Factcheckers bij de BBC, Reuters en Snopes zijn druk bezig geweest met het ontkrachten van de Covid-vaccin ‘magnet challenge’. Sociale media zoals TikTok, Facebook en Instagram zijn overspoeld met video’s waarop mensen te zien zijn met magneten die precies op de plek op hun arm plakken waar ze een Covid-vaccinatie hebben gekregen. Bekijk hier enkele onafhankelijk geverifieerde voorbeelden, schrijft Sally Beck.

Alle drie de bedrijven hebben zich veel moeite getroost om uit te leggen waarom een magneet onmogelijk aan je huid kan blijven kleven, zonder ook maar bij één gevaccineerde uit te proberen om te zien wat er zou gebeuren.

BBC factchecker Jack Goodman sprak met velen die zeiden dat de magneetuitdaging bij hen werkte en “oprecht nieuwsgierig waren naar het waarom”. Hij gaf hen geen antwoorden; in plaats daarvan concentreerde hij zich op een TikTok grappenmaakster genaamd Emily die toegaf dat ze bij wijze van grap aan een magneet had gelikt en deze op haar arm had geplakt.

Het is aan onafhankelijke verenigingen, artsen en journalisten overgelaten om het fenomeen te testen. Not On The Beeb-oprichter en bekroond regisseur Mark Playne spoorde een vrouw op die Lorraine heet en wier Instagram-post viraal ging van een magneet die op de plek van het Pfizer-vaccin op haar linkerarm plakte. De factcheckers zeiden dat de video nep was, maar geen van hen nam de moeite om haar te bezoeken en zelf de proef op de som te nemen.

“Lorraine’s zoon Carl demonstreerde de plek van magnetisme op zijn moeder. Hoewel ik er maar een paar centimeter vandaan stond, vroeg ik Carl de camera te vast te houden zodat ik het zelf kon proberen. Het gevoel dat een magneet uit je hand wordt gerukt, door een subtiele maar gedefinieerde magnetische kracht van onder de huid van een levend mens, is een hele schok.

Het gevoel dat de magneet werd afgestoten en de poging om te draaien, zodat de juiste polariteit in contact kwam met de huid, was verbijsterend,” vertelde Playne me.

Een groep genaamd het European Forum for Vaccine Vigilance (EFVV), dat 25 Europese landen vertegenwoordigt, nam de magneetuitdaging aan in het winkelcentrum Belle-Étoile in Strassen, Luxemburg. De organisatie vertegenwoordigt meer dan 100.000 medische beroepsbeoefenaren en wetenschappers, van pro-keuze vaccin groepen, die strijden voor de 258 miljoen mensen in Europa die geen keuzevrijheid hebben als het gaat om vaccinatie.

VK: Bijwerkingen van COVID-injecties bereiken na 6 maanden nieuw hoogtepunt - Overtreffen alle bijwerkingen van vaccins in de afgelopen 11 jaar

EFVV heeft tussen 1 en 5 juni willekeurig 30 gevaccineerde en 30 niet-gevaccineerde mensen geïnterviewd. Er waren 15 mannen en 15 vrouwen in elke groep.

In hun gepubliceerde rapport staat: “In de ongevaccineerde groep was het aantal mensen met aantrekkingskracht voor de magneet nul. In de gevaccineerde groep oefenden 29 van de 30 personen aantrekkingskracht uit op de magneet. De magneet hechtte zich zonder problemen aan hun huid”.

Twee personen, een verpleegster die als een van de eersten was gevaccineerd, en een financieel analist, vertoonden abnormale elektrische veldemissie. Het lijkt erop dat mensen die eerder zijn gevaccineerd meer elektromagnetische straling hebben dan mensen die recenter zijn gevaccineerd. De magneet hecht sneller en houdt beter vast dan bij recent gevaccineerde mensen.

Sommige deelnemers waren geschokt en ontdaan over de resultaten. EFVV zei: “Het was voor sommigen een uiterst desoriënterend experiment. Eén dame huilde en zei dat ze niet gevaccineerd wilde worden, maar door haar werkgever gedwongen werd omdat ze in contact stond met klanten.”

De voor de hand liggende vragen zijn: wat zit er in het vaccin om magnetische aantrekking te veroorzaken en wat zijn de gevolgen voor de gemagnetiseerden?

Een voormalige huisarts die liever anoniem wil blijven, veronderstelt, en zij benadrukt dat het een hypothese is, dat grafeenoxide, een synthetische vorm van koolstof die wordt bestudeerd als toedieningsmethode voor vaccins, de boosdoener is. Grafeenoxide is magnetisch.

“Ze beweren dat het idioot voor ons is om te denken dat zoiets in de vaccinaties zou kunnen zitten en toch wijst de literatuur erop dat er al jaren precies op dit gebied onderzoek wordt gedaan. En we hebben magnetische mensen na vaccinatie,” zei Dr. T.

Geen van de Covid-vaccins die in het VK worden gebruikt (Pfizer, AstraZeneca, Moderna) noemt grafeenoxide als ingrediënt en alle drie de bedrijven ontkennen de aanwezigheid ervan. Tot dusver zijn onafhankelijke onderzoekers er niet in geslaagd lege vaccinflacons te bemachtigen voor analyse, hoewel internationaal advocaat Reiner Fuellmich, wiens Coronavirus Investigative Committee Corona Committee Foundation (corona-ausschuss.de) bewijsmateriaal verzamelt rond de reactie op de pandemie, zegt dat sommige flacons die zij hebben getest grafeenoxide bevatten en andere niet.

Gezondheidswerkers spreken zich uit over waarom ze liever hun baan verliezen dan een COVID-19-vaccin te nemen - "Aan deze kant van de hemel hebben we een overvloed aan werkmogelijkheden, maar slechts één leven"

Onderzoekers op het gebied van chemische technologie van de Monash University in Melbourne hebben onderzocht of superparamagnetische ijzeroxidenanodeeltjes (SPION’s) de doeltreffendheid van de genoverdracht van vaccins zouden kunnen verbeteren, en Chinese wetenschappers hebben grafeenoxide voor hetzelfde doel bestudeerd.

Het Graphene Flagship Project, een samenwerking van 150 academische en onderzoeksgroepen in 20 landen, bestudeert de veiligheid van grafeenoxide voor vele toepassingen, waaronder vaccins. De tests zijn in 2013 in het lab en bij dieren begonnen, en lopen nog steeds. De onderzoekers waarschuwen dat “er een gedegen, wetenschappelijk onderbouwde beoordeling moet komen van de mogelijke gevolgen voor de menselijke gezondheid”, nadat ze ontdekten dat het zich in de longen vestigde en daar een asbestose-achtige ziekte veroorzaakte. De stof nestelde zich ook in de lever, veroorzaakte celdood en mitochondriale disfunctie, veranderde de diversiteit in de darmen en veroorzaakte na 15 minuten bloedstolsels bij muizen. We weten dat een van de weinige bijwerkingen die door het establishment zijn aanvaard, bloedstolsels zijn die zich in de hersenen en het lichaam kunnen vormen, bekend als vaccin-geïnduceerde immuun-trombotische trombocytopenie (VITT). Vorige week hebben AstraZeneca en Johnson en Johnson beide aangekondigd dat zij hun vaccins onderzoeken om na te gaan of deze kunnen worden gewijzigd om het aantal bloedstolsels te verminderen.

Dr. T, die zelf de magneetuitdaging op ontvangers van vaccins heeft getest, gelooft dat grafeenoxide in het vaccin zit en dat het de bloed/hersenbarrière (BBB) passeert. De BBB is bedoeld om de hersenen te beschermen tegen giftige stoffen, maar wetenschappers hebben geprobeerd deze barrière te doorbreken om ziekten als Alzheimer en Parkinson te behandelen. Zij ontdekten dat polyethyleenglycol (PEG), dat in de Pfizer en Moderna mRNA covid-vaccins zit, de BBB kan doorbreken, evenals polysorbaat 80, dat in het AstraZeneca-vaccin zit. Beide stoffen zouden ook grafeenoxide kunnen doorlaten.

Dr. T denkt dat grafeenoxide het ingrediënt zou kunnen zijn dat de 12 hersenzenuwen beïnvloedt die uit de middellijnstructuur in de hersenen en de hersenstam komen. Deze zenuwen regelen onze stemming, hartslag, ademhaling, bloeddruk, spijsvertering, zicht, smaak, pijn, tast, gehoor, evenwicht, spieren in de belangrijkste organen, nekspieren en spraak.

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas - gevaccineerden worden geweigerd

Zij zei dat beschadigde hersenzenuwen een verklaring zouden kunnen zijn voor de vele ernstige neurologische en lichamelijke bijwerkingen die zijn gemeld bij de Medicines Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), het overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor de regulering van alle geneesmiddelen in het Verenigd Koninkrijk.

Het Yellow Card Scheme vermeldt tot 9 juli 100.564 meldingen van hoofdpijn en 9.649 van migraine. Oogaandoeningen staan op 16.980 met blindheid op 327. Psychiatrische aandoeningen staan op 20.856 en hallucinaties op 1.183. Gezichtsverlammingen, inclusief Bell’s Palsy staan op 1.310, aandoeningen, van het zenuwstelsel 212.708, beroertes en bloedingen 2.207, Guillain-Barré-syndroom 377, tremoren 10.565 en duizeligheid 30.715. Longembolie, diep-veneuze trombose, toevallen, verlammingen, neusbloedingen, alle soorten bloedingen, duizeligheid en oorsuizingen zijn goed voor nog eens 23.907 reacties. Dat is bovenop de 1.440 gemelde sterfgevallen.

Maddie de Garay, 12 jaar, uit Cincinnati, Ohio, die deelnam aan de proef met het vaccin van Pfizer voor 12- tot 15-jarigen, kreeg een ernstige bijwerking met neurologische en lichamelijke symptomen waaronder epileptische aanvallen, verlies van controle over de blaas, geheugenverlies en hevige menstruatiecycli. Ze zit nu in een rolstoel en wordt via een sonde gevoed.

“Maddie’s moeder Stephanie zei dat haar symptomen verergerden nadat ze een MRI-scan had ondergaan. MRI staat voor magnetische resonantie beeldvorming. Als er magnetische nanodeeltjes in het vaccin zitten en iemand krijgt een MRI-scan, dan worden die microscopisch kleine deeltjes aangetrokken door de scanner – dat is de grootste magneet die je kunt krijgen. Ze zullen zich gedragen als granaatscherven, door de hersenen scheuren en alles op hun weg beschadigen,” zei Dr. T.

Als patiënten die denken dat ze vaccinatieschade hebben opgelopen, na de MRI steeds slechtere symptomen krijgen, moet dat toch een rode vlag zijn voor artsen?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKwetsbaar mens armbanden die aangeven dat drager verzwakt immuunsysteem heeft en afstand wil houden
Volgend artikelVaccinatieregime laat definitief masker vallen: ook “herstelde” mensen worden gedwongen tot vaccinatie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. As a metal woeker I use a lot of magnets .
  Put that much magnetic material into a body with an vaccine ??
  Sorry , no way, imposible.
  Stay with real fact’s please.

  • Oh, but it is possible. Graphene-oxide only has the thickness of one cell. Encased in a lipid substance, it can penetrate the human cell and destroy it from within. And since it’s a metal, it can be magnetic.

 2. Snopes, BBC, Reuters. All leftist bias clowns!

  Here’s a fact check, These media sources are moderately to strongly biased toward liberal causes through story selection and/or political affiliation.

  We all know what Snopes and the BBC stands for, here’s the thing about Reuters in case you didn’t now. Reuters claims that “accuracy and fairness are the hallmarks of its reporting.” But its reporting has come under increasing fire for its left-wing, anti-American bias.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in