De Spaanse regering heeft de afgelopen jaren te maken gehad met een aantal kritieke situaties, zoals de ergste pandemie van de laatste eeuw, en alles behalve een zombie-invasie, zei premier Pedro Sanchez dinsdag tijdens een interview met TVE, bericht RT.

Sanchez legde uit dat zijn regering sinds zijn aantreden in 2018 te maken heeft gehad met een stortvloed aan problemen, zoals de Covid-19 pandemie, de vulkaanuitbarsting op La Palma, de storm Filomena, de apenpokken, evenals het conflict in Oekraïne en de daaruit voortvloeiende economische gevolgen.

Gevraagd naar de lage peilingen voor zijn regering, zei de Spaanse leider dat hij de frustratie en woede van het volk begreep, en dat hij eraan werkt om “deze peilingen om te buigen”.

Van alle EU-lidstaten die het afgelopen jaar met prijsstijgingen te kampen hadden, werd Spanje bijzonder hard getroffen door de economische gevolgen van de pandemie van het coronavirus en het conflict in Oekraïne. Zoals gemeld door het Spaanse Nationaal Instituut voor de Statistiek, steeg de consumenteninflatie in het land in juli tot 10,7%, terwijl de prijzen voor elektriciteit met 49%, brandstof en gas met 23,9% en levensmiddelen met 13,5% stegen in de afgelopen 12 maanden.

Wat doemscenario’s betreft, heeft de Spaanse regering eerder verklaard dat zij geen protocollen heeft voor een zombie-apocalyps, in tegenstelling tot landen als de VS en het VK, die officieel hebben bevestigd dat zij er rampenplannen voor hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nederlands parlementslid: “Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren”Volg Frontnieuws op Telegram

  Aardbeving levert een wereldschokkende slag toe aan de door de VS geleide NAVO-hypocrisie

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne glijdt af naar een werkelijke oorlog
Volgend artikelHoe lang blijft de Westerse steun voor Oekraïne duren gezien de pijn in eigen land?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat voor definitie wordt er gehanteerd voor “pandemie”.
  In die van mij is dit net zo’n kulwoord al de griepjes met namen en het misbruik van het begrip vaccin.

  Pandemie (moedwillig of niet veroorzaakt) doet mij denken aan wat er gebeurd moet zijn in een ver verleden.
  Hier kom je met regelmaat stenen kruisen langs de oudere wegen tegen.
  Als de pest nagenoeg een heel dorp had verwoest en was “verdergetrokken” dan plaatsten de enkele overlevenden dit kruis opdat de rampzalige ziekte niet terug zou keren om de laatste overlevenden te doden.

  Ik heb geen stapels lijken langs de kant van de weg zien liggen door het griepje.
  Wellicht werken de kruisen om mij heen tegen de “pandemie” (ze werken overigens niet tegen prikschade)

 2. Dat heet Jacob Creutzfeldt ze weten al dat die bij onze vax ¨vrienden¨ gaat komen erg raar gedrag ga je daar van vertonen vergelijkbaar met een zombie…

 3. Pff, Spanje had uitstekende gas leveringscontracten met Algarijje. Maar op ”verzoek” van de VS heeft Spanje in een zeer explosieve politieke situatie voor de kant van Marokko gekozen. De gas pijplijn loopt van Algarije, via Marokka naar Spanje. Goh, lverrassend, dezelfde gevolgen (ok, minder) als de Rusland situatie. Echt, huigelaar die gast.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in