Biden’s voorsprong neemt af na de onthulling

1
1713

Na de brisante onthulling van corruptie neemt Joe Biden’s voorsprong op Donald Trump in de publieke opinie af, meldt de New York Post.

Een laptop vol met e-mails en foto’s heeft onthuld hoe Joe Biden op een bijzonder corrupte manier zijn positie als vice-president van de VS gebruikte om zijn zoon, de hopeloze cocaïne- en seksverslaafde Hunter, te verrijken.

In de links-liberale media is het schandaal verdoezeld of afgedaan als vermoedelijke “Russische desinformatie”. Twitter en Facebook kozen ervoor om de onthulling onmiddellijk te censureren. Joe Biden zelf heeft geweigerd commentaar te geven op de berichten.

Het streisandeffect is het verschijnsel dat pogingen van een persoon of instantie om informatie te verbergen of te verwijderen juist de aandacht op die informatie vestigen. De naam verwijst naar de actrice Barbra Streisand, die in 2003 middels een rechtszaak probeerde een luchtfoto van haar huis in Malibu van een website verwijderd te krijgen, omdat deze foto haar privacy zou schenden.Toen het proces in het nieuws kwam, samen met de URL van de foto, wist iedereen het huis van Streisand te vinden.

Maar de censuur en de verduistering hebben een zogeheten Streisand-effect gecreëerd en de aandacht voor het schandaal vergroot – en in de publieke opinie neemt het draagvlak voor Biden nu af.

Volgens een onderzoek van IBD / TIPP dat zaterdag is uitgebracht, is de steun voor Joe Biden op nationaal niveau met iets meer dan twee procentpunten gedaald, terwijl de steun voor Trump met iets minder dan één procentpunt is toegenomen.

Volgens het onderzoek heeft Biden nog steeds een gunstige voorsprong met 50 van de stemmen tegen 43 procent voor Trump. Door het Amerikaanse kiesstelsel met zogenaamde kiesmannen zal de verkiezing in de praktijk echter worden bepaald door hoe het gaat in een kleiner aantal zogeheten “swing states”, en niet door hoe de meerderheid van alle Amerikanen stemt.

Biden gebruikte tijdens het debat de islamitische uitdrukking “Injhallah”

Amerika is de volgende: Amerikaanse truckers mobiliseren konvooi naar Washington DC, Witte Huis "in volle paniek"'

1 REACTIE

  1. Giuliani zegt dat winkeleigenaar die Biden-laptop aan de FBI heeft doorgegeven, gekopieerde gegevens aan zijn vrienden heeft doorgegeven voor het geval hij ‘VERMOORD’ wordt

    De advocaat van president Donald Trump, Rudy Giuliani, dringt erop aan dat de harde schijf die naar verluidt van Hunter Biden is, zulke explosieve onthullingen bevat dat de winkeleigenaar die de gegevens aan de autoriteiten overhandigde, voor zijn leven vreesde.

    Bron:
    https://www.rt.com/usa/503810-giuliani-hunter-biden-shop-owner/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here