De opzettelijk ontworpen neppandemie begon midden februari 2020. Een wiskundig modelleur genaamd Ferguson, werkzaam aan het Imperial College in Londen, joeg miljoenen mensen de stuipen op het lijf door te voorspellen dat alleen al in het Verenigd Koninkrijk 600.000 mensen zouden sterven. Er werd gesproken over miljoenen zieken in Groot-Brittannië en ziekenhuizen over de hele wereld die overspoeld zouden worden door zieke patiënten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De media leidden de paniek, zoals ze meestal doen, en binnen enkele dagen annuleerden mensen hun vakantie en kochten ze in paniek wc-rollen, zeep en brood. De Britten kopen altijd wc-rollen, zeep en brood in tijden van crisis. Vreemd genoeg leken de mensen die de meeste wc-rollen kochten, geen voedsel te kopen, hoewel je zou denken dat zonder dat laatste er niet veel behoefte zou zijn aan het eerste.

De aandelenmarkt kreeg een zenuwinzinking en zakte in elkaar, zoals altijd op dit soort momenten, en de kerel genaamd Ferguson werd geïnterviewd en overal geciteerd om zijn sombere voorspellingen te delen.

Op dat moment, in februari 2020, was ik verbaasd over de ophef die werd gemaakt over wat mij niet schadelijker leek dan griep. In februari 2020 zei ik dat ik dacht dat het bedrog deel uitmaakte van een plan om verplichte vaccinatie in te voeren.

Toen ik de beschikbare cijfers bekeek, was het meteen duidelijk dat er iets niet klopte. Ik uitte mijn twijfels op www.vernoncoleman.com en wees erop dat het volgens de WHO niet ongebruikelijk is dat in één seizoen 650.000 mensen sterven aan griep.

Ik ging op zoek naar een verborgen agenda en vond er verschillende.

Op 28 februari opperde ik dat het virus wellicht wordt gebruikt om onnodig reizen tegen te gaan en olie te sparen voor belangrijkere zaken als limousines van de premier en straaljagers of om prins Charles naar klimaatvergaderingen te vliegen, of om ons murw te maken voor verplichte vaccinatie.

Op 2 maart wees ik erop dat de sterftecijfers die werden genoemd niet klopten, omdat de autoriteiten alleen de mensen identificeerden die de ziekte hadden en in het ziekenhuis lagen. Ze telden niet de duizenden mensen die de ziekte hadden maar slechts lichte symptomen vertoonden. Ik wees erop dat als 1.000 mensen met griep naar de dokter gaan en één patiënt overlijdt, het sterftecijfer 0,1% is, maar als nog eens 9.000 mensen griep hebben maar niet naar de dokter gaan, is het sterftecijfer 0,01%.

Ik voorspelde dat regeringen de crisis zouden gebruiken om een cashloze maatschappij te creëren en om oude mensen kwijt te raken.

Het deed me allemaal een beetje denken aan de overdreven AIDS-angst toen het BMA ons waarschuwde dat iedereen tegen het jaar 2000 zou worden getroffen.

Op 3 maart 2020 waarschuwde ik opnieuw dat er een verplichte inenting zou komen. De paniek groeide en men zag mensen rondlopen met plastic dozen op hun hoofd. In het Verenigd Koninkrijk werd het coronavirus een meldingsplichtige ziekte.

Binnen enkele dagen waarschuwden artsen overal dat we oude mensen zouden moeten laten sterven omdat het virus miljoenen mensen zou doden en dat elk ziekenhuisbed nodig zou zijn voor jonge coronaviruspatiënten. Op 7 maart meldde ik dat mensen juichten bij het vooruitzicht dat oude mensen massaal zouden sterven. “Het zal ziekenhuisbedden vrijmaken,” zei een commentator.

  115.000 oversterftegevallen in Japan na 3e COVID-prik; nieuwe studie verklaart waarom

Op 14 maart stond ik nog steeds alleen onder artsen die volhielden dat het coronavirus ons niet allemaal zou doden. Ik moest denken aan de vogelgriep en de varkensgriep. Ik had de paniekverhalen over die twee ziekten destijds van de hand gewezen, maar de autoriteiten hadden dramatische beweringen gedaan. De WHO had beweerd dat de vogelgriep tot 150 miljoen mensen zou doden. Ik zei dat dat onzin was. Uiteindelijk kostte de vogelgriep minder dan 500 mensen het leven. De Britse regering beweerde dat de varkensgriep in 2009 aan 65.000 mensen het leven zou kosten en gaf 500 miljoen pond uit aan medicijnen die moesten worden weggegooid. Ook hier kwam het totale aantal doden niet verder dan 500. Pas iets later ontdekte ik dat die volstrekt onnauwkeurige voorspellingen waren gedaan door professor Ferguson van het Imperial College in Londen – een universiteit met financiële banden met de vaccinliefhebbende Bill en Melinda Gates Foundation. Ferguson had ook absurd onjuiste voorspellingen gedaan over de gekkekoeienziekte – hij had voorspeld dat tot 150.000 mensen zouden kunnen sterven, maar het totaal was 177. En het was het Imperial College dat verschrikkelijke voorspellingen deed over mond- en klauwzeer. De voorspellingen van Ferguson, die later als zeer gebrekkig werden omschreven, leidden ertoe dat zes miljoen dieren onnodig werden gedood en kostten het Verenigd Koninkrijk 10 miljard pond.

Ondanks dit alles luisterden de regeringen in het VK en de VS, en ook in een groot deel van de rest van de wereld, naar de voorspellingen van Ferguson, accepteerden ze die met enthousiasme en voerden lockdowns en asociale distantiëring in.

Destijds was het duidelijk dat de regeringen er beter aan hadden gedaan Ferguson en zijn team van het Imperial College te negeren en in plaats daarvan advies in te winnen bij Bob the Builder of Postman Pat. De wereld zou een betere, veiligere plaats zijn geweest, maar mogelijk minder winstgevend voor vaccinbedrijven.

Boos over de manier waarop mensen bang werden gemaakt voor een ziekte die duidelijk niet dodelijker was dan griep, maakte ik op 18 maart een video voor YouTube. Ik noemde het “Coronavirus Scare: The Hoax of the Century“. De video werd van YouTube verwijderd en veel later ook van BrandNewTube, nadat dat platform was gehackt. Hij is gered en u kunt hem nu HIER bekijken.

Ik ben in de loop der jaren vaak geschoffeerd, vooral door mensen die door farmaceutische bedrijven waren ingehuurd, maar deze keer was het schofferen fenomenaal, opzettelijk en koelbloedig en werd ik het onderwerp van een spottende, belasterende, lastercampagne.

Ik ging door met het maken van video’s omdat ik er niet van hou om geïntimideerd te worden door gewelddadige schurken, omdat het duidelijk te laat was om te stoppen, maar vooral omdat ik nog steeds boos was over überhaupt de leugens die werden verteld en de mensen die onnodig van streek werden gemaakt.

  Belangrijke baanbrekende studie ontdekt 'uitknop' voor Covid mRNA-prikken

Op 19 maart besloten de volksgezondheidsinstanties in het Verenigd Koninkrijk en het Advisory Committee on Dangerous Pathogens dat de nieuwe ziekte niet langer moest worden geclassificeerd als een “besmettelijke ziekte met grote gevolgen”. Het coronavirus werd gedegradeerd tot griepniveau.

Een paar dagen na dit gedenkwaardige besluit (dat door de mainstream pers werd genegeerd) voerde de Britse regering lockdowns in en introduceerde het meest onderdrukkende wetsvoorstel in de Britse parlementaire geschiedenis. De noodwet van 358 pagina’s veranderde Groot-Brittannië in een totalitaire staat en gaf de regering en de politie ongekende bevoegdheden. Openbare bijeenkomsten en verkiezingen werden verboden en er kwamen nieuwe bevoegdheden met betrekking tot “beperkingen op het gebruik en de openbaarmaking van informatie”.

Vreemd genoeg, zelfs onverklaarbaar, gebeurde over de hele wereld ongeveer hetzelfde.

Volgens de richtlijnen van Ferguson voerden regeringen lockdowns en asociale distantiëring in, vertelden ouderen dat ze binnen moesten blijven, stuurden duizenden ouderen uit ziekenhuizen naar verzorgingstehuizen en annuleerden operaties en andere procedures voor miljoenen kankerpatiënten.

De ziekte bleek uniek te zijn omdat artsen in staat leken een diagnose te stellen zonder enige tests uit te voeren en in sommige gevallen zelfs zonder hun patiënten te zien. De lijst met symptomen van het coronavirus groeide en groeide en de officiële lijn was dat iedereen die hoestte of niesde de ziekte had. Duizenden patiënten werden naar verzorgingstehuizen gestuurd om de ziekenhuizen leeg te houden zodat de verpleegsters konden leren dansen en hun applaudisseren konden oefenen. In het Verenigd Koninkrijk werden artsen zo goed in het diagnosticeren van het coronavirus dat Groot-Brittannië al snel de wereldcijfers voor coronavirusdoden aanvoerde. In maart 2020 had ik erop gewezen dat iedereen die niet echt doorzeefd was met kogelgaten werd afgedaan als een Covid-19 dode en dat de sterftecijfers overdreven waren. Ik wist niet dat zelfs de lichamen met kogelgaten werden vermeld als Covid-19 doden. Iedereen die ooit Covid-19 had gehad, werd genoteerd als eraan gestorven, zelfs als ze werden overreden door een bus of doodgehakt door een waanzinnige politicus. Officieel was het onmogelijk om van de ziekte te herstellen.

Op 30 maart 2020 voorspelde ik dat de lockdowns 100.000 tot 250.000 mensen in Groot-Brittannië zouden doden. Ik voorspelde dat het resultaat zou zijn dat veel meer mensen zouden worden gedood door het lockdownbeleid dan er zouden sterven als gevolg van het virus.

Tragisch genoeg heeft de Britse regering nu toegegeven dat ook deze voorspelling juist is gebleken. En de komende jaren zal het aantal sterfgevallen als gevolg van de sluiting van ziekenhuisafdelingen tot onvoorstelbare hoogten stijgen. Zelfmoorden zullen, zoals ik voorspelde, een hoge vlucht nemen. In andere landen is precies hetzelfde gebeurd. Dit is een wereldwijde misdaad.

Daarbij komt nog het aantal mensen dat zal sterven door armoede omdat de werkloosheid tot ongekende hoogten stijgt. Ook dit voorspelde ik al in maart 2020.

Ondertussen bewezen de eigen cijfers van de Britse regering dat het aantal mensen dat stierf aan Covid-19 minder was dan het aantal dat regelmatig sterft aan griep.

Mijn video getiteld “Final, Irrefutable Proof that the covid-19 Pandemic Never Existed” verscheen op 19 april 2021. Die video werd verbannen van YouTube en gehackt op BrandNewTube, maar dankzij onze uiterst briljante IT-specialist is hij nu hier beschikbaar.

  Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?

De sterftecijfers van Covid-19 en de griep zijn vrijwel identiek. Het totale aantal mensen dat zou zijn overleden aan het coronavirus is sterk overdreven. En voor het eerst in de geschiedenis hebben regeringen het medisch en verplegend personeel verboden om het officiële beleid te bespreken of in twijfel te trekken.

Uit regeringscijfers blijkt dat de gewone griep een miljard mensen per jaar kan treffen. En het officiële bewijs toont aan dat het covid-19 virus minder besmettelijk is dan de griep. Het totale aantal wereldwijde sterfgevallen door het coronavirus is veel, veel minder dan de 650.000 die in één seizoen aan de griep kunnen sterven. (Het is ook veel minder dan de 1,5 miljoen die in één jaar aan tbc kunnen sterven – ook een infectieziekte).

Medio juli 2020 kregen we te horen dat covid-19 ongekende krachten bleek te hebben.

Als je een ziekte oploopt, krijg je meestal immuniteit. Maar niet, zo leek het bij covid-19. Er werd aangekondigd dat immuniteit tegen covid-19 op mysterieuze wijze na een paar maanden verdwijnt.

Ons werd verteld dat we herhaalde vaccinaties nodig zouden hebben – misschien wel vier keer per jaar.

Ik meldde in juli 2020 dat de Britse regering had ingestemd met de aankoop van 190 miljoen doses vaccin voor een bevolking van minder dan een derde daarvan. Ik voorspelde dat de aandelen van de vaccinbedrijven zouden stijgen.

De regels die werden ingevoerd waren onuitsprekelijk dom, onbegrijpelijk en onverdedigbaar. De hele wereld leek te worden bestuurd door mensen die minstens één boterham en een fles frisdrank tekort kwamen voor een picknick. Je kon een café binnengaan, maar geen bowlingbaan. Je kon je haar laten permanenten en je nagels laten lakken, maar de afdelingen fysiotherapie waren nog steeds gesloten. Het idee was om mensen verward, ellendig en bijna suïcidaal te houden en het werkte allemaal uitstekend.

Onderzoekers beweerden toen dat huiduitslag een ander teken van covid-19 was. Blijkbaar heeft 8,8% van de patiënten met een positieve covid-19 test ook uitslag. Niemand in de regering besefte dat de uitslag waarschijnlijk werd veroorzaakt door de verdomde ontsmettingsvloeistof die iedereen in absurde hoeveelheden moest gebruiken.

We leefden, schreef ik tweeënhalf jaar geleden, in een gefabriceerde nachtmerrie.

Het was, zei ik, ofwel de meest onwaarschijnlijke slecht beheerde epidemie in de geschiedenis van de wereld, ofwel, zoals ik het beschreef in mijn video van 18 maart, de hoax van de eeuw. (Om mijn video van 18 maart 2020 te bekijken, klik HIER).

Hoe dan ook, we moeten iedereen arresteren die betrokken is bij het besluitvormingsproces.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Protesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns – Waarschuwing! Schokkende BeeldenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAngstaanjagende eerste video van een zwerm Russische drones die het luchtruim in Kiev bestrijkt: 42% van de Oekraïense energie-infrastructuur en 90% van de duurzame energiebronnen uitgeschakeld
Volgend artikelRussische vader die pedofiel dwong zijn eigen graf te graven en zelfmoord te plegen vrijgelaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. ‘Hoe dan ook, we moeten iedereen arresteren die betrokken is bij het besluitvormingsproces.’

  10.000% mee eens. Maarrr… de politie van Nederland zit gewoon bij het WEF aan de vergadertafel. Hoe moeten we de demonen die ons willen uitroeien arresteren, als de politie niet voor ons, maar voor de vijand werkt?

  Pas als de stille meerderheid opstaat verandert er wat. Daarom doet de vijand zijn uiterste best om ons verdeeld te houden. Laat je niet gek maken, want dat is wat ze het liefst willen.

  • Iedereen wordt opgepakt!
   Zelfs artsen en zelfs verpleegkundigen die de spuit heiligden en in mensen staken!
   Alles wat onze politie en ons leger etc. wordt genoemd worden mede buiten werking gesteld!
   Er bestaat een leger en een politie korps dat binnen die organisaties zich bevindt
   En die zullen gaan arresteren.
   In alle geledingen vd maatschappij staan goede mensen klaar om instanties te bezetten ter voorkoming van vernietiging .
   Wakkere en hopelijk tevens goede mensen zullen de niet wakkere angstige mensen opvangen en bewust maken van wat er gaande is en was.
   Oordeel en verooldeel niet.
   Ik doe mijn best daarvoor.

  • Vandaag in een van de comments op FN dat er een arts is die zijn/haar client op de mouw heeft gespeld vooral de volgende booster te nemen anders zou deze client het niet overleven … Vermoedelijk zullen er meerdere artsen zijn die dit verkondigen.

 2. Maak je niet druk. Het is veel te laat. Veel te veel schapen op deze wereld. Misschien best om de “natuur” zijn gang te laten gaan.

 3. Een medicijn tegen kanker is niet nodig als ze niet zoveel rommel van voedingsmiddelen op de markt brengen!! Eigenlijk alleen nog Nederlandse producten in de winkels!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in