Zoals vandaag in de media breed wordt uitgemeten, heeft de Russische president Vladimir Poetin zijn handtekening gezet onder de erkenning door Rusland van de afzonderlijke staten van twee afgescheiden regio’s die Oekraïne wensen te verlaten: Donetsk en Luhansk.

Deze regio’s, met letterlijk eeuwen geschiedenis als onderdeel van Rusland, hebben naar verluidt een wederzijds verdedigingsverdrag met Rusland getekend en vragen Rusland om hulp bij de verdediging tegen Oekraïne, dat niet wil dat de regio’s zich van Oekraïne afscheiden, schrijft Mike Adams.

De regio’s Donetsk en Luhansk staan bekend om hun rijke bodemschatten en landbouwproductie. Oekraïne wil zijn greep op de regio behouden om over die minerale hulpbronnen en landbouwproducten te kunnen beschikken, terwijl Rusland wil dat die regio’s terugkeren naar “Moeder Rusland” (zoals ze ooit waren) als onderdeel van een strategie om meer geografische buffers te plaatsen tussen de grens van Rusland en de NAVO-strijdkrachten die zich blijven uitbreiden in oostelijke richting naar Rusland toe.

De lange geschiedenis van agressie van de NAVO tegenover Rusland

Zoals ik in de Situation Update podcast van vandaag (hieronder) uitleg, is het onmogelijk om de situatie met Oekraïne te begrijpen, tenzij u de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog bestudeert. De kaart hieronder toont een deel van de oostwaartse expansie van het nazi-regime in de richting van Rusland, waar de militaire frontlinies sterk geconcentreerd waren in het huidige Oekraïne. Hitler had het ijzererts (om staal te maken) en de fossiele brandstoffen van Rusland dringend nodig om de wereldwijde expansie van het Derde Rijk te voeden. Hierdoor werd het Duitse Zesde Leger (6A) diep Rusland in gestuurd om Stalingrad te bedreigen en te proberen bruggen over de rivier de Wolga te veroveren, waardoor Hitler zijn toegang tot Midden-Rusland zou veilig stellen.

  "Oekraïne zal in vlammen opgaan" - Medvedev waarschuwt Kiev voor aanvallen op de Krim

Het Russische volk vocht terug bij Stalingrad in een bittere, hevige en bloedige oorlog, die van deur tot deur werd uitgevochten met ruwe wapens, zoals schoppen, bijlen en geïmproviseerde stompe krachtwapens. Uiteindelijk werd het Duitse Zesde Leger omsingeld en van voorraden afgesneden in de wrede winter van 1942-43, wat leidde tot de overgave van het Zesde Leger en een kostbare overwinning van Rusland op de westerse agressie.

Vandaag bestaat de NAVO uit het hedendaagse Duitsland, dat geleid wordt door een echte nazi-fascist, Angela Merkel genaamd, die een voormalige Oost-Duitse inlichtingenoperateur is. De dreiging van de NAVO-troepen die als agressors tegen Rusland naar het oosten trekken duurt tot op de dag van vandaag voort, nu nationale leiders als Macron, Merkel en anderen getraind en beïnvloed worden door het Wereld Economisch Forum (Klaus Schwab), een nazi-achtige marxistische organisatie die streeft naar wereldheerschappij en één wereldregering.

In wezen is de NAVO het Vierde Rijk. En Rusland ziet de bedreiging die de NAVO vormt voor vrede en veiligheid in de hele wereld.

Poetin heeft dus gelijk met zijn inschatting dat de NAVO en de Westerse strijdkrachten weer terug zijn bij dezelfde tactiek die Adolf Hitler in de Tweede Wereldoorlog heeft gevolgd. En de existentiële dreiging tegen Rusland is heel reëel. Bovendien proberen de westerse naties op agressieve wijze Rusland af te snijden van de wereldeconomie door het gebruik van sancties, die een voorbode van oorlog zijn. De NAVO-naties zijn hier dus de agressors.

Klik voor groot

Waarom Joe Biden wil dat Rusland de VS aanvalt

Om de dynamiek die hier speelt volledig te begrijpen, moeten wij ook beseffen dat de handlangers van Biden (Obama, enz.) willen en nodig hebben dat Rusland de Verenigde Staten aanvalt, zodat Biden een oorlogsnoodtoestand kan uitroepen om hem meer binnenlandse macht te geven, ongeveer zoals Trudeau de “Emergencies Act” heeft ingeroepen om de burgerrechten en de eerlijke rechtsgang in Canada uit te wissen.

  Wist u dat Oekraïense soldaten "Russische troepen verjagen en de noordelijke Donbass-as van Rusland doen instorten?"

Die noodtoestand zou helpen om de inflatie, de verstoringen van de bevoorradingsketen, de toenemende dakloosheid, de torenhoge misdaadcijfers en andere ernstige problemen die het gevolg zijn van het mislukte beleid van de Democraten in Amerika, weg te verklaren… beleid dat leidt tot de snelle ineenstorting van Democratische steden als Seattle en Portland.

Belangrijker nog is dat Biden de macht in oorlogstijd zou kunnen gebruiken om de verkiezingen op te schorten en te proberen in het hele land wapens in beslag te nemen, als een stap in de richting van het veranderen van Amerika in een autoritaire dictatuur zoals Canada nu geworden is. Het tenietdoen van het Tweede Amendement en het confisqueren van wapens is de belangrijkste stap om totalitaire controle over het Amerikaanse volk te krijgen, en er moet dus een zeer grote crisis worden ingeroepen om te proberen die poging tot confiscatie van wapens te rechtvaardigen.

De valse vlag cyberaanval op de infrastructuur van Amerika

Wij geloven dat de handlangers van Biden van plan zijn om Rusland in een conflict te betrekken en dan hun eigen valse vlag cyberaanval van de deep state op de infrastructuur van Amerika te lanceren. Deze cyberaanval zou waarschijnlijk gericht zijn op een of meer van de volgende zaken:

 1. Elektriciteitsnet
 2. Financiële infrastructuur
 3. Telecommunicatie-infrastructuur

Deze gemanipuleerde cyberaanvallen zouden natuurlijk onmiddellijk worden toegeschreven aan Poetin en Rusland, en de daaropvolgende rellen en massale sterfgevallen – als gevolg van massale hongersnood, gewelddadige aanvallen, enz. – zouden allemaal aan Rusland kunnen worden toegeschreven.

En zo kunnen alle covidvaccin-doden onder het vloerkleed worden geveegd vanwege de veel urgentere en grotere noodsituatie van de ineenstorting van de infrastructuur van de V.S.

  Oorlogspropaganda over Oekraïne begint dun te slijten

Dit is hoe de globalisten te werk gaan: zij creëren een nieuwe noodsituatie om de bewijzen te begraven van de genocide die zij in hun vorige noodsituatie hebben uitgevoerd.

Erger nog, een valse vlag cyberaanval op het elektriciteitsnet zou ook de totale uitschakeling van alternatieve media en sociale media (denk aan Truth Social) bewerkstelligen, waardoor het Amerikaanse volk van elkaar geïsoleerd zou raken en geen toegang meer zou hebben tot nieuwe informatie uit “niet-goedgekeurde” bronnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De wereld: VS een grotere bedreiging voor democratie dan China en RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanada: Trudeau bevestigt “samenzweringstheorie”: Autochtonen zijn tweederangs burgers voor elites
Volgend artikelKijk: Door Twitter gewiste epische remix ontmaskert Great Reset technocraten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Rusia hoef alleen en ding te doen wachten op de grens en de prijs van olie en gas flink te laten stijgen zij worden alleen maar rijkere van deze prijzen. Laat de EU en Amerika in zijn eigen poep zitten met een hogere inflactie en armoede creeren en met de domme Biden en politicus van de EU.

 2. Ik denk dat Putin zich niet voor het karretje “building back better ” wil laten spannen en dat is tegen het zere been van die corrupte idioot Biden.
  Overigens heeft Putin wel een punt. De belofte die gedaan is de Nato niet verder richting Rusland uit te breiden is al diverse malen gebroken.
  En dan is het standpunt “genoeg is genoeg” heel begrijpelijk.
  Daar komt bij de shady gasdeals van Biden met Oekraine zullen ook wel iets met de gang van zaken te maken hebben.

 3. De Nato en de leden hadden het respect verloren ,en dan krijg je dit . Ministers van defensie zo achter het aanrecht weg en bankiers als leiders. En steeds generaals die doen wat ondeskundigen willen.

  • Zie de Leopards.
   Als zware gevechts tanks gekocht, super aangepast door DAF special products.

   Nou hadden/hebben we een tankwerkplaats bij Amersfoort; daar wordt een voertuig compleet gesloopt en gereviseerd.
   Als ie klaar is kost dat een fractie van de nieuw prijs, en de kwaliteit is beter dan nieuw.
   De Amerikanen doen dat met de Abraham tanks.

   Maar die waren te oud zo sprak een huishoudser met minister aanstelling.
   Dat modernisering slechts een zaak van software is wist ze niet.

   Ze werden dus onklaar gemaakt; met ee sjabloon werd er een stuk uitgesneden, e dat werd in de tank gegooid; daarbij werd een draadboom verbrand.

   Een schroothandelaar exporteerde ze; de koper kocht op internet een nieuwe draadboom, en laste het stuk plaat er weer in.
   Voila, voor schrootprijs een uitstekende zware tank….

   Dehuishoudster die minister speelde–kennelijk een beloning voor een nummertje uit de periode dat ze jong was–had een goede oplossing.Ze kocht een zootje waardeloze Zweedse lichte tanks, die zelfs niet wilde starten.
   Om daarvoor weer te compenseren, huurde ze wat oude onaangepaste duitse Leopards……

   En koken kon ze ook al niet……
   ———————-
   En toen gingen we oorlogje spelen in Afghanistan, waar ze net nog een missionaris opgevreten hadden.
   Een land dat al 150 jaar van liefdadigheid leeft.

   Taak van nederlanders: Taliban bevechten in een streek waar geen Taliban was.
   Eten: een Zwitserse cateraar voor 100 euro per dag per soldaat.
   Een hond werd afgeschten, want zijn eten–wat afval van de tafel–was te duur

   Ondertussen werden nog even assault rifles gekocht voor 10.000 euro per stuk.
   Voor 10% waren er betere beschikbaar.

   Hoera!! Gewonnen!!

   Terug naar huis; laten we WEL alle uitrusting achter….cadeautje voor Taliban.

   P.s.: die ministers kwamen zo achter het aanrecht vandaan, omdat ze daar ook niet voor deugden…..

 4. Schijnt begonnen te zijn.

  Verschil met WO2: oorlog wordt niet meer aan de deur uitgevochten.
  De kans dat er wat raketjes op New York vallen is net zo groot als dat er eentje op Boekarest valt.
  DAAR heeft de stamelende oorlogzoekende idioot Biden geen rekening mee gehouden.

  Wat betreft gas: is het toeval dat USA wil dat EU te duur gas inkoopt van USA?
  Alternatief voor aardgas: weer gas gaan winnen uit kolen wellicht?

  Ik heb altijd gezegd NL moet militair hervormen.
  –Uit de NATO
  –strijdkrachten opheffen, op volgende na:
  wat kleine snelle boten (composite)
  landmacht: paar honderd man plus vrachtwagens voor burger hulpdienst in geval van natuurramp
  luchtmacht: wat helicopters met reddings doel, blusvliegtuigjes: rest: opheffen.
  –een reactie force met middellange raketjes met atoomkop handhaven; op onderzeeër.

  Alle buitenlandse missies accuut opheffen.
  Als inboorlingen in Afrikaanse/islamitische landen elkaar willen afmaken: laat ze.

  Laat ze nu lekker zelfmoord plegen tegen de Russen. Zijn ze verplicht aan Oekraine, toch?
  Per slot heeft Oekraine de MH17 neergehaald op verzoek van Rutte, om meer sancties tegen RU te krijgen.

  What goes around, comes around….

 5. VRAAGJE: Waarom was USA of Nato niet zo “geschokt”toen Turkije Syrie binnenviel?
  En waarom kwam er geen boycot tegen Turkije toen?
  En waarom gaf NATO atoomwapens aan Turkije?

  En waarom liet USA zoveel wapens achter voor de Taliban, dat dat nu nr.3 is van de wereld?

  Zomaar wat vraagjes…..

 6. Latest Russian Liberation Of Ukraine Fighting Updates From Russell Bentley To Rense
  2-24-22
  Russia has destroyed Ukraine’s air force and air defenses.
  Ukraine’s airports have cars and tractors parked on the runways to prevent Russian transport planes from landing. So Russian VDV (airborn) troops will soon parachute in and remove blocking vehicles. CONFIRMED AND VDV TROOPS HAVE LANDED IN MULTIPLE CITIES.

  I have seen messages and photos purportedly from Kiev saying Russian missiles have landed on specific targets there. CONFIRMED

  It was reported yesterday that Zelensky has a secret account in a German bank in Latin America totalling $1.2 billion. He was reportedly getting between $12 and $35 million monthly from ukrop billionaire oligarchs Akmetov, Pinchuk and Kolomoisky.

  LATEST NEWS FROM HIGHLY RELIABLE SOURCES

  ⚡The first video footage from Odessa

  ⚡According to preliminary data, Mariupol was liberated

  ⚡Losses of the neo-Nazi regiment “Azov” as a result of a missile and bomb attack reach HUNDREDS of people

  ⚡The footage shows the arrivals of MLRS missiles near Kharkov

  ⚡Units of the LPR began to liberate the Ukrainian-controlled city of Shchastia

  ⚡Zelensky introduces coniferous situation throughout Ukraine

  ⚡ALL Ukrainian Navy destroyed or rendered unusable

  ⚡Russian armed forces seized several checkpoints on the Ukrainian-Russian border in the Sumy region.

  ⚡Missile strikes are carried out on the targets of the tactical aviation brigade near Vasilkov, the main air defense aviation of Ukraine.

  ⚡Russian strategic aviation in the air.

  ⚡Throughout Ukraine, cruise and ballistic missiles are destroying military infrastructure and strategically important facilities.

  ⚡ALL Ukrainian Navy destroyed or rendered unusable

  ⚡Russian armed forces seized several checkpoints on the Ukrainian-Russian border in the Sumy region.

  ⚡Missile strikes are carried out on the targets of the tactical aviation brigade near Vasilkov, the main air defense aviation of Ukraine.

  ⚡Russian strategic aviation in the air.

  ⚡Throughout Ukraine, cruise and ballistic missiles are destroying military infrastructure and strategically important facilities.

  ⚡Explosions near Boryspil airport.

  ⚡A military unit was covered in Kharkov. Just now two explosions were also heard in the vicinity of Dnepropetrovsk.

  ⚡Grads are working along the entire front

  ⚡They report the beginning of landing operations of the Black Sea Fleet in the Sea of Azov.

  ⚡It is reported about the downing of bayraktars located in the sky

  ⚡Land units go to the Dnieper, Mariupol and Kharkov

  ⚡Access to the maritime borders of the Black and Azov Seas is cut off. In the Odessa region, a landing took place from the BDK and helicopter aviation

  ⚡In Dnepropetrovsk, cannonade and battle near the airport

  ⚡CNN correspondent live from Kiev said he heard a series of explosions.

  ⚡The lanes at all closed airports are blocked by tractors to prevent a possible landing of aircraft with troops – information from the field.

  ⚡Attacks on military depots in Odessa are reported. Explosions one after another

  Ukrop Army fired on central Donetsk during the night, but all is quiet here now.
  This is just the beginning of the full liberation and de-nazification of Ukraine, at least as far as Kiev. Things are unfolding just exactly like I said they would.

  Via: rensedotcom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in