Canada stuurt nog eens 50 miljoen dollar aan gespecialiseerde uitrusting naar Oekraïne,” luidt een recente kop. “Vladimir Poetin heeft een verschrikkelijke fout gemaakt, en hij gaat deze oorlog verliezen,” verklaarde de Canadese premier Justin Trudeau tijdens zijn recente reis naar Warschau. “Hij gaat deze oorlog verliezen, want de woestheid, de kracht en de vastberadenheid van het Oekraïense volk dat zijn grondgebied verdedigt, inspireren ons allen,” voegde de Canadese premier eraan toe, schrijft Vasko Kohlmayer.

Hoe moedig van Justin Trudeau om de Oekraïners wat lichte wapens te geven en hen dan aan te moedigen om de strijd aan te gaan met de overweldigend superieure Russische legers. Hoe moedig van hem om hen te vragen te sterven terwijl zij hun verloren zaak bevechten.

Hoe paradoxaal dat Justin Trudeau anderen oproept om zo’n heldendood te sterven.

Nog maar een paar weken geleden had hij zelf de kans om de wereld iets van zijn eigen moed te tonen, toen de vreedzame Canadese truckers naar Ottawa reden om te protesteren tegen zijn ondraaglijke lockdowns en vaccinatiemandaten.

Weet u nog wat de dappere Trudeau deed?

Hij vluchtte snel weg, ruim voordat de truckers zelfs maar de buitenwijken van zijn hoofdstad bereikten!

Hij bleef wekenlang ondergedoken op een onbekende plaats, waar hij werd bewaakt door zijn goed bewapende, omvangrijke veiligheidsmensen. Trudeau’s lijfwachten zorgden ervoor dat hij niet in de buurt zou komen van zijn eigen volk, dat vreedzaam kwam vragen of hij de onderdrukkende en totalitaire maatregelen waarmee hij zijn natie bijna twee jaar lang had gekweld, wilde opheffen.

Nu is deze laffe man uit zijn schuilplaats te voorschijn gekomen en vanuit de gewatteerde veiligheid van zijn toren moedigt hij het Oekraïnse volk luidkeels aan om te gaan en te sterven in de hagel van Russische kogels en bommen.

Kan een schouwspel pathetischer zijn?

Let goed op wat Trudeau aan het doen is. Hij neemt het belastinggeld van zijn eigen burgers – dezelfde mensen die hij thuis zo meedogenloos onderdrukt – en schaft met dat geld wapens aan voor het Oekraïense volk, zodat het gedood kan worden in de strijd tegen de veel superieure Russische legers.

  Washington spint verhaal aan New York Times dat Poetin een ontsnappingsluik zoekt

Wat nog erger is, is dat deze vreselijke crisis is uitgelokt door westerse globalisten als Trudeau, die de legitieme veiligheidszorgen van Rusland flagrant van tafel hadden geveegd. Zoals u wellicht weet, hebben de Russen er jarenlang op aangedrongen dat de NAVO in Oekraïne voor hen een rode lijn was. De vraag om de NAVO niet voor hun deur te brengen was zeker een gerechtvaardigde eis, zoals de meeste objectieve deskundigen op het gebied van geopolitiek zullen bevestigen. De Verenigde Staten of Canada zouden nooit toestaan dat hun iets dergelijks door Rusland zou worden aangedaan. En toch veroordelen zij Rusland voor precies datgene wat zij zelf zouden doen als de situatie omgekeerd was.

De omsingeling van Rusland door de NAVO rond zijn westelijke grens

Dit is hypocrisie pur sang. En deze hypocrisie, gecombineerd met het volslagen gebrek aan gevoeligheid voor de gerechtvaardigde smeekbeden van een grote kernmogendheid, heeft geleid tot het conflict dat zich nu in Oekraïne voor onze ogen afspeelt. De ramp dreigt nu verder uit te lopen en te escaleren in een nucleaire confrontatie tussen de twee zwaarst bewapende naties van de wereld.

Wanneer men zich objectief verdiept in de oorzaken van dit conflict, is het moeilijk niet te concluderen dat de schuld voor deze tragedie grotendeels ligt bij de westerse globalisten, die de uitbreiding van de NAVO zinloos helemaal tot aan de Russische grens hebben doorgedreven.

Om hun fouten en wandaden te verdoezelen, hebben zij snel de mythe van een moorddadige gek Poetin gecreëerd. Dit is natuurlijk niet waar. Poetin is misschien niet de aardigste man die er is, maar hij is zeker niet gek of irrationeel. Integendeel, wat hij probeert te doen is de veiligheidsbelangen van zijn land te beschermen, die door westerse politici zo dwaas en hooghartig terzijde zijn geschoven.

Poetin probeert zijn doel te bereiken met het toebrengen van een minimum aan schade in dit betreurenswaardige conflict. Vandaar de schijnbare traagheid van de Russische opmars. De Russen doen hun best om zo weinig mogelijk burgerslachtoffers te maken. Zij hebben veiligheidscorridors gecreëerd zodat de Oekraïners kunnen vertrekken, iets wat de Oekraïense strijders hard proberen te verhinderen. Geconfronteerd met de overweldigende Russische macht, hebben zij burgers nodig om op hun plaats te blijven, zodat zij die als menselijk schild kunnen gebruiken. Poetin staat nu in wezen voor hetzelfde probleem als wij in Irak hadden, waar de opstandelingen zich achter burgers verstopten toen wij hun steden probeerden te veroveren.

  Nu lijken alle inlichtingendiensten in Kiev, Brussel en het Pentagon te denken: Wat is Gerasimov nu van plan?

Er is een onthullende video uit de zuidelijke Oekraïense stad Kherson, die de Russen hebben weten in te nemen. In deze video zien wij Russische soldaten, opgesteld in hun tanks en pantservoertuigen, die door de inwoners van Kherson geprotesteerd worden. De demonstranten zwaaien met Oekraïense vlaggen, filmen de scènes met hun iPhones en schelden de Russische soldaten vrijelijk in hun gezicht uit, terwijl ze te midden van Russische wapens en uitrusting lopen.

Kijk hoe de Oekraïners protesteren en hun Russische bezetters vervloeken

Op een gegeven moment zijn er schoten te horen op de achtergrond, maar het lijkt erop dat die door opstandelingen afgevuurd zijn, hetzij in de lucht, hetzij op de Russische soldaten, want de demonstranten lijken zich er helemaal niets van aan te trekken en gaan gewoon door met hun protestmars, terwijl ze beledigingen naar de Russische bezetters slingeren.

Men kan er zeker van zijn dat de Canadese vrachtwagenchauffeurs alleen maar zouden willen dat zij dezelfde hoffelijkheid van Trudeau hadden gekregen, toen zij om verlichting kwamen vragen van zijn tirannieke lockdowns en mandaten. Maar in plaats van hun gerechtvaardigde eisen te erkennen, bleef Trudeau hen beledigen door hen “terroristen” te noemen en hen met nazi’s en racisten te vergelijken. Hij beschuldigde hen zelfs van de meest verachtelijke misdaad “vrouwenhaters” te zijn. (Het is werkelijk moeilijk te begrijpen waar die vandaan kwam.)

Alsof dit nog niet genoeg was, eigende Trudeau zich het geld van de Truckers toe en beloofde hij iedereen te vervolgen die aan hun zaak had bijgedragen. En toen stuurde hij zijn oproerpolitie erop af om de vreedzame demonstranten te vertrappen en in elkaar te slaan.

Nu vertelt deze laffe en hypocriete man ons dat het Vladimir Poetin is die onze rechten en democratie op de een of andere manier bedreigt. In tegenstelling tot onze eigen leiders heeft Vladimir Poetin geen van onze burgerlijke vrijheden afgepakt. Hij heeft ons niet in lockdowns geplaatst, hij heeft ons niet bevolen maskers te dragen, hij heeft ons niet beperkt in ons recht om te spreken of te reizen en hij heeft ons niet gedwongen tegen onze wil ondoeltreffende en gevaarlijke injecties te nemen. Poetin heeft ons niet bevolen om weg te blijven van onze zaak, school of straat. Hij heeft ook geen enkele reden gegeven om aan te nemen dat hij dat van plan is te doen. Onze leiders daarentegen hebben ons al die dingen aangedaan en meer. Wat Poetin betreft, wijst alles erop dat hij zijn land alleen maar veilig wil houden voor de westerse globalisten, die hem willen uitschakelen, een marionet in zijn plaats willen zetten en de grote natuurlijke rijkdommen van Rusland via hun multinationals willen plunderen, zoals zij ook op andere plaatsen hebben gedaan.

  Gazprom CEO maakt grimmige voorspellingen voor EU

Nadat zij Poetin tot onbezonnen actie hebben geprovoceerd, werpen zij hem nu op als de ultieme schurk van de wereld in hun poging om de frustratie en de woede van hun eigen bevolking over hun eigen totalitaire excessen in eigen land om te buigen. Zij zijn daar in opmerkelijke mate in geslaagd, want de westerse volkeren protesteren nu enthousiast tegen iemand die hen nooit kwaad heeft gedaan en nemen gehoorzaam deel aan het dagelijkse twee-minuten-ritueel van haat.

Blij met hoe het afloopt, spoort de kleine totalitaire Trudeau nu de Oekraïense mannen dapper aan om moed te verzamelen en tegen de Russische tanks op te rennen, zodat ze aan stukken geblazen kunnen worden.

Wij hebben echter een vraag voor de Canadese premier: waar zat u ondergedoken, mijnheer, toen de vredelievende truckers u vorige maand in Ottawa kwamen toespreken? Waar waren toen uw heldendaden?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De NAVO bewapent en traint nazi’s in Oekraïne, terwijl de VS Rusland’s buurland overspoelen met wapensVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Duitsers lachen nu niet meer – Rusland stopt de gastoevoer door belangrijke gaspijpleiding naar Europa
Volgend artikelOok in Duitsland bevestigd: Giftige metaalonzuiverheden in vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ohhhhhh dat zat ik net aan te denken….die vreselijke hypocrisie en die walgelijke verloochening aan natuurlijke en civiele normen. Ik zat zo te kotsen van binnen….en toen kwam dit stukje binnen. Alsof mijn gedachten verbonden waren.

 2. Wat een geweldig geschreven stuk! Dit raakt de kern van de complete waanzin, corruptie, en misdadige praktijken van situaties waarin we ons nu bevinden.

 3. Rond 2010 downloadde ik een EXPLOSIEF PDF, “The Jew World Order” van ZionCrimeFactory.
  De site verdween helaas rond 2015, maar ik had “mijn” pdf-je te pakken.

  Gisteren ontdekte ik tot m’n stomme verbazing dat het betreffende PDF (nog?) gewoon op ’t web te vinden is.

  LIEVE MENSEN, download dit pdf (en stel het zo veilig !) en STUUR HET DOOR naar familie, vrienden en kennissen ; NIET bang zijn !
  Onze “angst” is namelijk de brandstof waarop de Koshere Motor wereldwijd draait !

  Komt ie :
  https://ia800403.us.archive.org/29/items/JewWorldsOrdertheNationalIntelReportWithJohnStadtmiller201208021/The%20Jew%20World%20Order%20Unmasked.pdf

  Voorproefje :
  “In 1932, Soviet leader Josef Stalin unleashed
  genocide in Ukraine. Stalin determined to force Ukraine’s millions of independent farmers
  – called kulaks – into collectivized Soviet agriculture, and to crush Ukraine’s growing spirit
  of nationalism. Faced by resistance to collectivization, Stalin unleashed terror and
  dispatched 25,000 fanatical young party militants from Moscow – earlier versions
  of Mao’s Red Guards – to force 10 million Ukrainian peasants into collective farms.
  Secret police units of OGPU began selective executions of recalcitrant farmers.
  When Stalin’s red guards failed to make a dent in this immense number, OGPU was
  ordered to begin mass executions. But there were simply not enough Chekists
  (secret police) to kill so many people, so Stalin decided to replace bullets with a
  much cheaper medium of death – mass starvation. All seed stocks, grain, silage
  and farm animals were confiscated from Ukraine’s farms. […]
  OGPU agents and Red Army troops sealed all roads and rail lines. Nothing came in or out
  of Ukraine. Farms were searched and looted of food and fuel. Ukrainians quickly began to
  die of hunger, cold and sickness. When OGPU failed to meet weekly execution quotas,
  Stalin sent henchman Lazar Kaganovitch to destroy Ukrainian resistance. Kaganovitch,
  the Soviet Eichmann, made quota, shooting 10,000 Ukrainians weekly. Eighty
  percent of all Ukrainian intellectuals were executed. A Ukrainian party member
  named Nikita Khruschchev helped supervise the slaughter. During the bitter winter of
  1932-33, mass starvation created by Kaganovitch and OGPU hit full force. Ukrainians ate
  their pets, boots and belts, plus bark and roots. Some parents even ate infant children.
  The precise number of Ukrainians murdered by Stalin’s custom-made famine and Cheka
  firing squads remains unknown to this day. The KGB’s archives, and recent work by
  Russian historians, show at least seven million died. Ukrainian historians put the
  figure at nine million, or higher. Twenty-five percent of Ukraine’s population was
  exterminated. […]
  Kaganovitch and many senior OGPU officers (later, NKVD) were Jewish. The
  predominance of Jews among Bolshevik leaders, and the frightful crimes and
  cruelty inflicted by Stalin’s Cheka on Ukraine, the Baltic states and Poland, led the
  victims of Red Terror to blame the Jewish people for both communism and their
  suffering. As a direct result, during the subsequent Nazi occupation of Eastern Europe,
  the region’s innocent Jews became the target of ferocious revenge by Ukrainians, Balts
  and Poles. […]”

 4. En de Nederlandse media ook maar roeptoeteren dat het Nederlandse volk eensgezind moet zijn met Oekraïne. Overal blauw-gele vlaggen van mediagelovigen. Het is één grote misleid-truc. Afleiding voor het covid-debacle, dat gewoon doordendert. Hartinfarcten komen ineen van gewone dagelijkse bezigheden als bedden opmaken etc. De tijd van genade is bijna voorbij in deze enorme toename van wetteloosheid. Nog even, dan komt Jezus allen halen die op Hem hun vertrouwen hebben gesteld. De enige die het vertrouwen waard is. Want Hij is God, geopenbaard in het vlees. Zie voor de opname van de gemeente:
  https://youtu.be/tZ9-2QJuta8

 5. Echt werkelijk opmerkelijk hoe gemakkelijk de publieke opinie gestuurd wordt. Vrijwel alle mensen die ik tegen kom hebben exact hetzelfde geframede verhaal over de oorlog met Oekraïne en Poetin. De main stream media is een non-stop hersenspoel machine geworden.

 6. Ik denk dat meer te maken heeft met de reset dan met deze gesponsorde oorlog,
  Als er niet verdiend wordt aan oorlog zou er geen oorlog zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in