermee is iedere inwoner die geen ambtenaar is een soeverein geworden. Dit feit wordt verborgen gehouden voor het volk, want dan breekt de hel los voor alle ambtenaren en het bedrijf Staat der Nederlanden. Daar het bedrijf illegaal de erfenis van Koning Willem 3 naar zich toe heeft geëigend. Want koning Willem 3 is in 1890 overleden en had geen rechtsgeldige troon opvolger en was al 10 tallen jaren impotent, al zijn 3 zoons waren al voor tijdig overleden. Zijn vrouw Emma werd tijdelijk regent voor de overgang naar een nieuwe regeringsvorm. Maar toen al werd het land gekaapt door het Angelo Zionisten Rijk. Met haar 3 stadstaten Washington DC inc. het Vaticaan en Londen City. Zodat er koningin Wilhelmina de zogenaamde troon opvolgster werd. (Alleen stond toen nog in de grondwet dat alleen de mannelijke kant als troon opvolger mogelijk was.) Leer de geschiedenis en zie dat liegen,chanteren, de boel belazeren e.d. in het bloed zit bij die gasten. Eerlijkheid is voor hen een woord zonder betekenis en/of inhoud.

  • Helemaal met je eens Qvic. Wilhelmina (Pauline) is de dochter van Sebastiaan De Ranitz, een hofmaarschalk, en Emma Von Waldeck-Pyrmond. Niks royals aan dus. En Juliana is een verwisseld boerendochtertje uit Baarn. De echte Juliana was geboren met downsyndrome. Daarom willen ze ook geen dna afstaan. Het is 1 grote club van fraudeurs.

 5. Priet praat of niet de aarde raakt vervuild
  Hoe je het ook went of keert
  Maar triest dat de boeren de dupe zijn
  De consument wil vlees goedkoop vlees
  Dat moet snel en onnatuurlijk geproduceerd worden
  Net als eieren
  En natuurlijk ook de viskwekerij
  Zolang de consument nog niet bereid is om goed en verantwoord geproduceerde producten te kopen zal er niet veel veranderen .
  Wat te denken van de vervuiling van de rivieren en de zee
  Zolang de mens geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen vuil afstoot verandert er niets
  Je begint niet veel als een actie groep in je eentje
  Daarom hulde aan de boeren
  Zij verdedigen hun land en erfgoed wat bij
  Sommige al honderden jaren in de familie zit
  Kan er niks meer als waardering voor opbrengen

 6. Het gaat om gedragsverandering bij de aankoop van voedsel door de consument. Zolang dat niet veranderd is het maar beter dat een Nederlandse boer produceert dan een buitenlandse. Immers de NL boer produceert efficient en relatief schoon. Dus wanneer je de productie verplaatst wordt de aarde, hoogst waarschijnlijk, elders meer vervuild. Tevens kan stikstof gebonden worden bij de boer in de stal. Veel minder N-uitstoot door voer te mengen met algen.
  Naast deze feiten ben ik trots op de Nederlandse boer die de aartsleugenaars uit Den Haag aanpakken. Het feit dat Den Haag geen gezag heeft hebben ze voor 100% te danken aan het voortdurend belazeren van het volk. Zijn hebben de democratie opgeblazen door arrogantie en leugens. Voeren een ander beleid uit dan ze de kiezer hebben voorgehouden zoals uit WOB documenten blijkt, namelijk van de corrupte WEF club. Ik hoop dat de val van het kabinet spoedig een feit zal zijn! Resist!

 7. Weet niet of de regeringsleiders zo bang zijn , hun programma van het ontwrichten van Europa gaat gewoon door , en het gemelde ,, voor de lezer van Frontnieuws , hoort bij hoe ze te werk gaan , Hebben ze zelfs denktanks voor .

 8. Hoeveel daalt werkelijk neer , op de plaats waar geproduceerd , oosten , zuid-oosten , noord-oosten is zeer ongezond voor brabanders , Geldersen , limburgers , Door het bestaan van het Ruhr gebied net over de grens hebben de bewoners in deze gebieden de meest slechte lucht van Nederland .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in