Tijdens het ARMY-2023 forum presenteerde het bedrijf AEROSCAN een nieuw model van de zeer nauwkeurige Izdelie-53 UAV, die in staat is om een doel onafhankelijk te detecteren en te raken, volgens vooraf gedefinieerde parameters. De nieuwe ontwikkeling combineert unieke technologische oplossingen met een zeer eenvoudige bediening, bericht Southfront.

Izdelie-53 is de volgende generatie van Russische Lancet UAVs, ontworpen voor enkele en groepsaanvallen op vijandelijke doelen. Voor zwermaanvallen werd een speciale lanceerinrichting ontwikkeld voor meerdere kamikaze UAVs tegelijk. Izdelie-53 heeft inklapbare vleugels voor plaatsing in een transport- en lanceercontainer. De UAV kan gelanceerd worden vanuit een container met één of vier ladingen en kan daardoor effectief gebruikt worden vanaf het land en bijvoorbeeld vanaf bewegende zeeschepen. De snelle inzet van de UAV maakt het mogelijk om snel van lanceerpunt te veranderen, minimaliseert de mogelijkheid dat het door de vijand wordt opgemerkt en stelt de operator in staat om munitie te lanceren op een afstand van het controlepunt, ook vanuit een gecamoufleerde positie.

Dankzij moderne AI-systemen verenigen Izdelie-53’s zich na de lancering in een zwerm en worden ze gebruikt om een groepsaanval uit te voeren, waarbij het concept van een netwerkgerichte gevechtsoperatie wordt geïmplementeerd.

De video laat zien dat de Izdelie-53 al in het veld is getest. Russische kamikaze UAV’s van de Lancet-familie hebben hun efficiëntie al bewezen tijdens de lopende speciale militaire operatie in Oekraïne. Op dit moment zijn er al meer dan 400 videobeelden van de vernietiging van verschillende vijandelijke uitrustingen.

Het Russische bedrijf bereidt zich nu voor op de serieproductie van Izdelie-53’s die binnenkort aan de frontlinies zullen worden ingezet.

Is de Verenigde Staten de beer aan het porren of is Oekraïne losgeslagen, of is het allebei?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

O, het drama! O, al die Russische gadgets!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “Free-Speech Twitter” PSYOP
Volgend artikelHoe zal de oorlog in Oekraine eindigen?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. de Russische technologie, verbaast toch de hele wereld..militair maar ook alle andere burgelijke doelstellingen…zoal het gezegde luidt…in/tijdens een oorlog worden de beste uitvindingen gemaakt…(en al zeker in Rusland) 🤗♥️🇷🇺👊👊

  • Rusland is onderweg naar de zuid pool van de maan.
   Ze verwachten dat aan die kant van de maan het meest levensvatbaar is.
   Ze zullen dan een permanente maan basis opzetten.
   Volgens de berichten van de MSM media, waaronder de NOS de NPR nieuws uur, 1 2 3 4 vandaag etc. stort de Roebel in, en stort op dit moment de economie in.
   Het lijkt wel of ze jaloers zijn, of voelen dat ze steeds meer achter lopen, en moeder Amerika help Europa al evenmin, het westen zit op dit moment tot hun nek in het DRIJFZAND, hoelang nog.
   Zielig, ik heb er geen andere woorden voor.

   • @ Oprecht augustus 15, 2023 at 14:04,
    De voorspelling is dat 16-08-2023 de beurzen zullen crashen.
    Niet voor niets zakt de goud en zilverkoers, om nog zo goedkoop mogelijk je aandelen om te kunnen zetten in edelmetaal.

    De prikkelen om naar de maan te gaan heeft weinig nut.
    Kijk maar eens op de You-Tube “Vibes of Cosmos” Daar wordt alles uitgelegd over de werkelijke wereld waar we op leven en hoe de zon en de maan werkelijk zijn.

    • @Qvic, de lineaire D3-tijdlijn loopt momenteel op z’n eind(e) dus wees heel voorzichtig met voorspellen, omdat we momenteel verkeren in het oog van de orkaan en de satanische elite probeert ons de komende tijd nog een of meerdere kunstjes te flikken. Trap daar vooral niet in en in paniek raken is helemaal uit den boze.
     De Deens natuurkundige en nobelprijswinnaar in 1922 Niels Bohr (1885 – 1962) zei ooit: ‘voorspellen is moeilijk, vooral als het de toekomst betreft.’

 2. Ben nooit geïnteresseerd geweest in oorlogstuig, maar als je ziet hoe geavanceerd en doeltreffend de Russen steeds weer nieuwere wapens ontwikkelen…ja, daar krijg ik wel een harde plasser van.

 3. Precies wat eerder mijn reactie was.
  AI.
  Maar pas op ook hier zullen ze ons klein krijgen mbv AI.
  De criminelen zetten hoog in.
  Niet alleen satanisten maar zeker ook de technologie zal ons bevechten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in