Frontnieuws laat in het midden of het onderstaande artikel op waarheid berust, maar gezien de recente ontwikkelingen kan dit niet klakkeloos van tafel worden geveegd. Victoria Nuland, die mede vorm heeft gegeven aan de gebeurtenissen in Oekraïne, heeft naar verluidt – daar heb je weer het raadselachtige “naar verluidt”, van horen zeggen – plannen voor een dramatische escalatie van het conflict met Rusland.

De oorlog in Oekraïne is een constante bron van spanning geweest, met momenten van vluchtige kalmte die doorbroken werden door alarmerende escalaties. En op de loer ligt de beruchte deep state, een raadselachtig machtsweb dat naar verluidt het Amerikaanse buitenlandse beleid van achter gesloten deuren vormgeeft, schrijft Tfiglobalnews.

Nuland heeft zojuist een onthulling van seismische proporties gedaan. In een videoconferentie met Kiev verklaarde ze stoutmoedig dat de Derde Wereldoorlog op 11 juli zou kunnen ontbranden. Dat klopt, mensen, het aftellen naar de catastrofe is officieel begonnen

WO3 op 11 juli

Naar verluidt verklaarde Nuland tijdens een verwijderde videoconferentie met functionarissen in Kiev dat WO III effectief zal beginnen op 11 juli, waarbij ze verklaarde dat de VS en haar partners zo lang zullen vechten als nodig is – 16 jaar of meer… De geplande datum was gekozen om samen te vallen met de NAVO-top, een eendaagse bijeenkomst in Litouwen.

De stoutmoedigheid van Nulands bewering doet huiveren. Volgens haar zijn de Verenigde Staten en hun bondgenoten verwikkeld in een 16 jaar durende botsing die nooit eindigt. En als dat nog niet genoeg is om u ongerust te maken, neem dan in aanmerking dat deze tijdlijn van Nuland op dezelfde dag valt als de NAVO-top. Het lijkt erop dat ze de procedure een beetje theatrale flair wilde geven.

  VS viersterrengeneraal "militair analist" twittert videospel als echte oorlogsstrijd in Oekraïne

Nu de top nadert, kunnen we niet anders dan ons afvragen wat er op de agenda zal staan. Gaat het over de bescherming van Europa tegen de onvermijdelijke terugslag van deze dreigende oorlog of over hoeveel straaljagers er ongeschonden in Oekraïne zullen aankomen, de kansen trotserend en rampen in de lucht vermijdend?

Wie is Nuland?

In het centrum van deze geopolitieke storm. De vraag kan rijzen: wie is Victoria Nuland? Een heel eerlijk antwoord zou kunnen zijn: een figuur die blijkbaar machtiger is dan Biden. Nuland, een dame die zo verdeeld is als maar kan en bekend staat om haar onwrikbare steun voor “democratische hervormingen en nauwere banden tussen Oekraïne en het Westen”, heeft de acties van Poetin en zijn bondgenoten onverschrokken uitgedaagd.

Van haar zichtbare aanwezigheid tijdens de Euromaidan-protesten, waar ze aan de kant van de oppositie stond, tot uitgelekte tapes die wijzen op haar invloed achter de schermen, heeft Nuland een onuitwisbare stempel gedrukt op de Oekraïnesaga.

Een aanval op Moskou

Moskou is ook haar voornaamste doelwit en dit feit kan niet genegeerd worden temidden van deze chaos. Door de regering van Poetin omver te werpen, hoopt Nuland een overgangsregering onder leiding van Navalny op te zetten.

Een opzienbarende omissie in de plannen van de Westerse regeringen is de afwezigheid van vredesbesprekingen of diplomatieke oplossingen. De Amerikaanse deep state stuurt een luide en duidelijke boodschap: Poetin moet vertrekken, wat er ook gebeurt.

Dit zou de oorzaak kunnen zijn van de plotselinge en aanzienlijke toename van aanvallen op Moskou. Moskou heeft onlangs weer een grillige drone-aanval vanuit Oekraïne meegemaakt. Dit zorgt voor nog meer onrust.

  Rusland erkent afgescheiden republieken van Oekraïne, terwijl de V.S. de regio tracht aan te wenden voor een wereldoorlog

Nu de wereld op de rand van een catastrofe balanceert, doemt ook het vooruitzicht van een kernoorlog onheilspellend op. Naarmate de spanningen escaleren, wordt de mogelijkheid van een nucleaire uitwisseling een nachtmerrie die altijd aanwezig blijft. De gevolgen zouden onvoorstelbaar zijn, niet alleen verwoestend voor de landen die er direct bij betrokken zijn, maar ook voor de hele wereld.

Terwijl de klok wegtikt tot 11 juli, houdt de onzekerheid ons hart vast. Het lot van de wereld hangt wankel aan een zijden draadje en gewone mensen zoals u en ik moeten de angstaanjagende gevolgen overwegen.

Het lot van onze wereld hangt af van ons collectieve vermogen om weerstand te bieden aan het roekeloze pad naar vernietiging dat door de deep state is uitgestippeld. Het aftellen naar een catastrofe gaat door, maar wij hebben de macht om de koers te wijzigen. Het is aan ons om stand te houden tegen de krachten die ons in de afgrond dreigen te storten.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

VS bereiden zich voor op een nucleaire oorlog – Biden waarschuwt voor een nucleair ‘Armageddon’ na aankoop van $290 miljoen aan anti-stralingsmedicijnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Amerikaanse leger is aan China geketend vanwege zeldzame aardmetalen en Prigozhin heeft een psychotische uitbraak
Volgend artikelPoetin spreekt de natie toe -Rusland is verwikkeld in een “harde strijd om zijn toekomst” (Video met Engelse ondertiteling)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Onheilsprofeten ? Jet was nochtans idd Nuland die de architekt was van de maidan in 2014… dikwijls komen plannen niet uit omdat “andere gebeurtenissen” dwarsbomen…

 2. IK BEN VAN NA DE 2e WERELDOORLOG,
  EN DAT WIL IK GRAAG ZO HOUDEN.
  HET IS OOK WEER LEKKER DEMOCRATIES ALLEMAAL, WAAR WE DE MINSTE AANHANG VAN ZIEN, DIE ZETTEN WE IN ALS ZIJNDE DE GROTE MEERDERHEID, DAT ZIEN WE BIJ BLM, KLIMAAT IDIOTERIE, GENDER GELUL, JA WAAR NIET. WE MOETEN VAN DIE HITSERS AF!!! EN SNEL OOK👊👊✌️

 3. Mijn prognose: De 3e wereldoorlog begint niet op 11 juli 2023. Elke datum die genoemd wordt voor het einde van de wereld valt bij mij als serieuze kandidaat af. 12 juli 2023 dan? Zou kunnen.

 4. Wat zijn wij toch een stel achterlijk primitieve aapjes die maar niet los kunnen komen van al die vormen van emotionele onvolwassenheid. Och, wat zijn we toch beschaafd en zo veel beter dan de rest en we weten het ook allemaal zo goed! :-))

 5. Laat het vernietigen van onze wereld maar aan de satanische ZioNazi’s zoals deze massamoordende nwo-hoer Nudelmann over, die weten daar wel raad mee! Zoals ze dagelijks in Palestina laten zien, en nu ook in Oekraïne met hun zio-zetbaasje Elendsky, worden ze daar altijd heel erg blij van!

  • Even FYI het waren de nazi’s die 6 miljoen joden vergast hebben. Het zijn de moslim Arabieren die op het restant dat naar Israël gevlucht is de taak willen voortzetten. Zij voeden hun kleine kinderen met dezelfde anti-joodse naxi propaganda. Daar zijn ze ze al 75 jaar mee bezig.

   In 1948 werden de Arabische bewoners van het Engelse mandaatgebied Palestine en Jordanië van het voormalige Ottomaanse rijk gevraagd tijdelijk te verplaatsen zodat de joden beter uitgeroeid konden worden. Dit werd de Naqba. De dag van de grote ramp. Omdat dit mislukte door die klungels van overmoedige verzamelde Arabische legers.

   Het mandaatgebied Palestina omvatte geheel Israël inclusief gaza en Judea minus Golan. Het was de bedoeling van de Volkenbond om de joden na 1900 jaar hun thuisland terug te geven en geheel Jordanië (veel groter) voor de Arabische bevolking.

   Door de mislukking van Naqba bleven de geevacueerde Arabieren in Gaza achter en in het gebied wat op Israël veroverd werd (80% van Israël inclusief de hoofdstad Jeruzalem). Toen kwam er een Egyptenaar naar de Gazastrook die Jasser Arafat heette. En toen waren het ineens “palestijnen”. Een volk wat nog nooit zo heette en ook niet van de Filistijnen afstamt.

   Het zijn dus de ‘palestijnen’ die hier de nazi’s zijn. En de joden zijn uit zelfbehoud geen lieverdjes meer. Het zijn Pale-nazi’s die dagelijks raketten schieten, kinderen voor hun loop houden als schild en dagelijks Pallywood style videos posten van babybloed drinkende joden met haakneuzen en lange baarden.

   Victoria Nudelmann is een half joods half oekraïense nazi die geen haar beter is maar helaas wel meer invloed heeft weten te krijgen door zich bij een van de vele jezuïetische satanische clubs aan te sluiten.

   Dit intellectuele gif van de nazi’s komt niet uit ‘ras’ of afkomst maar uit de mysterie religie van de Roomse elite. Iedereen kan meedoen als je maar trouw zweert en absoluut psychopatisch gehoorzaamt. En de Arabieren doen het gratis omdat dit in de koran staat. En Mohammed is gesponsord door de rijke roomse weduwe Kadidja in opdracht van… Het Vaticaan.

   Ga eens wat geschiedenis leren voordat je onzin woorden uitkraamt als ‘zionazi’. Dus de overlevenden van de holocaust willen zichzelf vermoorden? Of wat?

   De antichrist zit in het Vaticaan en Mohammed is zijn profeet. Of misschien Yuval Harari want het moet echt lijken.

   De Satanisten volgen Satan. En Satan richt alle aanvallen tegen God, de volgelingen van Gods eniggeboren Zoon en tegen Zijn volk. En het mooiste is natuurlijk die tegen God op te stoken door je geheime dienst van jezuïeten. En uiteindelijk de antichrist op de troon in Sion te zetten.

   • Joden zijn kutkoppen, heb er geen vriendelijker woord voor, kijk maar naar nudelman ook een joodse oekrainese russenhater,bah kutkop van een joods wijf. Jou verhaal stinkt enklopt langs geen kanten, de joden vielen Palestina binnen en zo heet het al 2500 jaar.jij lult ook maar wat uit je nek. Er zijn geen 6 miljoen joden vermoord door hitler, bewijs dat maar eerst eens,maar er zijn wel miljoenen palesteinen vermoord en verjaagd uit palestina door de joden . Laten we wel even netjes en eerlijk blijven . Walg gewoon als ik verhalen als de jouwe lees.

    • Mee eens, beste Greet, er was een afschuwelijke jacht op gewone joodse burger mensen. Altijd verfrissend om Greet te volgen. De joodse top hier, Dui/NL, was al tijdig weg. De WO II plannende joodse Wallstreet elites zaten in de VS en het VK. De joodse bankier president Roosevelt was hun handyman. Hij stuurde de joodse Churchill aan om WO II op te starten, met het eerste Engelse bombardement op Mönchen-Glattbad, toen hij op 10/5/40 als PM aan trad. PM Chamberlain had gelijk. Hitler-Duitsland wilde geen oorlog met Engeland, noch met FR. Hij wilde voornamelijk de ongerechtigheden van het Rothschild georganiseerde WO I Versailles verdrag corrigeren. Duitsland was daar in 1918/1919, niet bij betrokken. Versailles was een Diktat. Verder was Hitler-Duitsland uit op de vernietiging van het Stalin communisme in de Sovjet Unie. WO I was bedoeld als aanloop naar WO II.

     • Correctie,
      lees de laatste regels, “……….op de vernietiging van het joodse Stalin communisme in de joods gedomineerde Sovjet Unie. WO I was bedoeld als aanloop naar WO II.”

      • Jep en zo wast maar net. De geschiedenis straight houden. De joden hebben er één grote manipulerende leugen van gemaakt. Ik heb buren die joodse zijn en die zich diep schamen om hun geschiedenis, zij hebben zich laten bekeren tot katholieken uiteindelijk. Kheb niks tegen joodse katholieken.

    • Het probleem is generaliseren.
     Ik heb aardige joden in Israël ontmoet en enorme hufters in Londen.
     Toen dankzij Air Defender 23 met een geannuleerde vlucht eindigde vond ik mijzelf samen met 2 anderen als mini taskforce om naar huis te komen.
     De was een Russische die zich daarvoor “schaamde” ik heb toen gezegd dat ik mensen beoordeel naar karakter en niet naar nationaliteit.
     Dit is iets wat meer mensen moeten doen!
     Je hebt ook het probleem met culturen waar het eigen ras hoog verheven wordt, het is dan nog steeds aan de mensen of je dat implementeert of niet.
     Ik denk daarbij aan de 2, 10 jaar oude (Marokkaanse) neefjes van een van mijn beste Franse vrienden die weigerden hallo tegen mij te zeggen omdat ik geen sokken droeg.
     Bij de Japanners waar ik ooit werkte was het ook Japanse man dan Japanse vrouw,… Een tijdje niks…. andere mannen, andere vrouwen net voordat we bij dieren aankwamen.
     Zijn nu alle Amerikanen klootzakken omdat er een stel psychopaten in DC zitten?
     Hetzelfde geldt voor Europese staten en de EU, het ging wel goed, we hebben het laten sloffen en een beetje goede manipulatie zorgt voor verdeeldheid (Corona, prik, BLM, klimaat, vluchtelingen) .
     Net als het (door Amerikanen gesteunde) regime een 90 jaar geleden in Duitsland zullen ook nu (maar dan op grote schaal) de schaapjes in het Westen wakker worden als de Russen voor de poorten van Berlijn staan.
     En weer zal het zijn: wir haben es nicht gewusst (omdat men te lui is verder te kijken)

     • Alweer een tijdje geleden leerde ik door een reactie van iemand met islamitische achtergrond – welke geplaatst werd op Fenixx – dat alle Nederlanders nazi´s zijn.

   • “Dus de overlevenden van de holocaust willen zichzelf vermoorden? Of wat?”

    Ja, en daar slagen ze al aardig in. Israhell is een van de meest geprikte en geboosterde landen van de wereld. En wel met een goedje dat gepatenteerd werd als strijdwapen.

    Dat kan men moeilijk wijten aan Palestijnen of welk ander volk dan ook.

    En eh, btw, over studeren gesproken, ik raad je aan hetzelfde te doen. Lees eens wat over die luiken boven in de “gaskamers” van Auschwitz die NA den oorlog aangebracht zijn door Poolse bouwvakkers. Een ander puntje is dat het dodelijke middel dat daardoor in de kamers gemikt zou zijn geworden bij aanraking met vocht een hoog explosief gas wordt, maar dat die “gaskamers” niet voorzien waren van gasdichte armaturen of schakelaars. Domme Alfred Speer toch! En fan, het zeer reactieve cyanide verbindt zich gewoonlijk met alle materialen waarmee het in aanraking komt, toch werd er bij forensisch onderzoek van het stucwerk van de wanden, de tralies en de deuren van deze “gaskamers” geen enkel spoor van cyanide aangetroffen. Vreemd, niet?

    Dat zou een slimmerik als jij toch aan het denken moeten zetten. Tenzij je van het CIDI bent natuurlijk.

    Beweringen in het rond slingeren kan iedereen en iedereen heeft zo zijn opinies, maar doe ajb een beetje je best om in de buurt van de waarheid of logica te blijven.

    Zoals Dirty Harry al zei: “Opinions are like assholes, everybody has one”.
    Groeten,
    Casse

    • Er is berekend door een kundig team dat met alle vergaskamertjes die er waren hooguit 2 miljoen mensen vergast zouden kunnen zijn als ze 24 uur op 24 uur zouden doorbranden, maar uit onderzoek bleek dat dat nooit 2 jaar aan een stuk had gekund zonder dat de ruimtes het zouden begeven onder de hitte. Heel dat gezeik over de gaskamers is éen grote leugen. Mijn grootmoeder vertelde vroeger dat de joden nooit gedwongen zijn maar geheelvrijwillig met al hun dure spullen op de vrachtwagens kropen of treinen. En mijn grootmoeder was degene die langs liep en hun kinderen bij hun weghaalde en ze onder bracht. En bleef waarschuwen iedere week ,ga niet mee, stap niet op de vrachtwagen, want ze werden opgehaald met legertrucks of zandwagens. Maar ze zei ook, die dommelingen waren zo bezeten van hun dure kunst en geld, dat ze dat meenamen op de vrachtwagens die hen ophaalde. Ze hielden er met hun leven aan vast. Mijn grootmoeder trok gewoon de kinderen van hen vandaan. Misschien niet netjes maar als mijn grootmoeder in ‘42 wist waar het omdraaide waarom dan een jood niet. Omdat hun joodse rabijns hun vertelde om mee te gaan , daarom. Joden stookte joden op om mee te gaan. Omdat het gvd hebberige mizers zijn, Dat is de waarheid.ga mee en neem al je dure bezittingen mee. Mijn grootmoeder zat in het verzet en heeft heel wat domoren kunnen tegenhouden en onderbrengen maar nooit een dankjewel gehad,wel veel gezeik over de kunst waarvan ze werd beschuldigt dat ze die had. Er hong bij mijn grootouders alleen maar een mariabeeld aan de muur en paterke pio stond op de schouw en die staat nu bij mij binnen. Zo waren de joden ook nog toen ze haar na de oorlog opspoorde, geen dank je voor haar tomeloze inzet en het wagen van haar eigen leven, nee heb je misschien kunst aangepakt en mogen wij jou huisdoorzoeken. Je zou toch verdorie gedacht hebben dat ze naar haar ervaringen zouden vragen en de namen van mensen die ze heeft ondergebracht, vertel eens over de oorlog, maar nee, waar is de kunst. Tja die had ze niet nodig, ik kom uit een rijke herenboeren gemeenschap, was geld genoeg vroeger. Dat heeft mij een zure nasmaak gegeven over joden, en al die verhalen van mijn oma, die geboren was in 1921. Ik weet zeker dat ze in de hemel beloond is voor haar moed.

     • Ik vraag me al langer af of die ‘struikelstelen’ niet bedoeld zijn om de Joden erop te wijzen, welke huizen van hun zijn, en dat ze, wanneer er trammelant uitbreekt, ze de huizen eenvoudig weer in kunnen nemen.

   • Wat een onzin, die tyfus joden die de Palestijnen en alle andere volken onderdrukken draaien in jou verhaal de geschiedenis en de waarheid volledige om… ja zo lust ik er nog wel 1

   • Wanneer het executeren van ongewenste elementen aan ´de volkeren´ overgelaten zou worden, zou er geen mens overblijven.

   • Je ziet het precies goed. De Arabieren in Israël werden door hun mede-Arabieren via de radio tijdens de inval in 1948 opgeroepen even opzij te gaan om de Joden in zee te kunnen drijven. Ondanks Joodse smeekbedes om toch vooral te blijven. De slimmere Arabieren die bleven hebben het veel beter dan de Arabieren die vrijwillig even opzij gegaan zijn.
    Ik heb de pest aan Nuland en hoop dat ze snel een vreselijke dood zal sterven.
    Ook heb ik de pest aan al die antisemieten die er zo gefrustreerd over zijn dat veel Joden zo rijk en succesvol zijn. Hun veelal lage en achterlijke rooms-katholieke geloof werkt dat in de hand. De Westerse glorie is nu niet bepaald te danken aan die papen, integendeel. De paus is een antichrist en zetelt in het Vaticaan. De paapse mis is ene vervloekte afgoderij. God zal afrekenen met alle paapse antisemieten.

    • Welke god?

     Bedoel je die verzonnen NEP-ENTITEIT DIE NOOIT BEWEZEN IS TE BESTAAN?

     ROT TOCH EEN EIND OP JOH MET JE LEUGENS EN VERZONNEN LEUGEN-SPROOKJESBOEK!

     • Juist Tetris!

      Vraagje als ongelovige, als niet aan een religieuze schizofrenie te lijden.
      Om braaf te worden, om in het “paradijs” te komen, welke schizofrenie is dan het beste?

      Religie is om de ander af te zeiken!
      Als iedereen in het paradijs kan komen, is er natuurlijk niks aan!

      De joden zijn zo rijk en succesvol.
      Waar kan ik zo’n hoede met vlechtjes kopen?

      Precies wat Tetris schrijft;
      ROT TOCH EEN EIND OP MET DE LEUGENS EN DE SPROOKJESBOEKEN!

 6. Achterlijke opzet: wie gaat er nu een oorlog aan op dezelfde datum dat alle NATO en politieke bazen op de drempel van Rusland vergaderen?
  Dat wordt makkelijk voor Rusland om deze dan uit te schakelen!
  Maakt juist deze datum kul!
  Daarna kan wel maar dan moeten ze wel eerst thuis in hun bunkers zitten!

 7. “Naar verluidt verklaarde Nuland tijdens een verwijderde videoconferentie”

  Naar verluidt? Doet mij denken aan de verslaggeving van de NOS die vaak de woorden ‘volgens’ en ‘zou’ gebruiken voor de bronvermelding.

 8. Nou wat deze Joodse Nudelman zegt geloof ik voor geen moer
  Haar echte naam is Nudelman en ze komt oorspronkelijk uit Ukraine , ze zijn geemigreerd naar dat ongelukkige US waar de namen zijn veranderd .
  Nogmaals ik geloof er geen moer van dat de oorlog uitbreekt op de datum zij zegt

  • Wat heeft “joods” nu te maken met haar verklaring? Leg dit eens uit.
   Dit riekt weer naar ongenuanceerde antisemitische onzin, gestuurd door de elite.
   Wel neem ik hier aanstoot aan. Als Nederlander heb ik dezelfde kom af als Rutte, Kaag en consorten.
   Ben ik dan ineens net als hen? Dacht het niet!!!

   Overigens, ik daag je uit. Ga naar Israël en bezoek de 1e spoedeisende hulp in Hadassah, Mt Scopus. Ga tegen de avond, dus vanaf 16:00 uur. Ga zitten en observeer….. Je schrikt hoe aardig de joodse bevolking is, maar ook hoe hondsbrutaal het overgrote merendeel van de Palestijnse bevolking. NB, dank zij de Westerse elite krijgen zij alles gratis, dus ook medische zorg! Zij presteren het om zomaar de behandelkamer van de arts in te lopen, met grote brutale monden, terwijl de arts op dat moment een patiënt behandelt, en zij eisen botweg voorrang….
   Vorige week heb ik dit nog zelf meegemaakt, ik heb daar 15 uur doorgebracht. Mijn vrouw en ik komen al 15 jaar in Israel, als geïnteresseerden in de archelogie.
   Mijn beeld van de ‘arme Palestijnen’, zoals ik gen (dankzij de msm eerder zag) is dramatisch veranderd.
   En ja, net als Rutte, Kaag en noem maar op, is een gast als Netanyahu een hoge grader in de vrijmetselarij, maar dat zegt niets over ‘joden’. En ja, Yitzhak Rabin werd door een orthodoxe joodse student dood geschoten. Enig idee waarom? Hij kwam er achter dat Rabin binnen de vrijmetselarij een buddy was van Jassar Arafat, je weet wel, die terrorist, die later (van de elite) de Nobelprijs voor de vrede (lachertje ) kreeg.
   Binnen de illuminati zijn alle (!) nationaliteiten vertegenwoordigd, vergeet dat niet. Inderdaad een aantal ultra rijke invloedrijkemensen, die toevallig van joodse komaf zijn. Let op: zij gedragen zich NIET als jood, al zeker niet volgens het joods geloof.

   Scheer mensen, ongeacht hun achtergrond, overtuiging, kleur of geloof/religie niet over 1 kam, dat heet en is pure discriminatie…..
   De elite wil juist partijvorming en tweespalt en is hier al decennia mee bezig.
   Be- of veroordeel je iemand, zorg er minimaal voor, dat de balk in je eigen oog niet groter is dan de splinter in die van de ander.

   • Jij bent nog erg dom, word spuugziek van mensen zoals jij , betweters. Noem mensen die joden op hun fouten wijzen geen antisemiet, hoepel dn op hier, nudelman is een joodskutwijf dat een russenhater is en duitsland en europa kapot maakt gewoon omdat zij het wil en er de macht toe heeft. Het siert de joden om haatdragend te zijn naar al wat niet joods is, wij spiegelen hun haat gewoon terug en jij bent zo gehersenspoeld en noemt dat antisemetisme 🤣🤣🤣🤣wij noemen jou gewoon een dom mens dat kakelet als een kip zonder kop.🤣🤣🤣.

    • Voordat je een fatale hartaanval krijgt, jij lelijke zure Brabo-kankerpaap: heb je nog wat leuke kunst aan de muur hangen?

   • Quote “Wat heeft “joods” nu te maken met haar verklaring?” End quote

    ALLES want joden LIEGEN de boel altijd bij elkaar om er hun voordeel mee te doen!

  • Ik ben het helemaal eens met Oops

   Zie ook mijn reaktie hier een stukje boven.

   Jodenhaters steunen het werk van Satan. Wil jij dat? Beoordeel mensen op hun acties, niet op hun afkomst. En Nuland is een leugenaar. Maar zelfs zij spreekt weleens de waarheid (biolabs). Al denk ik niet dat zij de machtiging heeft om WW3 uit te roepen.

   • Wanneer er geen sprookjes waren geschreven, wat was dan de reactie geweest!
    De wereld kan niet zonder sprookjes haters.

    Een wereld zonder sprookjes, een wereld zonder reden om mekaar af te maken, had voor velen een saaien wereld geweest!
    Als je niet denk zoals ik, dan moet je satandienaar zijn.
    Lekker makkelijk, het is hetzelfde als dat sLinkse gelul!

    Ik kap ook hier mee.
    Te veel schitzo-patiëntjes die vluchten in hun fantasie wereld!

    • @Jroam – Het volgende ter overweging; het betreft een column geschreven door iemand die geen relatie heeft met God dus misschien wel aardig om te lezen?

     Eerste regels:
     ´In gedachte laat ik de tien geboden passeren.
     Mooie geboden zijn dat. Eert uw vader en uw moeder. Je zult maar een vader hebben, die je jaren lang verkracht heeft. Moet je die eren?´

     Laatste regels:
     ´Hier moet ik het maar zo’n beetje op houden, want wat is wijsheid.
     Ik ben ook alleen maar een product van mijn omgeving.
     Zolang ik nog dingen kan ruilen voor geld, hoef ik geen agressief gedrag tentoon te spreiden. Het zou een andere zaak worden, als dat niet meer ging.
     Dan zagen die tien geboden er ook weer anders uit.´

     https://www.columnx.nl/de-tien-geboden/

  • Beste Marco,
   Ze blijkt dus goed te hebben gestudeerd.

   Echter, wijsheid haal je niet uit boeken, je kunt er ook geen mastergraad mee halen.

   • Beste Tigron,
    Intelligentie en opleiding/educatie zijn twee verschillende dingen.
    Je kunt een academische/mastergraad hebben en toch volidioot zijn.
    Er zijn voorbeelden genoeg 😉
    Mvg Tony

  • Ja, en nu heet ze Nuland. Omdat ze niet voor jood aangezien wil worden. Omdat alle luciferian losers en hun vuilbekkende hersendode volgers joden haten.

   Ik vermoed dat ze tijdens haar studie gerecruteerd is door de OTO, Eastern Star of een of andere vrijmetselaars club en van daaruit verder opgestegen is.

   En wat denk je, nu is ze er zelf één. Een nazi.
   Nuland, Neu Land, Lebensraum! Fuck the EU, we pakken Oekraïne.

 9. Best een beetje vermoeiend die onheilsboodschappen. De ene keer geef Amerika zijn verkiezen toe tov Rusland en China volgens deze site. Tevens niet in staat onder Biden actie te ondernemen (ik heb liever deëscaleren overigen ). De andere keer wordt de derde wereld oorlog aangekondigd op 11 juli. Ik ben overigens pro vrede! Anti machthebbers aan beide kanten van deze ellende .

 10. Putin heeft geen tijd te verliezen; hij moet die huurlingen onder controle brengen, en daarna doen wat Djengis deed: stuur ze vooraan in het front, zodat zeker is dat ze niet overleven.

  Maar idd, de bureaucraten in Moscou moeten ook onder controle gebracht worden; fronttroepen moeten op tijd bevoorraad worden.

 11. ‘…en u zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen…’ Klopt helemaal – dit valt onder de ‘geruchten’ – ‘naar verluidt’

 12. “Wicked Witch Of The West” Victoria Nudelman is vastbesloten nog meer ellende over de mensheid uit te storten. Als ze de kans krijgt, steekt ze de wereld in brand.

 13. Nuland, Nuland….waar kennen we dat ook alweer van..lekker eten en van ze eten me arm en zuipen me rijk…. Op die bewuste dag ga ik gewoon lekker daar zitten en op de grote klap wachten. Als die niet komt dien ik een bezwaarschrift in bij Ollongren.

 14. Nuland zit gewoon een beetje te stoken en dat lukt haar aardig.
  De tijd gaat supersnel. Straks is 11 juli gepasseerd zonder noemenswaardige gebeurtenissen en dan hoor je niemand meer hierover.
  Overigens, volgens eerdere profetieën zou de derde Wereldoorlog beginnen in het MiddenOosten.

 15. Victoria Nudelmann is zeer teleurgesteld in haar plan Rusland te vernederen en te fragmenteren met het Oekraïense leger. Het is nog altijd verbijsterend dat ze niet achter slot en grendel zit. Er is duidelijk geen enkele volwassene in de zaal. Alleen Poetin.

 16. Victoria Nuland. Dit mens is geen vermelding waard. Hoelang riepen de Jehova’s wel niet dat de wereld zou vergaan. Om van allerlei goeroes nog niet te spreken die dit ook uitspraken. Ga je toch met nuttige zaken bezig houden gek mens en gebruik je verstand op een goede manier !

 17. Victoria heeft het niet slim aangepakt. Ze had moeten zeggen dat 12 juli 2025 de 3e WO uit zou breken, dat had haar wat meer speling gegeven. Nu, na ruim twee weken zal ze door de mand vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in