De wereldberoemde microbioloog en viroloog professor Sucharit Bhakdi MD heeft vele medische en wetenschappelijke prijzen gewonnen en heeft meer dan 300 peer reviewed wetenschappelijk onderzoek papers. Dr. Bhakdi was een van de eerste topartsen ter wereld die waarschuwde voor de dodelijke en slopende effecten van het COVID-19 vaccin. Hij had gelijk. Dr. Bhakdi zegt dat er bewijs is dat als de injecties het hart of de hersenen bereiken, deze onherstelbaar beschadigd worden, schrijft Greg Hunter.

Dr. Bhakdi haalt een autopsie aan waarbij dit werd vastgesteld en legt uit:

“In meerdere delen van de hersenen van deze overleden man vond de arts hetzelfde… Hij vond de vervloekte spike-eiwitten in de kleinste haarvaten van de hersenen… Er is geen herstel mogelijk, want wat de dokter vond was dat deze kleine vaatjes werden aangevallen door het immuunsysteem en vernietigd. De dokter vond onweerlegbaar bewijs van schade aan hersencellen of cellen die dood en stervend zijn. Deze arme man stierf omdat zijn hersencellen stierven… Dezelfde patiënt die stierf… had deze multifocale, dat wil zeggen op veel verschillende plaatsen, necrotiserende, dat wil zeggen stervende, encefalitis.

Hij had typische dingen die nu worden gezien bij mensen na een vax. Ze verliezen hun persoonlijkheid. Ze verliezen hun verstand. Ze verliezen hun vermogen om te denken. Ze worden dement. Ze kunnen niet meer horen. Ze kunnen niet spreken. Ze kunnen niet zien. Ze zijn niet langer de mensen die ze waren. Het zijn vernietigde mensen. Hun hersenen zijn vernietigd. De dokter vond iets zo verschrikkelijks dat hij het meteen publiceerden. Dit werd gepubliceerd op 1 oktober 2022, in “Vaccine,” een toonaangevend wetenschappelijk tijdschrift. Het is peer reviewed, en het werd meteen geaccepteerd… Het kan door iedereen gelezen worden. Ik smeek u het zelf te lezen.

  Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken 'zeer beperkte bescherming' bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin '100% effectief' was

De arts die de autopsie deed, ontdekte dat behalve deze vreselijke dingen die met de hersenen gebeuren, dezelfde dingen in het hart gebeuren. Het gebeurde in het hart van dezelfde patiënt. Hij zag dezelfde vervloekte door de duivel ontworpen spike-eiwitten. Dit betekent dat de genen die de daders bij miljarden mensen hebben ingespoten, de vaten van de hersenen en het hart bereiken. Ze doden mensen. Ze doden mensen op de meest verschrikkelijke, angstaanjagende en kwellende manier.

Dr. Ryan Cole, dr. Mike Yeadon en ik zeggen altijd hetzelfde. U moet beseffen dat we elkaar niet kenden totdat Covid kwam, en er zijn nog zoveel anderen. Ze zijn niet dom, en het zijn geweldige en intelligente mensen, en als iedereen hetzelfde zegt, moet je gaan denken dat we misschien gelijk hebben. Als wij gelijk hebben, en ik zeg dat ik niet alleen ben, ik ben een van de duizenden, en die duizenden hebben misschien gelijk, dan vermoord je jezelf en je kinderen en je geliefden. Waarom doet u dit? Waarom?”

Dr. Bhakdi vindt dat de wereld nu moet stoppen met de injecties. …en dat Covid een “crimineel bedrog” is.

Tot slot zegt Dr. Bhakdi:

“Ik ben bang om het te zeggen, maar tot anderhalf jaar geleden was ik een wetenschapper. Nu, nu ik zie wat er aan de hand is. Moet ik toegeven dat de collega’s en vrienden van mij die mij hebben verteld dat dit genocide is, misschien gelijk hebben. Ik weet het niet, maar ik heb het gevoel dat er geen andere agenda is. Er is geen andere verklaring. Er is geen andere verklaring omdat het duidelijk is dat deze op genen gebaseerde vaccins niet nodig zijn omdat we niet te maken hebben met een dodelijk virus dat de mensheid vernietigt. Iedereen die iets anders beweert, liegt in je gezicht. Ten tweede is het duidelijk dat deze zogenaamde vaccins nooit bescherming konden bieden tegen besmetting… Ten derde, en dat is het ergste, zijn deze op genen gebaseerde vaccins de meest verschrikkelijke instrumenten die ooit in het menselijk lichaam zijn gebracht om mensen te vernietigen… Deze vaccins zullen de mensheid vernietigen.”

  Aartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: "De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen"

Er staat nog veel meer in het 53 minuten durende interview.

Na het interview:

Dr. Bhakdi zegt dat de Duitse regering hem vervolgt met totaal valse beschuldigingen van antisemitisme, maar dat hij in werkelijkheid wordt gestraft omdat hij zich uitspreekt tegen het COVID-19 vaccin. Reeds van het begin vertelde hij mensen dat ze de COVID-19 injecties niet moesten nemen. Als Dr. Bhakdi wordt veroordeeld, hangt hem 5 jaar gevangenisstraf boven het hoofd. Zijn proces is in 2023.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het begint veel op genocide te lijkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLonden, liegt zoals altijd, ontkent alles. Juist.
Volgend artikel2 op de 10 koeien geïnjecteerd met mRNA-prikken sterven onmiddellijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Verschrikkelijk allemaal. En maar door blijven spuiten.
  Mijn oudste broer kwam afgelopen week met hartproblemen (nooit eerder last gehad) in het ziekenhuis. Twee boosters gehad na smeedbedes van mij om het niet te nemen. Gelukkig goed afgelopen.
  Met mijn jongste broer gaat het niet goed aflopen. In razend tempo Alzheimer (55 jaar) ontwikkeld na ook 2 boosters. Ik zit duizenden kilometers bij ze vandaan want ik woon al een tijd niet meer in Nederland. Ik kan alleen maar toekijken en hopen dat ik ze nog 1 keer zie.

  • Veel sterkte. Helaas zijn er mensen die je nog steeds kan overtuigen dat de gifspuiten gevaarlijk zijn. In mijn omgeving nog steeds mensen die de booster nemen. Triest.

  • Er staan inmiddels een aantal protocollen online hoe te genezen van de vacx. Ook wb Alzheimer bestaan er meerdere protocollen. Kokosolie en vele kruiden. Check dr Bredesen. Roodlicht therapie, helm is ook wetenschappelijk onderzocht.

 2. Bhakdi heeft 100% gelijk…..en het onderzoek waarnaar hij verwijst is van o.a. Prof. Dr. Arne Burkhardt en dat heb ik in mijn bezit.
  Dus nu maar snel na al deze moordpartijen met voorbedachte rade in de modus “burgerlijke ongehoorzaamheid” want andere zaken MOGEN natuurlijk niet, ook niet van ALLE oppositie partij idioten in theater den haag!

  Burgerlijk ongehoorzaam zijn……..hahahahahahaha,……zien jullie het al voor je……je vrienden, bekenden, familie, je kinderen, je kleinkinderen worden op een wel heel koelbloedige manier van het leven beroofd en dat moet worden beantwoord met “burgerlijk ongehoorzaam zijn”…..

  Wat een stierenstront is dit……bloemetjes leggen, koffie drinken, mediteren, liefde brengen en vooral lief blijven en ondertussen afgeranseld worden door de criminele organisatie welke vroeger eens politie heette…

  Yep, daar gaan we het mee redden, dat zal wel gaan lukken op termijn……althans indien we de gecontroleerde oppositiepartijen mogen geloven in eerder genoemd theater (van de lach….hahahahaha!)…..

  Ik ben geen fan van de site NIBURU echter soms hebben ze wel eens een goed stuk om te lezen…..zo nu ook….bij deze een link….
  https://niburu.co/lezersbrieven/17935-bloemen-en-liefde-zullen-ons-niet-helpen-om-psychopaten-te-bestrijden

  Fijne zondag verder…..

  Gladiator

  • Wat een onzin artikel. Ik ben 71 en heb het dus meegemaakt. Incest 1 op 4. Veel huiselijk geweld. De traumas na WW II. Bombardement Rotterdam kinderen nooit onderzocht, wel uitgebreid in Londen. Een zeer dysfunctioneel gezin. En mijn ruggegraat is flink kapot.

  • Idd Gladiator,
   De piramide moet afgebroken en vernietigd, is het niet van boven naar beneden dan wel van beneden naar boven. In dat geval te beginnen bij lokale dwingelanden en hun systemen.

   Het beginnen van paralelle samenlevingen zou ook een werkbaar idee kunnen zijn. Thierry noemde dit al meermaals.

   Eigen banken en geld, eigen oplossingen voor scholing, nieuwe lokale coöperaties die deals hebben met lokale boeren voor voedselvoorzienig, en eigen veiligheidstroepen om ons zelf te beschermen tegen het WEF coup-regime in Den Haag en hun handlangers. Onze grootste vijanden zijn het kartel-schorem.

 3. Zolang de link niet gelegd wordt tussen de re-engineering van de mens, en de geo-engineering van de Aarde en zijn beschermende capsules, komen we niet verder. Door het steeds maar een “genocide” te noemen, veeg je het grotere programma onder het tapijt, en kan dat rustig verder lopen zonder dat iemand het ook maar in de gaten heeft. Het vax onderdeel van het grotere programma is geen genocide, maar heeft te maken met de algehele geo-engineering, en er ligt nog meer op de tekentafel voor 2030. Als je dat nu niet stopt, komt het nooit meer goed. But whatever… Whatever will be, will be. Het staat in de Openbaaaaaaaaringen! zegt men.

  zonderreden.substack.com

  • Het is en en. Wereldpopulatiereductie en Noahite Laws. Het creeeren van Transhumanisten tbv een selecte groep. Met de vraag wat er aan die selecte groep geengineered wordt. Zich laten bevriezen na dood, hersenen transplanteren in nieuw, jonger lichaam het is allemaal al voorbij gekomen. WEF promotiefilmpje voor ouderen. JE moet je tbv je kinderen euthaniseren, want je hebt een goed voltooid leven gehad. Ik moet op mijn 71 nog een goed leven krijgen met CPTSS, maar daar hebben ze het niet over. Voltooid leven concept in NL parlement nooit op die manier uitgelegd maar zo ver ik weet kwam het er niet door. De valse voorspiegeling dat het om de Vrije Keuze van Ouderen ging.

 4. Excellent. But does it come as a sursprise to Bhakdi and Cole, or to anyone for that matter, when you look at the ingredients of the poisonjab and realize what they target? It’s spelled out here, in simple human language:

  https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose

  The poisonjab is the product of many years of concerted effort to harness the central processing center of the brain: the pineal gland plus the other functional components that it interacts with in order to support many processes in the human system, including the immune system and various neurological processes. Most important is its role in fertility. That said, the pineal gland is the most well preserved brain structure across geologic time, in all wamblooded creatures. It is also the only brain structure that is well provided by blood. In other words, the poisonjab ingredients can cross the blood-brain barrier and provide the pineal gland with the S-antigens that are produced by the mRNA (commonly known as the “spike protein.”)

  It goes without saying that well integrated mRNA is now permanently producing these S-antigens, causing decay to the human system by means of the attack on the central processing hub. But that is exactly the intent of the mRNA program. It has nothing to do with a “virus,” “anti-semitism,” “satanism,” or whatever, but with permanently altering the human system, against nature, by a small group of individuals who have several programs running, including the geoengineering of the Earth and its protective capsules. You can easily identify these men and women who push these programs.

  What is interesting is to look at the vile intent of the poisonjab and WHY the DNA altering substance is forcibly injected in mankind. There is a reason for this. But there is not enough room to type all that here. See zonderreden.substack.com for more.

  • Leaky brain in ouderen. Dus die bloed hersenbarriere is in heel veel ouderen al lang doorlaatbaar. Pineal gland al heel lang gecalcificeerd. Vele vids op YT. Het injecteren van nanostructures, selfreplicating waarschijnlijk maar in enkelen. Andere krijgen kanker/hiv geinjecteerd of zoutoplossing. Noahite Laws. De vraag of diegenen die werkelijk aan de touwtjes trekken te identificeren zijn. Al decennia wordt gezegd van niet. Wat je dus ziet zijn gemindprogrammeerde individuen. Sommige geloven rechtstreeks van de Elohim, angels, extraterrestials, Sidhe, Tuatha af te stammen en bovenmatig begaafd te zijn. Joden in Palestina hadden tijdens WW II een programma om alle joden die mogelijk afhankelijk van de staat zouden worden te weren en vooral de hele intelligente toe te laten. Claim dat Joden intelligenter zouden zijn op Harvard ontkracht. Wel is het percentage studerende joden daar veel hoger dan hun percentage in de US bevolking Maar van Harvard wordt gezegd dat daar Illuminati selectie plaats vind.Biden heeft openlijk gezegd met de vacx transhumanisme te willen stimuleren. Harari stelde in NL tv programma dat AI alleen voor de rijken is en normale mensen in 200 jaar uitgestorven zullen zijn. Tv programma voor Corona hype. Bill Gates Robotmugggen kunnen injecteren. Een groot aantal amerikanen heeft een RFID chip zonder toestemming en zonder hun medeweten. 1/3 of 2/3. Wilde ze in het medisch programma van Obama verplicht maken voor iedereen. Deborah Tavares deelde documenten. Aaron Russo vid op YT over RFID chip

   • “Pineal gland al heel lang gecalcificeerd.” Kun je dat onderbouwen? Ik vraag wel eens of je iets kan onderbouwen, maar er komt nooit antwoord. Komt het nu?

    • Het was niet mijn stuk maar heb wel een antwoord. Fluor in water en tandpasta zorgt voor verkalking van ons derde oog. Natuurlijk ook alle kindervaccinaties e.d helpen eraan mee. Maar van fluor is het bekend dat het the gland verkalkt en na verkalking van de klier is er geen spiritueel contact meer mogelijk.

     Ook voeding Immortal met toegevoegde kalk er is een verschil tussen opneembaar kalk (goed voor botten en tanden) en niet opneembaar kalk (dat zorgt voor verkalking in aders en gland) Bijna alle toegevoegde kalksoorten in voedsel zijn niet opneembaar en verkalken dus ons systeem.

     • @boertje, dank voor je uitleg! Graag wil ik hieraan iets toevoegen te maken met geraffineerde suiker(s). De suikerindustrie heeft een essentieel stofje uit deze suikers gehaald zodat het lichaam om deze suikers te verwerken kalk uit het lichaam haalt hetgeen ontkalking van het bottenstelsel, etc. in de hand werkt. Een alternatief voor geraffineerde suiker(s) is het gebruik van ongeraffineerde suiker(s) zoals Oersuiker.

 5. Schandalig om dr Bakhdi zo te vervolgen
  Ik volg de man vanaf eind 2020.
  Hij is enorm en emotioneel betrokken, en heeft het duidelijk moeilijk met dit enorme bedrog.

  Voor het gerecht omdat de waarheid word gezegd.
  Dan mag er geen vergelijk met de tijd voor en in WO 2 worden gemaakt.

  Wie zijn die individuen die dit laten voltrekken.
  Gaat dit werkelijk om geld, voor sommige wel, maar het is vooral kortzichtig.

  Kortzichtig, vanwege de qualies en het geld dat de.slachtoffers gaan kosten.
  Met als gevolg, dat de belastinggelden daaraan uitgegeven zullen moeten worden.

  In een ding hebben de individuen gelijk, alles moet herzien en veranderd worden, vooral hun invloed.

  Met dank aan dr. Bakhdi

  • Nee niet om geld. Omdat een selecte groep de hele wereld wil bezitten en men al vele jaren hyped dat er wereldbevolkingreductie moet komen. Ook in de Volkskrant. Te veel mensen theorie tegengesproken door een aantal wetenschappers. Destijds nog hun hypotheses op het internet, YouTube te vinden. De elite bezit al jaren meer dan 75 % van de planeet. Saoudie Arabie gaat compacte stad bouwen waar 9 millioen mensen kunnen wonen.. Geen autos, werk,huis en alles vlakbij elkaar.

  • Ik had Sucharit Bhakdi al een tijd niet meer gezien. Hij is vanaf het begin heel betrokken geweest, heeft ook een open brief aan Merkel geschreven. Nu maakt hij een vermoeide indruk en hij is echt verouderd. Deze man heeft zich zo ingezet, legt uit en legt uit, ik geloof absoluut in zijn kennis en integriteit.
   Het is een schandaal dat hij vervolgd wordt. En het geboefte gaat vrijuit, vreselijk.

 6. de grootste medische misdaad aller tijden speelt zich momenteel af met een fakevirus als gedrogreden. En ja, er zullen veel mensen sterven door de gifinjecties, ook zullen velen onvruchtbaar worden.

 7. Vanmorgen de navolgende dertien-nog-wat durende opname opgepikt van een reageerder op FN en waarvoor dank, welke ik hier nog eens wil terugzetten omdat ze de moeite waard is om te beluisteren. Inclusief zoektips.

  Sietske Bergsma: “Oppositie móest worden uitgeschakeld, aldus de Wob-documenten”
  ´WOB-documenten hebben blootgelegd dat Google, Facebook en Twitter grote invloed hadden in de informatievoorziening tijdens de corona-vaccinatiecampagne. Ook moest de oppositie worden uitgeschakeld zodat VWS kon regeren per decreet.´
  https://www.youtube.com/watch?v=StNr3tm_-Qc

 8. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 9. Je kunt tegen Joden zijn, zonder anti-semitisch te zijn. Want je hoeft niet per se tegen ALLE Joden te zijn. Alleen tegen die clique die het voor iedereen verziekt. Zelenko was ook een Jood. Nou die heeft tot zijn laatste adem gevochten tegen de clique volgens mij.

  Dat de clique zo goed als geheel uit Joden (Khazaren, Zionisten) bestaat, maakt het lastig om onder anti-semitisme uit te komen.

  Het probleem met de cultuur van de clique is, is dat ze zo hard huichelen en met hun kont draaien dat je ze absoluut niet kunt vertrouwen. Zij spelen het psychologische oorlogvoeren spelletje al zo lang en met zulke verfijnde tactieken dat er eigenlijk geen weerstand tegen is. Het enige wat je kunt doen is je aan de waarheid vasthouden. Maar die moet je eerst zien te vinden…

 10. En NOGMAALS ook dit artikel wordt het woord “VACCIN” gebruikt en NOGMAALS beste schrijvers van frontnieuws.com HET IS GÉÉN “VACCIN” Het is een Mrna prik, steek, injectie of zelfs BIOWAPEN genoemd met een zeer gevaarlijk en zelfs dodelijk serum. Ik weet ook dat de mensen het anders niet begrijpen met wat jullie bedoelen maar zolang jullie, in dit geval, verwarrende woord “vaccin” blijven gebruiken, zullen de “onwetenden” zich laten inspuiten met dit gifspul én zullen er meer mensen overlijden.

  • Klopt. Het stoort me dat het vaccin wordt genoemd. Het is een prik of spuit. De partijen spuiten zijn verschillend, een experiment binnen een experiment. Niet verstandig daaraan mee te doen, al helemaal niet voor kinderen. Ook anderen die zo gezond zijn dat ze echt niet aan de griep zullen overlijden kunnen die prik maar beter niet nemen.

   • OOK degenen die wel ziek, zwak en misselijk zijn en/of met allerhande klachten kampen, zouden deze biowapen spuiten NIET dienen te nemen !!! Of je moet suïcidaal zijn … dan misschien is het een uitkomst om mee te spelen in dit Russisch roulette ´spel´. Beter is het om mensen te treffen die echt om je geven… er voor je willen en kunnen zijn…

    • En wanneer laatsten niet aanwezig zijn… Ga misschien dan eens heel aandachtig het Bijbelse Nieuwe Testament lezen…

    • Die spuiten zijn voor niemand goed. Op de korte termijn niet en op de lange termijn niet. In dit Russisch roulette hebben de mensen die een placebo hebben gehad geluk, ik raad ze af nog eens hun geluk te beproeven.

   • N.B. Dezelfde op korte- of langere termijn dodelijke stoffen welke in de ´Covid´ spuiten zit, zijn tevens bedoeld om via de Corona is ´griep´ spuiten te in te brengen … Eveneens binnenkort in de kindervaccins !!! In principe zijn ALLE ´vaccins´ ziekmakend en een verdienmodel voor de Pharma.

 11. En este artículo del dr. Bhakdi se puede resaltar lo siguiente: “” si decir que la vacuna es mortal””, es antisemitismo y te juzgan por eso, entonces éste es un genocidio impuesto por los semitas clandestinos, dirigido por el travesti mamarracho K. Sch. (Judíos clandestinos) y ya lo dice san juan cap.8 vers.39 al 49….( y los rabinos hijos del diablo dicen: la vacuna va a los goim y no a la missè) ¡¡no cabe duda!!! Estas son cosas del diablo que quiere destruir la gran obra de Dios; “el hombre” .

  • Ahí debe leerse: dirigido por el mamarracho travesti K. Sch. ….pregunta ¿por qué cambian frases o quitan palabras? Acaso tienen miedo o también son parte de la conspiración. Entonces para que piden opiniones…

  • Volledige vertaling van bovenstaande:

   In dit artikel van dr. Bhakdi kan het volgende worden benadrukt: “”als om te zeggen dat het vaccin dodelijk is”, het is antisemitisme en ze veroordelen je ervoor, dan is dit een genocide opgelegd door de ondergrondse Semieten, geleid door de travestie-eikel K. Sch. (Clandestiene Joden) en Sint Jan zegt het al hoofdstuk 8 vers.39 tot 49….(en de rabbijnen zonen van de duivel zeggen: het vaccin gaat naar de goim en niet naar de missè) er is geen twijfel!!! Dit zijn dingen van de duivel die het grote werk van God wil vernietigen; “de man” . Daar zou moeten staan: Geregisseerd door de travestietenklootzak K. Sch. ….vraag waarom veranderen ze zinnen of verwijderen ze woorden? Misschien zijn ze bang of maken ze ook deel uit van de samenzwering. Dus waarom om meningen vragen?

  • @José Jaime serpas

   El siguiente video lo acaba de publicar otra persona en otro hilo de Frontnieuw y puedes traducirlo al español con la rueda. También se habla aquí de los rabinos, fariseos, saduceos y otros de la sinagoga de Satanás. Incluida la Iglesia Católica. Dios te bendiga.

   La Verdad de Yahweh / YHWH, La Ley, y Yahshua Mesías (también conocido como “Jesús”)
   https://www.youtube.com/watch?v=ejX_cVm2ZWI

   Traduje lo anterior usando Google Translate.

   NL – Onderstaande video werd zonet door iemand anders geplaatst op een ander draadje van Frontnieuw en kun je met het wieltje vertalen naar het Spaans. Hier ook wordt gesproken over de Rabbies, Farizeeen, Saduceeen en anderen van de Synagoge van Satan. Waaronder de katholieke kerk. Gods zegen toegewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in