is463940 / Pixabay

Dit kun je letterlijk niet verzinnen. We krijgen voortdurend te horen dat we moeten overstappen op elektrische voertuigen om de uitstoot van het klimaat te verminderen.

In Zweden is er een bedrijf genaamd X-trafik dat bussen exploiteert in de steden Gävle en Sandviken, schrijft Peter Imanuelsen.

Ze hebben 52 elektrische bussen van het Chinese bedrijf BYD gekocht om “milieuvriendelijk” te worden.

Deze groene overstap heeft echter geleid tot enorme chaos met bevroren bussen in de ijskoude Zweedse winter en honderden annuleringen. Natuurlijk allemaal betaald door de Zweedse belastingbetaler.

Het bleek dat de elektrische bussen niet genoeg actieradius hadden en ze konden de bussen niet snel genoeg opladen, waardoor er elke dag wel 100 bussen werden geannuleerd en mensen strandden in de koude Zweedse winter.

In feite is er gewoon niet genoeg energie en infrastructuur om al deze nieuwe elektrische bussen op te laden.

De oplossing?

Ze hebben nu enorme dieselgeneratoren ingezet om de elektrische bussen op te laden – Dit natuurlijk tegen extra kosten.

Ja, dat lees je goed. Ze kunnen de nieuwe elektrische bussen niet opladen omdat er niet genoeg energie is.

Dit doet me denken aan hoe ze in Schotland in de winter dieselgeneratoren moesten gebruiken om windmolens warm te houden.

GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…

Een klokkenluider heeft onthuld dat windturbines in Schotland in de winter werden aangedreven door enorme dieselgeneratoren om ze warm te houden. 71 windturbines werden aangesloten op zes enorme dieselgeneratoren om ze ijsvrij te houden nadat er een fout in de bekabeling was opgetreden.

Het klinkt heel grappig, totdat je bedenkt dat JIJ voor deze waanzin betaalt.

  Het klimaat is altijd al in "verandering" geweest: Middeleeuwse warme periode en mini ijstijden

Ze moesten dus DIESELGENERATOREN inschakelen om deze nieuwe “milieuvriendelijke” bussen op te laden.

Dit kun je letterlijk niet verzinnen.

Mensen wordt verteld dat het goed is voor het milieu, maar in werkelijkheid worden ze opgelicht.

Het is een klimaatzwendel.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Koekiemonster vertrekt
Volgend artikelRyan Garcia beschrijft ontvoerd te zijn door ‘Elites’ en ‘gedwongen te kijken hoe kinderen verkracht werden’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het hele gedonder met dat klimaat is waanzin om het volk te verarmen ( wie kan er straks een nieuw accu voor zijn autootje betalen?), te knechten en straks 100% te controleren. Als die idioten die voor deze klimaatwaanzin staan, zouden vechten tegen Chemtrials en geoengineering, dan kon ik er nog respect voor hebben.
  De lui, die deze rommel in de lucht verspreiden, denken dat zij “God” zijn en doen alles om hun krankzinnige ideologie aan het volk op te dringen. De liegende media doet de rest om het gehersenspoelde volk deze waanzin te laten geloven.
  Wat een wereld, in en in verrot!

  • De chemtrails en geo-engineering is echt buiten alle proporties op het moment. Kennelijk is het eeuwig herfst in het nieuwe normaal. Overal lagen met alg en groene aanslag. We worden doodgesproeid.

   Ik hoor 2 zware vliegtuigen boven de witte lucht… en 15 min later begint de lucht op te klaren. Het is krankzinnig!!! Onze overheid organiseert al deze shit en 2024 is volgens mij het jaar dat ze alles fulltime gaan inzetten.

   • Nou je het zegt. Bij ons slaat ook alles continu groen uit door algengroei.
    Gewoon regenwater in de regenton behoort ook tot het verleden.
    Tijdens regenbuien krijg je tegenwoordig een soort hardnekkige schuimkraag
    In je regenton.
    Zal nog gekker worden als we straks via chemtrails ‘gevaccineerd ‘gaan worden.

 2. Correctie!

  WIJ DOEN AL HET WERK…

  WIJ laden elektrische bussen op met dieselgenerators.

  En net als met alle waanzin; meedoen is makkelijker dan weigeren. Want we moeten toch ons loonstrookje hebben. Voor geld doen mensen echt ALLES.

  • Beste Theme,
   Klopt, nagenoeg ieder mens heeft zijn prijs om te doen wat hij/zij doet, of opgedragen krijgt.
   Of dat nu de joodse!! bewakers waren in de kampen in WW2 of een Rutte die een mooier baantje wil bij de NAVO. Allemaal zijn ze om te kopen om hun hebzucht en ego te voeden.

 3. En daar hebt u helemaal gelijk in. Alles moet en ook moet alles afbetaald worden.
  Dat geldt m.I. Ook voor veel politici, anders zouden ze het volk dienen ipv de machtgeile psychopaten.

 4. Dit is niets nieuws! Bij diverse kantoren van Rijkswaterstaat en bij diverse van der Valk hotels staan ook grote dieselgeneratoren om de elektrische auto’s op te laden.
  Het net kan het niet aan! En dan willen we ook nog van het gas af en op warmtepompen over.
  Helaas gebruiken die veel stroom, die we weer opwekken met fossiele brandstoffen waar de Roverheid van af wil………….Dit vind u niet in de krant!

 5. Ze zijn erop uit om hetzelfde met ons te doen als dat ze gedaan hebben met de Duitse bevolking na de 2e wereldoorlog. Er zijn meer Duitsers na de oorlog gestorven dan tijdens door ze uit te hongeren en dat waren gewoon mensen zoals jij en ik die ook niks in te brengen hadden. Rijen voor de voedselbank, weinig/geen verwarming in de winter en dan klimaatgedram dat het niet op mag warmen…

  Vrije energie technologie moet echt eens beschikbaar komen, zo zat die onderdrukking van al die dingen die 99,999..% vd mensheid zouden helpen.

 6. Hoe zit het met de euronorm voor de voertuigen van de grootste producent ter wereld van co², nl. de nato? Waar blijven de F35 op batterijen? (Onafgezien dat deze veel meer co² produceren dan de F16, en die voornamelijk nodig zijn voor iets wat men DEFENSIE noemt, zoals het bombarderen van Yougoslavië, Afganistan, Irak, Libië, Syrië, …)

 7. Zweden staat al vanaf de introductie van elecktrische auto’s vol dieselgeneratoren !

  De Zweden denken nog steeds dat alles wat uit de US komt evangelie is, en willen in al hun NAÏVITEIT amtijd laten zien dat ze de beste leerlingen van de klas zijn.

  Het Zweden van 30j geleden is helemaal kapot, het is een kakland geworden. 1 op 4 vrouwen loopt het risico verkracht te worden, de EU moordhoofdstad ligt nu in Zweden. Erg jammer.

 8. De elektrische plamuurbakken krijgen een rekje als een fietsdrager achterop om de generator op te zetten want men moet elektrisch rijden. Het slurpt wel diesel of benzine maar wie interessert dat. Je rijdt elektrisch dus goed bezig en goed voor het klimááááát. Nog een korte tijd te gaan voor 99,9% van de mensheid is uitgestorven door de poolomkering en de elite denkt waarschijnlijk dat hun laatste jas met zakken zal zijn uitgerust.

 9. Begin vorig jaar las ik al dat de overheid zijn elektrische wagenpark oplaadt met dieselaggregaten, en dat windmolens ook aangedreven worden door dieselmotoren..
  Het wordt dus ook in Nederland gedaan!

 10. Het gros van de regering leiders zijn hersenloze meelopers ze verzinnen van alles alleen maar om de bevolking te zieken en er wordt een ding vergeten dat dat schorem door de belasting betaler wordt betaald het wordt tijd dat ze op hun plek gezet worden en als je er voor kies om ambtenaar te worden dan kies je er voor om het
  volk te dienen nu is het andersom we zijn de slaven en de pin automaat van het rijk

 11. Vandaag was iemand die kwam uitleggen dat mensen opgelicht worden door digitaal betaalverkeer en ze geen manschappen hadden bij de politie om die schurken code krakers op te sporen die wachtwoorden kunnen kraken als je ergens op een email reageerd die van een bank zou zijn en dus of je geld wil betalen die je zogenaamd nog niet betaald hebt en die terstond overmaken wil zonder boete te betalen Volgens de de opspoorder van digi fraude zijn er allerlei bendes in NEDERLAND!!!! actief hiermee bezig die honderduizenden euro hadden afgeperst van goedgelovige burgers die erin getrapt waren De oplichters kregen zo maar dat geld van de bank overgemaakt terwijl je voorheen daar naar de bank moest gaan om meer dan duizend euro af te halen en moest je dan indentificeren met je pas en waarom je dat geld moest hebben Maar nu gaat dat gewoon digitaal van je rekening afgeschreven worden door onbekenden die oplichters zijn… Ik heb toen aan die man gevraagd Als ze die oppakken moeten ze dan dat geld terug betalen Neen,,,,, zei die want de bank vergoed dat geld als dat ten onrechte van je rekening is afgeboekt De schurken krijgen dan een taakstraf!!!!! want dat hebben ze afgedekt door maandelijk service kosten van je rekening af te schrijven en dat loopt in de miljoenen Ja Rutte heeft Nederland vrijetoegang verleend aan alle buitelanders die rovers/schurken zijn om het volk van hun geld te plunderen door digitaal geld verkeer,,,,,, grenscontrole afgeschaft en het hele systeem in 14 tot een grote wantoestand/puinhoop gemaakt waar niemand meer veilig is en bescherming krijgt van de overheid Nederland is dus al heel lang een corrupte bananen republiek geworden en de verkiezingen zijn een nep vertoning om het volk stil te houden dat erverandering gaat komen naar de wensen van het echt Nederlandse bevolking ik zeg rasechte Nederlandse volk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in