God’s straf: 3.000 Turken besmet met het Coronavirus tijdens de inwijding van de Hagia Sophia kathedraal als moskee

2
© Michelangelo (Public Domain)

De conversie van de voormalige christelijke kathedraal Hagia Sophia naar een moskee is getroffen door God’s hand. Ongeveer 3.000 mensen zouden met het Coronavirus zijn besmet tijdens de ceremonie van het converteren van de Hagia Sophia in een moskee op 24 juli, zegt een Turkse volksgezondheidsdeskundige bij een belangrijke universiteit, volgens Ahval News.

Ahval News, die professor Dr. Sarp Üner bij de Hacettepe Universiteit van Ankara citeert, schrijft:

“Een eenvoudige berekening toont aan dat er daar 1.000 patiënten zouden zijn… Als we de transmissiesnelheid in aanmerking nemen, zouden die patiënten tussen 2.000 en 3.000 anderen hebben geïnfecteerd”, zegt Üner. “Ik geloof dat de bijeenkomst de gevallen in Istanboel zal verhogen”.

Hoewel tijdens de ceremonie slechts 1.000 gasten de Hagia Sophia binnengingen, stroomden er duizenden meer naar de binnenplaats en het omliggende gebied. Degenen binnen de Hagia Sophia hielden sociale afstand en droegen mondkapjes, maar buiten was het een heel ander verhaal.

Üner waarschuwt dat het aantal Coronavirus-gevallen in Turkije in september zal toenemen:

“Mensen zullen terugkeren van vakantie, scholen zullen opengaan, mensen zullen binnen zijn en het groepsseizoen komt eraan. Er moet een systeem komen dat onderscheid maakt tussen griep en het Coronavirus. Omdat ze gelijkaardige symptomen geven. Het is zeker dat er moeilijkere dagen op ons wachten”.

Üner benadrukt dat er in Turkije onvoldoende tests worden gedaan.

“Het aantal tests moet worden verhoogd en de contacten moeten worden getest, alleen op deze manier kan de ziekte worden gecontroleerd”, zegt hij.

Het hoge besmettingspercentage voor degenen die de conversieceremonie van Hagia Sophia hadden bijgewoond, werd onthuld nadat de Muezzin van Hagia Sophia, degene die was aangesteld om de islamitische oproep tot gebed te leiden en te reciteren, plotseling stierf.

  We moeten moslims eindelijk eens behandelen zoals zij christenen behandelen

Osman Aslan, die was toegewezen aan Hagia Sophia, stierf aan een hartaanval, zoals de Greek City Times meldt.

In naam van Allah: Honderden Turkse vrouwen vermoord

Vorig artikelRel op Belgisch strand – politie aangevallen met parasols
Volgend artikelMainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in