© Sputnik Ilja Pitaljew

De “voormalige partners” van het land hebben “manisch” het internationale recht en de communicatiekanalen vernietigd, aldus de Russische president.

Moskou zal zich niet houden aan de “zogenoemde regels” die zijn opgesteld en opgelegd door “bepaalde landen”, zei de Russische president Vladimir Poetin vrijdag in een toespraak tijdens een vergadering van de Russische Raad van Wetgevers in Sint-Petersburg, bericht RT.

Rusland wordt momenteel geconfronteerd met “economische agressie” vanuit het collectieve Westen, aldus Poetin, die de wetgevers en andere geledingen van de Russische overheid aanspoort proactief te werk te gaan in plaats van deze periode “af te wachten”. Het uiteindelijke doel is het creëren van een “basis voor de langdurige, onafhankelijke en succesvolle ontwikkeling van ons land”, benadrukte hij.

Het internationale diplomatieke systeem is de laatste tijd sterk uitgehold, waarbij “bepaalde landen” hun eigen “regels” opleggen, aldus Poetin. “Onze partners, of, men zou kunnen zeggen, reeds voormalige partners, in sommige landen zijn maniakaal bezig het wettelijk kader en de communicatiekanalen te vernietigen, en proberen hun opvattingen en zogenaamde regels aan iedereen op te leggen. Wat zijn die regels? … Niemand heeft ze gezien.

Ze schrijven iets onder de dekens en doen daar zelf iets mee onder de dekens. Wij gaan niet met hen onder de dekens kruipen. Maar we gaan hun regels ook niet volgen.

Tegelijkertijd wil Rusland zich niet in een “zelfisolatie” begeven en blijft het bereid tot eerlijke samenwerking met “bevriende landen”, verklaarde Poetin. “Wij zullen pragmatische, gelijkwaardige, wederzijds voordelige, uitsluitend op partnerschap gebaseerde betrekkingen met bevriende landen in Eurazië, Afrika en Latijns-Amerika uitbreiden.”

  Dood, vernietiging en geweld overal waar je kijkt...

Hij merkte op dat Rusland “veel gelijkgestemden” heeft in de landen van het collectieve Westen, waaronder de VS. “Toch gedragen de elites zich anders. Maar u en ik weten dat de elites van deze landen niet altijd een beleid voeren dat gericht is op de belangen van hun eigen volk. Dit zal hen duur komen te staan,” waarschuwde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De oorlog in Oekraïne en de onuitstaanbare hypocrisie van de westerse politiciVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland’s vergelding voor het NAVO-gesteunde “Georgische Legioen”
Volgend artikelOver oorlog en burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ik ben het volkomen eens met wat de heer Putin de Minister President hier schrijft over het currupte gedrag van de USA en de EU vasalen. Je ziet dat de opgelegde santies aan Rusland worden opgelegd zonder eninge uitleg aan de bevolking en als die er al komt, is die tegenstrijdig met de werkelijkheid. Zoals de EU door de ongekozen president , mevrouw Von Leyen schrijft ” de Eu steund volledig de oorleog tegen Rusland” en dat doet zonder enige details weer te geven, waarom Rusland die oorlogs verklaring krijgt. Dat betekent dat wij in de Eu te maken hebben met domme ganzen, die zich MP. van de verschillende landen noemen en een ongekozen President van de EU mevrouw Von Leyen, die opzichzelf al een reeks van corruptieven zaken moet uitleggen aan de justitie. Ik maak mij grote zorgen over onze toekomst met deze politieke kliek?

 2. Men heeft wel degelijk uitleg gegeven aan de bevolking. Msm ´we krijgen Rusland op de knieen door economische sancties zodat Rusland zijn agressie niet kan financieren´. Helaas voor hen. Het liep iets anders. En iedereen met een iq van 85 kon dit van te voren zien aankomen.

 3. Het lijkt mi op nazia ; thema voortzetting Wereldoorlog 2 na reorganisatie, (oa verandering vlag) input non-goverment instellingen waaronder de EU.
  aangesteld door de USA
  Idem 2 e Wereldoorlog.

  Dom….
  Op korte termijn niet, met list en bedrog kom je een eind. : keuze.
  Inhoudelijk is het ‘werk’ belazeren, na verloop van tijd zijn waan denkbeelden /hersenschade mi mogelijk een gevolg. Look 👀
  Omdat men in dezelfde bubbel zit, maakt het hen uit.
  Als je niet na hoeft te denken, repeteren, ben je gauw tevreden.

  Op lange termijn;
  Is het mi een val
  De door hen zelf gecreëerde illusies, zullen in duigen vallen. Mi omdat illusies anders uitpakken als de werkelijkheid.
  Vb vakantie vooruitzicht ( illusie) en de vakantie in werkelijkheid.
  +nieuwe indrukken, – werkelijkheden, deze zijn verwaarloosbaar bij bovengenoemden.

  Op nog langere termijn;
  Ook al heeft men alle voorwaarden , zuiver water, voedsel, omstandigheden om lang te leven .
  Je gaat dood.
  Daar ik weet hoe het leven na dit leven eruit kan zien ( gradaties) denk ik dat de voorgespiegelde VERLEIDING, – denk aan de 🍎 weergaloos hard gaat uitpakken na dit leven en langer duurt dan dit totale leven.
  De keuzes heeft men gemaakt,
  Verwoord in af-, misleidingen,
  CO2, Lockdown , 24/7 experimenten aansmeren.

  Een wereld vol listigheid en bedrog
  Dankzij 🌹 vermelding waardig –
  CORONA voor iedereen in het zicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in