Robert F. Kennedy, de neef van de vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy, bekritiseert de globale vaccinatiecampagne van Bill Gates in de sterkst mogelijke bewoordingen.

View this post on Instagram

LINK IN BIO. Vaccines, for Bill Gates, are a strategic philanthropy that feed his many vaccine-related businesses (including Microsoft’s ambition to control a global vac ID enterprise) and give him dictatorial control over global health policy—the spear tip of corporate neo-imperialism. Gates’ obsession with vaccines seems fueled by a messianic conviction that he is ordained to save the world with technology and a god-like willingness to experiment with the lives of lesser humans. Promising to eradicate Polio with $1.2 billion, Gates took control of India ‘s National Advisory Board (NAB) and mandated 50 polio vaccines (up from 5) to every child before age 5. Indian doctors blame the Gates campaign for a devastating vaccine-strain polio epidemic that paralyzed 496,000 children between 2000 and 2017. In 2017, the Indian Government dialed back Gates’ vaccine regimen and evicted Gates and his cronies from the NAB. Polio paralysis rates dropped precipitously. In 2017, the World Health Organization reluctantly admitted that the global polio explosion is predominantly vaccine strain, meaning it is coming from Gates’ Vaccine Program. The most frightening epidemics in Congo, the Philippines, and Afghanistan are all linked to Gates’ vaccines. By 2018, ¾ of global polio cases were from Gates’ vaccines. In 2014, the Gates Foundation funded tests of experimental HPV vaccines, developed by GSK and Merck, on 23,000 young girls in remote Indian provinces. Approximately 1,200 suffered severe side effects, including autoimmune and fertility disorders. Seven died. Indian government investigations charged that Gates funded researchers committed pervasive ethical violations: pressuring vulnerable village girls into the trial, bullying parents, forging consent forms, and refusing medical care to the injured girls. The case is now in the country’s Supreme Court. In 2010, the Gates Foundation funded a trial of a GSK’s experimental malaria vaccine, killing 151 African infants and causing serious adverse effects including paralysis, seizure, and febrile convulsions to 1,048 of the 5,049 children. …Continued on slides 2 + 3.

A post shared by Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) on

“Vaccines zijn voor Bill Gates een strategische filantropie die zijn vele vaccin-gerelateerde bedrijven voorziet (inclusief Microsoft’s ambitie om een wereldwijd Vac-ID te bedrijven) en hem dictatoriale controle geeft over het globale gezondheidsbeleid – het speerpunt van het neo-imperialisme van het bedrijfsleven. Zijn obsessie met vaccins lijkt gevoed te worden door de messianistische overtuiging dat hij voorbestemd is om de wereld te redden met technologie en een goddelijke bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen.

Met een belofte om polio uit te roeien voor 1,2 miljard dollar, nam Gates de leiding over de Nationale Adviesraad van India (NAB) en bestelde 50 poliovaccins (in plaats van 5) voor elk kind onder de vijf jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende vaccinatiestam polio-epidemie die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde.

In 2017 verwierp de Indiase regering de inentingscampagne van Gates en verjoeg ze Gates en zijn handlangers uit de NAB. Sindsdien is het aantal verlammingen van polio snel gedaald. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie uiteindelijk met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie grotendeels een vaccinstam was, wat betekent dat deze afkomstig was uit het vaccinatieprogramma van Gates. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, de Filipijnen en Afghanistan hebben allemaal te maken met de vaccins van Gates. In 2018 was ¾ van de wereldwijde polio-gevallen te wijten aan de vaccins van Gates.

In 2014 financierde de Gates Foundation het testen van experimentele HPV-vaccins die door GSK en Merck waren ontwikkeld op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1200 meisjes leden aan ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven zijn er gestorven. Onderzoeken door de Indiase regering beschuldigen de door Gates gefinancierde wetenschappers van verregaande ethische schendingen: Kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten, hun ouders lastigvallen, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg aan zieke meisjes ontzeggen. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse baby’s stierven en 1.048 van de 5.049 kinderen ernstige nadelige gevolgen ondervonden, zoals verlamming, krampaanvallen en koortsstuipen.”

Hij gaat verder:

“Tijdens de MenAfriVac-campagne van Gates in 2002 in Afrika ten zuiden van de Sahara heeft het personeel van Gates duizenden Afrikaanse kinderen met geweld ingeënt tegen hersenvliesontsteking. Tussen de 50 en 500 kinderen raakten verlamd. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “Wij zijn proefkonijnen voor de geneesmiddelenfabrikanten”. Nelson Mandela’s voormalige senior econoom, professor Patrick Bond, beschreef de filantropische praktijken van Gates als “meedogenloos en immoreel”.

In 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO met de belofte om de bevolking gedeeltelijk te verminderen door middel van nieuwe vaccins. Een maand later zei Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de bevolking konden verminderen”. In 2014 beschuldigde de Keniaanse Katholieke Medische Vereniging de WHO ervan miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen chemisch te steriliseren met een nep-“tetanus”-vaccinatiecampagne. Onafhankelijke laboratoria vonden de steriliteitsformule in elk getest vaccin. Na het ontkennen van de beschuldigingen gaf de WHO uiteindelijk toe dat zij al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt. Soortgelijke beschuldigingen kwamen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.

Een studie uit 2017 (Morgensen et Al.2017) toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de WHO meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten die het zou moeten voorkomen. Gevaccineerde meisjes lijden aan een 10 keer hoger sterftecijfer dan niet-gevaccineerde kinderen. Gates en de WHO hebben geweigerd het dodelijke vaccin dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen oplegt terug te roepen.

Wereldwijde voorstanders van volksgezondheid beschuldigen Gates ervan de WHO-agenda los te koppelen van projecten waarvan is aangetoond dat ze infectieziekten bevatten: schoon water, sanitaire voorzieningen, voeding en economische ontwikkeling. Ze zeggen dat hij middelen van de organisatie heeft afgeleid voor zijn persoonlijke fetisj – dat een goede gezondheid uit een spuit komt.

Gates gebruikt zijn filantropie niet alleen om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, maar financiert ook particuliere farmaceutische bedrijven.”

Meer dan 600.000 mensen willen dat Gates aangeklaagd wordt

  48-jarige chirurg DOOD na bespotten van "anti-vaxxers" en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injecties
Vorig artikelCriminelen zetten wegversperringen op in Zweden en controleren passagiers
Volgend artikel“De massale volksverhuizing staat Europa nog te wachten” – deskundige waarschuwt voor massale exodus uit Afrika 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Naast de leugens omtrent de demonstratie in Berlijn, welke internationaal bezocht is, tegen de absurde; ongegronde; ongerechtvaardigde en ongrondwettelijke corona-maatregelen, zou de speech van Robert F. Kennedy niet zijn uitgezonden door de reguliere media. Dat op zich is tamelijk vreemd en daarmee is, hoe je het wend of keert, opnieuw direct aangetoond dat de reguliere media verre van neutraal is ’ter zake’ de berichtgeving. Zou ze dan toch zijn opgekocht? Zelfs een Bill Gates (Rockefeller) heeft aandelen in de media. Robert F. Kennedy overigens heeft het gewaagd Monsanto (opgericht door Rockefeller; ondertussen gefuseerd met Bayer) voor het gerecht te slepen en heeft die zaak gewonnen. Duidelijk moge zijn dat het establishment geen enkele warmte voelt ten opzichte van (de familie van) Robert F. Kennedy.

  Ik durf er mijn paard nog niet helemaal om te verwedden, maar het zou zo zijn dat Bill Gates ook de ‘drijvende factor’ is inzake de kwestie geo-engineering,

  waar met behulp van aerosols, waarin o.a. fijnstof van aluminium, barium, strontium, etc., op ‘clandestiene’ wijze wordt verspreid & gesproeid met behulp van het vliegverkeer: militair & regulier.

  Een van de kopstukken betreffende het vergiftigen van onze leefomgeving door middel van ‘Geoengineering’ is David Keith (alsook Bill Nye); de eerste heeft aandelen en/of belangen in het bedrijf Pfizer, welke ook belangen zou hebben in de vaccinindustrie van Bill Gates.

 2. Monsanto overigens is het giga-bedrijf dat aluminium resistente plantjes heeft gekweekt in eigen laboratoria. Voor mijzelf was het sommetje 1+1=2 snel gemaakt …
  Er is veel te weten over Monsanto … Ik bedoel Monsanto/Bayer.

  Deze blijft goed:

  “Those who forget the past are doomed to repeat it.”

  ‘Welcome to Weather Modification History (WMH), the world’s most comprehensive weather control archive with hundreds of verified historical facts, images, and videos. WMH’s compelling evidence is easy to browse, exceedingly accurate, and encyclopedic in scope. This website was crafted by dedicated individuals to help you discern fact from fiction with meticulously organized research that offers the activist community a credible compendium.

  Weather Modification History was created to inform the public of the extensive history of weather modification experiments. Our goal is to increase public awareness and debate about the moral and legal implications of today’s multi-billion dollar weather control industry and the coming global governance of sunlight-blocking geoengineering schemes. This website will empower you to take action and raise awareness of the little known but lengthy history of weather modification and the men who dare attempt it.’

  https://weathermodificationhistory.com/

 3. Rockefeller –
  de familie die met olie en fraude ‘groot’ is geworden; ‘de vader'(?) van de Farmaceutische Industrie; de moordenaar van velen, waaronder een groot deel van (mensen werkzaam in) de Natuur Geneeskunde (door hen ‘rechterlijk’ te laten vervolgen en uit te schakelen). Onze Schepper voorzag ons met een natuurlijke wereld waarin onze apotheek op natuurlijke basis aan onze voeten & voor het oprapen ligt. Daarentegen wenst een multinational als Monsanto/Bayer alles wat natuurlijk is ook te patenteren. Vandaar die aluminium resistente plantjes en wanneer ze hun vuil spel weten door te drukken via een VERPLICHT VACCIN & SANCTIES bij weigering zit er straks gepatenteerde tyfuszooi in alle mensen. De bedoeling is om ieder aspect van ‘leven’ te commercialiseren en te controleren en ‘zo nodig’ te sanctioneren/elimineren/vaporiseren. Alles ‘dient een waarde’ te hebben, uitgedrukt in maatstaven gehanteerd op basis van een globalistische, communistische, digitaal gedragen kapitaalmarkt en waar slechts de Elite Der 1% van zal profiteren.

  https://pharmadeathclock.com/

  De laatste bladzijden van George Orwell’s ‘1984’ zouden een hart onder de riem & een sprankje van hoop bevatten …

  • je hebt gelijk !Heb je dat boek al gelezen van Hal Lindsey? getiteld :De planeet die aarde heette… Hij vertelt wat de profetiên in “De Bijbel” betekenen,en wat er staat te gebeuren ,het is niet meer ver af.Dit is het begin van het “einde”Alle tot nu doorstane rampen en nachtmerries,zijn niets vergeleken met hetgeen nog komt.Ik heb dit boek kunnen kopen bij Bol.com.Er zijn in de VS méér dan 10 miljoen exemplaren van verkocht.Deze wereld is tot ondergang gedoemd,de mensen laten zich leiden door de verkeerde organisatie,waar satan de leider van is.”De Elite”.

 4. Of COURSE Gates is a mass murderer! He’s been “at it” for years. His father was a eugenicist and so is he. He openly blabs about depopulation. I mean…come ON!! Why is this FOOL allowed to play “doctor” anyway?? Oh that’s right….because he BUYS PEOPLE and PHARMACEUTICAL COMPANIES who then give him red carpet treatment. Meanwhile, the general public simply looks the other way. What is WRONG with everyone?? Is this planet an inane asylum??

 5. Dat zijn toch meerdere schendingen van de Neurenberg Code.
  Mengel is ervoor opgehangen.
  Gates hoort ook aan het einde van het touw te hangen als het aan mij ligt.
  Wat een criminele hond. Bah

 6. LAAT EEN REACTIE ACHTER ! JULLIE ZIJN EEN STELLETJE SMERIGE LANDVERRADERS! Nog niet 1 van mijn reacties is ooit geplaatst! Dat zegt al genoeg! ONZE TIJD KOMT HEEL BINNEN KORT!

  • Te gewelddadig misschien? Frontnieuws heeft toch al een moeilijkheiden gehad toen iemand iets te gewelddadigs plaatste? Of was dat Frontnieuws niet? Ze willen wel ‘in de lucht’ blijven natuurlijk dus dan maar censuur toepassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in