In een online viraal interview beweert een professionele clown genaamd Richie The Barber een “Illuminati” feest in Los Angeles te hebben bijgewoond waar Hollywood A-leden deelnamen aan kannibalisme en voyeurisme.

Tijdens een recente aflevering van zijn podcast, over Satanisme in Hollywood, vertelde Richie aan cameraman en podcaster Christopher Shaibi over het “griezelige” en “enge” feest waar hij was ingehuurd om op te treden, bericht Eutimes.

Richie wilde niet te veel informatie vrijgeven, maar hij zei dat de “grote finale” van het elitaire feest bestond uit een vrouw bij wie een stukje van haar billen werd afgesneden en gesauteerd voor de deelnemers om op te eten.

Hij beweerde dat de vrouw “kreunde” en “zichzelf aanraakte en masturbeerde en dat mensen dingen met haar deden.”

Toen Shaibi probeerde Richie enkele van de aanwezigen te laten noemen, zei hij: “Ik kan het niet, maar het zijn beroemde, beroemde mensen. En ze hadden een Satanisch Pentagram op de vloer. Het was het griezeligste, engste feest waar ik ooit ben geweest.”

In andere delen van het gesprek zei Richie dat een zeer beroemde acteur een ball gag droeg en een performer toestond om met een hamer op zijn erecte penis te slaan tot hij bloedde.

“Het was waanzinnig, het leek wel Pulp Fiction, het was krankzinnig,” verklaarde Richie.

Later ging hij naar verluidt een kamer binnen waar een dikke vrouw in de lucht hing en de deelnemers van het evenement haar met geweld afranselden, en zei: “Het leek wel de Passie van Christus.”

  Postgenderisme: De weg naar de transhumanistische technocratie

In een andere kamer die de professionele clown betrad, vond een “angstaanjagende” orgie plaats waaraan ongeveer 40-50 mensen deelnamen terwijl gemaskerde figuren om hen heen live op drums speelden, aldus Richie.

In een andere “kinky” kamer waar hij binnenstapte zou een “super beroemde man  in zijn ballen geschopt zijn en zijn tepels geëlektrocuteerd terwijl hij op het podium stond.

Op een gegeven moment, zei Richie dat enkele van de elitisten hem probeerden te werven om een contract te tekenen waarbij hij een fetisjclown kon worden en in de toekomst zijn eigen kamer kon hebben op soortgelijke evenementen.

Richie wilde niets te maken hebben met de storende Satanische feesten, en dat was kort voordat hij uiteindelijk zijn leven toewijdde aan Jezus Christus.

Hoewel deze verhalen niet verifieerbaar zijn, komen ze wel overeen met verschillende andere verhalen van insiders en klokkenluiders en met gebeurtenissen zoals de beruchte Spirit Cooking-diners van Marina Abramovich.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Onder Satan’s banierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat Rusland anders maakt: Politici die zich vrijwillig aanmelden voor de oorlog
Volgend artikelHet laatste offensief van het Kiev-regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. een abonnement bij deze club, maakt dit je gelukkiger …. Of is het disbalans als leefwijze.
  vreemd dat men hierin trapt, als het verhaal klopt.

  • Leefstijl disbalans : a way of life

   Zou je ook kunnen toepassen op huidige overheid /overheden / SS disbalans creëren
   Doordat zij voor deze leefstijl hebben gekozen.
   gekte / waanzin promoten.
   De vraag is dan, in hoeverre iemand door bewust uitschakelen van ‘ gezond verstand’ capabel is om buiten de ‘ bubbel: leefstijl disbalans’ te functioneren.

   in feite hetzelfde ;
   Als bewust zelfbeschadiging laten toepassen.
   Een bil is qua weefsel in ‘ balans’ gezond product van het lichaam.
   Dit bewust beschadigen ( onder mom van sex: middel, ) is het disbalans.

   Je kan zeggen dat bewust met een auto tegen een muur rijden
   Hetzelfde is.
   Alleen je hebt geen controle over de uitkomst. (Ravage gebied is anders dan de bil)
   Auto is het middel , disbalans het doel.
   Zelfbeschadiging lichaam .

  • Maar wees niet bang Rutte zal goed voor je zorgen hij eet alleen maar aan geschoten wild en een van zijn lekkerheden zijn domme schaapjes.

 2. Leuk afleidingsverhaal van de parasieten , hebben mensen weer wat om over te praten.

  Kijk naar die viezerik met zijn satanskop en Jezus op zijn shirt..

  Mooie afleiding van het digitale geld , de vaccinslachtoffers en de wetten die ze aan het vastzetten zijn.
  En het woord satan en satanisch moet normaal worden en als mensen dat maar vaak genoeg horen (schapen dan) normaliseert het vanzelf. Hun kinderen zitten al met pedoboekjes en transgenders in de klas daar zijn ze al aan gewend dit is stap 2…

  • Inderdaad! Hij is ook niet van de frisse. Wat een vieze kop, het zegt genoeg! En sorry, hij gaat alle kamers af. Een normaal mens zou bij een enkele blik al kotsend de benen nemen. Ik geloof dit sujet niet. Maar misschien behoort het bij opennbaren van hun praktijken.

 3. …dit soort verhalen klinken mij in de oren als een opgezet spel om zogenaamde ‘complotdenkers” op te splitsen in steeds kleinere groepen. Niet iedereen die de regering verdenkt van misdaden tegen de bevolking geloofd alles wat er word gezegd….maar er is altijd een deel dat het wel doet, en dan ontstaat er weer splitsing.

  Ik herinner mij een demonstratie in Den Haag waarbij er een demonstrant was die op een met vlaggetjes versierd kinderfietsje en een toeter rondreed…..de demonstratie was voor iets serieus, maar ik zou niet in het gezelschap willen verkeren van zulke idioten, dus ik haak af als ik zulke figuren zie….wanneer lui die in een inrichting horen op zogenaamde ludieke wijze demonstreren voor een goed punt blijven anderen thuis….

  Demonstreren is op zich al een nutteloze bezigheid, er is in de laatste 50 jaar nog geen enkele keer iets concreets uit een demonstratie gekomen….de politiek lacht zich een breuk om de idioten die met kinderfietsjes protesteren, het had net zo goed carnaval kunnen zijn.

  Als beleidsmakers en beide kamers de bevolking en hun rechten negeren en verkopen aan organisaties in ruil voor posities met veel geld dan is demonstreren nutteloos, je wil immers gehoord worden door lui die jou niet eens zien staan. Boeren idem, de meesten willen gewoon een bak geld voor hun bedrijf en dan zijn ze pleite…die overlast van varkens stank maak ik heir in de Peel dagelijks mee, op sommige plekken moet je als je erlangs rijd bijna kotsen van de stank van de varkens…niet te doen….waarom we varkensvlees eten is mij ook een raadsel, het verteerd pas na 5 dagen zodat je de voedingstoffen eruit krijgt maar het ligt in de pot na 24 uur als alles goed gaat…maar goed, mijn leefomgeving word vervuild voor het welvaren van andermans bankrekening, en waarvoor… zodat de boer een grote auto kan kopen, een groter huis kan laten bouwen en kan bulken van het geld. ik krijg de stank en de vuile leefomgeving….en zonder boeren geen eten? het gros van de zooi exporteert hun product naar andere landen, en wij krijgen de met allerlei verboden middelen behandelde shit uit landen die officieel hongersnood hebben… Boeren klagen altijd, maar ik ken geen boeren die failliet zijn gegaan, alleen ervende kinderen die het geld voor de erfbelasting van de boerderij niet kunnen ophoesten en daarmee failliet gaan….iets wat smerig is maar door de politiek word genegeerd….ik ken enkel boeren die het verdommen om een ongebruikt loodsje te verhuren voor een schappelijk bedrag aan een sleutelaar terwijl ze duizenden vierkante meters leeg hebben staan en ook zelf de pillenmachine hard laten draaien, of een kennis dat laten doen en de vermoorde onschuld spelen als ze worden gepakt… Hypocriet en boer zijn voor mij synoniem…klagen dat het slecht gaat en ieder jaar een nieuwe auto kopen en op vakanties gaan terwijl ik net rondkom…en ze zorgen er door opkopen en blokkeren wel voor dat niemand van de gewone kut burgers meer zelf kan boeren….waarom zou iemand veel grond bezitten en een ander verbieden er te komen? Ik zie wel eens boeren jagen, zelden zo arrogant kut volk gezien, zo zelfvoldaan en uit de hoogte….krijgen ze een goede prijs voor hun boerderij zijn ze direct aan het verkopen. Bijna allemaal, die ene idealist in overal uitgezonderd. Boeren demonstreren dus vooral om hogere opkoop sommen af te dwingen. Het werkt voor de eerste lichting die verkoopt, de tweede lichting verkopende boeren krijgt gewoon de prijs zoals die eerst was en de laatste lichting kan heel blij zijn met een fractie van de waarde van hun boerderij….de steun van de groep is na de erste opkoop ronde weg…de boeren zullen dit land niet reden van Rutte en co….money talks….de eerste lichting die erf en stal verkoopt verkoopt tegelijk met hun verkoop ook de laatste lichting boeren die denken dat ze nog een kans hebben.

  Enkel hen die met potentieel geweld een bedreiging kunnen vormen zullen inspraak hebben in de toekomst van volk en land….daarom drinkt men thee en mogen turken toeteren zonder boete….de ma\cht van de groep en het potentieel aan geweld dat men op tafel kan leggen geeft dat recht….al sinds het begin der tijden trouwens…democratie bestaat enkel bij de gratie van potentieel geweld bij alle partijen. Groen Links heeft dat heel goed begrepen en in praktijk gebracht, ze zitten dan ook bijna constant in de regering sinds hun oprichting….daar is je denkvoer.

  Demonstreren….enkel met fakkel en hooivork in de hand heeft het nut, het ingevette touw meeslepend…

  Nee, van enige verbondenheid in dit land is geen sprake meer….allemaal levend op een eiland en het eigen belang voor alles…

  • “Nee, van enige verbondenheid in dit land is geen sprake meer….allemaal levend op een eiland en het eigen belang voor”

   En daar ben je zelf een uitstekend voorbeeld van. Wat een droef toeter verhaal. Ja echt waar, heb je last van de lucht waar je woont door boeren. Gaan ze teveel op vakantie en kopen nieuwe auto’s. Jankerd. Misschien moet je eens doortrekken in plaats van alleen maar zeiken. Verfrist de boel behoorlijk.

  • Hoe kom je erbij dat het 5 dagen duurt voordat vlees verteerd is? Ik eet het veel en zie nooit iets met een structuur van vlees terug 😆. Maar serieus, wellicht heb ik iets gemist.

  • Bedankt voor je andersluidend perspectief. Zo had ik het nog niet gezien. Goed te lezen en weer wat geleerd. Nothing ain’t what it seems to be…

  • Duchesne; Je hebt je roeping gemist. Je had boerin moeten worden. 7 dagen per week pezen van 6 uur in de morgen tot laat in de avond. Kun je ook (in jou ogen) kapitalen verdienen, elk jaar een grote nieuwe auto rijden en de patser uithangen. Ik zou zeggen; droom lekker verder. Het gras is altijd groener bij de buren, in dit geval dus de boeren. Jij denkt; There is no business like boeren business. Met slechts 37 uur in de week werken kunnen velen een nieuwe auto rijden en 3x per jaar op vakantie gaan. Dan is die boer veel slechter af met zijn 7 lange dagen per week werken. En breek me de bek niet open over Groen Links, een andere naam voor de Communistische partij van Nederland.

 4. Vieze fantasie..maar dan weer, Niets is de mens vreemd.. dus tja het kan hoor..daar in de buurt van Hollywood of Camp-David…

 5. Beste Mensen

  De Rechterhand en de Linkerhand zitten bijden aan een lichaam
  Als de eene vuil is dan wast die andere het schoon
  Zo zitten dus ook God en Duivel op de Gespleten Tong in de Mond
  Strijken en likken elkaars gemenigheden glad
  Clown durft niet officieel te vertellen
  Bang voor de gevolgen
  Heel spijtig
  Kan men zien waar hersenspoeling de mensheid toe kan brengen … in staat steld

  Dank U

 6. Er zal wel IETS van waar zijn zeker? Het zou me geenszins verbazen in ieder geval. De meeste rijke beroemdheden of bekenden zijn allemaal pervers of gestoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in