Gedurende afgelopen nacht Nederlandse tijd is de stad Kenosha in de staat Wisconsin getroffen door gewelddadige rellen in verband met de zogenaamde “vreedzame protesten” van de linkse Antifa en de marxistische Black Lives Matter. Verschillende mensen zijn neergeschoten.

Black Lives Matter relschoppers werden gefilmd terwijl ze een bedrijfseigenaar aanvielen die zijn bedrijf probeerde te redden van plunderaars, en appartementen in brand staken waarvan een vrouw beweerde dat er “families binnenin waren  opgesloten”, auto’s vernielden en meer geweld en vandalisme op de tweede dag van de rellen in Wisconsin om de gewelddadige misdadiger te wreken die door de politie was neerschoten voor onder meer huiselijk geweld en seksuele geweldpleging.

Het duurde bijna twee maanden voordat er een lijk werd gevonden in de ruïnes van een een pandjeshuis dat tijdens de rellen in Minneapolis in brand was gestoken, dus het zal waarschijnlijk een tijdje duren voordat we weten of er families levend zijn verbrand.

Filmfragmenten die in overvloed aanwezig zijn op social media laten een totaal wetteloze situatie zien waarin verschillende groepen op elkaar schieten.

Ze trekken ook vuurwapens tegen verslaggevers.

Kenosha is de plek waar de zwarte 29-jarige Jacob Blake door de politie werd neergeschoten in verband met een interventie dit weekend, waar Blake weigerde bevelen op te volgen en in zijn auto reikte voor iets.

Blake wordt in het ziekenhuis behandeld en zijn toestand wordt na de operatie als stabiel beschreven.

Tegelijkertijd gaan de verwoestingen van Antifa en Black Lives Mater door in Portland, waar onder andere gebouwen en eigendommen worden vernield en ze met de politie in botsing komen.

Weer een blank moordslachtoffer door zwarten dat wordt genegeerd door de mainstream media

  Amerikaanse sportschool biedt gratis lidmaatschappen aan voor niet-ingeënte mensen
Vorig artikelDuitse Protstantse Kerk gaat moslims paaien: Geen honden en geen tegenspraak
Volgend artikelBlack Lives Matter intimideert bezoekers van restaurant – eist dat ze solidair zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Als er iemand nog een probleem heeft met het recht op zelfverdediging en het bezit van de middelen daartoe is DAT de crimineel.

  En dit soort waanzin gebeurd ook in Frankrijk, Dijon bijvoorbeeld waar de pers bijna totaal stil over was, vele steden in Duitsland en Italië, en hier in Nederland, waar het incidenten worden genoemd….

  Hoe lang blijft pers en regering ontkennen dat ze vele fouten hebben gemaakt en bezig zijn een totale anarchie en chaos te creëren met hun “open borders” en “cultuurverrijking”, met hun theedrinken en moslims faciliteren en wetten naar willekeur toe te passen.

  Wij burgers worden machteloos gehouden omdat HUN multiculti waanzin meer waard is dan onze levens.

  Schop alles terug de middellandse zee over en laat enkel hen die echt hulp nodig hebben onze bescherming genieten.

  Ik ben niet bang, ik ben enorm boos. Hoe is het mogelijk dat we met alle kennis uit het verleden dezelfde fouten opnieuw en erger maken? Dat moet opzet zijn.

 2. Begrojpen we het nog steeds niet? Ik snap eel waarom ditvales gebeurd, het is al jaren, meteen na de oorlog gepland om Europa te omvolken en wie mee helpt incl. Leiders van blanke landen, worden ervoor dik betaald! Een mooi plekje op aarde als de cabal wint! Ze snappen niet, dat als ze veel weten, zelf er ook aan gaan! De cabal komt van het joods occulte boek, de caballa, waarin de satan aanbeden wordt, zo ook de vrijmetselarij! Toevallig zijn ook de meeste leiders hier lid van! Deze cabal wil een communistische wereld dictatuur! Begrijpen we nu waarom AH zo’n hekel aan joden had? Je kunt hun plannen met ons lezen in de protocollen van de wojzen van Zion en in hun heilige boek de talmoet, we hadden het kunnen weten, maar bleven slapen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in