Pixabay

Na het horen van de getuigenverklaringen voor de Duitse Corona Onderzoekscommissie van de voormalige vice-president van Pfizer Dr, Mike Yeadon, die al 36 jaar wetenschapper is, trekken de advocaten van Reiner Füllmich dezelfde conclusie: de injecties die gewoonlijk Corona-vaccins worden genoemd, zijn bedoeld om te experimenteren op het menselijk ras en om uit te vinden welke dosis van een nog onbekend toxine nodig is om mensen te doden.

Het sterftecijfer dat met de vaccins in verband wordt gebracht, is volgens Yeadon te herleiden aan de hand van de partijnummers van de verschillende batches, want sommige batches blijken dodelijker te zijn dan andere. Wanneer men de beschikbare bewijzen bekijkt, is het hoofddoel met de injecties over de hele wereld de wereldwijde ontvolking, volgens de betrokken advocaten. Dr. Füllmich vertelde aan Perspektiv dat de advocaten die een internationale rechtszaak voorbereiden, niet meer twijfelen: vergiftiging en massamoord door middel van zogenaamde Coronavaccins wordt opzettelijk gepleegd op de volkeren van de wereld, bericht Lewrockwell.com.

Burgerjournalist Ulf Bittner van EU/EES Healthcare blog en Sverige Granskas verklaarde in het interview dat de situatie met traceerbare partijnummers en verwondingen en sterfgevallen in verband met partijnummers vergelijkbaar is in de verschillende gezondheidszorgregio’s van Zweden. Bittner staat in contact met een vaccincoördinator die documenten heeft verstrekt om bij te houden hoeveel mensen gewond zijn geraakt en het leven hebben gelaten in verband met de verschillende partijen van de zogenaamde vaccins.

01:00 Verschillende nummers op de streepjescodes aan de onderkant van de vaccindoses zijn placebo’s die volgens een Sloveense hoofdverpleegster aan politici zijn gegeven. Is het in andere landen ook zo?

01:54 De partijnummers van sommige prikken van de merken Moderna, Johnson& Johnson en Pfizer/Biontech houden verband met een veel hogere sterfte dan bij de andere flesjes.

03:52 De producenten van de zogenaamde vaccins experimenteren met de juiste doseringen om mensen te doden volgens Dr. Füllmich. Dit vormt volgens de Corona Onderzoekscommissie dwingend bewijs voor strafschade en poging tot massamoord. Men is opzettelijk bezig mensen te doden.

  Wat begrafenisondernemers weten dat u niet weet

08:30 Advocaten uit India hebben een klacht ingediend wegens moord met voorbedachten rade.

09:55 Mike Yeadon als getuige voor de komende rechtszaak tegen de daders.

10:44 Iedereen die kritiek heeft op de wandaden van de regeringen van de wereld wordt een “rechts-extremist” genoemd. Dit is ook gebeurd met de internationaal vermaarde wetenschapper Mike Yeadon.

13:05 CDC heeft de aanbeveling voor de PCR-tests voor de diagnose van SARS-CoV-2 van 31/12-2021 ingetrokken. PCR-testen zijn de basis van de pandemie. Waarom maakt Anthony Fauci nu een draai van 180 graden?

17:25 Er zal minstens een miljoen dollar per persoon aan schadevergoeding geëist worden, als de rechtszaak succesvol is.

18:33 Voorheen werd slechts tien procent van alle bijwerkingen gemeld. In de situatie waarin de wereld zich nu bevindt, schatte het team dat in feite slechts één procent van alle bijwerkingen gemeld werd.

19:25 CEO van een levensverzekeringsmaatschappij uit Indiana VS met 100 miljard dollar aan activa zei: “Over de spanwijdte van dit afgelopen jaar is er een sterfteoverschot geweest van 40 procent”. Men denkt dat dit aan de injecties te wijten is.

21:05 Welke stof in de flesjes maakt ze zo dodelijk? Is het grafeenoxide/grafeenhydroxide?

22:37 Elk vaccin is een vergif, het is de dosering die het verschil maakt. Dit is geen vaccin, want een vaccin zorgt voor immuniteit, terwijl deze producten onophoudelijke injecties vereisen. Of een vaccin werkt of het werkt niet.

24:40 Dit is ook geen gentherapie, want een gentherapie betekent het verwisselen van een kapot gen met een goed gen. Dit lijkt meer op experimenteren op mensen, en proberen ons te doden.

25:15 De doses worden niet door de regeringen getest, terwijl de regeringen de contracten minstens 55 jaar voor het publiek verborgen houden. Wat voor invloed heeft dit op de mogelijkheid om mensen gestraft te krijgen? Dr. Füllmich neemt alle leugens door die de weg vrijmaken voor de tirannieke situatie waarin de wereld zich nu bevindt.

  2021 - het jaar van de "plotseling en onverwacht" overledenen

28:25 De vaccins zijn veilig noch effectief. De producenten experimenteren met dodelijke doses gif. Iedereen die nu deelneemt aan het opzettelijk kwaadwillig toebrengen van schade zal gestraft worden.

30:05 Hoe zeker zijn juristen van de conclusie die Mike Yeadon hieruit trekt, namelijk dat het allemaal om ontvolking gaat en het opzettelijk doden van mensen door middel van injecties? Als bijna 50 juristen dezelfde mening zijn toegedaan, wordt dat beschouwd als “onweerlegbaar bewijs”.

32:08 De partijen injecties in Zweden kunnen met een aanvraag getraceerd worden.

32:45 Füllmich werkt samen met mensen die bij de geheime dienst van Duitsland werken en die de injecties niet willen nemen.

34:15 Dr. Lee Merritt over gevechtspiloten in de VS die weigeren de injecties te krijgen. Volgens Dr. Füllmich verklaarde Dr. Merrit: “Zij begrepen dat als zij gedwongen werden [zich te laten vaccineren], zij gedood zouden worden.”

35:15 Er wordt informatie verzameld over de partijen in Zweden bij elke regio, de Zweedse gezondheidsautoriteiten (Folkhälsomyndigheten) en het medisch bestuur (Läkemedelsverket). Elke partij is traceerbaar via een applicatie. Er is een economische beloning voor de Zweedse regio’s die erin slagen meer mensen geïnjecteerd te krijgen. Een van de deskundige advocaten die bij de komende rechtszittingen betrokken is, is een specialist op het gebied van Neurenberg-processen.

38:45 Hoe zullen de processen worden uitgevoerd, en via welke juridische structuur? Een gemeenschappelijke opzet, dezelfde structuur als voor de processen van Neurenberg.

39:40 Vrije keuze moet gelden voor de leden van de Europese Unie. Consumenten in de gezondheidszorg hebben consumentenrechten. Fraude betekent het misleiden van de mensen en de consumenten van gezondheidszorg.

  Stop met ons deze leugens over griep en Covid-prikken te voeren

42:00 De zogenaamde vaccins zijn een vervalst product dat op de markt gebracht wordt. Volgens Mike Yeadon is er een wet in de VS die iedereen aansprakelijk zal stellen voor de schade die door het vervalste product wordt veroorzaakt. Er worden andere giftige stoffen in de flesjes gedaan dan de bekende lipiden enz, waar de mensen die de vaccins namen nooit mee hebben ingestemd.

43:40 Het belang van decentralisatie van macht en nationale onafhankelijkheid in plaats van wereldomvattende organisaties zoals de Europese Unie die de mensen vertellen wat ze moeten doen. Het loskoppelen van het banksysteem, NGO:s en het creëren van onafhankelijke en sterke landbouwketens, energietoevoerketens enz.

46:15 Wanneer zullen de processen plaatsvinden? Hoe zullen de aanklachten gebeuren en hoe zullen de processen verlopen? Een van de doelstellingen is de mensen te informeren en de wandaden aan de kaak te stellen door de alternatieve media erbij te betrekken, zodat de gewone media de processen niet zullen kunnen negeren. De ploeg werkt aan een nieuw rechtssysteem in de VS, Afrika en Duitsland.

50:48 Dr. Füllmich gelooft dat de wereld dicht bij een kantelpunt is en dat het hele verhaal zeer binnenkort in duigen zal vallen, misschien al over een paar weken of maanden.

54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy en Mike Yeadon en anderen die betrokken zijn bij het blootleggen van de agenda hebben contact met elkaar, en er is in maart in de VS een tournee gepland met deze klokkenluiders.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Wij hebben nog zes maanden over
Volgend artikelRepresentatieve enquête onthult niet officieel geregistreerd aantal: 750.000 vaccindoden en 5 miljoen zijn arbeidsongeschikt!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

 1. 54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy en Mike Yeadon en anderen , Dank voor de info. Maar zoveel wisten we al. Hoe ver staat het nu met de rechtbanken om die moordenaar allemaal op te pakken en te veroordelen. Met rechters die niet door Swaab betoverd zijn.

 2. Aha, daar is vulmij weer met zijn zogenaamde rechtzaken. Probeert alleen de mensen rustig te houden. Trap niet in deze flauwekul en doneer NIETS aan die geldbeluste advocaat en de mensen die met dit walgelijk ventje omgaan. Het is zoooo doorzichtig wat deze lui doen voor geld. Wil je genaaid worden ga dan naar een advocaat. Die zien altijd een gaatje om nog meer te verdienen. Ondanks dat ze weten dat je de rechtzaak toch gaat verliezen.

  • Och, wéér zo’n ‘liefdadigheidsprediker’. Wat kan jou het schelen of hij het voor geld doet, zolang de waarheid maar aan het licht komt. Werk jij gratis? Wat doe jij eigenlijk voor de mensheid anders dan de toetsenbordridder uithangen? Ga je gal spugen bij nu.nl, zielepiet!

   • Hahahahahahahahahaha, zielig mannetje. Simmerd en een jankert ben je. De waarheid is dat jij een … bent. Ga zelf doneren en graag ook een extra gifspuitje halen. Helemaal klaar met lui zoals jij. Je achternaam laat zich raden: Jan L.u.L

 3. “de komende rechtzaak” hahahahahahaha. Wanneer heeft deze plaats pik? Ik zal het antwoord maar geven (want die duivels geven uiteraard geen datum) namelijk nu niet, dan niet en nooit niet.

   • Nee jan, jij ben de staatstrol. Denk nou niet dat de mensen zo dom zijn om zo iemand als jij te geloven. Ik schat ze hoger in dan jou, pik. Met je gezucht.

  • Skydog en Immortel
   Control Oposition
   Ga weg rot op imbeciel.
   Niemand zit op jou onzin te wachten!
   Niet al te serieus nemen deze gast.

  • Skydog , weet je waarom dat komt dat er teveel van jou soort idioten op deze planeet rondlopen maar jou probleem is je bent bang , bang voor de waarheid wat mij betreft mogen ze al die mensen die zo zijn als kanonnen voor gebruikt worden en in de voorste lenis staan dan zij we meteen van de over bevolking af.

 4. Kan iemand uitleggen met onderbouwde argumenten, logica etc… wat het nut is van random elimineren van mensen? Stel dat je daardoor net alle ‘nuttige’ mensen doodt (tussen aanhalingstekens want ieder mens is nuttig op zijn allereigenste manier natuurlijk) en als gevolg daarvan het hele maatschappelijk-economische stelsel in elkaar stuikt, waar sta je dan? Wat is je ‘winst’, je voordeel? Dit is compleet onlogisch en contra-productief. Je wil toch niet dat alle dokters doodvallen, bvb? De meeste spuiten zijn gezet in de westerse landen. ‘Ze’ gaan dus vooral de ‘eigen’ bevolking treffen. Nut? Nee, ik ben totaal niet mee. Digitaal paspoort, digitale munt, digitale leiband voor meer controle, yes, helemaal mee dat dit waanzin is en einde van de vrijheid van de mens! Maar willekeurige ontvolking? (Tenzij het grafeen-G5-verhaal iets van waarheid zou bevatten, maar dat lijkt helemaal science fiction). Benieuwd naar interessante antwoorden.

  • Het lijkt inderdaad willekeur om mensen zo maar te liquideren maar kijk eens als simpel voorbeeld naar de protesten op het malieveld en recent dat van de boeren: allemaal ‘gewone’ mensen, die het niet eens zijn met een dictatoriaal regime en dus het veld moeten ruimen. De dictators willen enkel een bevolking die slaafs doet wat hun wordt opgedragen: op tijd je spuitje halen, want anders werkt 5G op een gegeven moment niet meer, je muilkorf op zetten want een grote bek is er niet meer bij (geen weerwoord geven, daar kunnen de bazen niet tegen) en voor de rest mag je werken voor een hongerloon om je insectenvoer te kunnen kopen.
   Daarom denk ik dat er zoveel gerommeld wordt met die batchnummers.

  • Het is ondoordachte gekte. Zo ook met die gewenste kernoorlog van het westen. Einde beschaving en hele bevolking, punt. kan er niets anders van maken.

  • Kurt, gelijk heb je. Wat ik al eerder schreef, en hier dan nogmaals, het gaat niet om doodmaken. Het is een giga experiment om de zetel van het bewustzijn te beheersen, met alle zieke gevolgen vandien. De pijnappelklier die bij vele processen betrokken is, incl fertiliteit. Lees hier meer over op zonderreden.substack.com. Lees over wat het doel van de ingredienten is, nl de pijnappelkkier. En dan begrijp je wat het doel is van die vax. Malone en al die lui MOETEN daar van af geweten hebben. Anders heeft het toch geen zin om met eoa goedje mensen zomaar en willekeurig uit te roeien??? Wat is het nut er van…nee, het gaat om dit experiment. (En er is nog meer wat daar bij op het programma staat). Maar mensen zeiken maar door over de injectie als uitmoorden. Nee, de doden die vallen zijn mooi meegenomen. Maar als jij het menselijk bewustzijn kan beheersen dan heb je alle macht. En daar gaat het nu om.

   • Euh, “zeiken maar door over injecties”? Geef je jezelf niet bloot door deze opmerking? Met je bewustzijns gelul. Ik raad je aan om je aan te sluiten bij een “new age” groepering. Of ben je dat al? Je weet blijkbaar al wat er nog meer op het programma staat? Vertel … vertel …

    • Enne, hou op met dingen die ik zeg in je eigen comments te herhalen of te bevestigen. Het interesseert me namelijk geen hol wat jij uitkraamt en zal niks maar dan ook niks van jouw gezwam herhalen, pik.

    • Stuur ook even een berichtje naar fn om mij te bannen vanwege mijn taalgebruik of een andere wazige smoes. Ik wens je veel succes daarmee. Gaat jullie NIET lukken evenals alle vorige pogingen!

      • Zozo. Toe maar met je grote smoel. Jij bent hoogstwaarschijnlijk een lesbisch getatoeëerd vies wijf waarin ik nog met geen stok zou willen roeren.
       Heb ik gelijk of heb ik gelijk?

      • Zozo, jij hebt een grote smoel. Jij bent hoogstwaarschijnlijk zo’n lesbisch vies getatoeëerd wijf waar ik nog met geen stok in zou willen peuren.
       Heb ik gelijk of heb ik gelijk?

    • Waar gaat het dan over schreeuwerd? Mensen uitschelden en pik noemen heeft geen nut. Als je denkt dat de spuit een echt vaccin is, best. Over de advocaten heb je gelijk.

    • Skydog
     Control Oposition
     Ga weg rot op imbeciel.
     Niemand zit op jou onzin te wachten!
     Niet al te serieus nemen deze gast.
     Betaald door OVERH

  • Kurt uw vraag: Kan iemand uitleggen met onderbouwde argumenten, logica etc…
   Zoek een paar landen op in Afrika en dan zult u zien dat in heel Afrika de gemiddelde leeftijd 16 jaar is. Elke vrouw krijgt daar gemiddeld 7 kinderen. Er komt dus binnenkort een bevolkingsexplosie en zal de bevolking over 10 jaar verdubbelen en nog veel meer.
   Het spijt mij ik wil de mensen niet vermoorden maar zo kan het ook niet verder. Ik heb echt geen oplossing.
   Ik bid om hulp.

   • Het is toch ook wel grappig. We hebben decennialang miljarden van ons zuurverdiende geld naar Afrika gestuurd om er de arme kindertjes te redden. Nu komen ze allemaal hierheen omdat ze daardoor denken dat we hier geld teveel hebben.

  • The new order is niet geïnteresseerd in westerlingen wij zijn nutteloze verspillers liever oosterlingen die zijn al onderdrukt
   Wij zijn overbodig

 5. Goh, wat ben je het weer eens met mij. Ik heb geen bijval nodig van iemand die zich IMMORTAL noemt. Zegt eigenlijk al genoeg lijkt me, PIK. En hou op met woorden in mijn mond te leggen die ik nooit zal zeggen, zoals dat ik denk dat dit vaccin echt is. Ja het werkt echt, om mensen te liquideren. Dit zal jou als muziek in je oren klinken, GALBAK.

  • Hebben ze bij het Pieter Baan Centrum de deuren vandaag geopend en mocht je even luchten? Ssstt, dan mag je vanmiddag nog even met je rubberen eendje spelen. Daarna je bordje leeg eten en tandjes poetsen. Je moet weer naar je bezigheidstherapie. Slappe kwast!

  • Skydog
   Control Oposition
   Ga weg rot op imbeciel.
   Niemand zit op jou onzin te wachten!
   Niet al te serieus nemen deze gast.

   • Tut tut wat een woorden GALBAK
    Zullen we die maar even aan je terug
    zenden Skypuppy
    Control Oposition
    Ga weg rot op imbeciel.

    • GALBAK, PAARDELUL KUTTEKOP, KLEUTER. MALLOOT. DEBIEL. MONGOOL (nee. dit neem ik terug want dit is een belediiging voor mensen met meer verstand als jij). KLOOTHOMMEL, TYFUSHOND, KOLERELIJER, VARKEN, NUTTELOZE ETTER, STUK STRONT, MAFKEES.

     Maak de keuze die op jou van toepassing is. Ik zou zeggen allemaal.

     Veder de hatelijke groeten vuile GALBAK.

 6. @Matt: Als ze slaafse bevolking willen dan is dit geen logische manier om je te ontdoen van de niet-slaafse mensen, want dat zijn net degene die het vaccin weigeren. Alle geprikten hebben slaafs het officiele narratief gevolgd. Dus dit klopt ook niet als reden, toch?

  • Het is niet zo moeilijk hoor Kurt. Wie zich laat prikken is een slaaf en als een slaaf daaraan doodgaat vind zijn baas dat niet erg want een slaaf is vervangbaar door andere slaven.
   Wie niet is geprikt staat geregistreerd als niet geprikt, is tegenstander. Die mag straks actief worden geruimd. Ofwel door de geprikte bevolking die braaf is en zich gemakkelijk laat ophitsen door de overheid, ofwel door het leger en de politie, de bewakers van de macht. Want politie en leger hebben ook een slavenmentaliteit. Ze zijn volgzaam. Hebben opdrachten nodig van de macht die zij beschermen.
   Gevaccineerden, politie en leger zullen later in de tijd geen moeite hebben om de ongeprikten op te ruimen want ze zien hen als tegenstanders van degenen die hen leiden.

   • @Thorman,

    Hoezo ben je een tegenstander indien je de prikken niet neemt.
    Een mens heeft het recht op zijn eigen immuunsysteem te vertrouwen i.p.v op experimentele vaccins.
    Heeft dus niets met verzet te maken maar met je eigen principes.

    • Dat bén je ook niet, maar zo word je wel gezien. Dat had ik even anders, duidelijker op moeten schrijven Fleur. Ik ben het helemaal met je eens.

  • Toch eigenaardig dat ik dit op Ninefornews niet vermelden mocht. Terwijl het gewoon informatie is. Zo veel censuur daar. Of zou die website alleen bestaan om ‘Wappies’ belachelijk te maken? Dat ze daarom alleen het allerdomste gelul laten staan en de relevante informatie die je wil plaatsen verwijderen?

 7. “De tribunalen komen eraan”….weet u nog en ook hoe dit FvD lid werd verguisd? Ik prijs de dag dat er zo’n tribunaal er ECHT komt. Tot die dag is het gissen maar hopen doet iedereen het. 1 Nadeel, de doodstraf is afgeschaft hoewel levenslang toch even lastiger is voor de daders. En als je gelovig bent komt er ook nog een eeuwigheid er achteraan. Wat een wereld.

 8. Skydog. Je bent niks anders dan een internet held. En dat zeg ik Ed Buijs van EB cardetail. Kom eens zo bijdehand bij mij op de zaak doen in Maarn. Hier heb je lef en een grote mond. Maar dat heb en alle toetsenbord helden. Mijn zaak zit aan de maarnse Grindweg 10a Maarn. Kom maar de koffie staat klaar voor je. Jochie.

  • Wat dacht jij? Ik maak even wat reklame voor dat k*tzaakje van me. “Wij werken met de polijstmachines van …” Kijk je wel uit met jullie apparatuur? Het zou zonde zijn als je je rotkop zou beschadigen. Enne, ik ben niet bang maar ga niet komen. Vind je dat erg? Jij bent de moeite en de benzine niet waard. Gewoon een onbeduidend mannetje in het hele verhaal. En als je trammelant hebt ga je hoogstwaarschijnlijk simmen bij je vriendjes van de politie. De groeten en haal die koffie maar weer weg.

 9. Wat ik me ineens zomaar zat te bedenken: als ze echt willen dat de wereldbevolking gaat krimpen en ze gaan deze wapens inzetten, dan blijven toch uiteindelijk de mensen over die NIET geprikt zijn?
  Dan hebben ze denk ik een veel groter probleem…..

 10. jammer dat men reageert op die vervelende types…ok…je gelooft het niet? prima…klaar….maar anderen geloven het wel en willen gewoon reageren….ik geloof in de onderzoeken van Fullmich…het ligt klaar …nu een rechter zoeken en het hele zooitje tuig veroordelen….neurenberg..

 11. Ipv ruzie te maken met elkaar,kan je beter de handen in een steken we weten allemaal dat er iets niet klopt,maar alleen samen sta je sterk en kan jij je hier tegen verzetten,het uitdunnen van de bevolking gebeurd op verschillende manieren het vaccin wat geen vaccin is,is er een van,er staan legers robots klaar met een batterij die 1000 jaar werkt, die nemen al onze taken over, wij zij overbodig, en dit is echt niet de eerste keer dat hele beschaving uitgeroeid zijn,dit gebeurt al duizenden jaren keer op keer, dus hou op met ruzie maken over welles nietes, en begin samen na te denken hoe je samen kan werken aan een zelfvoorziende samenleving,als de hele zogenaamde samenleving gaat instorten,ik heb me groepje al klaar met mensen,denk aan water boor een put,maak groente tuintjes systemen met maximale opbrengst, neem vee voor melk en vlees,kippen voor vlees en eieren. Pcp buks geweren heb je in zware calibers voor jacht en verdediging, als je daar nu eens mee bezig gaat ipv ruzie maken over bullshit,want dat is wat ze willen, verdeel en heers

 12. Maak hier onderling geen ruzie wees blij dat je weet wie we moeten bevechten en dat we dit uiteindelijk zelf moeten doen!
  Ik heb al lang geen vertrouwen meer in advocaten rechtbanken politie medische wereld etc,
  Ga op je gevoel af en waarschuw mondeling iedereen die je wil beschermen, geprikt of ongeprikt dat ze zich niets meer mogen laten inspuiten ook geen griepspuit!
  Laat ze ook nooit naar een oorlog sturen, dat is ook ontvolking en wegwerken van bewijsmateriaal, ze sterven dan als gevolg van een medische handeling ver weg van hun naasten en vrienden voor een land dat hen wil laten sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in