Screenshot YouTube

Oproepen tot een staakt-het-vuren is de boodschap van de heer Poetin.” Dat zei de Democratische Rep. Nancy Pelosi uit Californië onlangs, voordat ze opriep tot FBI-onderzoek tegen demonstranten voor een staakt-het-vuren in Gaza.

Je zou geneigd kunnen zijn om deze ongefundeerde bewering af te doen als het gebazel van een tachtigjarige Democratische politicus, die de zoveelste Russiagate absurditeit verkondigt, schrijft Andrew Earvolino.

Toch zijn er tekenen die erop wijzen dat dit onderdeel is van een bredere trend. Onlangs schreef senator Kirsten Gillibrand, een Democraat uit New York, in een geheime bijeenkomst met AIPAC-donoren de pro-ceasefire standpunten van sommige progressieve wetgevers toe aan verkeerde informatie van “TikTok en China en Rusland en onze andere tegenstanders.”

Dit is niet alleen voorbehouden aan Democraten met het Poetin Derangement Syndroom. De GOP presidentskandidaat Nikki Haley suggereerde zelfs dat Poetin “de gelukkigste persoon ter wereld” was na 7 oktober (zijn verjaardag), en sindsdien “Hamas de hand heeft gereikt en heeft gezegd dat ze vrienden waren”. En dat niet alleen, die Russische inlichtingendienst “heeft Hamas geholpen om door de barrière [van Israël] te komen.”

Deze nieuwe samenvoeging van Rusland en Hamas en de uitbreiding van de Poetin-aanhang naar sceptici van Biden’s Israëlische beleid tonen de psyche van het buitenlands beleid op dit moment. Afwijkingen van de orthodoxie – d.w.z. de vraag of onvoorwaardelijke steun aan Oekraïne en de huidige oorlog van Israël tegen Gaza wel in het nationaal belang van de VS zijn – worden nu reflexmatig met minachting ontvangen door Pelosi, Gillibrand, Haley en dergelijke.

In plaats van de argumenten van de tegenstanders van voortdurende Amerikaanse steun in beide conflicten op hun merites te beoordelen, is het McCarthyisme dat de boventoon voert. Kijk maar naar de krankzinnige reactie op Tucker Carlson’s bezoek aan Moskou om Poetin te interviewen. “Hij is een verrader,” tweette de voormalige Rep. Adam Kinzinger, een Republikein uit Illinois. “Misschien moeten we de toegang tot de Verenigde Staten voor Tucker Carlson volledig afsluiten totdat de vertegenwoordigers van ons land kunnen uitzoeken wat er aan de hand is,” twitterde Bill Kristol.

  SABOTAGE Nord Stream pijpleiding duidelijk georkestreerd door meedogenloze Biden regime: Nuland, Biden en Sen. Johnson eisten allen "een permanente beëindiging" met alle noodzakelijke middelen

Het hoeft echter niet alleen voor conservatieven te gelden. Naast de Gaza betogers zijn ook linkse tegenstanders van de oorlog in Oekraïne het slachtoffer geworden van de McCarthy kruistocht, tot het punt van criminalisering aan toe. Zoals uitvoerig beschreven door Glenn Greenwald, hangt vier leden van de Afrikaanse Socialistische Volkspartij – een al lang bestaande linkse anti-oorlogspartij – nu een aanzienlijke gevangenisstraf boven het hoofd op beschuldiging van het dienen als Kremlin-agenten. Het is opvallend dat de “Poetin fanclub” een diverse, rechtvaardige en inclusieve groep is geworden.

Afgezien van deze ironie, vormen andersdenkenden over zowel Israël als Oekraïne een diepere, substantiëlere bedreiging voor Washingtons oorlogspartij door een simpele vraag te stellen: Hoe helpt het financieren van deze verschrikkelijke conflicten de Verenigde Staten? De oorlogspartij, die niet bereid en in staat is om deze vraag te beantwoorden en zelf na te denken over haar eigen beleidsstandpunten, gebruikt in plaats daarvan woorden op een manier die bedoeld is om het toelaatbare discours over buitenlands beleid af te schermen.

Een dergelijke tactiek is al jaren gemeengoed in de retorische gereedschapskist van de Blob. Degenen aan de rechterkant die sceptisch staan tegenover Amerikaans militair avonturisme zijn lange tijd verguisd als “isolationisten”, duidelijk om fascistische connotaties van voor de Tweede Wereldoorlog op te roepen. Dergelijke taal is springlevend, zelfs in het beschrijven van degenen die zich verzetten tegen de fanatieke neocon oproepen om Iran te bombarderen.

Men moet zich afvragen of dit niet te maken heeft met electorale machinaties, zowel als een knuppel om Democratische conformiteit af te dwingen rond Biden’s beleidsvorming als een middel om Democratische kiezers bang te maken in de aanloop naar de voorverkiezingen en de algemene verkiezingen. Een dergelijke aanpak werd duidelijk gebruikt door Biden in de aanloop naar de midterms van 2022, waarin hij de Republikeinse ideologie koppelde aan “semi-fascisme” en MAGA aan autoritaire bewegingen in Europa en Poetin.

  "Zijn wij jullie slaven?" Pakistaanse premier weerlegt druk om Rusland te veroordelen

Maar nu de goedkeuringsrating van Biden op het laagste punt van zijn presidentschap staat en de meerderheid van de Democratische kiezers al maanden achter een wapenstilstand staat, lijkt zo’n aanpak twijfelachtig. Pelosi’s beschuldigingen zijn ontvangen met aanzienlijke kritiek van progressieve en anti-oorlogsorganisaties, wat de diepe intra-linkse spanningen rond de oorlog in Gaza benadrukt. Het is voor velen duidelijk dat het Democratische leiderschap probeert de deur te openen en conformiteit af te dwingen om andersdenkenden binnen hun progressieve gelederen met alle mogelijke middelen het zwijgen op te leggen.

Je kunt je ook afvragen of dit niet duidt op een geïnternaliseerde pathologie die een groot deel van het establishment in DC is gaan teisteren, namelijk die van een allesomvattende Ruslandfobie die nuchter analytisch redeneren in de weg staat.

Als je deze inschatting accepteert, is het gemakkelijker te begrijpen hoe je tot de conclusie kunt komen dat er een vijfde colonne van Poetin bestaat in de Verenigde Staten, een colonne die bestaat uit pro-Palestijnse moslimvoorstanders, landelijke Trump-aanhangers die volledig gedesillusioneerd zijn door de eindeloze oorlog, en alles daartussenin. Deze plotselinge medereizigers kunnen niet gebonden zijn door een gemeenschappelijke afkeer van roekeloze Amerikaanse oorlogvoering. Nee, het moet pro-Russisch isolationisme zijn.

Hoewel Biden zich steeds meer onder druk gezet zal voelen om een vreedzaam einde van de oorlog in Gaza na te streven, lijkt het onwaarschijnlijk dat deze algemene redenering zal verdwijnen. De McCarthyitische pathologie zit volledig ingebakken in de eenpartij-psyche – misschien wel ongeneeslijk.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WOIII IS ONAFWENDBAAR: Elke keer als economieën falen, storten de globalisten de wereld in een catastrofale oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

  7 Dodelijke ziekten die na Doomsday zullen uitbreken

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson pleegde ‘verraad’ door Russische president Vladimir Poetin te interviewen… en de wereld vond het geweldig!
Volgend artikelKijk: Voormalige Britse premier Boris Johnson noemt Tucker Carlson een ‘verrader’ voor zijn interview met Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Als er des-,misinformatie en leugen is dan komt het zeker van de Democraten. Israël zal en moet winnen omdat het al vast staat dat de VN “verkast” naar Jerusalem. De nieuwe hoofdstad van de “ONE WORLD GOVERNMENT! Daarom moeten alle Palestijnen verdwijnen. Kijk naar de video van ‘STOP WORLD CONTROL’! Een documentaire waarom Israël is “opgericht” door de Britse(Duitse)bankier Roth’s-child. Verspreidt de video online. Uiteindelijk komt de waarheid boven water drijven!

 2. De mentaliteit van de dictators, ahem, lijders, damn, doe ik weer, lijers uiteraard, shit, leiders. Eindelijk krijg ik het uit mijn toetsenbord, is wees het eens met mijn hallicunatinaties, ahem, dagdromen, shit, weer fout, satanische idealen, oh nee, dat is het ook niet, zelfvernietigende ambities, kut, dat horen lijers ook….

  Vanaf nu zal ik echt braaf zeggen onze leiders hebben echt het beste voor met ons allemal.

  Als ik dat niet zeg zal ik vervolgd worden, opgesloten worden, gemarteld worden, neergeslagen worden, want oorlog is vrede, onwetendheid is zalig zijn en het ministerie van waarheid verteld alleen de waarheid.

  Ik ben zo stom om dat nog niet te begrijpen. Ik vrees dat mensen, zoals FN lezers, snel een Kafkiaans ”het proces” achtige procedure kunnen verwachten. Zeker als er tekorten ontstaan welke het ministerie van overvloed zal bestrijden.

  Vergeet HR niet, je bent een Human Resourse! Niets meer, waarschijnlijk wat minder.

  Groeten,
  Hugo

 3. Alle gechanteerden schijten 7 kleuren stront! En dan heb ik t niet eens over de financiële strop die vrede brengt voor de parasieten.

 4. Haha… het nieuwe ‘wappie’ woord. Steeds hetzelfde, dat maakt het wel makkelijker om te lachen om het sneue niveau van deze dieptrieste domme parasieten. Ze hebben zelf niks geleerd omdat ze dachten dat wij toch nooit zouden herkennen hoe ze ons tegen elkaar uitspelen. Ze dachten dat wij never ever hun leugens en werkwijzen zouden herkennen… maar de kritieke massa is ongelooflijk snel aan het leren.

  Hun spel is over en dat weten ze. Ze zijn zo sneu en dom dat ze niks anders kunnen dan wat ze al duizenden jaren doen… de kritieke massa als heks labelen en demoniseren en verbranden. Haha… het is bijna meelijwekkend om te zien hoe de fossielen, de keizers zonder kleren, dankzij het internet, in hun nakie staan te roepen wie er gek en gestoord zijn… nog even en de kritieke massa lacht ze uit.

  • Ik denk dat ik mij ga voorbereiden op het fenomeen ‘politieke afstand’ en zo in mijn brein álles wat politiek bedacht en gegenereerd is vakkundig definitief te negeren, blokkeren of aan te nemen. Misschien een initiatief voor de lokale sportverenigingen om een nieuw fenomeen te introduceren naast de Nijmeegse Vierdaagse, Kennedy-mars, Long distance-mars nu ook de ‘Politieke afstands-mars’ te promoten? Met een beetje mazzel ‘loopt’ dit in no-time volledig uit de hand.

 5. Ik doe het al Veteraan. Laat ze kapot vallen. Ik doe niet meer mee. En zal het systeem saboteren (Binnen het vigerende recht) zoveel ik kan. Ze hebben het lastig met AI. En ze weten het. Ik hoop voor de meeting in maart een uitspraak van de bestuursrechter te krijgen. Dat zou leuk zijn.

  • En sowieso ga ik de uitspraak in AI laden en AI eens vragen wat de belangrijkste punten zijn van de rechtbank om mij in het ongelijk te stellen? Als het gebeurt tenminste, weet ik nog niet. En dan in hoger beroep. Maar dan om de uitspraak van de rechter te toetsen. Met AI kan je in de huid kruipen van iedereen. Ook van de bestuursrechter. Je moet wel de betaalde hebben. Ik ga niet eens nadenken over de uitspraak van de rechter. Ik vraag AI gewoon, is dit in strijd met de wet? Zo ja waarom wel, zo nee waarom niet? Geef eens 10 mogelijkheden.

   Krijgen we het wel over in maart.

  • hear hear, go Putin.

   trouwens best apart, Putin noemde ook dat er nog en gas pijpleiding ligt, zoals velen weten 1 is er nog voor Duitsland e.d. en zij zoiets van, they just have to ask, natuurlijk zullen ze dan wat kromme sancties moeten opheffen en dat laat de JewSA niet toe, wij EU/Europa, zijn onder de duim van de JewSA/USrael al zeker vanaf WW@ maar waarschijnlijk al vanaf WW1 waar ook beide kanten werden gefinancierd door Joodse bankiers en hun ‘maatjes’ they control the MSM they control the Holocaust story and don’t tell otherwise or you’re a antisemiet hahah, oftewel, zie wie macht over je wil uitoefenen als je niet doet wat hun willen, wij zijn de Goj/Goyin volgens dat soort, hun zijn het gekozen volk door hun God das niet the one maar Lucifer/Satan, but hey, whats in a name, Micheal Jackson song het al ooit, they don’t really care about us.

 6. twee uur durende interview (11 = Verdeling/vernietiging/dualiteit/rebellie)

  hij doet zijn ‘horloge’ af, het is net zoals veel van deze demonische entiteiten doen, zoals Macron van Frankrijk. De tijden beginnen voor hen allemaal echt te dringen en dat weten ze, want Satans tijd is erg kort. Ze hebben misschien nog wat ‘kleine’ tijd over om hen in staat te stellen hun kwaadaardige plannen tegen de mensheid uit te voeren en deze aarde te vernietigen, maar God is soeverein en de duivel weet dat. God heeft de volledige controle – 100%! God vernietigt ALLEN die ZIJN aarde vernietigen die HIJ geschapen heeft. (Zie Openbaring 11:18).

  • Edwin Vissers februari 11, 2024 Bij 05:43
   Edwin, je bent misleid door vrijmetselaars. Helaas… De 11 betekent “grote veranderingen, goed of slecht”. Net zoals bijvoorbeeld 911 een “grote verandering” betekende. De 88 staat voor “onder autoriteit”. Zodra de 99 zich laat zien, weten we dat we de status quo hebben bereikt, wat die ook moge zijn.

   • Dat is onmogelijk Immortel

    Het getal 11 is een heilig getal in het occulte, hekserij en satanisme…
    Veel mensen hebben gemaild over de talloze keren dat het getal “11” voorkomt bij de rampzalige gebeurtenissen in verband met de bomaanslag op het World Trade Center op 11 september. De dag van de aanval: 11 De datum van de aanval, 11 september of 9/11 = 9 + 1 + 1 = 11 911 is noodnummer = 9 + 1 + 1 = 11

    De WERELD van MORGEN gebeurt NU… Serpent Zonnegod Injectieritueel -88

    (code 116/911 66/96/69/99 – Boom).

    HH/88/SS ook wel “Verborgen hand” genoemd.

    911 is de geboorte datum van christus

    weetje van de dag, tjonge zo lang mee bezig geweest———

    Hmmmmm, het mysterie opgelost

    World Trade Center 7 stortte niet in zonder ‘aanwijsbare reden’

    gebouw 7 was Jezus, en de twee torens waren de twee criminelen die naast Jezus hingen

    Jezus is geboren op 9-11

    https://www.youtube.com/live/88Cj42aXvOQ?si=CdT9Jxh7670ObViS

    OP minuut 11:00

    KRUIS gedecodeerd jezus 9-11
    https://youtu.be/Sh0lNkD06P4?si=BwsfWfImKlc3U2PY

    Op minuut 20:00 ——-jezus geboren 9-11

    mijn volk gaat ten onder aan gebrek aan kennis

    En de waarheid maakt je vrij

    • Edwin Vissers februari 13, 2024 Bij 03:37
     Precies. Dat zeg ik, Edwin. Het getal betekent “grote veranderingen – goed of slecht” en dat zie je ook. Neem 9/11 – daarmee begon een grote verandering, slecht. Neem geboorte Jesus – grote verandering in de wereld, goed. Hoe zijn die occulten, heksen en satanen er achter gekomen? Wat is hun betekenis van het getal? Ik weet dat het dit betekent, ik heb al eens eerder aangeboden je te vertellen hoe ik het weet. Het boeit me niet of het in het occultisme, de hekserij of het satanisme bestaat – het gaat mij om de betekenis, en die komt uit een tijdeloze constructie waar de betekenis van die getallen bekend zijn. Occultisten, heksen en satanen doen maar wat, ze gebruiken alles voor hun eigen doel en perverteren de waarheid. Maar ze vertellen je niet hoe ze iets “weten” en waarom ze het weten. De getallen hebben mij, en anderen die bij me waren, zelfs van de dood gered – hier heb ik het over het getal 22. Als je er naar luistert, dan krijg je berichten uit het Tijdloze die je helpen. Dit is geen flauwekul wat ik hier schrijf.

 7. De naam Poetin komt dicht in de buurt van het woord “putain”, wat hoer (van Babylon – Openbaring 17) betekent in het Frans. De uitspraak is hetzelfde. Is het beter om een woord te gebruiken dat aansluit bij een gerecht uit Quebec (zo weinig geserveerd in Frankrijk) of bij de term die doorgaans aan prostituees wordt toegeschreven? Poetin spreekt zichzelf daarom letterlijk poutine uit in het Frans.

  Nog een bevestiging:
  88 op de vloer – achthoek met achtpuntige ster) een rechterschoen en een linkerschoen hebben de lijn van geen terugkeer overschreden.

  Deze individuen staan aan dezelfde kant.

  De Octagon vertegenwoordigt de overgang van het hemelse vlak (cirkel) naar het aardse vlak (vierkant), ook wel bekend als ‘squaring the circle’.
  Octagon verwijst naar het kwadrateren van de cirkel: in veel religies, net als in de alchemie, bestaat het erin een vierkant (het universum, de materie, …) te laten evolueren naar een cirkel (de geest, de ether, de lucht, …) door een spirituele benadering.

  Hun stoelen staan half op het tapijt en half eraf. Dit zal een geestelijke en aardse strijd zijn.
  We weten dit al, maar ze geven het toe omdat het op handen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in