Rusland heeft aangekondigd dat het het gebruik van verarmd uranium zal beschouwen als een nucleaire aanval. Konstantin Gavrilov, hoofd van de Russische delegatie bij de onderhandelingen in Wenen over militaire veiligheid en wapenbeheersing, zei tijdens een plenaire vergadering van het OVSE-forum voor veiligheidssamenwerking,

“We weten dat Leopard 2 tanks, evenals Bradley en Marder gepantserde gevechtsvoertuigen, granaten met verarmd uranium kunnen gebruiken, die het terrein kunnen besmetten, net zoals dat gebeurde in Joegoslavië en Irak,” zei hij. “Als Kiev dergelijke munitie geleverd zou krijgen voor gebruik in westerse zware militaire apparatuur, zouden wij dat beschouwen als het gebruik van ‘vuile kernbommen’ tegen Rusland, met alle gevolgen van dien.”

De VS en de NAVO hebben in Europa munitie met verarmd beryllium en uranium opgeslagen. Bradley gevechtsvoertuigen zullen volgens het propagandakanaal van de CIA, Voice of America, binnenkort in Oekraïne aankomen. Het M242 kanon op de Bradley’s gebruikt munitie met verarmd uranium (DU). Bovendien gebruiken de Challenger-tanks die het Verenigd Koninkrijk stuurt 120 mm sabotkogels omgeven door een omhulsel van verarmd uranium (DU), schrijft Kurt Nimmo.

“DU wordt overal in Afghanistan en Irak gebruikt, vooral in munitie voor vliegtuigen, tanks en Bradley Fighting Vehicles,” aldus Iraq Veterans Against the War.

Tijdens de invasie in Irak vuurde de Amerikaanse regering DU-granaten af in burgerwijken. “Coördinaten die onthullen waar Amerikaanse straaljagers en tanks tijdens de oorlog in 2003 bijna 10.000 DU-granaten in Irak hebben afgevuurd, zijn verkregen door de Nederlandse vredesgroep Pax,” meldde The Guardian in 2014.

Volgens [het IKV Pax Christi] rapport, dat deze week wordt gepubliceerd, blijkt uit de gegevens dat veel van de DU-granaten werden afgevuurd in of nabij bevolkte gebieden in Irak, waaronder As Samawah, Nasiriyah en Basrah. Minstens 1.500 granaten waren ook gericht op troepen, aldus de groep.

Er zij op gewezen dat een poging om deze informatie te verifiëren op de website van IKV Pax Christi een pagina oplevert die waarschuwt dat de site gevaarlijk is en mogelijk is gekaapt. Met andere woorden, men heeft besloten dat informatie over DU-vergiftiging in Irak en Afghanistan, inclusief ernstige geboorteafwijkingen, niet iets is wat het verstrooide plebs mag lezen.

  Russische soldaat krijgt €12.000 beloning voor vernietigen Duitse tank

In 2013 probeerde de Wereldgezondheidsorganisatie de DU-besmetting in Irak te bagatelliseren. Opmerkelijk genoeg, en in strijd met de vele bewijzen, meldde de WHO dat de bevindingen over spontane abortus, doodgeboorten en aangeboren afwijkingen in Irak “consistent zijn met of zelfs lager zijn dan internationale schattingen.” De studie levert geen duidelijk bewijs voor een ongewoon hoog percentage aangeboren afwijkingen in Irak.”

Het is echt verbazingwekkend dat webpagina’s met deze informatie verdwijnen. In plaats daarvan zal ik linken naar het bericht van The Guardian over dit onderwerp, dat uiteraard te controversieel is voor de gemiddelde burger in het Westen. Immers, als dergelijke informatie over de psychopathie van de regering van de VS en haar door de staat in het leven geroepen “defensie”-afdeling gemakkelijk beschikbaar zou zijn, zouden de mensen zich in veel grotere getale dan nu verzetten tegen de rol van de regering van de VS in Oekraïne.

Irak had geen massavernietigingswapens, zoals Bush en zijn neocons ondanks een volledig gebrek aan bewijs volhielden, en kon daarom niet effectief reageren op de invasie van zijn land. Dit is verre van het geval met Rusland.

Zowel Gavrilov als de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov, samen met de Russische voorzitter van de Doema Vjatsjeslav Volodin, hebben gewaarschuwd dat de levering van langeafstandsraketten aan het Zelensky-regime, zoals Volodin door Sputnik International wordt geciteerd, “zal leiden tot een wereldwijde ramp en vergeldingsmaatregelen van Moskou met het gebruik van krachtiger wapens.”

Gavrilov benadrukte dat Moskou “harde vergeldingsacties” zal ondernemen als de VS volhardt in het leveren van langeafstandsraketten en ook verarmd uranium, dat Rusland beschouwt als een “vuile bom”.

Het is nu duidelijk dat het Westen graag Russische steden wil aanvallen. Het zal eersteklas wapens leveren om zijn missie te volbrengen: Rusland vernietigen, duizenden, zo niet miljoenen mensen doden en het land uiteenrijten in kneedbare dictatuurtjes die plichtsgetrouw neoliberale bevelen opvolgen.

  Fantasie BBC-analyse: Vijf scenario's voor het verloop van de gevechten in Oekraïne in 2023 - "Geen andere uitkomst dan een Russische nederlaag"

Rusland zal dit niet toestaan. Het herinnert zich elke 8 mei de “Grote Patriottische Oorlog” die de Nazi Wehrmacht versloeg toen Operatie Barbarossa, de grootste invasie in de geschiedenis, tot stilstand kwam te midden van de brute Russische winter.

Het Duitse algemene plan Ost voor etnische zuivering, genocide op “untermenschen” en kolonisatie van Oost-Europa (lebensraum) mislukte jammerlijk. Volgens voorzichtige schattingen stierven 26 miljoen Russen bij de verdediging van hun land tegen nazi’s die niets liever wilden dan hen doden.

Is het mogelijk dat de neocons die deze suïcidale poging om Rusland te “verzwakken” aansturen, niet in staat zijn te begrijpen dat Rusland, met zijn terechte paranoia voor een invasie (vóór Hitler was er Napoleon), alles zal doen wat in zijn macht ligt, zoals het deed tijdens WO II, om te voorkomen wat de neolibs en neocons in gedachten hebben?

Ik geloof oprecht dat overmoed, narcisme en “uitzonderingsgevoel” de geesten van mensen als Victoria Nuland en de verachtelijke senator Lindsey Graham hebben verwrongen. Niets, behalve een kernoorlog en de gruwelijke gevolgen daarvan, zal deze mensen twee keer doen nadenken over de domheid van een kortzichtig Generalplan Ost van henzelf.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het enige wat nog ontbreekt is een zombie-invasie – Spaanse premierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerenigd Koninkrijk stopt Covid-vaccinatiecampagne voor jonger dan 50 jaar
Volgend artikelDeze keer is het anders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • j propaganda

   de lebensraum klopt wel de zuivering niet, sovjet unie was bolshevuk en had al miljoenen mensen vermoord voor de oorlog waaronder de holodomor

   • @Tim,
    Nazi Duitsland met vele vrienden in heel Europa hebben zeker 6 miljoen Joden o.a. vermoord, de endlosung is niet voltooid, gelukkig niet, dat onder de Communisten in de USSR ook weer miljoenen mensen zijn vermoord is niet minder erg of erger, het gaat er niet om hoeveel mensen afgeslacht zijn of wie het waren, Duitsland heeft zeker meer dan 20 miljoen Russen vermoord, al die getallen waarover ook weer verschil van mening is, het zal allemaal wel, het is verschrikkelijk geweest, personen,regimes, politieke partijen, individuen doen de meest afschuwelijke dingen, het ontkennen van de holocaust daar heb ik wel grote problemen mee, maar zij die zo praten laat ik verder, nu zit de VS wederom weer achter een oorlog, iedereen beschuldigt ondertussen de Russen van van alles, wat is toch het probleem met minderheden in een land, ik zal dat nooit begrijpen, die Azov vrienden van de VS wilden niet accepteren dat daar in hun land miljoenen Russischtaligen wonen en leven, hoe zo ga je hun taal verbieden, je kunt toch in Nederland ook Nederlander zijn en Fries praten, die bekrompen gedachtes man man man, kleine bekrompen mensen, in hun eigen wereldje, ik ben Nederlander maar had ook een Maori kunnen zijn, het is toch allemaal toeval en geluk waar je geboren word, een langere reactie dan ik eigenlijk wilde, groet aan U van mij!

 1. 1350 kilogram “verarmd” URANIUM verbrandde in Amsterdam tijdens de BIJLMERRAMP in 1993 en waaide gedeeltelijk naar Den Haag waardoor het percentage mensen met kanker in Nederland het hoogste is van Europa. Ongeveer zo hoog als Irak, Libanon en Kosovo waar met verarmd uranium is geschoten. Rusland weet dat.

  • De Bijlmerramp… daar ben ik nog nooit ingedoken. Dat is natuurlijk ook allemaal niet zomaar gebeurt. Kan jij me daar kort wat over vertellen of heb je een interessante link? Hoezo zat er verrijkt uranium in dat vliegtuig? Hoef je geen super lang verhaal van te maken, zeg me maar waar de ingang van de rabithole is dan zoek ik eea zelf verder uit.

   Pfff… wat een wereld. Beeld je eens in dat de mensheid niet zou lijden aan de terminale kanker die de elites zijn. In de natuur worden psychopaten verstoten en sterven ze uit. In de mensheid zijn de psychopaten overal de baas geworden. Iedereen hoort elkaar te dienen, dan wordt automatisch iedereen bedient. De psychopaten, en hun kinderen de sociopaten, herken je eraan dat ze alleen zichzelf bedienen. We moeten ze herkennen door hun egoïsme te herkennen en ze spiegelen en als ze niet veranderen moeten we ze verstoten/verbannen. WIJ horen elkaar allemaal te dienen, maar egoïsme breekt die natuurwet.

   • Zou in de staart van de 747 zijn verwerk als ballast, als het zo is vind ik die 1350kg discutabel. Het kan zijn dat ze dat vervoerden om munitie van te maken natuurlijk…

   • Was dikke 747 vrachtkist vol met militair materiaal voor Israhell. Bekend probleem met bevestigingspennen van reactoren gebeurde. 1 motor scharnierde omhoog en beschadigde de vleugel ernstig. De zeer zware en ook nog volgetankte kist probeerde terug te keren naar Schiphol. Mindset kutpiloten, ipv dat in een weiland neer te zetten over een druk stadsdeel te vliegen met een zwaargewond toestel. In de lading bevond zich een grote massa verarmd uranium voor het maken van DU-munitie.

    De rest weet je. Alles van belang in de doofpot. Vele mensen besmet en later ziek. De Binnenhoffers die dit wisten zouden ook moeten hangen.

   • @Naam:
    ‘Verarmd’ uranium wordt onder andere gebruikt als contragewicht in de staart van 747’s. De term ‘verarmd’ is een (slechte) vertaling van depleted, eigenlijk is het dus ‘opgebrande’ brandstof van kerncentrales.
    Dit wordt ook gebruikt als omhulsel voor minutie en kogels door het westen, de reden zou zijn dat de minutie betere ‘armor piercing’ eigenschappen heeft.

    Maar eigenlijk is het een vorm van chemische oorlogsvoering, want in feite wordt geschoten met radioactief afval dat het terrein vervuilt en de mensen vergiftigt.

    • Thnx voor de reacties allemaal. Apart verhaal, dat verarmd uranium als balast zou worden gebruikt in vliegtuigen. Daar kan je toch ook lood oid voor gebruiken? Ik heb die Bijlmerramp nooit zo bekeken. Interessant… de zoveelste rabbithole. Ik ga me er nog eens in verdiepen.

     • ook werd er plutonium en ander nuclear materiaal met el al gevlogen naar israel voor de nucleaire wapenindustrie.

      el el heeft eigen afgesloten deel van schip[hol, wilde niet weten dat het aan illegale nucleaire vervoer deed, dus vloog het vliegtuig wanhopig terug naar schiphol ipv ergens te landen in weiland of ijselmeer

     • Lood kost geld en kernafval op het gebied van de tegenstander dumpen is goedkoper, scheelt in de peperdure opslagkosten. Chemische oorlogvoering waar geen regelulering over is en dus niet strafbaar is.
      Wat een smeerlappen zijn het toch..

  • Aan boord van het EL AL bevonden zich ook chemische stoffen waarmee het zenuwgas Sarin gemaakt kan worden.
   Officieel zogenaamd om gasmaskers te kunnen tessten maar de veel te grote hoeveelheid hiervoor doet anders vermoeden.
   De Nederlandse regering wist hiervan en heeft het jaren onder de pet proberen te houden tot het uiteindelijk wel toegegeven moest worden.

 2. Echte criminelen zijn het. Vallen een een land aan dat massavernietigingswapens heeft en niet terug deinst om ze in te zetten volgens hun inlichtingendienst maar vinden uiteindelijk niets. Maar zelf gebruiken ze radioactieve munitie die de omgeving en de mensen vergiftigd. Een stel hypocriete massamoordenaars zijn het. Zelfs hun eigen soldaten werden door hen vergiftigd bij het experimenteren met exotische injecties om hen permanent te volgen. Voorlopers van de huidige “vaccinaties”.

 3. De Bijbel is geschiedenis zoals religie het vertelt. Waarom de Holocaust plaatsvond is geschiedenis zoals de wetenschap het vertelt.

  Niet langer is de uitdaging voor het religieuze verhaal alleen Copernicus en Galileo – de Bijbel had de kosmologie verkeerd. Niet langer is de uitdaging voor het religieuze verhaal door Darwin en Mendel – de Bijbel had de prehistorie (d.w.z. evolutie) verkeerd.

  Nu is het de geschiedenis zelf die op het spel staat; het laatste vijgenblad dat de oude mythe bedekt wordt weggerukt; en wat deze keer wordt ontmaskerd, is verkrachting.
  De geest van mensen is verkracht door een vals historisch verslag; en nu weten we waarom het loog, en dat de Holocaust het resultaat was.
  ..overmoed, narcisme en “uitzonderingsgevoel” – onnozele mensen

 4. De Bijlmerramp, wat verschrikkelijk was dat. Toen hadden ze nog geen moslim terroristen om de schuld te geven, dus werd het een geheimzinnig gebeuren.

  • ‘Moslimterroristen’ is de schuld in de schoenen geschoven van de aanslag in de parkeergarage van het WTC-gebouw op 26.02.1993 om 12:17 uur > 1 + 2 + 1 + 7 = 11 en dit is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars. Deze aanslag was een soort generale repetitie voor de 9/11-aanslagen.

 5. “Als Kiev dergelijke munitie geleverd zou krijgen voor gebruik in westerse zware militaire apparatuur, zouden wij dat beschouwen als het gebruik van ‘vuile kernbommen’ tegen Rusland, met alle gevolgen van dien.”

  De zoveelste rodelijn veel geblaat weinig wol, mijn idee is dat Rusland de oorlog in Oekraïne gebruikt om langzaam maar zeker de NAVO arsenalen leeg te trekken, met dit getreuzel schieten wij Europeanen erbij in.

  Ik weet niet of Henry Makov gelijk heeft of niet maar ik begin langzaam zijn ideologie te geloven dat er wat anders dodelijker, onderdrukkender gerealiseerd wordt door politieke intolerantie tegen de Westerse burgers.

  De “joodse” samenzwering is het Britse imperialisme

  De vrijmetselaars-joodse eigenaren van de centrale banken
  zitten achter alle imperialisme, inclusief de kolonisatie
  van de mensheid. De “Nieuwe Wereld Orde” is een uitbreiding
  van het Britse en Amerikaanse imperialisme, die proxies zijn
  voor vrijmetselaars-joods mercantilisme.

  door Henry Makow.Ph.D
  https://www.henrymakow.com/000447.html

  • De Vrijmetselarij werd in 1717 in Engeland, de United Grand Lodge of England opgericht, van waaruit de Vrijmetselarij verder over Europa verspreid werd. In de Europese en Amerikaanse politiek en de in de media zijn Vrijmetselaars oververtegenwoordigd. Rutte is gegarandeerd Vrijmetselaar net als Blair, Merkel, Macron, von der Leyen, Scholz. Zelfs Marine Le Pen is Vrijmetselaar en wordt gesteund door haar Lobby/Loge. In Italië is/was de Vrijmetselarij verboden wegens de aanslag op een station in Bologna door Propaganda Due = Loge P2 die deze bloedige aanslag met ca. 80 doden op haar geweten heeft. Het is een absolute staat in de staat die de touwtjes strak in handen heeft. Machtsbeluste mannen en vrouwen verzameld in hun tenue met witte voorschoten en witte handschoentjes. Elke Amerikaanse President is Freemason: Biden, Trump enz enz. Inwijdingsrite liggend in een doodskist, de omerta/eed wordt afgelegd/gezworen en diegene die ooit uit de school klapt wordt gedood. Alle hoofdredacteuren in NL van kranten/zenders zijn Vrijmetselaars ( ze zullen het niet eens ontkennen). De Rooms-Katholieke kerk verbiedt/verbood de Vrijmetselarij vanwege de aanbidding van Lucifer. Ik ken overigens maar weinig Protestanten die lid zijn van een loge omdat het haaks staat op hun geloof. De Vrijmetselaars houden in hun tempel “bouwstukjes” en zijn ingedeeld in 33 graden. De ster van de Joodse Koning David speelt een belangrijke rol in hun zeer uitgebreide symboliek. De maçonnieke hand, bril symboliek. Wie kent niet Merkel’s Raute/Driehoek (Triangle of Power) ? Onderafdelingen van de Vrijmetselarij zijn de Maltezer en Johannieter ridderorden. Bea en Prinz Pils zijn ongetwijfeld lid van de club waar u en ik geen lid van (kunnen/willen) worden. De Vrijmetselarij staat synoniem voor het uitoefenen van macht. Bekende politici zoals : Paul Rosenmöller & Uri Rosenthal, de Hoop Scheffer. Timmerfrans. Stef Blok. Wopke Hoekstra, de lijst is eindeloos. Rosenmöller heeft mede het enorme verlies van het ABP van € 97 Miljard over 2022 op zijn geweten als directeur. Investeringen in woke bedrijfjes die op lucht gebaseerd zijn is aan de orde van de dag. De banken worden allemaal geleid door Vrijmetselaars. Gelooft u mij niet ? Ook goed, Ik heb ca. 3,5 jaar voor Het Financieele Dagblad in Amsterdam gewerkt en de Vrijmetselaars ( zeiden zelf vol trots lid van dit duistere genootschap te zijn ) zaten allemaal op posities waar zij de koers van de media, bedrijven, richting van de politiek konden beïnvloeden. Alleen zonder Vrijmetselaars op key-positions worden wij weer vrij in ons land. Adriaan W. heeft volkomen gelijk, het zijn voornamelijk Khazaren, zei die zich Joden noemen maar meestal niet zijn, die de NWO aanhangen/uitfragen en ons proberen te overheersen.

 6. De EU en/ of NAVO gaan het van Rusland nooit winnen. Dus vanwege de ongewenst hulp van Nederland, althans in de ogen van de gemiddelde Nederlander, zal dit enkel kunnen leiden tot de KAPITULATIE van de BV Nederland.

  Willen wij dat Rutte en de gehele oorlogszuchtige socialistische kankerzooi Nederland definitief naar de kloten helpt? Dan moeten wij de landverraders vooral hun gang laten gaan. Er bestaat overigens ook nog zoiets als art 100 in WvS.

 7. Klein detail: de “Grote Patriottische Oorlog” wordt jaarlijks op 9 mei herdacht op het Rode Plein.
  De formele ondertekening van de capitulatie van nazi-Duitsland vond, in Russische ogen, vanwege het tijdsverschil Berlijn-Moskou plaats op 9 mei 1945.

  Het is een gebeuren dat in de Westerse systeempers neergezet wordt als een operette vertoning met brullende militairen, maar wie betere verslaggeving volgt, ziet in de straten rondom de vele tienduizenden burgers, waaronder opvallend veel jongeren, met de rouwfoto van (bet)overgroot-vader die gevallen is in deze heroïsche strijd.

  Vandaag overigens precies 83 jaar geleden dat het Rode Leger voor de poorten van de hel stond en deze opende.

 8. Kijk, om propaganda kracht te geven, en als waar te laten zien, is eindeloze herhaling een middel

  Zo hoor ik nog steeds op BBC en CNN determen “ongeprovoceerde oorlog”en Russische agressor”en liegen over oorlogsmisdaden; de schuld aan de Russen geven, voor wat de oekies deden.

  het werkt; Hitler gebruikte het ook.
  Hij zei wel: eenvoudige beweringen, niet teveel; het opname vermogen van de massa is beperkt.
  De simpeltons geloven het, want ze horen niet anders.
  Daarnaast: de Russen en Chinezen zijn commu’s; dus dat is slecht….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in