Matteo Salvini: De Italiaanse regering is medeverantwoordelijk voor de moslimterreur in Nice

3

De voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini lanceert een frontale aanval op de huidige Italiaanse regering na de terroristische aanslag in Nice, waarbij de Tunesische moslim  Brahim Aouissaoui (21) op beestachtige wijze drie mensen heeft vermoord.

In een reeks uitbarstingen op zowel Facebook als Twitter beschuldigt Salvini de regering, met name premier Giuseppe Conte en minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese, van zware morele medeverantwoordelijkheid voor de islamitische moordaanslag in het buurland.

“Wat een schande!” Salvini roept herhaaldelijk in een video op Facebook, en verontschuldigt zich dan aan Frankrijk voor de doden in Nice.

Dit 21-jarige Tunesische ongedierte van een Allahoe akbar schreeuwende islamitische terrorist kwam illegaal naar Italië, maar mocht toch vertrekken zonder verhinderd te worden, Hij had niet naar Italië mogen komen of zich vrij mogen bewegen in Europa.

Als ik dit ongedierte aan boord van een schip had gehouden zonder hem aan land te laten gaan, zou dit niet zijn gebeurd.

Maar wat gebeurt er in plaats daarvan? Ja, het is degene die als minister van Buitenlandse Zaken met hand en tand vocht om te voorkomen dat illegale immigranten Italië binnenkwamen die wordt vervolgd. Het is met opgeheven hoofd dat ik naar de volgende procesronde kom. Ik heb Italië en Europa verdedigd, en daar ben ik trots op.

Er zijn nu vier keer meer illegale migranten aan land dan tijdens mijn tijd als minister van Binnenlandse Zaken, ondanks de Coronapandemie. Deze regering slaagt erin de winkels te sluiten, maar niet de havens, aldus Salvini.

Vertegenwoordigers van Italiaans links beschuldigen de Lega-leider ervan een tragedie in zijn eigen politieke voordeel uit te buiten, terwijl minister Lamorgese van Binnenlandse Zaken erop wijst dat de Tunesische veiligheidsautoriteiten Aouissaoui niet als een veiligheidsdreiging hebben bestempeld.

Strafzaak tegen Salvini: hoe George Soros probeert patriottische leider op te sluiten voor het beschermen van de Italiaanse grenzen

  Rome: illegale migrant gooit het oog van een jonge vrouw eruit
Vorig artikel“We zijn op weg naar een burgeroorlog”
Volgend artikelHongaarse minister: “Word wakker Europa en verdedig jezelf”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Je verzint het niet … Aantoonbaar defect …
    ‘Vertegenwoordigers van Italiaans links beschuldigen de Lega-leider ervan een tragedie in zijn eigen politieke voordeel uit te buiten, terwijl minister Lamorgese van Binnenlandse Zaken erop wijst dat de Tunesische veiligheidsautoriteiten Aouissaoui niet als een veiligheidsdreiging hebben bestempeld.’ (artikel)

    ‘De grondwet van Tunesië bepaalt dat de staatsgodsdienst de islam is.[8] Ruim 98% van de bevolking staat geregistreerd als islamitisch.[2] De meerderheid van de moslims in Tunesië zijn soennieten maar de zijn ook kleine gemeenschappen sjiieten, soefis en ibadieten. Het land is lid van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIS) sinds de oprichting in 1969. Tunesië kent slechts een beperkte vorm van godsdienstvrijheid. Zo kan volgens de grondwet enkel een moslim president worden en mogen niet-islamitische religies niet proberen moslims tot hun geloof te bekeren.’
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Tunesi%C3%AB#Religie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in