In april 2022 maakte ik een video waarin ik voorspelde dat wij nog acht maanden vrijheid hadden. Ik blijf bij die timing. Wij hebben nu nog zes maanden over – en dat brengt ons tot Kerstmis 2022. Ik suggereer niet dat wij tegen Kerstmis plotseling allemaal zullen sterven, schrijft Dr. Coleman.

Wat ik suggereer (en dat is in sommige opzichten enger) is dat de dingen nu zo snel gaan dat, tenzij wij opstaan en ons verdedigen, wij te ver op weg zullen zijn naar een bestaan dat is opgebouwd rond de beginselen van sociaal krediet; te ver om de voortgang naar de Grote Reset tegen te houden.

Overal waar u kijkt zijn er bewijzen die aantonen hoe snel de samenzweerders vorderen.

Kijk om te beginnen naar de wereldeconomie.

Wij stevenen niet alleen af op een recessie, maar op een diepe, lange depressie, die zal wedijveren met alles wat er in de jaren dertig van de vorige eeuw heeft plaatsgevonden.

Barbados, Libanon en Sri Lanka zijn allemaal failliet gegaan. Argentinië natuurlijk ook. Corruptie bij de overheid ( die politici en bureaucraten welgevallig is) is daar voor een groot deel verantwoordelijk voor. Kijk maar naar de corruptie in het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld.

Het gaat zo slecht in Sri Lanka (lang onafhankelijk voor voedselvoorziening) dat de boeren het zich niet meer kunnen veroorloven om zaaigoed te kopen. Het land bedelt om voedsel.

In 2020 bedroeg de wereldwijde schuld $220 biljoen dollar. Die is nu opgelopen tot $300 biljoen – dat is drie en een half keer het mondiale BBP.

Overal zullen de regeringen de rente moeten opdrijven om te proberen de inflatie laag te houden. En als zij dat doen, zullen de kosten van het afbetalen van al die schulden miljoenen mensen failliet doen gaan, duizenden bedrijven te gronde richten en naties in gevaar brengen. Geen land op aarde is er immuun voor. Zowel het VK als de VS kunnen in betalingsproblemen komen. Er zal moeten worden bezuinigd op diensten. Pensioenen en andere uitkeringen zullen moeten worden stopgezet.

Er zal worden gesnoeid in de uitgaven voor gezondheidszorg en onderwijs, terwijl er steeds meer geld gaat naar de aankoop van bommen voor de oorlog in Oekraïne. De kosten van de wederopbouw van Oekraïne zullen waarschijnlijk in de buurt van een biljoen dollar komen. Van de belastingbetalers zal verwacht worden dat zij het geld vinden – dat ongetwijfeld grotendeels gestolen zal worden. En, zoals ik vele weken geleden al voorspeld heb, bereiden de westerse regeringen zich voor op oorlog met Rusland. De NAVO bereidt zich voor op oorlog. En het hoofd van de Britse strijdkrachten zegt dat wij klaar moeten zijn voor oorlog. De enigen die er beter van zullen worden, zijn de wapenbedrijven.

  Bewijs dat het Covid-19 Vaccin programma Genocide is

Overal waar u kijkt is er economische chaos.

In China hebben ze het erover om vijf jaar lang een absurd zero-covid beleid te handhaven terwijl ze de regels voor het sociaal krediet aanscherpen. De massale tests zullen doorgaan en de reisbeperkingen zullen strenger worden voor degenen wier sociale kredietscores laag zijn.

Het is opzettelijk gecreëerd. Maar het blijft chaos. Pakistan en Argentinië hebben enorme bedragen geleend van het Internationaal Monetair Fonds. Geen van beide zal hun schulden ooit terugbetalen. Het IMF heeft enorme schuldvorderingen en controleert in feite vele landen – op weg naar een rol in de nieuwe wereldregering.

Overal in de wereld gebeuren dezelfde dingen. Is dat toeval? Natuurlijk is het dat niet. Het is allemaal opzettelijk.

Wat niemand vermeldt, is dat wanneer de economieën instorten, het aantal mensen dat sterft altijd sterk stijgt. De mensen kunnen het zich niet veroorloven behoorlijk te eten en ook niet om zich warm te houden. Begrafenisondernemers en bloemisten zijn de enige bedrijven die nog voorspoedige tijden tegemoet kunnen zien.

Gemeenteraden stevenen af op een faillissement. Er zal in de diensten worden gesneden – of er zal in worden gesneden om die enorme pensioenen te beschermen die aan voormalige president-directeuren en ander overbetaald personeel worden betaald. Uw plaatselijke bibliotheek kan sluiten. Zwembaden en recreatiecentra gaan op de schop. Hoe lang zal het vuilnis nog opgehaald worden? Hoe lang zullen de scholen open blijven? Banen zullen moeten worden geschrapt.

De ineenstorting van de aandelenmarkt bedreigt overal de pensioenen. De beurzen zijn nu al ongeveer waar zij in de jaren negentig waren. Als de beurzen nog verder instorten, zal de waarde van de pensioenen ook dalen. Zeer weinig mensen beseffen hoe onzeker hun toekomst is.

Naarmate de kosten van voedsel, brandstof en verwarming stijgen, zullen er meer en meer stakingen komen. Artsen willen een loonsverhoging van 30%. Een staking of een enorme loonsverhoging zal wat er nog over is van de mislukte NHS vernietigen.

  Moeder eist dat dierenarts (illegaal) de medische aandoening van haar zoon behandelt: "Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat"

Gezondheidszorg is niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs voordat er van stakingen sprake was, namen artsen van in de 50 massaal ontslag. Waarom? Omdat zij niet langer opgewassen zijn tegen de voorschriften en de bureaucratie die door de regering en de General Medical Council worden ingevoerd. Het gehate revalidatiestelsel van de GMC is volslagen waanzin. Artsen besteden zoveel tijd aan het invullen van formulieren dat zij weinig of geen tijd meer over hebben voor patiënten. Zij vinden geen vreugde in hun werk.

Ook tandartsen gaan vervroegd met pensioen vanwege de bureaucratie. Tandartsen werken de hele dag aan het trekken en vullen van tanden en moeten dan routinematig nog twee of drie uur werken aan het invullen van formulieren om de bureaucraten tevreden te stellen.

Intussen is het Verenigd Koninkrijk stuurloos, eigenlijk zonder regering, en alles brokkelt af.

Zou iemand ontkennen dat onze vervoerssystemen een puinhoop zijn?

Onder liberale millennials wordt voortdurend gesproken over een vierdaagse werkweek en het belang van een evenwicht tussen werk en privé-leven. Maar iemand moet bereid zijn te werken, wil men het land laten functioneren. En de meeste jongeren onder de 40 hebben er geen idee van hoe dicht wij bij de rand van een klif staan. Er zijn bijna 1,5 miljoen vacatures in het VK. En meer dan vijf miljoen mensen zitten thuis met uitkeringen die het land zich niet kan veroorloven.

Overal worstelen landbouwbedrijven met nieuwe voorschriften. Jonge mensen willen niet op boerderijen werken omdat het werk te zwaar is. In het VK is de gemiddelde leeftijd van de boeren 59 jaar. De gemiddelde boer op het platteland heeft vorig jaar 15.000 pond verdiend. Zij zouden beter af zijn geweest met een uitkering. Een verbazingwekkend aantal van vier miljoen Europese landbouwbedrijven is de afgelopen jaren gesloten – aangemoedigd door EU-verordeningen die bedoeld waren om de landbouw te vernietigen en plaats te maken voor laboratoriumvoedsel.

Het is niet verwonderlijk dat er heel snel voedseltekorten op komst zijn. Binnen de EU is er al sprake van voedselrantsoenering. Rantsoenering van voedsel en brandstof is onvermijdelijk. En ze zullen worden geregeld met een app. De elektriciteitsvoorziening zal gecontroleerd worden met de slimme meters die zoveel idioten in hun huizen hebben.

  Harde schijven en video's van Jeffrey Epstein 'per ongeluk zoek geraakt', zeggen autoriteiten

Contant geld wordt gedemoniseerd en veel winkels weigeren nu contant geld aan te nemen. Burgers worden gedwongen alles via een app te doen. Scholen voeren sociale kredietpuntenregelingen in om de leerlingen te controleren. Wij zijn nog maar een aantal maanden verwijderd van een maatschappij die net zo onderdrukkend zal zijn als die van China.

En de leugens van de media en de onderdrukking van de waarheid gaan door.

Ik ben nu al twee en een half jaar uit alle mainstream media verbannen. Zoals ik onlangs heb uitgelegd, werd mij zelfs het zwijgen opgelegd toen ik op de internetradio probeerde te verschijnen. Ik heb een website. Maar hoelang duurt het nog voordat die wordt weggehaald?

Ik kan er niets van zien, want ik heb een toegangsverbod tot alle social media, maar ik hoor dat de social media nu vol zitten met nepnieuws (gecontroleerd door regeringen en geheime diensten), haatzaaien (daar neergezet door regeringen en geheime diensten), extremisme (daar neergezet door regeringen en geheime diensten), trollen (georganiseerd door regeringen en geheime diensten) en pesten (gerund door regeringen en geheime diensten. De grote zoekmachines en internetsites zijn net zo goed van de samenzweerders als de mainstream media.

Te veel mensen accepteren het allemaal zonder morren.

Het collectieve zwijgen zal onze ondergang worden.

Zij plukken ons één voor één af.

Ik schat dat wij nog zes maanden vrijheid hebben, tenzij wij deze oorlog met meer vastberadenheid voeren.

En als u denkt dat ik overdrijf, kijk dan eens terug naar de afgelopen twee jaar. Ik heb alles voorspeld wat er gebeurd is. Mijn oude video’s zijn (voorlopig) nog beschikbaar op deze website.

Kijk naar een paar van de oude video’s en u zult snel zien waarom ik de meest verbannen arts ter wereld ben.

De waarheid is het enige waar de samenzweerders bang voor zijn. Voor hen is de waarheid even dodelijk als zonneschijn en knoflook voor vampiers zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU zal Litouwen naar verwachting openstellen voor Russische doorvoer na militaire dreigementen
Volgend artikelReiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. doemdenken denk ik dan…

  maar dat we er niet goed voorstaan, daar ben ik zeker van

  80% van de bevolking is gewoon een schaap, daar begint alle miserie.

 2. Nee hoor. Binnen drie maanden slaat de armoede toe.
  In Hongarije is het al zover; veel mensen kunnen het minimale eten niet betalen, en kloppen aan bij ngo’s.

  Er zal een accumulatie komen.
  Het stomme gelul van de media, dat er te weinig granen zouden zijn (er is genoeg) heeft de prijzen al opgejaagd

  Simpel: Lidl b.v jaagt de prijzen van basis producten (brood b.v) nodeloos enorm op.
  Door al die prijsstijgingen –ook van benzine– inflatie.
  Door die inflatie: meer prijsstijgingen–en voila; de chaos is er.
  ————————————-
  benzine prijs kan normaal gehouden worden door de belastingen erop af te schaffen, en de olie maatschappijen onder controle te houden.

  Maar het simpelste en beste: sancties tegen RU op te heffen………maar allez; daarvoor hebben we politici nodig; en die hebben we niet.

  • Ja, als de armoede toeslaat, mensen geen voedsel meer hebben, wat ga je dan als mens doen, blijven zitten tot men jou een stuk brood komt brengen, ik alvast niet, en velen onder ons ook niet, in verzet gaan, dan krijg je natuurlijk opstand, waar regeringen bewust voor kiezen, kijk maar naar het stikstof probleem in Nederland en België, als je een bevolking wil raken, beginnen ze bij degen die voedsel produceren, dat zijn de landbouwers, land/veeteelt zijn de eerste stap, zo word je als land beperkt in de voedselvoorziening in eigen land, de export vermindert drastisch, dus daar vallen grote inkomsten weg, etc….., andere landen komen in dezelfde problemen, die kunnen niks meer invoeren, ook uitvoer valt stil.
   Over de energie prijzen etc… , is allemaal marketing, degene die aan het grote geld zitten, geven er helemaal niks om als een bevolking honger lijdt zo kan ik nog wel een tijd doorgaan…….

 3. Mee eens doemdenken doe ik ook niet aan
  Maar we staan er zeker slecht voor
  Op alle fronten
  het enige wat je kan doen is je voor bereiden
  leg een voorraad eten aan want alles wordt hartstikke duur
  En misschien zijn sommige producten straks niet meer te krijgen
  Waar het allemaal heen moet kan ik ook niet zeggen
  Maar ik blijf positief
  Het heeft niet veel zin om jezelf overstuur te maken
  Niet iedereen heeft deze filosofie
  Maar er zijn in de wereld altijd nog Mensen die bereid zijn anderen te helpen
  Houd u sterk en houd moed
  U bent niet alleen

 4. Mee eens doemdenken doe ik ook niet aan
  Maar we staan er zeker slecht voor
  Op alle fronten

  Hahahaha we staan er op alle fronten slecht voor maar hé ik doe niet aan doemdenken.

 5. In HLN vandaag een artikel dat 80% van de Belgische bevolking digitaal betaalt.
  Dit is duidelijk een aanzet om het bezit en gebruik van cash geld af te schaffen.
  Vanaf dan hebben de banken en overheden vrij spel om uw digitaal geld te controleren en te blokkeren.
  U hoeft uw belastingen en boetes niet meer te betalen, ze worden automatisch van uw rekening gehaald.
  De overheid zal kunnen ‘rantsoeneren’ aan wat en in welke mate U uw geld nog kunt uitgeven.
  Bijvoorbeeld als U uw door de overheid vastgesteld maandelijks brandstof limiet bereikt hebt, zult U geen brandstof meer kunnen kopen (of met hogere accijns). Als U uw maandelijks limiet aan aardappelen bereikt hebt, zult U geen aardappelen meer kunnen kopen, enz.
  De politici zullen de burgers die ze (beweren te) vertegenwoordigen totalitair kunnen controleren en manipuleren. En dat allemaal zogezegd voor hun eigen goed. De weg naar de (NWO) hel is geplaveid met goede voornemens.

  • Aan doordenker 2, ik ben het helemaal eens met uw redenering.
   Een tijd geleden las in een artikel over digitalisering, op Europees vlak is men er mee bezig, er zijn nog een paar grote struikelblokken, waar men niet weet hoe deze aan te pakken, want als men het effectief wil doorvoeren, bestaat de kans dat het kan mislukken, die optie kan men niet uitsluiten, men zou (is ermee bezig) een digitale munt op de markt willen brengen, mijn inziens is het bijna onmogelijk het cash geld af te schaffen, het is niet omdat we veel digitaal betalen er geen cash geld meer zou zijn, in bitcoin etc… geloof ik niet in, stel dat morgen het hele digitale systeem in Europa een week plat ligt, niemand kan dan nog iets kopen of verkopen, ik hoop dat de schapen dan wakker worden, we ons moeten verzetten tegen de digitalisering van het betaal verkeer, zo goed als de digitale betaal mogelijkheden er zijn, moet er ook de mogelijkheid zijn en blijven om cash te kunnen kopen en verkopen, anders gaat men heel ver terug naar de middeleeuwen, ruilhandel, jij wil een pak koffie, krijg jij van mij een pak suiker, mensen kunnen heel inventief zijn als het nodig is, men wil dit allemaal invoeren, men weet het resultaat niet, men kan dan nog zoveel studies daarover gedaan hebben, je heb nog altijd het gezonde boeren verstand.

  • Uiteindelijk zijn we slachtoffer van de “dummies” die weigeren te zien wat er gaande is. Zonder hen zou dit hele spel niet gespeeld kunnen worden. Grrr.

 6. De oude (controlled opposition) man in een comfartabele leunstoel (of was het nou in een rolstoel) zal niet weten wat de bedoeling is. Hoop dat ze hem eens een keer echt goed raken. Bewust of per ongeluk. Dan zal ik zeggen een geluk bij een ongeluk!

  • Echt hoe kom je erbij. Dr Vernom Coleman is een oude, gepensioneerde arts met gigantische levenservaring en weet op ludieke wijze die ervaring over te dragen naar het publiek. Lees maar ‘ns wat hij verteld hoe het zorgsysteem, de rol van huisartsen etc. in de loop der jaren is verandert. Hij weet dat de farmaceutische industrie hier een zeer duivelse rol in heeft gespeeld. Door zijn leeftijd heeft hij de trends in de wereld kunnen aanschouwen en hij kan gewoon goed uit z’n woorden komen en bijzonder scherp zijn. Ik ben fan van hem. Luisterde maar meer mensen naar hem, daar leer je van. Hij doet ’t niet voor ’t geld want vrijwel alles is gratis te downloaden op zijn website.

   • Miranda, ik raad je aan ook wat over freemason te lezen zodat je de handgebaren van slechte mensen (oftewel duivels) leert kennen. Zo zie je al gauw wie je vijand is. Ik kan al een tipje van de sluier oplichten. Heel hollywood, de muziekindustrie, de (r)overheid, de rechtspraak, wetenschappers en de zogenaamde “elite” zijn NIET je vrienden en wensen je zelfs dood zodat de wereld van hen word. Ze denken daar recht op te hebben. Goed dat je wakker aan het worden bent. Dit bedoel ik positief.

    • Zie je het verschil in de naam niet?
     Zelenko is een arts die overleden is en niet Zelensky die enge man uit de Oekraine.

    • Ik heb inmiddels begrepen dat jij denkt dat Zelenko controlled opposition was.
     Inmiddels is het voor mij totaal onduidelijk wie nu daar nu toebehoord en wie niet.
     Is natuurlijk ook de bedoeling.
     Wat een verwarrende tijd.

     • Jullie hebben helemaal gelijk wat betreft zijn naam. Maar … wat maakt het uit. Ik haalde die twee galbakken door elkaar. So what. En ja, ik heb hele lijsten met mensen die gecontroleerde oppositie zijn, maar kan die niet posten vanwege “spam”?!. Ga er maar vanuit dat de meesten het zijn. Vertrouw op je eigen gevoel en instinct net zoals met het nemen van het gif. De enigen waar ik nog aan twijfel zijn 3 mensen waarvan één “hugo talks” is, een vrouw die amper te verstaan is vanwege haar engels/ierse accent en een australische man met een zonnebril op (waarschijnlijk om niet herkend te worden). That’s it. De rest is niet te vertrouwen. Vertrouw ook mij niet en dat zeg ik niet om je vertrouwen te winnen, maar voor jouw bescherming. Ja, het is een zéér verwarrende tijd. Ik wens je veel wijsheid toe en een goede gezondheid.

      • Quote “Jullie hebben helemaal gelijk wat betreft zijn naam. Maar … wat maakt het uit.” End quote

       Wat het uitmaakt is EEN WERELD VAN VERSCHIL HAASTIGE ZWETSER DAT JE BENT!

   • Je begrijpt dat ik geen goed woord over heb voor gecontroleerde oppositie. Ik hou alleen van de hele waarheid en niet de halve betaalde waarheid. Daarom moet ik zeggen dat virussen bestaan, maar alleen IN een lichaam en aangemaakt DOOR het lichaam en zijn daarom dus NIET besmettelijk. Het is een feit dat dit virussen genoemd worden. Dit maakt het ook zo verwarrend. Het zou anders moeten heten, maar ja, wie ben ik om dat te bepalen.

    • Als je in een microscoop kijkt en je ziet er van alles in leven en bewegen, bijv. een bloed of urine monster.
     Hoe kan je dan bepalen dat wat je ziet een virus is.
     Daarbij komt dat zelfs met een elektronenmicroscoop het virus niet waarneem baar is.
     Ik blijf erbij dat virussen niet bestaan.
     De kinderziekten bijv. mazelen ontstaan pas nadat de baby is ingeënt.
     Dus vaccinatieschade.

     • Voor 90% ja, hoe kom ik daarop , door aandachtig te luisteren, te lezen, naar de mensen te kijken, stel maar eens een vraag aan een arts over het corona-covid virus, vraag of hij/zij dat gelooft, moet je de reactie eens zien, enkel aan hun blik kan je zien dat ze het niet geloven, maar ze mogen het niet zeggen, ik zeg hun dan, “zwijgen is het begin van wijsheid” dan weten ze het niet meer, zo bevestigen ze mij wat ik wil horen.

     • Het is het verraderlijke aan controlled opposition dat ze een gedeelte van de waarheid zeggen. Dit is enkel en alleen om jouw vertrouwen te winnen, zodat ze in een later stadium jou in de hun gewenste richting duwen.

      Zie het als een muizenval met als lokaas wat lekkere kaas. Je trapt erin en begint te eten maar na enige tijd klapt de val dicht. Het leek zo fijn maar dan ben je d o o d.
      Waarom dacht je dat er om dat gif in te nemen hamburgers, sex, geld, etc gegeven werd?

      Dit is hetzelfde als met het Universele Basis Inkomen. Het is een val! Gratis bestaat niet, je moet er altijd iets voor inleveren. In dit geval je vrijheid van meningsuiting en wie weet wat allemaal.

   • Ter info: Ik weet dat dr robert young en dr andrew kaufman nu controlled opposition zijn, maar deze info hebben ze altijd al gegeven en kunnen nu niet anders meer dan dit te blijven zeggen. Denk ook aan de verkoop van hun boeken die bij ontkenning niet meer verkocht worden. Uiteindelijk draait alles voor dit soort mensen om geld. Als ze genoeg geld krijgen zullen ze dit wel gaan ontkennen. Of doen ze dit al? Ik weet het niet. Maakt ook niet uit.

 7. Ik zou het niet doemdenken noemen, gewoon observeren wat er mogelijk komende en gaande is.
  Waar ik mij zorgen over maak is de mensen de helemaal RAMPAGE gingen over WC PAPIER toen de tijd, hoe zouden deze mensen zich gedragen als t zou gaan om een zak aardappels en wat broccoli…

  Heb nog een mini filmpje, best leuk gedaan :p. 15 min voor de gene die tijd hebben, heet-
  A man lives in a society where citizens police each other with their mobile phones. | Utopia.
  Een blik in onze helaas mogelijke toekomst.

  https://www.youtube.com/watch?v=vJYaXy5mmA8

  • Dank Viking voor de link naar die video, Black Mirror deja-vu. Tip: “Nosedive” uit de Black Mirror serie is ook zo eentje. (Seizoen 3, aflevering 1).

 8. Skydog
  Control Oposition
  Ga weg rot op imbeciel.
  Niemand zit op jou onzin te wachten!
  Niet al te serieus nemen deze gast.

 9. Vernon Coleman weet heel goed wat het programma van de vrijmetselarij is en legt dat duidelijk uit, waardoor we allemaal net zo angstig moeten zijn als hij. We kunnen alleen het noodlot ontlopen als de vrijmetselarij wereldwijd verboden wordt. We kunnen naar Egypte kijken dat de Moslimbroederschap heeft opgesloten. Datzelfde moet in de niet moslimwereld gebeuren met de vrijmetselarij, de ongelovige honden van de christelijke wereld. Zonder verbod op de vrijmetselarij en de samenwerkende jezuïetenorde gaan wij ten onder. De Staten van Nederland in 1735 waren verstandiger met hun verbod op de vrijmetselarij. Wij laten ons regeren door die maçonnieke ordes waar Rutte lid van is. Het Chinese sociale kredietsysteem komt nog dit jaar en als we dat niet tegenhouden zitten we daar duizend jaar aan vast: het Duizendjarige Rijk van de Rijken.

  • Wie en hoe verbiedt de vrijmetselarij…? Mensen weten niet eens wat het is, laat staan dat ze beseffen wat een onheil die club brengt. Als je hun credo’s leest denk je ook, goh, wat een toffe lieden…(dus, als je niet beter weet, zeg ik.)

 10. Deze oude man in een stoel zit ook maar steeds ongenuanceerde opmerkingen te maken, zoals deze quote:
  “Contant geld wordt gedemoniseerd en veel winkels weigeren nu contant geld aan te nemen.” Wat zijn ‘veel winkels’ – waar, wie, welke, in welk land, hoeveel, hoe vaak, etc?

  Ik ben door een groot deel van EU en de Balkan gaan reizen, en overal nemen ze cash aan. Om de 20 meter vind je een ATM machine waar je geld uit kan plukken. Ze willen zelfs liever cash – winkels en restauranten. In Duitsland maakte ik het een paar dagen geleden nog mee dat de ober beweerde dat er op 3 bank pasjes 0 euro stond om ons te dwingen met cash te betalen. De levensmiddelen winkels liggen in elk land vol met prima waar. Ook in de Balkan. Alleen in NL zie ik de ATM machines verdwijnen, en wilt iedereen zaken doen dmv het bank pasje. Kan goed zijn dat NL met de grootste oogje-dichtknijpen cash drugs haven van EU met de hongersnood gaat beginnen en met de digitale ketting. Haha.

  Hoe kom je van het cash systeem af als je iedereen aan de digitale ketting wilt leggen? Hoe kom je van de cash markt af? Hoe kom je van de drugshandelaren af – de enorme drugshandel die door de CIA etc in stand gehouden wordt en waar miljoenen in cash door stromen?

  Ik vraag me vaak af of die ouwe Coleman niet gewoon zit mee te zwammen met het doemdenken. Tsja, als je de hele tijd maar in die leunstoel zit…

 11. Ja, voor een groot deel is dat ook zo. Een handige truc om oppositie uit te schakelen. Door ze “controlled” te noemen. Zo trap je als wappie toch in de brainwash maar dan vanuit de andere richting. Als vrijwel alle oppositie controlled was, zou er niet zoveel waarheden verspreid worden en zou de overheid en de media niet zoveel moeite doen om het klein te houden en te censureren. Een aantal dingen zijn wel onzin uiteraard zoals b.v. de bewering dat de geprikten een bluetooth MAC adres uitzenden. Of dit door trollen bewust de wereld in geslingerd is weet ik niet, het kan een strategie zijn. Maar het gevolg is dat goedgelovige wappies zich daarmee belachelijk gaan maken en dat is natuurlijk de bedoeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in