Een menigte bestaande uit Antifa-activisten en zwarten probeerden een liggende 17-jarige blanke man te doden, of in ieder geval ernstig te mishandelen. Toen opende hij het vuur.

Backup:

Videoclips gaan momenteel viraal op sociale media waarbij een 17-jarige man genaamd Kyle wordt geprezen voor het feit dat hij zichzelf wijselijk heeft verdedigd tegen een menigte van Antifa- en BLM-activisten die hem aanvielen. Het gebeuren vond gisteravond plaats in Kenosha, Wisconsin.

De filmclips laten zien hoe de 17-jarige na te zijn opgejaagd op de grond belandt en dat Antifa-terroristen proberen hem in groepsverband te mishandelen met het veronderstelde doel om hem te doden. De 17-jarige had echter een AR-15 geweer en vuurde op verschillende van de aanvallers, waarvan er één in de maag werd geraakt en op straat bleef liggen. Na de schietpartij verlaat hij rustig de omgeving.

De man die in het hoofd werd geschoten tijdens de rellen in Kenosha is vermoedelijk dezelfde kale roodharige Antifa-terrorist die te zien is in de video hieronder waarin hij ophitst en “Schiet me neer!” zegt tegen de gewapende mannen die zich hebben verzameld om hun eigendommen te beschermen.

  Gedetineerde bekent 2 kinderverkrachters te hebben vermoord in de gevangenis: "Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen"

“Degene die in Kenosha in het hoofd werd geschoten is dezelfde Antifa-hooligan die in deze clip ophitst en zegt: “Shoot me”? Zie het einde van de clip.”

Dan zie je in een ander filmpje hoe de vermeende zelfde Antifa-terrorist achter een man aanzit als hij in het hoofd wordt geschoten. Hij had toen zijn t-shirt uitgedaan en zich ermee vermomd.

“Daarna werd hij in het hoofd geschoten toen hij een man achterna zat en aanviel. Het is dezelfde man, kijk naar de broek, de riem, de sokken en de schoenen.”

De schietpartijen vonden dus plaats nadat de Democratische gouverneur Tony Evers hulp van de Trump-regering weigerde, ondanks dat de wetshandhaving om hulp vroeg om de vrede te bewaren.

Twitter reageerde met weinig sympathie voor de slachtoffers, gezien de terreur en de vernielingen die de aanhangers van Black Lives Matter in de afgelopen drie maanden hebben aangericht in Amerikaanse steden en bij diegenen die hun eigendommen en bedrijven proberen te verdedigen.

Gebrek aan ironie kan de BLM-activisten niet ontzegd worden:

In totaal zouden twee mensen zijn gedood en één gewond geraakt tijdens de nachtelijke rellen.

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

Vorig artikelSpaanse burgers verenigen zich om migrantenkrakers te verjagen
Volgend artikelMacron laat zijn oproerpolitie op cafébezoekers inslaan, omdat ze de sociale afstand niet naleven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De burgers hadden een paar scherpschutters verstopt moeten laten vuren op de agitators.
  BLM en Antifa werken met agitators die alles “regelen”, en aanzetten.

  Burgers moeten videos maken, zoveel mogelijk.Kunnen later ingevoerdworden in a facial recognition systeem; vergelijken met foto’s van rijbewijzen.

  Twee doden/ jammer.Hadden er twintig moeten zijn.
  Meeste verzekeringen betalen de schade van rellen niet uit.
  Ik begrijp niet dat er niet meer mensen binnen met riotgun plundering afwachtten; ze hebben een soepele wapenwet

  Schapen worden geslacht; wolven niet.

 2. Hier werkt Antifa voor de staats veiligheid om politieke oppositie welke te machtig word te terroriseren….GroenLinks is via terreur de politiek binnen gekomen, heeft terroristen in de leiding en faciliteert via allerlei subsidie mogelijkheden een eigen terreur netwerk.
  En de andere partijen gebruiken deze netwerken ook of laten ze doen omdat de terreur oneffenheden wegstrijkt die wettelijk recht van bestaan hebben en het ruimen ervan hun tot voordeel strekt.

  Ik zie ook iemand op film die doet wat normaal is, jezelf verdedigen. Hij is nu aangehouden en ben benieuwd hoe dit verder loopt. Groepen die achter iemand aan zitten kun je niet ontlopen of bevechten, tenzij je een wapen hebt. Heb j dat niet of gebruik je het niet word je in het gunsitge geval invalide getrapt.
  Als een groep rifapen achter iemand aan zit in Nederland mag deze door van de regering, maar nooit zichzelf gewapend verdedigen. Foei slaaf…..

  De persoon die een ander het recht op zelfverdediging ontzegt en zelfs vervolgd en bestraft is de echte crimineel.
  Wetten die mensen verbieden tot zelfbescherming zijn geen wetten voor de bescherming van een samenleving maar een vrijbrief te don wat men wil voor criminelen en terroristen, voor dictators en slavenhouders.

 3. ammai, die kerel is moedig. een hele meute achterlijken aangekund en zelfs met diversen in de clinch gegaan een skateboard tegen het hoofd gehad waarbij diegene met de skateboard hem ernstig wilde verwonden gezien hij met de metalen assen ervan op het hoofd sloeg. Well done Kyle! Keep calm and prrrrrt prrrrrt prrrt

 4. Kyle Rittenhaus is gisteren 20 november vrijgelaten op borgtocht van 2 miljoen dollar in afwachting van het proces dat op 3 december begint.

 5. Kyle Rittenhouse heeft uit zelfverdediging gehandeld. Als dit geen zelfverdediging is wat dan wel ? De 3 aanvallers die Kyle heeft neergeschoten waren leden van het communistische Antifa. Het zijn Joseph Rosenbaum, Anthony Huber and Gaige Grosskreutz en behoren tot de kleine hoedjes stam. Vraag is dus of hij een eerlijk proces gaat krijgen omdat deze stam veel figuren op ‘hoge’ posities heeft zitten.
  https://www.brighteon.com/989f2009-7f32-4527-bac7-454e08adfd61

  https://odysee.com/@JoeySaladinoShow:e/kyle-rittenhouse-was-in-self-defense:4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in