De zwarte Afrikaan Kadian Nelson werd op heterdaad betrapt toen hij een jong meisje verkrachtte dat op weg was naar school. Nelson werd later op de avond gearresteerd.

De Afrikaan Kadian Nelson werd eergisterochtend op heterdaad betrapt toen hij een jong meisje verkrachtte. Bewakingsbeelden tonen de Afrikaan die het meisje op de stoep volgt, voordat hij haar bij het hoofd grijpt en in een steegje sleurt.

Backup:

Een andere vrouw zag het incident en begon de dader te volgen, waarbij ze met haar mobiele telefoon filmde. Terwijl de vrouw de hoek omgaat, ziet ze de Afrikaan, die het meisje nog steeds vasthoudt, en schreeuwt tegen hem:

“Laat haar gaan! Wat doe je met haar?”

Waarop de neger iets zwamt dat het zijn zus is die hij vasthoudt, voordat hij verder gaat met het meisje. Uiteindelijk laat hij het meisje los en loopt weg van de scène.

Het meisje zegt dat ze de man niet kent, en dat ze net op weg was naar school toen de Afrikaan probeerde haar tot orale seks te dwingen. De verkrachting vond plaats in Mitcham in Zuid-Londen, de video van het incident werd verspreid op social media.

Uiteindelijk slaagden ze erin de Afrikaan te identificeren als Kadian Nelson, en arresteerden ze hem later die avond. Hij is nu in hechtenis, verdacht van verkrachting.

Asielzoeker vermoordt 14-jarig meisje en verkracht daarna haar lijk

  Afro-Amerikaan verkrachtte zijn 10 maanden oude dochter tot de dood
Vorig artikelMoslims in Frankrijk beledigd door filmposters met uitgeklede Borat
Volgend artikel1,8 miljoen “spookstemmers” gevonden in 29 deelstaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in