Een krachtige remix die naar verluidt aan de lopende band door Twitter wordt verwijderd, ontmaskert de planners van de agenda van de Great Reset, namelijk World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab die schetst hoe zijn organisatie regeringen penetreerde om een ambitieus complot uit te voeren om vrijheden en burgerrechten radicaal in te perken om de Nieuwe Wereldorde in te voeren.

Backup:

Download en deel deze verhelderende remix voordat Big Tech hem weer verwijdert!

Hier is een Online Twitter-video downloader waarmee u eenvoudig Twitter-video’s kunt converteren en downloaden naar mp4-, mp3- en gif-bestanden en ze gratis downloaden. En voor de goede orde ook nog een gratis YouTube-video downloader en Facebook-video downloader.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Orban over het Westen, sterven op vier verschillende manieren
Vorig artikelRusland erkent afgescheiden republieken van Oekraïne, terwijl de V.S. de regio tracht aan te wenden voor een wereldoorlog
Volgend artikelDr. Tom Cowan: Het bewijs dat zij leveren dat het virus bestaat, is bedrog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ik heb de video geuploaded naar me YouTube kanaal.

  https://youtu.be/H0r6DrYRIp0

  Hoop dat het blijf staan op me YouTube account, zelfs met al deze bewijs, willen de meeste het niet geloven, de propaganda is gewoon te sterk, te vaak hebben ze gezien en gehoord, geloof ons de regering wij weten wat het beste is voor jou, wij zijn jullie papa/mama geworden, denk niet na wij doen dat voor je, zelf nadenken is gevaarlijk, woord een groep/volk, en wees geen individu.

 2. Vergeet JEWtube!
  Werd gevraagd om ‘age verification’ 🙁

  Stelletje geiteneukers..

  Epic Remix Deleted By Twitter Exposes Great Reset Technocrats Klaus Schwab

  bitchutedotcom/video/r05VuBTueEhT/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in