Foto: Freepik

Nu het publiek steeds luidere vragen stelt over de oorzaken van het aanhoudend hoge oversterftecijfer, beëindigt de Britse regering de boostercampagne tegen Covid-19 voor de leeftijdsgroep van 16 tot 49 jaar. De algemene vaccinatiecampagne eindigt later dit jaar, bericht Report24.

De huidige oversterftecijfers in het Verenigd Koninkrijk zijn schrikbarend. Alleen al in Engeland en Wales werden in de tweede week van januari 17.381 sterfgevallen geregistreerd, een oversterfte van 2.837 personen. Dit is ongeveer 19,5 procent hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde. Zelfs in de Britse mainstream media wordt nu opgeroepen tot een “dringend onderzoek“. Ook al willen ze de “olifant in de kamer” nog steeds niet benoemen.

Uiteraard heeft dit de Britse regering opgeschrikt. Ook al wil niemand het daar publiekelijk toegeven, gegevens uit de hele wereld (bijvoorbeeld ook uit Duitsland) tonen aan dat een hogere vaccinatiegraad met de experimentele vaccins tegen Covid-19 vaak gepaard gaat met een hogere oversterfte. Dit is een opvallend “toeval” dat voor de veiligheid van de bevolking moet worden onderzocht.

Nu heeft de Britse regering aangekondigd de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 te beëindigen, althans in de leeftijdsgroep 16-49 jaar. “Naarmate de overgang van pandemische noodhulp naar pandemisch herstel zich voortzet, heeft het [Gemengd Comité voor Vaccinatie en Immunisatie] JCVI aanbevolen dat het aanbod van boosters (derde dosis) aan mensen van 16 tot 49 jaar die niet tot een klinische risicogroep behoren, moet worden beëindigd bij de afsluiting van de boostervaccinatiecampagne in het najaar van 2022″, aldus de regering woensdag in een persbericht. Britten onder de 50 jaar worden echter nog steeds aangespoord om hun booster te halen voordat het programma in februari afloopt.

Volgens de Mirror hebben alleen al in Engeland 17,3 miljoen van de 26 miljoen mensen (d.w.z. ongeveer twee derde) al zo’n booster gekregen. Bovendien zal volgens de Britse krant in lijn met het persbericht het algemene vaccinatieprogramma tegen Covid-19 in de loop van 2023 volledig worden stopgezet. In plaats daarvan zullen in de toekomst bepaalde “risicogroepen” worden aangesproken. Hieronder vallen de gezondheids- en zorgberoepen, ouderen en degenen die “klinisch risico” lopen.

  Vaccinproducenten beweren dat COVID-vaccins "95% effectief" zijn - maar wat betekent dat?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen spoort Rusland aan om terug te slaan
Volgend artikelRusland waarschuwt dat verarmd uranium als een nucleair wapen zal worden beschouwd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • idd en daarbij, boven de 60 die wat vaak geld kosten, gaan ze gewoon door, alsof hetzelfde niet daar geld zo niet nog meer, al zijn die vaak niet zo sportief dus wellicht wat minder kans op een verstopping ergens, maar toch, dat mensen dat niet zien…

   niet giftig voor 60 + maar wel als je jonger bent… lol.

   ze komen straks ook met elke vacciNazi ook bij kids met dat mRNA erin het is werkelijk ongelofelijk hoever ze gaan, oorlogen gaan niet snel genoeg qua doden, maar wel goed voor bouwplannen en vernieuwing naar hoe zij vinden dat steden er uit moeten zien, volledig gecontroleerde omstandigheden en ja veilig joh, we doen het voor u… ah lol.

 1. En dan wordt het nu tijd om het vaccin tuig keihard te straffen.
  Laten we beginnen met de ratten rutte .de jonge ,van dissel en dikkop bruls

  • Ook de reguliere vaccinaties hebben heel veel bijwerkingen en het immuunsysteem van velen kapot gemaakt. Bewijzen daarvoor worden nog steeds in de prullenbak gekieperd.
   Dat is ook een van de redenen dat er alleen al in vernederland 9 miljoen+ chronisch zieke mensen
   zijn.
   Pillendraaiers zijn raddraaiers. Door de covidscam hoop ik van harte dat de gehele medische industrie ontmanteld zal worden en de waarheid over hun praktijken aan het licht zullen komen.

 2. het primair depopulatieplan om mensen boven de 60 jaar en zwakkeren deels uit te roeien blijft dus bestaan. Euh, eh, de gifinjecties zijn toch niet giftig voor ouderen en zwakkeren?? Die kunnen toch beter het risico lopen om bijwerkingen te krijgen vd gifinjecties dan een ziekte op te lopen die niet bestaat als gevolg van een fakevirus?? Dat lijkt me toch logisch…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in